ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken Zirvesinde 19 Mayıs coşkusu
Palandöken Zirvesinde 19 Mayıs coşkusu
Kitap Fuarı 4 günde 135 bin kişiyi ağırladı
Kitap Fuarı 4 günde 135 bin kişiyi ağırladı
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
‘Gereği yapıldı’
‘Gereği yapıldı’
HABERLER>EKONOMİ
13 Mayıs 2016 Cuma - 14:16

Erkonut Şehristan’ın temeli atıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Halk Gayrimenkul Yönetim Ortaklığı Anonim Şirketi finansman desteği ile yapılacak olan Erkonut Şehristan’ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Erkonut Şehristan’ın temeli atıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Halk Gayrimenkul Yönetim Ortaklığı Anonim Şirketi finansman desteği ile yapılacak olan Erkonut Şehristan’ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İstanbul kapı’da düzenlenen temel atma törenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe belediye başkanları, Halk Bankası Genel Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, Halkbank GYO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, STK Başkanları, Daire Başkanları ve davetliler katıldı.

TERÖR OYUNUNU BOZACAĞIZ

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin terör oyunlarını bozacığını belirterek, “Doğulusu batılısı ile Türkiye terör oyununu bozacak. Kimsede bu bozulan oyunda istediği payı alamayacak. Biz ne kadar açılır ne kadar güçlenirsek bu oyunlar bu tuzaklarda bizim başımızdan eksik olmayacaktır. Ama bizde bu anlayış ve bilinçle bunun karşısında dimdik duracağız. Sağ sol olacak, alevi Sünni olacak, cemaat olacak yani kısacası bu oyun bitmeyecek. Bizlerde her zamanki gibi bunların karşısında Erzurum da doğunun kalesinde duracağız. Bizler bu şehre verdiğimiz huzur ve zenginlikle inşallah başaracağız. Bu manada Erzurum Erkonut Şehristanla büyük değere sahip olacaktır” dedi.

AKDAĞ’IN KONUŞMASI

Erzurum’un her geçen gün kalkındığı vurgusunu yapan Erzurum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, “Erzurum her geçen gün kalkınmaya ve gelişmeye devam ediyor. Bugün burada Büyükşehir Belediyesi’nin çok makul bir projeye Halk Bankamızla birlikte gerçekleştireceği yeni konutların temel atma töreninde birlikteyiz. İnanıyorum bu konutlar Erzurum da büyük adımların başlangıcı olacaktır” diye konuştu.

DEVLETİMİZ TERÖR OPERASYONLARINA DEVAM EDİYOR

Devletin terör operasyonlarını hiç durmadan devam ettirdiğini söyleyen Akdağ, “Hakkâri de 8 askerimizin şehit haberini aldım. 8 vatan yavrusu daha bayrak için, vatan için, inançlarımız için, birlik beraberlik ve huzurumuz için hakka yürüdüler, şahadet şerbetini içtiler. Devletimiz operasyonları devam ettiriyor. Biz bunları hep birlikte takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

AVRUPA TERÖRLE MÜCADELE’NİN YUMUŞATILMASI NI İSTİYOR

Avrupa’dan terörle mücadele yasasının yumuşatılması gibi bir kavram ortaya attıklarını belirten Akdağ, “Hainlere karşı yürütülen bu mücadelede öyle zamanlarda Avrupa’dan hiç beklemediğimiz hiç yakıştırmadığımız bir ses yükseldi. Son yapılan anlaşmalarla ilgili olarak birazda vize anlaşması ile ilgili olarak ses yükseldi. Terörle mücadele yasasının yumuşatılması gibi bir kavram ortaya attılar. Erzurum’dan çok net bir biçimde ifade ediyorum, bu ifadelerle Türkiye’ye akıl öğretmeye çalışanlar kendi ülkelerinde ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde terör eylemi olduğu zaman alarma geçiyorlar ve gereken bütün tedbirleri alıyorlar. 30 senedir teröre karşı ciddi bir mücadele veriyoruz. Bunun için birçok vatan evladı şehit oldu. Terör temizlene kadar durmak yok” ifadelerini kullandı.

ERZURUM’U MODERN HALE GETİRECEĞİZ

Erzurum’u kentsel dönüşümlerle modern hale getireceklerini söyleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gelişen teknoloji ile gelişen dünya kentleri kendilerini fiziksel sınırların ötesinde dünyaya anlatmaktadırlar. Erzurum da göreve geldiğimizde bizlerde gelişen dünya kentleri olabilmek için ilk işin kentsel dönüşüm olduğunu gördük. Türkiye de modern ışıkları temsil eden doku ile şehrimizi bizde modern hale getirmeye çalıştık. Erzurum da 22 bölgede kentsel dönüşüm yaptık. Bu dönüşümleri yaparken şehrin sosyal ve kültürel dokusunu koruyarak yapmaya özen gösterdik. Bunları yaparken tek amacımız şehri modern bir hale getirmekti. Şimdi burada da Erkonut Şehristan’ın temelini atacağız. Bu şekilde ki lüks yapılar şehrimize her zaman yakışır duruma gelecektir” dedi.

Halk Bankası Genel Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, “Halk Gayrimenkul Yönetim Ortaklığı’nın gerçekleştirdiği başarılı projelerinde birisini de Erzurum da yapıyoruz. Erzurum’a değer katacağına inandığımız Erkonut Şehristan’ın gururunu yaşıyoruz. Gayrimenkul ortaklığımızın Erzurum’a değer katacağına inanıyoruz. Ayrıca bu proje bizler içinde ayrı bir önem arz etmektedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şehristan projesinin temeli atıldı.

 
Dadaş Filmi’nin Galası Erzurum’da yapıldı
 
Erzurum Sanayi sektörüne İşbirliği yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KÜSİ Zirvesi başlıyor
Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu’nun 6. Koordinasyon ...
Bakan Çelik'ten Ramazan müjdesi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Et ve Süt Kurumu, 1 Haziran’dan ...
Erzurum devirde 3’üncü sırada
MAHMUT AKDAĞ-TÜİK Mart dönemi araç devir verilerini paylaştı.
 
Sekmen: ‘Öncelik İstihdam’
Büyükşehir Belediyesi ve diğer paydaşların ortaklaşa düzenlediği 5. Kariyer ...
Çiftçiler Gününde özgün kutlama
Tarım sektöründe yüzde 30’u aşan pazar payı ile özel bankalar arasında ...
DAP Bölgesinde 103 milyonluk yatırım
DAP İdaresi’nin, 2016 yılı yatırım programı kapsamında destekleyeceği ...
 
Kuyumcular Yasa bekliyor
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, ...
TOBB Genel Kurulu’nda Erzurum damgası
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri ...
Akbaş uyardı
M.COŞKUN-Giyim mağaza işletmecisi Cihan Akbaş, Vatandaşın elbise alırken ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva