ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
HABERLER>SPOR
16 Nisan 2021 Cuma - 00:51

Erzurumspor 20 bin 120 habere konu oldu

Erzurumspor mart ayında yazılı basında 2 bin 677, internet medyasında 17 bin 443 olmak üzere toplam 20 bin 120 haberde yer buldu.

Erzurumspor 20 bin 120 habere konu oldu

Erzurumspor mart ayında yazılı basında 2 bin 677, internet medyasında 17 bin 443 olmak üzere toplam 20 bin 120 haberde yer buldu.

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı rapora göre; ay boyunca spor medyasının gündeminde en çok yer alan futbolcu, Malaga’da attığı gollerle akıllara kazınan Ozan Tufan oldu. Fenerbahçe’de yaşanan bayrak değişimi de öne çıkan başlıklar arasındaydı.
MTM’nin hazırladığı raporda, mart ayının en çok konuşulan takımları, futbolcuları, kulüp yöneticileri, teknik direktörleri ve hakemleri belli oldu. Avrupa elemelerinde G Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Hollanda, 27 Mart'ta Norveç ve 30 Mart'ta Letonya ile karşılaştı. Elemelere hızlı bir giriş yapan A Milli Futbol Takımı, Norveç ve Hollanda’yı mağlup ederken, Letonya ile berabere kalarak yenilmezlik serisini bozdu. Ay boyunca gösterdiği performansla toplam 42 bin 821 habere konu olan A Milli Takımı, Avrupa’da Türkiye’yi gururlandırdı.
Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya’nın Malaga şehrinde karşılaştığı Norveç’i 3-0 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar, 4-2 yendiği Hollanda'nın ardından gruptan en ciddi rakiplerinden birini daha farkla geçerken, Türkiye Milli takımında Norveç karşısında dördüncü ve 59 dakikada fileleri havalandıran Ozan Tufan göstermiş olduğu başarılı performans ile adeta yıldızlaştı. A Milli Takım formasıyla Norveç maçında 2 gol atan Ozan Tufan, 3-0 kazanılan karşılaşmanın kahramanı olurken, sosyal medyanın da gündemine de oturdu. Nişanlısı Rojin Haspolat ile dünya evine de giren Ozan Tufan, Mart ayında 10 bin 188 habere adını yazdırarak en fazla konuşulan futbolcu unvanının sahibi oldu. Ozan Tufan’ı ise sahada yaşadığı çarpışma sonucu sakatlık geçiren Dimitris Pelkas 8 bin 863 haber ile takip ederken, yine mav esnasında ayak bileğinin dönmesi sonucu sakatlık geçirerek sahalardan bir süre uzak kalacak olan Mesut Özil 8 bin 741 haber ile takip etti.
FENERBAHÇE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ
85 bin 384 haberle Mart ayının en çok konuşulan takımı olmayı başaran Fenerbahçe’de geçtiğimiz ayın en önemli gelişmesi hiç şüphesiz antrenör koltuğunda yaşanan değişiklik oldu. Sarı-lacivertlilerde, Erol Bulut’un sözleşmesi karşılıklı anlaşma yapılarak feshedilirken, takımın başında sportif direktör Emre Belözoğlu’nun olacağı duyuruldu. Sarı-lacivertlilerde Erol Bulut dönemi sadece 8 ay sürerken, Fenerbahçe sezon başından bu yana Erol Bulut yönetiminde 34 maça çıkarak, bu süreç içerisinde 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. 10 yıldır kalesini koruyan Fernando Muslera ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı alan Galatasaray ise Mart ayı boyunca toplam 72 bin 839 haber ile adını ikinci sıraya yazdırırken, Süper Lig’de liderliğini Mart ayı boyunca koruyan Beşiktaş ise toplam 71 bin 471 haber ile üçüncü sıraya yerleşti.
FATİH TERİM ALDIĞI CEZA İLE GÜNDEME GELDİ
Süper Lig’de en fazla şampiyonluk yaşayan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Fatih Terim, her ay olduğu gibi Mart ayında da en çok konuşulan antrenör olma unvanını da elinde tutmayı sürdürdü. Mart ayında deneyimli çalıştırıcı ile ilgili önemli gelişmelerin başında aldığı ceza geldi. Süper Lig’in 31. Haftasında oynanan Rizespor maçında hakaret nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Fatih Terim ile Ümit Davala’nın cezaları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala'ya ikişer maç men cezası verdi. Mart ayında 18 bin 539 haberde yer alan Terim birinci sırada yer alırken, sarı-lacivertli takım ile yolları ayıran Erol Bulut 17 bin 341 haber ile ikinci, siyah-beyazlı takımın başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın ise 15 bin 270 haber ile üçüncü sırada yer aldı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon deplasmanında iyi mücadele ortaya koyan Fenerbahçe’nin başarısını ödüllendirdi ve takıma prim dağıttı. Ay boyunca toplam 8 bin 731 habere adını yazdıran başarılı yönetici, Mart aynın en çok konuşulan futbol kulübü yöneticisi olmayı başardı. Ali Koç’u sırası ile 6 bin 331 haber ile sarı-kırmızılı takımın yöneticisi Mustafa Cengiz ve 4 bin 781 haber ile TFF Başkanı Nihat Özdemir takip etti.
BEŞİKTAŞ’TAN HAKEM TEPKİSİ
Beşiktaş Kulübü, Kasımpaşa maçında hakem Halil Umut Meler'in görevlendirilmesiyle ilgili olarak MHK'ya tepki gösterdi. Siyah beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama geldi. Beşiktaş’ın son olarak 31. haftada oynadığı Fenerbahçe derbisinde göreve alan Meler, siyah beyazlı camianın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, derbiden sonra yaptığı açıklamada, “Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Merkez Hakem Kurulu'ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz!” denildi. Halil Umut Meler 5 bin 551 haber ile Mart ayının en fazla konuşulan hakemi olurken, ikinci sırada 4 bin 280 haber ile Cüneyt Çakır, üçüncü sırada ise 3 bin 128 haber ile Halis Özkahya yer aldı.

 
PFDK’dan Erzurumspor’a 62 bin TL ceza
 
Aziziye’de tapu hizmetlerine dijital kolaylık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PFDK’dan Erzurumspor’a 62 bin TL ceza
PFDK, Erzurumspor’a Beşiktaş maçında protokol tribününe fazla kişi alınmasından ...
Aatıf, Costa, Darri ve El Kabir kadro dışı
BB Erzurumspor’da Beşiktaş maçı sonrası Teknik Direktör Yılmaz Vural, ...
Erzurumspor ve Düzgün PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği ceza istemiyle Erzurumspor ...
 
 Süper Lig'de 35. hafta heyecanı
Süper Lig'de 35. hafta heyecanı yarın oynanacak 4 karşılaşma ile başlayacak. ...
Büyükşehir’den Amatör Futbol kulüplerine destek
Erzurum'da bulunan 16 amatör futbol kulübünün yöneticileriyle bir araya ...
Çebi’den K.K. Stadyumu zemini açıklaması
Cenk Tosun’un Erzurum’da sakatlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan ...
 
Aydemir: ‘İsyan ediyoruz, böyle hakemlik olur mu?'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın ...
Curling’in Şampiyonları: Çelebispor ve Narmanspor
Türkiye Curling Federasyonu Süper Lig Şampiyonları erkeklerde Çelebispor, ...
ETÜ Kick Boksta Avrupa Şampiyonu
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) akademik başarılarının yanı sıra sportif ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva