ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Yücelik ailesi yasta
Yücelik ailesi yasta
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
HABERLER>SPOR
26 Nisan 2016 Salı - 14:47

Erzurum’da çifte sevinç

Erzurum tarihinde ilk ilke imza atarak Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol kafilesi, havalimanında coşkulu bir şekilde karşılandı. BB Erzurumspor ve Termalspor, Erzurum’a çifte bayram yaşattı.

Erzurum’da çifte sevinç

Erzurum tarihinde ilk ilke imza atarak Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol kafilesi, havalimanında coşkulu bir şekilde karşılandı. BB Erzurumspor ve Termalspor, Erzurum’a çifte bayram yaşattı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne yükselerek Erzurum tarihinde bir ilke imza atan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol kafilesi coşkulu bir şekilde karşılandı. Ankara’da yapılan Play-Off müsabakalarının ardından Süper Lig’e yükselen ve dün akşam saatlerinden Erzurum’a gelen kafileyi Erzurumlular bağrına bastı. Havalimanında AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve muhtarlar ile sporseverler tarafından karşılanan sporcular Erzurum’u tarihinde ilk defa hentbol süper liginde temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

Davul zurna eşliğinde halk oyunları ekibinin karşıladığı Termalspor kafilesini taşıyan konvoya cirit atları da eşlik etti. Çiçeklerle karşılanan oyunculara ve teknik heyete bir taraftarın, yanında getirdiği baklavaları elleriyle tek tek yedirmesi dikkat çekti.

ORHAN: ERZURUM ÇİFTE BAYRAM YAŞIYOR

Havalimanında bir açıklama yapan Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Onursal Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, iki yıl önce takımı kurarken, bir hayallerinin olduğunu ve bu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Belediyenin ve Aziziye halkının takımı sezon boyunca desteklediğine dikkat çeken Başkan Orhan, "Gerçekten Erzurum'un bu başarıya ihtiyacı vardı. Erzurum'da çifte bayram yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumsporumuz şampiyon olarak 2. Lig'e, Termalsporumuz hentbol tarihinde ilk defa Süper Lig’e yükseldi. Önümüzdeki sezon Ankara’nın doğusundan Süper Lig’de yer alacak tek ekip Termalspor. Bizim için büyük bir başarı. İnşallah bu sportif başarılar artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

GÜLAKAR: GÜMBÜR GÜMBÜR GELDİK

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, büyük başarı göstererek Erzurum'un adını ve mavi-beyaz renklerini hentbol tarihinde ilk defa Süper Lig'e yazdırdıklarını söyledi.

Takımın başarısıyla gururlandıklarının altını çizen Gülakar, "Süper Lig'e gümbür gümbür geldik. Tozu dumana kattık da geldik. Lig sezonunda gösterdiğimiz üstün performansı play-off'ta da sürdürdük. Erzurum'un adını, mavi-beyaz renklerini Süper Lig'e yazdırdık. Erzurum’a, Aziziye’ye ve taraftarımıza verdiğimiz sözü tuttuk. Bu güzel şehre ve bu şehrin güzel insanlarına her şey yakışır. Bu başarıyı Erzurum'a armağan ediyoruz." diye konuştu.

ERZURUMLUOĞLU: HEDEFLERİMİZ HENÜZ BİTMEDİ

Antrenör Ali Erzurumluoğlu da, uzun ve zorlu bir sezonun ardından elde edilen başarının önemli olduğuna işaret ederek, ancak hedeflerinin henüz bitmediğini kaydetti. Erzurumluoğlu, “Termalspor, oyuncusu, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarıyla bunu hak etti. Hentbol Federasyonu tarafından da takdire şayan görüldü. Hatta şunu söylediler; Termalspor söke söke aldı. Süper lig bizim hakkımızdı. Bize gönül verenlere armağan ediyoruz.” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Termalspor kafilesini taşıyan konvoy Ilıca’da ve Dadaşkent’te halkı selamlayarak, Süper Lig coşkusunu ilçe halkıyla paylaştılar.

 
Ala: ‘Hayırlı olsun’
 
Kayakta eğitim açılımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Spor’da yeni yatırım
SODES programı kapsamında Erzurum Valiliği’nin desteğiyle Erzurum Gençlik ...
Erzurumspor için tur vakti
RECEP DAĞ-Şampiyon Erzurumspor, sahasında oynayacağı Turgutluspor maçında tur atacak.
3. Lige Veda Haftası
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncüi Lig 1’inci gurupta, 2015-2016 sezonu bu hafta ...
 
Gündem: Erzurumspor
Vali Altıparmak, Erzurumspor’un, ilin mevcut imkanları çerçevesinde yerinin ...
‘İnandık, başardık’
Sekmen, 'Şampiyonluk yaşamak her futbolcuya her yöneticiye nasip olmaz. ...
Hedef Süper Lig
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye ...
 
Erzurum'da sportif coşku
Erzurumspor takımı, havalimanında mehter ekibi ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.
SODES’le spor yapma şansı buldular
Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun projemizin 23 Nisan çocuk festivali coşku ...
50 patenci İl birinciliği için yarıştı
Erzurum Sürat Pateni İl Birinciliği yarışmaları nefes kesti. Birbirinden ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva