ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erzurum şehidini Hınıs’ta uğurlayacak
 Erzurum şehidini Hınıs’ta uğurlayacak
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
16 Ocak 2012 Pazartesi - 06:47

Erdoğan KCK operasyonlarını değerlendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KCK operasyonları ile ilgili olarak, "Bu ülkede teröre bulaşan, terörün içinde olan, teröre yataklık yapan, yasaları çiğneyen kim olursa olsun, bütün bunlara karşı biz güvenlik güçleri olarak yargının vermiş olduğu bütün kararlara uygun şekilde, hukuk çerçevesinde bu adımları atacağız, sümen altı etmeyeceğiz" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaray Ayrılıkçeşme İstasyonu'nda gerçekleştirilen "Marmaray'da ilk ray kaynağı" törenine katıldı.

Erdoğan KCK operasyonlarını değerlendirdi

DENKTAŞ ÜZÜNTÜSÜ
Konuşmasının başında hayatını kaybeden KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başbakan Erdoğan, "Merhum Denktaş, Kıbrıs'ın varlık mücadelesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kurulmasında ve Kıbrıslı kardeşlerimizin haklarının en güçlü şekilde savunulmasında unutulmaz bir liderlik sergilemiştir. Onun yürüttüğü bu mücadelede eminim ki KKTC'de aynı aşkla sürdürülecektir. Kıbrıs'ta barışın, uzlaşmanın, huzur ve istikrarın sağlanabilmesi, Kıbrıs Türklerini haklarının korunması için biz de ana vatan Türkiye olarak bu davayı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
KCK OPERASYONLARI
Başbakan Erdoğan konuşmasında KCK operasyonlarına da değinerek şunları söyledi:
"Hangi etnik unsurdan olursa olsun tüm vatandaşlarıma sesleniyorum. Bu ülkede teröre bulaşan, terörün içinde olan, teröre yataklık yapan kim olursa olsun, yasaları çiğneyen kim olursa olsun bütün bunlara karşı biz güvenlik güçleri olarak yargının vermiş olduğu bütün kararlara uygun şekilde, hukuk çerçevesinde bu adımları atacağız, sümen altı etmeyeceğiz. İllegaliteye asla ülkemizde yer olmayacak. Biz her şeyi yerin üstünde görmek istiyoruz. Eğer demokratik parlamenter sisteme inanıyorlarsa o zaman parlamento çatısı altında bu mücadele yürümeli, yürür. Ama yer altından bu işleri götürmeyi çalışırsanız o zaman karşınızda tabii ki bu ülkeni güvenlik güçleri ve yargısın bulacaksınız. Bu mücadelede sonuna kadar kararlı şekilde yürümeye mecburuz. Milletimizin huzuru ve mutluluğu bunu gerektirmekte. Bunun için bu adımı atacağız ve ülkemizin en ideal noktada olduğu dönemde bunu provoke etmeye asla müsaade etmeyeceğiz. Biz 9 yıl boyunca çıtayı her an yükselterek buraya ulaştık. Bugün yükseklere çıkardığımız çıtanın aşağı çekilmesine izin vermeyiz. Münferit bazı hadiselerden yola çıkıp, o hadiseleri de olduğunda farklı yorumlayıp Türkiye için kaos senaryoları üretenleri hayalleri boşa çıkacaktır".
Konuşmasında CHP'ye de yüklenen Başbakan Erdoğan, "Bakıyorsunuz bir fezleke ile kahramanlık taslayanlar var. Halbuki hakkında 13 fezleke var. Sadece yargıya hakaretten ayrıca 3 tane fezleke var. Bundan önce niye böyle kahramanlık senaryoları ortaya koymuyordun da şimdi kahramanlık ortaya koyuyorsun, idamdan bahsediyorsun. Bakıyorsunuz hemen kendi partilerinin içindeki sıkıntıyı acaba böyle bir senaryo ile toparlayabilir miyiz anlayışı ile sergilemiyorlar. Birileri de Meclis Başkanlığı'na yürüyor. Dokunulmazlığın kaldırılması için hakkınızda fezleke olması lazım, sizin hepinizi hakkında fezleke mi var. Mesele şov. Ondan sonra Silivri'de tiyatro diyorlar. Tiyatro ana muhalefet grubunun içerisinde. Aramadığınız kadar şovmen var. Yargıda sorunlar mı var 9 yıl boyunca çözerek geldik. Bundan sonra da çözerek geleceğe yürüyeceğiz. Demokrasiye ilişkin eksiklikler mi var. Geleceğe demokrasimizi mükemmelleştirerek ilerleyeceğiz. Ekonomi, dış politika, sosyal yaşamda her türlü eksiği günü geldikçe, zemini hazır hale geldikçe kapatacak ve işimize bakacağız. Hiç kimse ülkeye karamsarlık pompalamasın. Kimse yürütülen istismar girişimlerine kulak asmasın. Milletin ülkenin gerçeklerinden kopuk kendi dünyasında yaşayan muhalefetin yapay gündemine kimse aldanmasın. Biz kendi eliyle yaptığını yıkanlardan, kendi ayağına kurşun sıkanlardan asla olmayız" diye konuştu.

 
Eğitimde tarihi dönüşüm..
 
6. Erbain Konferansı ilgi buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gerçek bir kahramanı yitirdik'
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı ...
Umre kayıtları 16 Ocak’ta sona eriyor
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 2012 Umre Programı ...
Görmez, “öğrencilere umre turu”nu değerlendirdi
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, son günlerde medya gündeminde ...
 
Türkiye’nin tek tar ustası Doğu’da
Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler arasında bulunan 'tar' yapımını gelecek ...
‘Birbirimizin kıymetini bilmek zorundayız’
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Manisa’da din görevlileriyle ...
Göksan, Kıbrıs gündemini değerlendirdi
Kıbrıs Türk Kültür Derneği Genel Başkanı Ahmet Göksan, Kıbrıs açıkların ...
 
Doğu Anadolu’da bir ilk
Elazığ Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) tansiyonu ortadan kaldıran yöntem olarak ...
Bayrak Şairi rahmetle anıldı
- 'Bayrak Şairi' Arif Nihat Asya, ölümünün 37. yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
İyikan’dan tarihi öneri
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva