ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
HABERLER>SPOR
3 Mart 2019 Pazar - 05:50

Erzurumspor, Ankaragücü’nün acısını paylaştı

Erzurumspor yönetimi, Antalya deplasmanı dönüşünde kaza yapan Ankaragücü taraftarları için taziye mesajı yayımladı.

Erzurumspor, Ankaragücü’nün acısını paylaştı

Erzurumspor yönetimi, Antalya deplasmanı dönüşünde kaza yapan Ankaragücü taraftarları için taziye mesajı yayımladı. Mavi beyazlı ekibin mesajında, "Antalyaspor deplasmanından dönerken Ankaragücü taraftarlarını taşıyan deplasman otobüsünün kaza yaptığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz." deniydi.

Ankaragücü taraftarlarını Antalya deplasmanı dönüşünde taşıyan otobüs Afyonkarahisar’da kaza yaptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Spor camiası yaşanan kaza ve ölen taraflar için taziye mesajları yayınladı.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"Spor Toto Süper Lig'de oynanan Antalyaspor - MKE Ankaragücü maçını izleyen Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün deplasman dönüşü kaza yapması sonucu, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda taraftarın da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden taraftarlara Allah'tan rahmet; Aileleri ve MKE Ankaragücü camiasına başsağlığı, kazada yaralananlara acil şifalar dileriz."

KULÜPLER BİRLİĞİ

"Antalya deplasmanı dönüşünde Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu iki taraftarın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden taraftarlara Allah'tan rahmet; yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı diler, yaralanan taraftarkara acil şifalar temenni ederiz."

ANKARAGÜCÜ

"Antalyaspor müsabakası sonrası Ankara’ya dönen taraftar otobüsümüzün kaza yapması sonucu taraftarlarımızdan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz, vefat etmiştir. Camiamıza, ailemize ve merhumların ailelerine başsağlığı diler, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. "

GALATASARAY

"Antalya deplasmanı dönüşünde Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatını kaybeden taraftarlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

FENERBAHÇE

"Deplasman maçı dönüşünde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarlarına Allah’tan rahmet; yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı diler, yaralanan taraftarlara acil şifalar temenni ederiz."

BEŞİKTAŞ

"Antalyaspor maçı sonrası Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz isimli taraftarların vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumlara Allah’tan rahmet; ailelerine, Ankaragücü Camiasına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

BAŞAKŞEHİR

"Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün Antalya deplasmanı dönüşünde kaza yapması sonucu iki taraftarın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden taraftarlara Allah’tan rahmet; yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı dileriz."

KASIMPAŞA

"Antalyaspor deplasmanı dönüşünde, yaşanan otobüs kazası sonucu hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarlarına Allah’tan rahmet; ailelerine ve Ankaragücü camiasına başsağlığı dileriz."

GÖZTEPE

"Antalyaspor deplasmanı dönüşünde Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yaptığını ve iki kişinin hayatını kaybettiği üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden taraftarlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabırlar dileriz."

BURSASPOR

"Antalyaspor deplasmanı dönüşünde, kardeş kulübümüz Ankaragücü taraftarlarının geçirmiş olduğu trafik kazasında, iki genç kardeşimizin vefat ettiği haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatlarını kaybeden taraftarlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa ve Ankaragücü camiasına başsağlığı dileriz."

TRABZONSPOR

"MKE Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün Antalyaspor maçından dönerken Afyon civarında devrilmesi nedeniyle iki taraftarın hayatını kaybettiği, bazı taraftarların ise yaralandığı haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız."

ÇAYKUR RİZESPOR

"Antalya deplasmanından dönen Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden taraftarlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Başınız sağ olsun Ankaragücü."

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR

"Antalyaspor deplasmanından dönerken Ankaragücü taraftarlarını taşıyan deplasman otobüsünün kaza yaptığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz."

DEMİR GRUP SİVASSPOR

"Ankaragüçlü taraftarları taşıyan otobüsün dönüş yolunda kaza yaptığını ve 2 taraftarın hayatını kaybettiğini, 24 taraftarın da yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ankaragücü camiası ve Türk futbolunun başı sağ olsun."

ATİKER KONYASPOR

"Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün Antalyaspor maçından dönerken devrilmesi nedeniyle iki taraftarın hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaralılara Allah’tan şifa, hayatını kaybedenlere rahmet, Ankaragücü camiasına başsağlığı diliyoruz."

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

"Antalya‘dan Ankara’ya dönen Ankaragücü taraftarlarınının kaza haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarlarına Allah’tan rahmet; ailelerine ve @Ankaragucu camiasına başsağlığı diler, yaralı taraftarlara acil şifalar dileriz."

AYTEMİZ ALANYASPOR

"Ankaragücü taraftarının deplasman dönüşü trafik kazası geçirdiğini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve tüm Ankaragücü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

ANTALYASPOR

"Dün gece ağırladığımız MKE Ankaragücü'nün cefakar taraftarlarından Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün, evlerine dönüş yolculuğu sırasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden genç kardeşlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri ve yakınları olmak üzere Ankaragücü ve Türk futbol camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

 
ETB, Uçar’ı ağırladı
 
Erzurum’da Çocuk Koruma Kanunu ele alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yuto Nagatomo Erzurumspor maçında yok
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında BB Erzurumspor ile karşılaşacak ...
Curlingde Atatürk Üniversitesi farkı
Bu yıl beşincisi düzenlenen Üniversiteler Ligi (Ünilig) Curling müsabakalarında ...
Erzurumspor. GS’yı ‘üşütmeye’ hazır
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynayacağı BB Erzurumspor ...
 
Süper Lig'de 25 ve 26. hafta fikstürü açıklandı
2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 25 ve 26. ...
Özdilek GS maçını değerlendirdi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Galatasaray’a ...
Türkiye’yi 29.Kış Üniversite Oyunlarında temsil edecekler
29.Kış Üniversite Oyunları Cumartesi günü Rusya’da start alıyor. Artistik ...
 
Cumhurbaşkanından minik hokeycilere armağan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Mitinginde, minik sporculara ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Akar’ı kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYOF 2019’a kakılan Sürat Pateni Milli ...
Galatasaray Erzurum'da kampa girecek
Galatasaray, BB Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva