ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tablet hayalini Çiftçi gerçeğe dönüştürdü.
Tablet hayalini Çiftçi gerçeğe dönüştürdü.
 Vali Çiftçi’den Başkan Çelebi’ye ziyaret
 Vali Çiftçi’den Başkan Çelebi’ye ziyaret
112 çalışanları yasta
112 çalışanları yasta
 Okullar geleneksel Türk okçuluğunda yarıştı
 Okullar geleneksel Türk okçuluğunda yarıştı
 5 yılda 5 bin 591 hatim indirdiler
 5 yılda 5 bin 591 hatim indirdiler
HABERLER>GUNCEL
4 Mart 2020 Çarşamba - 14:36

Eller Mehmetçiğe Zafer Duası için açıldı

Erzurum’dan Hakkari’ye, Tunceli’den Muş’a, Doğu Anadolu Bölgesi illerinde İdlib şehitlerine dua ve rahmet niyazları, Bahar Kalkanı Harekatını gerçekleştiren TSK’ya gönül desteği yağıyor.

Eller Mehmetçiğe Zafer Duası için açıldı

Erzurum’dan Hakkari’ye, Tunceli’den Muş’a, Doğu Anadolu Bölgesi illerinde İdlib şehitlerine dua ve rahmet niyazları, Bahar Kalkanı Harekatını gerçekleştiren TSK’ya gönül desteği  yağıyor.

BİNGÖL'DE ÖĞRENCİLERDEN BAHAR KALKANINA DESTEK

Bingöl'de öğrenciler, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amacıyla yurt odalarının ışıklarıyla "TSK" yazdı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'na destek vermek amacıyla yurtlardaki odaların ışıklarıyla "TSK" yazıp mehmetçiğe moral verip, harekata destek oldu. Öğrenciler ayrıca yurdun bahçesinde "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı. Mehmetçiğe desteğe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Mürsel Paşa Erkek Öğrenci yurdu ile Pir Ali Kız öğrenci yurdunun katıldığı bildirildi.

KIZ YURDUNUN IŞIKLARI MEHMETÇİK İÇİN YANDI

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bitlis Beş Minare Kız Yurdu'nda kalan öğrenciler, odalarının ışıkları ile ‘TSK’ yazarak ‘Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi. Şehit olan 34 asker için yoklama alınırken, öğrenciler asker selamı verdi.

Öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin İdlib kentinde yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yurdun ön cephesinde pencere ışıkları ile ‘TSK’ yazdı. Hava sıcaklığının yaklaşık eksi 10 derece olduğu etkinlikte toplanan kız öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ile Mehmetçiğe destek oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu etkinlikte kız öğrenciler tarafından geçtiğimiz günlerde hava saldırısı sonucu şehit olan 34 asker için yoklama alındı. Bitlis Beş Minare Kız Yurdu adına bir açıklama yapan Ebru Boğa, TSK’nın yanında oldukları için toplandıklarını belirtti. Boğa, “Yurdumuzun ışıkları ile TSK’nın yanındayız ve ışıklarımızla TSK yazdık. İdlib’deki hain saldırıyı kınıyoruz. Bizlere Beş minare Kız Öğrenci Yurdu olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerine selam olsun” dedi.

Kız öğrenci yurdundan Merve Özkan, amaçlarının İdlib’deki hain saldırıyı kınamak ve Mehmetçiğe destek olmak olduğunu söyledi. Bir diğer kız öğrenci Dilan Öykü Yöndem ise bu soğukta bulunmalarının nedeninin TSK’ya destek olduğunu ve her zaman TSK’nın arkasında bulunacaklarını ifade etti.

BELEDİYE MECLİSİ MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK OLDU

Erzincan Belediye Meclisi Mart ayı meclis toplantısında tüm siyasi partilerin oy birliği ile Bahar Kalkanı Harekâtına destek bildirisi okundu.

Meclis toplantısında İdlib’de mücadele veren şanlı Türk ordusuna destek amaçlı, meclis gündemine 23. Madde olarak eklenmesi istenen madde oy birliği ile kabul edildi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun bildiriye ilişkin olarak açıklamasında; "Öncelikle Suriye’nin İdlib kentinde verilen mücadelede rahmeti rahmana kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bununla ilgili Suriye’de ki bu şanlı mücadelemizin arkasında olduğumuzu çok değerli gurup başkanlarımız ve meclis üyelerimiz imzalarıyla bir önerge vermiş bulunmaktalar” dedi.

23. maddede yer alan bildiri Katip Üye Levent Baydaş tarafından okundu. Okunan bildiride; “Kahraman Ordumuzun Suriye’de başlatmış olduğu Bahar Kalkanı Harekâtı’nı Erzincan Belediyesi Meclis Üyeleri olarak tüm içtenliğimizle destekliyor, Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor ve fedakâr askerimize muvaffakiyetler diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

REFAHİYE’DE ŞEHİTLERİN İSİMLERİ CADDE VE SOKAKLARDA YAŞAYACAK

Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen Mehmetçiklerin anısına Refahiye Belediyesi Meclisinde alınan kararla, sokaklara şehit ve gazilerin isimleri verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin İdlib şehrinde düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçiklerin anısına Refahiye Belediyesi mart ayı meclis toplantısında aldığı kararla cadde ve sokaklara ilçe nüfusuna kayıtlı şehit ve gazilerin isimlerinin verilmesi kararlaştırıldı. Alınan kararda Camişerif, Kemaliye ve Yenidoğan mahallelerinde bulunan 31 sokak ile caddeye şehit ve gazilerin isimleri verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “5393 sayılı belediye kanunun 18. maddesinin ( n ) bendinde belirtildiği üzere ilçemizde bulunan cadde ve sokak isimleri Belediye Meclisince alınan kararlar neticesinde değiştirilmiştir. İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimizin anısına ve kahraman güvenlik güçlerimize destek olmak için daha önceki yıllarda şehit ve gazi olmuş ilçemiz nüfusuna kayıtlı kişilerin isimlerinin yaşatılması amacıyla cadde ve sokak adları şehitlerimizin, gazilerimizin, eski dönem belediye başkanlarının ve toplum önderleri gibi kişilerin isimleriyle değiştirilmiştir. Tüm kamuoyuna duyurulur” denildi.

ERZİNCAN'DA MEHMETÇİĞE “ZAFER DUASI”

'Bahar Kalkanı Harekâtı'nın zaferle sonuçlanması için Erzincan Boyacılar Camisi'nde sabah namazında hafızlık öğrencilerince Mehmetçiğe zafer duası edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince İdlib'de düzenlenen ‘Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek olmak için sabah namazında Erzincan Boyacılar Camisi'nde Kur'an kursu öğrencileri ve vatandaşlar bir araya geldi. Pir-i Sami Kur'an Kursu öğrencileri tarafından okunan Fetih suresinin ardından kılınan sabah namazından sonra harekata katılan Mehmetçiğe destek olmak için eller semaya açılarak zafer duası edildi.

Birlik ve beraberlik içerisinde her sabah Mehmetçiklere dua için camilerde buluştuklarını söyleyen Halil Yıldız, "Erzincan’da tüm camilerde ve evlerimizde harekatın zaferle sonuçlanması için Fetih sureleri okuyoruz. Allah vatanımızdan, milletimizden ve devletimizden razı olsun. Bir arada olmak budur. Türkiye budur, Osmanlı budur, İslam budur. Yardım edenlerden Allah razı olsun. Allah şehitlerimizin analarına babalarına sabırlar versin. İnşallah sonumuz hayırlı olur. Muzaffer oluruz, inşallah galibiyetle döneriz. Dünyaya kendimizi ispatlamış oluruz. Allah’a inandığımız için inşallah zaferle sonuçlanacak. Türk milleti ve yardımseverlik budur. Allah devletimize zarar vermesin” diye konuştu.

Mehmetçiklere Fetih suresi okumak için geldiklerini ifade eden Kur'an kursu öğrencisi, “Pir-i Sami Kur'an kursundan geldik buraya İdlib’deki Mehmetçiklerimiz için, onlara Fetih Suresi okuduk. Rejime karşı hayırlı bir zafer kazanmaları için dua ettik. Bizler bu vatan için her şeyi yapmaya hazırız. Gerekse canımızla, kanımızla madden ve manen vatanı korumak için gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak için her şeyi yapmaya hazırız. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

YURT IŞIKLARI MEHMETÇİK İÇİN YANDI

Erzincan’da KYK yurdunda kalan öğrenciler, Mehmetçiğe destek amacıyla odalarındaki ışıklardan ‘TSK’ koreografisi oluşturdu. Mehmetçiğe Türkiye'nin dört bir yanından destek gelirken, bir destek de kız öğrenci yurdundan geldi. Erzincan’da KYK yurdunda kalan öğrenciler, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerleri anmak ve Mehmetçiğe destek olmak amacıyla odalarının ışıklarıyla koordineli bir şekilde ‘TSK' yazısı oluşturdu. Drone ile de havadan görüntülenen TSK koreografisi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Kız Yurdunda bulunan öğrenciler Türk Bayrağı etrafında toplanarak İdlib'de şehit düşen Mehmetçiklerin isimlerini tek tek okudu ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganı attılar.

ELAZIĞ'DA ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Elazığ'da öğrenciler Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Mehmetçik için odalarının ışıklarıyla 'TSK' yazısı oluşturarak, destek verdi. Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, TSK'nın başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amacıyla yurtlardaki odaların ışıklarıyla "TSK" yazısı oluşturarak Mehmetçiğe moral verip harekata destek oldu. Bazı öğrenciler ise yurdun bahçesinde telefonlarının ışığıyla "TSK" yazısı oluştururken, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı attı.

Mehmetçiğe desteğe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Kabaklı, Ömer Bilginoğlu, İzzetpaşa, Harput ve Sare Ana Yurtlarında kalan öğrencilerin katıldığı bildirildi.

HAKKARİ HALKI İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN TEK YÜREK OLDU

Hakkari Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Şehit ve Gazi-Sen Sendikası tarafından düzenlenen “Mehmetçiğin Yanındayız” yürüyüşünde Hakkari halkı tek yürek oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı. Ellerindeki dev Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğrafları ile yürüyüşe geçenler, çevre yolu üzerinden valiliği doğru hareket ederek, “Hakkari şehitlerinin yanında, Esad şaşırma sabrımızı taşırma, Ya Allah bismillah Allah-u ekber, şehitler kalesi boş kalmaz, Hakkari tek yürek Mehmetçiğin yanında, en büyük asker bizim asker” sloganları attı.

Valilik önüne kadar gelen kalabalığa hitap eden Vali İdris Akbıyık, "Burada Derecik, Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçeleriyle Esendere, Durankaya ve Büyükçiftlik beldesi var. Buradan 286 bin Hakkarililer olarak İdlib’e ve Libya’daki Mehmetçiğimize selam gönderiyoruz. Bu mübarek günlerde şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz sadece İdlib’de şehit vermiyoruz, tarihe baktığımızda Malazgirt, Çanakkale, Fatih İstanbul’u fetih ederken verdik. Yedi düvele karşı Kurtuluş Savaşında Mustafa Kemal’in önderliğinde vermiş olduğumuz mücadelede Sakarya ve Dumlupınar’da şehit verdik, Çanakkale’de 250 bin şehit verdik, Sarıkamış’ta 90 bin şehit verdik. 15 Temmuz’da 251 şehit verdik. Türkiye insanlık için barış yolu götürmek için Sudan’da, Libya’da, Kore’de şehit verdik. Bugünde Esad zulmüne karşı mücadele eden Suriye halkının yanında, İdlib halkının yanında şehitler veriyoruz. Mehmetçik Suriye’de kahramanlık yapıyor, şehitler veriyoruz. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu millet, bu devlet oldukça tek yürek halinde bütün dünyaya tüm zulümlere karşı mücadele veriyor, verecektir. Hakkari tek yürek İdlib’deki Mehmetçiğin yanında, hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkari Jirki Aşireti Lideri Mehmet Adıyaman ise her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını belirterek, İdlib kentine Mehmetçiğin saflarında yer almak için de hazır olduklarını söyledi.

Her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ve olmaya devam ettiğini ifade eden Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er de, “Tüm Hakkari 7’den 70’e burada. 20 bin insan burada Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi.

Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz’ün askerler için okuduğu duaların ardından etkinlik sona erdi.

Yürüyüşe Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, STK temsilcileri, şehit dernekleri ile binlerce kişi katıldı.

KARS’TA ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Kars'ta, Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, yurt binalarında ışıklarla TSK yazarak Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe destek oldu.

KYK’da kalan öğrenciler, İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerlerine destek olmak için oda ışıklarıyla "TSK" yazdı.

Yurt önünde bir araya gelen öğrenciler şehitler için dua etti, Fatiha okudu. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Vatan Sana Canım Feda” ve “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atan öğrenciler oda ışıklarının bir kısmını kapatarak "TSK" yazarak Mehmetçiğe destek verdi.

EDREMİT BELEDİYE MECLİSİNDEN ‘BAHAR KALKANI HAREKATI’NA DESTEK

Van’ın Edremit Belediyesi Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) İdlib’te Esed rejimine yönelik başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.

Meclisin mart ayı toplantısı, belediye binasında bulunan meclis salonunda Belediye Başkanı İsmail Say başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin tek tek görüşülmesinin ardından AK Parti grubunun vermiş olduğu öneri üzerine Bahar Kalkanı Harekatı ile ilgili yapılan görüşmeler neticesinde oy çokluğuyla karar alındı. Belediye meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda okunan bildiriyle Mehmetçik’e tam destek verildi. Bildiride şunları yer verildi:

“Türkiye önce kendi topraklarının güvenliğini sağlamak, sonra da topraklarına sığınmış milyonlarca Suriyelinin ülkesine dönmesinin insanı koşullarını oluşturmak için Suriye’dedir. Öncelikle bu vatan için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı gazilerimize acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz. Eli kanlı Esed rejimi İdlib’de kendi sivil halkına karşı da barbarca saldırılarda bulunmakta, katliamlar yapmaktadır. Biz millet olarak, mukaddes değerler uğrunda canımızdan vazgeçmeyi, en az onların yaşamayı sevdiği kadar severiz. Biz, vatanı için düğüne gider gibi şehadete koşan bir milletiz. Allah kimseyi, şehitlerimiz üzerinden siyasi emellerine ulaşacağını düşünecek kadar, bu milletin ruhuna yabancı, bu milletin değerlerine uzak ve bu milleti tanımaktan aciz etmesin. Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan uğrunda ödeyeceğimiz her bedel başımızın tacı, şerefimizin teminatıdır. Bu bedel neyse ve nereye kadarsa öderiz ve ödemekten de zerrece kaçınmayız. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyor, yolunuz yolumuzdur diyoruz. Belediyemiz meclisi olarak birlik, beraberlik, kardeşlik ve kenetlenme içinde, aynı duygu, aynı ruh ve aynı sevdayla Bahar Kalkanı Harekatı’nı destekliyoruz. Vatanımızın, devletimizin ve askerimizin yanındayız.”

Toplantı, “Bahar Kalkanı Harekatı’nın desteklendiği bildirinin okunması ile üçüncü birleşimi de sona erdi.

VAN'DA ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE KOREOGRAFİLİ DESTEK

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Süleyman Şah Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, Mehmetçiğe "TSK" yazılı ışıklı koreografi ile destek verdi.

 

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Süleyman Şah Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde eğitim gören yüksek lisans ve lisans öğrencileri tarafından Suriye'nin İdlib kentinde Bahar Kalkanı Harekatı'nda görevli askerler için yurt binası önünde Türk bayrağı açıp binada ise "TSK" ışık koreografisi düzenlendi. Koreografiyi hazırlayan öğrenciler Mehmetçiğe destek verdi.

BAYBURT TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILIYOR

Bayburt Belediyesi, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen ‘Bahar Kalkanı’ Harekâtına destek olmak için esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Suriye’nin İdlib Kentinde rejim unsurlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ‘Bahar Kalkanı’ Harekâtına katılan Mehmetçiğe destek olmak için Bayburt Belediyesi esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Zabıta Müdürlüğü tarafından dağıtılan Türk bayraklarını vatandaş ve esnaf tarafından ev ve iş yerlerine asıldı.

Günün birlik günü olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Öncelikle İdlib’te yaşanan olaydan dolayı şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaşanan olaydan dolayı Türk Milleti olarak çok üzgünüz. Biz bir ölürüz, bin diriliriz. Hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız. Buradan sesleniyorum gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.

YURT IŞIKLARI MEHMETÇİK İÇİN YANDI

Bayburt’ta KYK yurdunda kalan öğrenciler, Mehmetçiğe destek amacıyla odalarındaki ışıklardan ‘TSK’ koreografisi oluşturdu.

Mehmetçiğe Türkiye'nin dört bir yanından destek gelirken, bir destek de kız öğrenci yurdundan geldi. Bayburt’ta KYK yurdunda kalan öğrenciler, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerleri anmak ve Mehmetçiğe destek olmak amacıyla odalarının ışıklarıyla koordineli bir şekilde ‘TSK' yazısı oluşturdu. Drone ile de havadan görüntülenen TSK koreografisi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Kız Yurdunda bulunan öğrenciler Türk Bayrağı etrafında toplanarak İdlib'de şehit düşen Mehmetçiklerin isimlerini tek tek okudu ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganı attılar.

 
Erzurumspor – Hatay maçını Şimşek yönetecek
 
Operasyonlar aralıksız devam ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken’den Akçadağ’a TSK’ya dua yağmuru
Doğu Anadolu Bölgesi illerinden Bahar Kalkanı’na destek yağıyor. İdlib ...
Doğu’da Dualar Tek:‘Ordumuz Olsun Daim muzaffer’
Doğu Anadolu Bölgesi illerinden Bahar Kalkanı Harekatına tam destek yağıyor. ...
“Bayrağımız altında kenetlendik”
Erzurum’daki meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, İdlib’de Suriye ...
 
Kız yurdu öğrencileri İdlib şehitlerini andı
Erzurum’da kız öğrenci yurdundaki öğrenciler Suriye’nin İdlib kentinden ...
Ülkücü Gençlik Şehitler anısına yürüdü
Erzurum’da yüzlerce Ülkücü Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit olan 33 asker ...
Şehid Yıldırım tekbirle uğurlandı
Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısında şehit olan Emin Yıldırım, ...
 
Şenkaya’nın şehidi var
İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Erzurum Şenkayalı ...
‘Mehmetçiğimiz, daima zalimin karşısındadır’
Diyanet işleri Başkanlığı Cuma Hutbesini yayımladı. Cuma hutbesinin bugünkü ...
DOSİAD: ‘Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olur!’
DOSİAD Yönetim Kurulu İdlib’de Türk Askerlerine karşı yapılan saldırıyı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva