ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>SİYASET
21 Kasım 2018 Çarşamba - 03:18

Erdoğan: 'Gece gündüz çalışacağız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık her adımını devlet ve millet düşmanlarıyla birlikte atanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar siyasette yeniden hortlayamayacaklardır” dedi.

Erdoğan:  Gece gündüz çalışacağız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık her adımını devlet ve millet düşmanlarıyla birlikte atanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar siyasette yeniden hortlayamayacaklardır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Şair Eşref’in bir hicvini aktaran Erdoğan, “İstanbul Büyükşehir Belediyesini devraldığımızda tam da Eşref’in hicvinde olduğu gibi şehrin muslukları hariç her yeri akıyordu. Sokaklardan çöp suları akıyordu, Haliç’ten lağım akıyordu, şehrin 4 tarafından yokluk, yoksulluk, sefalet akıyordu. Rüşvet, yolsuzluk, mezhepçilik, meşrepçilik paçalardan akıyordu. Su derseniz o zaten hiç akmıyordu. Tankerlerin eskilerden kalma çeşmelerin önünde bidon kuyrukları alıp başını gitmişti. CHP’nin tahribatını tamir etmek, enkazını kaldırmak, İstanbul’un suya hasretini gidermek bize nasip oldu. Türkiye’nin 81 vilayetinin tamamında asırlık ihmalleri telafi etmek, her alanda şehirlerimizi mamur etmekte bize nasip oldu. İzmir’in bile suyu yoktu. İzmir’in su sıkıntısını da biz giderdik. Aynı şekilde Van, Diyarbakır biz çözmek durumunda kaldık. Türkiye’nin tarihinde adı yasaklarla, yoksullukla, yoklukla, faşizan baskıyla, zulümle, istismarla adeta özdeşleşmiş olan bir partinin hala aynı kafada gidiyor olmasını ülkemizin talihsizliği olarak görüyoruz. Rahmetli Nurettin Topçu, ‘kendimiz dışında nereye koştuysak gurbette kaldık’ der. Milletimiz kendisiyle aynı rüyayı gören, aynı hissiyatı paylaşan, aynı değerleri yaşayan ve yaşatan, aynı türküleri söyleyen yerli ve milli siyaset ve siyasetçi istiyor. Milletimizi yıllarca kendi değerlerimizin, kültürümüzün, geçmişimizin dışında mecralara koşturmak için çalışanların oyunlarına artık hepimizin de karnı tok. Artık her adımını devlet ve millet düşmanlarıyla birlikte atanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar siyasette yeniden hortlayamayacaklardır. Bu ülkenin Cumhurbaşkanından başlayarak tüm şahsiyetlerine ve kurumlarına saldıran, doğrudan milletin kendisine hakaret eden bu CHP kafası 31 Mart’ta bir kez daha hak ettiği dersi sandıkta alacaktır. Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler kendi karanlıklarında kaybolup gideceklerdir. Darbelerle, cuntalarla, vesayetle ve bunların aracı olarak kullandıkları medyadan yargıya pek çok araçta ülke yönetmeye alışmış olanlara demokrasinin milli iradenin hakimiyeti zor geliyor. Kaybettikleri mevzileri tekrar kazanmak için yeni senaryolar ve taktikler üretebilecek kadar dahi kabiliyetleri olmayanlar eski usul yöntemleri tedavüle sokuyorlar” açıklamasını yaptı.

"Milletin hizmetkarlığına talip olduğumuz bu yolda gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız, yanlışlarımız varsa düzelteceğiz. Yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah ya tasfiye edeceğiz. Daha çok proje üreteceğiz, daha çok yatırım yapacağız, kazanmadık gönül bırakmayacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Erdoğan şunları söyledi:

"Bunları başardığımızda seçim sonuçları zaten kendiliğinden şekillenecektir. Milletin gönlüne girmeyi amaçladığımız için başarılı olduk. Önümüzdeki seçimlerde de aynı şekilde hedeflerimize ulaşacağız. Genel Başkanından mahalle ve köy temsilcilerine kadar AK Parti kadroları için siyasetin her kademesi bizler için bir hizmet vasıtasıdır. Seçim dönemlerindeki adaylık mücadelesi de bizim için bu hizmeti kimin daha iyi yapacağının yarışı ve takdirinden ibaret bir süreçtir. Bir göreve kimi zaman 2 kimi zaman 12 hatta kimi zaman çok daha fazla kişi talip olur ve sonuçta bir kişi o işi üstlenir. Adayımız belli olduğunda diğer arkadaşlarımız onun yanında saf tutar. Seçim gününe kadar tıpkı kendisi adaymış gibi canla başla çalışır. Her kim ki, ‘ben aday gösterilmedim’ diyerek partimize sırtını dönüyor hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Parti’li olamamış demektir. Her kim ki; aynı şekilde ‘benim istediğim kişi adaş gösterilmedi’ diye benzer tavırlara giriyorsa zaten yanlış yerdedir. ‘Ben niye şuradan adaş gösterilmedim de buradan gösterildim’ diyorsa o da kendisini bir nefis muhasebesine çeksin. 3 dönemden fazla olmayacak dedik ancak başarılı gördüğümüz arkadaşları daha farklı yerlerde istihdam edebiliriz dedik. ‘Ben de başarılıydım ama ben niye istihdam edilmedim’ havasına giren varsa senin değer noktasındaki skalanla merkezin skalası farklı olabilir, bundan dolayı da aday olurken 3 dönem orada görev yaparken her şey iyi güzel de aday yapılmadığı zaman niye bozuluyorsun. Bu hareketin kendine has ilkelerinin olması ve bu ilkelere bütün arkadaşlarımızın sadakatle sarılması bizim görevimizdir. Demokrasi içinde siyaset yapmak demek ideallerle mümkünleri olabildiği kadar birbirine yaklaştırmak demektir. Yaklaşık 11 milyon üyesi olan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde 26 milyon 330 bin oy almış bir partide hiç kimsenin ben demeye hakkı yoktur. AK Parti ben partisi değil biz partisidir. Kendini bu biz kavramının içinde hisseden herkese AK Parti’de düşecek bir görev vardır. Bireysel olarak gaflete düşme, yanlışa sapma iradeniz size aittir ama AK Parti davasının neferi olarak böyle bir lüksünüz yoktur. Üzerinde en küçük bir şaibe olan, hiç kimseden ikaz beklemeden kendisi bu kapının dışına çıkmalıdır. Gönül yapmak yerine gönül kıranda yanlış yerde olduğunu aynen bilmelidir. Siyaset gönül işidir."

Konuşmasının sonunda, 19. Ulusal Çocuk Formu Sonuç Bildirgesi 2 çocuk tarafından Erdoğan’a takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve dün defnedilen CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’a da Allah’tan rahmet diledi.

 
İsrail askerleri 41 Filistinliyi yaraladı
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM kararına tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Ak dönem değerlerle yükseliş dönemidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘On altı yılda kaydettiğimiz ...
Öz’den güzel ahlak vurgusu
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Mevlid Kandili dolayısıyla ...
Karataş’tan kandil mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Mevlid ...
 
Aydemir: ‘Birlik, ebedi dirliktir’
Aydemir, ‘‘İslam Medeniyetini farklı, ayrıcalıklı ve muhteşem hale getiren ...
Milletvekili Aydemir: 'Toprak aziz, tohum mübarek’
Milletvekili Aydemir, ‘Akif’imiz, “Enbiya yurdu bu toprak; şüheda burcu ...
AK Parti'ye 7 bin 180 başvuru
AK Parti, 7 bin 180 kişinin belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu bildirdi.
 
Akdağ: Bütün aday adaylarına eşit mesafedeyiz
Sağlık Eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ...
AK Parti’de başvuru süresi tamamlandı
31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı ...
Aydemir: ‘Öteki’ anlayışı hainliktir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Kafasında, zihninde “öteki” ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva