ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
30 Aralık 2016 Cuma - 12:55

Erzurum’da AK Gündem

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Milletvekilleri 2016 yılını değerlendirmek üzere düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Erzurum’da AK Gündem

Erzurum AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Milletvekilleri 2016 yılını değerlendirmek üzere düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Müceldili Konağında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe teşkilat başkanları ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzurum AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, “Bizim 2017 yılını daha iyi geçirmemiz gerekli. Bizler gereksiz yere birbirimizi incitiyoruz. Herkes Erzurum için gerekli olan çalışmaları yapıyor. Erzurum’a bu kadar çok kar yağıyor ama belediyelerimiz her şeyin üstesinden geliyor. Hepimiz Erzurum’un kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

“ANAYASA TEKLİFİNİ DÜN İTİBARI İLE KOMİSYONA SUNDUK”

Anayasa teklifini dün itibarı ile komisyona sunduklarını belirten Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Düzenlemiş olduğumuz bu toplantının öneminin birisi İse AK Parti İl Başkanımızın görevine gelişini kutlamaktır. 2017 yılına aslında çok büyük bir hamle ile girmiş bulunuyoruz. Türkiye’deki sistem değişikliğinin önünü açan yargı yürütme ve yasama arasındaki ayrılığı gerçek anlamda sağlamayabileceğimiz ve yönetimin ve yürütmenin yeniden düzenlenmesi için topyekûn sistemin kendisini 22’nci yüzyıla hazırlayabilmesi nitelikte olması için anayasa değişikliği teklifimiz dün itibari ile 19 madde olarak anayasa komisyonu çalışmalarına başladık” dedi.

“2016 YILINDA TÜRKİYE’NİN KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİ”

Erzurum AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz 2016 yılında Türkiye’nin kötü günler geçirdiğini ifade ederek, “2016 yılının kısa bir değerlendirilmesi yapmak için toplandık. Türkiye olarak kötü bir yıl geçirdik. Başta darbe girişimcileri Türkiye’yi büyük bir kaosa sürüklediler. Kardeşi kardeşe düşmen ettiler. Başarılı olamadılar ama iç kargaşaya neden oldular. İnşallah kısa zamanda yaralar sarılacaktır. Haksızlığa uğrayanlar ise Başbakanımızın talimatı ile tekrar görevlerine dönecekler” şeklinde konuştu.

CIA ajanlarının içerisinde 19 Türk’ünde hain olduğunu söyleyen Deligöz, “CIA ajanlarını ilk defa ben açıkladım. 19 tanede içlerinde hain Türk var. Dosyayı Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ’ya verdim. Onlar dosyayı takip ediyorlar. Bu ajanların tekrardan Türkiye’ye girmeleri halinde tutuklanarak hesaba çekilecekler” diye konuştu.

“SURİYE’DE ATEŞKES KESİNLEŞTİ”

Milletvekili Deligöz Suriye’deki ateşkesin kesinleştiğinin belirterek, “Suriye’de ateşken dün kesinleşti. İnşallah Suriyeli kardeşlerimizde tekrardan evlerine dönerler. Bir daha perişan olmazlar inşallah. Dünya’ya barış ve huzur diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE OLARAK ERZURUM’DA KIŞ TURİZMİ İÇİN TEŞVİK SAĞLAYACAĞIZ”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, Belediye olarak Erzurum’da kış turizminin daha iyi geçmesi için otelcilere teşvik sağlayacaklarını belirtti. Başkan Sekmen şöyle devam etti: “Turizmin Erzurum’da gelişmesi için aynı Antalya’daki gibi devletten teşvik alması gerektiğini ifade ettik. Ben otelcileri toplayarak dedim ki eğer devlet size teşvik vermezse biz belediye olarak o teşviki sizlere vereceğiz. Yeter ki siz uçaklarla turistleri getirin. Yenilerde 2 uçak dolusu Rus turist geldi. Eğer ki devlet bunların geliş masraflarını karşılamazsa biz belediye olarak şirket üzerinden destekleyeceğiz. Amacımız şehir kazansın”

“ERZURUM LİDERLİĞE OYNAYAN BİR ŞEHİRDİR”

Erzurum AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’de Erzurum’un liderliğe oynayan bir şehir olduğunu belirterek, “Hem Milletvekillerim hem de Başkanım şehirle ilgili teknik bilgiler verdiler. Erzurum liderliğe oynayan şehirlerden bir tanesidir. Erzurum yeri geliyor İstanbul’la yeri geliyor Bağdat’la yani iddiası olan şehirlerle yarışıyor. Bu şehrin içerisinde böyle bir ruh var” dedi.

Toplantıdan sonra Milletvekilleri ve Başkan Sekmen basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
İl ekonomisi için istişare
 
ETÜ Bakanları ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yatırım birincisi Sekmen'e tebrik
Bakan Elvan, Türkiye’de yatırım birincisi olan Sekmen’i tebrik etti
"Teröre nefes aldırmamaya kararlıyız"
Bakan Akdağ ve Elvan, DAP hizmet binası açılış törenine katıldı
Palandöken Belediyesinde AK İstişare
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Palandöken Belediye Başkanı ...
 
Akdağ Erzurum ekonomisini değerlendirdi
Yatırım anlamında şehrin ve bölgenin cazibesini artıracağı belirtilen ...
Orhan, AK Gençlerle istişarede bulundu
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba, yönetim kurulu üyeleriyle ...
Bulutlar, AK Partili gençleri ağırladı
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Palandöken ...
 
Büyükşehir’in Turizm Tırı Taksim’deydi
Büyükşehir Belediyesi’nin Turizm TIR’ı, İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki ...
Aziziye, Azizoğlu'nu ağırladı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet ...
Öz: 'Önceliğimiz Erzurum'dur'
Öz, 'Önceliğimiz, hep birlikte ele ele vererek şehrimizin sorunlarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva