ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
6 Temmuz 2015 Pazartesi - 15:35

Erdoğan’dan Erzurum’a övgü

Sümeyye Erdoğan, “Erzurum gibi Anadolu’nun erdemi öz güvenini cesaretini kahramanlığını bütün hücrelerinde hissettiren bir serhat şehirde bulunmaktan memnuniyeti ifade etmek istiyorum.’ dedi.

Erdoğan’dan Erzurum’a övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.

İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, KADEM Genel Başkan Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Erzurum İl Temsilcisi Ayşe Kaşıkçı, Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cemil İlbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ERZİMDER Onursal Başkanı Hüseyin Korkut’un konuşmasıyla devam etti. Korkut, Ramazan ayının manevi iklimine değinerek, ERZİMDER’in önemli çalışmalara imza attığını ifade etti. ERZİMDER Şube Başkanı Cemil İlbaş ise geleneksel iftar yemeğinin ikincisini düzenlediklerini bu yıl ki ana temanın Alvarlı Efe Hazretleri olduğunu ifade etti. Daha sonra bir konuşma yapan Sümeyye Erdoğan, manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı Erzurum’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:“Erzurum gibi Anadolu’nun erdemi öz güvenini cesaretini kahramanlığını bütün hücrelerinde hissettiren bir serhat şehirde bulunmaktan memnuniyeti ifade etmek istiyorum. İlhanlılardan Selçuklulara, Saltuklulardan Osmanlıya, tarihi zengin mirasıyla bizi karşılayan Erzurum’da siz gençlerle ve siz kıymetli Erzurumlularla buluşmak, bize geçmişle gelecek arasında çok önemli sorumluluklarımız olduğunu hatırlatıyor. Geçmişe sahip çıkmak geleceği inşa etmek gibi bir misyonumuz var. Bir parçası olduğum KADEM’in Erzurum temsilciliği açılışında burada bulunuyorken sizlerle buluşma fırsatını kaçırmak istemedim. İmam Hatib’in benim hayatımda özel bir yeri var, mücadele ruhumuzun şekillendiği, dünyaya bakışımızın biçimlendiği bir ocak imam hatip. Bu nedenle bir imam hatip davet aldığımız zaman geri çevirmiyorum. Bizler bir vücudun azaları gibiyiz. Temel insanlık değerleriyle, yaşadığımız dünyanın sorunlarına çözümler üretmek için canla başla çalışmayı kendimize misyon edinmişiz. Değerli genç arkadaşlarımız, bir zamanlar ölü yıkayıcısı olarak yaftalanan bu nesil, bu okul, büyük mücadelenin sonucunda gerçek yüzünü ortaya koydu, bir ülkenin kaderini değiştirdi. Türkiye’nin geleceğin kurucusu olarak varlık gösteriyor. Sizler böyle bir onurlu kimliğin temsilcisiniz. İmam Hatip ve Erzurumluluğun birbirini zenginleştiren ve sağlamlaştıran değerlerine bu ülkenin çok ihtiyacı var. Türkiye’nin geleceği burayı dolduran gençlerin hayallerine bağlı, siz nasıl bir gelecek isterseniz, dünyanın geleceği ve gideceği yön odur”

AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu ise İmam Hatip Liseli olmanın dini ve ilmi yönden donanımlı olmak olduğunu ifade etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, geleneksel iftar yemeği organizasyonu için ERZİMDER’e ve İmam Hatip Liselerinin 100. yıl kuruluş yıl dönümünde bu okullara emeği geçenlere teşekkür etti.

 
Önce oruç, sonra zekat..
 
Erzurum için ‘Kademli’ adım..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Başbağlar katillerini lanetliyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Başbağlar şehitlerini derin ...
Erzurum’dan Çat’a iftar coşkusu
Çat Belediyesi, Erzurum’da ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Arif ...
‘Türkiye siyasetinin öznesi AK Parti’dir’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Meclis seçimleri gösterdi ki Türkiye'nin siyasetinin ...
 
‘Erzurum’a yatırım yapacaklar’
Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: ‘Önümüzdeki haftalarda Suudi Arabistanlı ...
‘Her Halükarda AK Parti'li bir hükümet olacak’
Davutoğlu, "Türkiye'de şu anda meşru bir hükümet vardır. Ülke çıkarı neyi ...
AK Parti’den ‘Ahde Vefa’
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Ahde ...
 
‘Kapımızı mazluma kapatmayacağız’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Nasıl propaganda ...
‘Hayırlı olsun’
Başbakan Davutoğlu, Meclis Başkanlığı seçimlerine ilişkin, "TBMM Başkanlık ...
‘Yapacak çok işimiz var’
Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, "Bu yüce Meclis'e başkan seçerek omuzlarıma ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva