ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>EKONOMİ
11 Mayıs 2017 Perşembe - 14:06

Ekonomist açıkladı..

Ekonomist Dergisi, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçlarını açıkladı

Ekonomist açıkladı..

Ekonomist Dergisi, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Listeye Doğu Anadolu Bölgesi’nden giren tek isim Lütfü Yücelik oldu. Anadolu’nun en etkin iş insanları için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce ismin belirlendiğini belirten Dergi, 50 kişinin yer aldığı nihai listenin ise araştırma jürisinin titiz çalışmaları sonucunda oluşturulduğunu vurguladı. Ekonomist Dergisi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, araştırmanın İstanbulAnkara ve İzmir gibi büyük metropollerin dışında kalan illere yönelik yapıldığını bildirdi. Araştırmada, 50 etkili iş insanının, kentlerine, bölgelerine ve sektörlerine yön veren, illerin ekonomisine katkı sunan, istihdam sağlayan, yüksek düzeyde vergi ödeyen, sosyal yönleri güçlü insanlar arasından seçildiği kaydedildi.

“BİR BAŞARIYA ÖNDERLİK ETTİ”

 “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırması  listesinin 46. sırasında yer alan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile ilgili Ekonomist Dergisi'nde şu sözlere yer verildi; “1992'de özelleştirme kapsamına alınan Aşkale Çimento ile yıllarca unutulmayacak bir başarıya imza attı. Erzurum ve çevresindeki illerden bin kişinin ortaklığı ile yeni bir yapıya kavuşan tesisin başına geçen Lütfü Yücelik, 23 yıldır aralıksız sürdürdüğü yönetim kurulu başkanlığı ile Aşkale Çimento'yu 10 ilde üretim yapan, sektörünün en büyük oyuncularından biri haline getirdi. Şirketin bu gün Erzurum'un yanı sıra Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Giresun, Ağrı, Rize, Bursa, Bilecik ve Samsun gibi şehirlerde yatırımları bulunuyor. 1992 yılında 300 bin olan yıllık çimento üretimi bu gün 8 milyon tonun üzerine çıkmış durumda. Yatırımlarında çevre duyarlılığı ile hareket eden Yücelik, Türkiye'de ilk kez atık sıcak gazdan enerji üretti.”

“BU BAŞARIYI HEPİMİZ PAYLAŞIYORUZ”

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yakalanan başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederek  “Ortada bir başarı varsa sadece şahsıma ait değildir. Bize göre başarının en temel etkeni; her zaman uygun hedeflere yönelik zorlu çalışmalar olmuştur. Hedeflerini doğru belirlemeyen, bu hedeflere ulaşmak için zorlukları göze alamayan kişi, kurum ve devletlerin başarılı olmaları mümkün değildir. Aşkale Çimento’nun; çeyrek asrı bulan ve özelleştirmeyle birlikte yakaladığı başarıları bu mantık içinde değerlendirmek doğru olur sanırım. 25 yıllık mücadelemizin sonunda gördük ki, hedefe ulaşmak için dikkate almamız gereken en önemli faktör planlı çalışmaktır. Tek bir plan dahilinde  tüm çabaların birleştirilmesi halinde, hedefin hiç de hayal olmadığını gördük. Planlı çalışma esas itibariyle; bulunduğunuz bölgenin, ülkenin, coğrafyanın velhasıl dünyanın gerçeklerini anlamak, o gerçeklere göre hareket etmekle tarif edilebilir.” dedi. 

"İŞİMİZ BİR, GELECEĞİMİZ BİR, AMACIMIZ BİR"

ERÇİMSAN Holding'in, geleneksel yönetim tarzı ve paylaşma kültürünün hakim olduğu bir yapıyla bu günlere geldiğini belirten Yücelik, "Üretim aşamaları ve kurumsal yapısının her aşamasında "en iyi işi yapma" düşüncesiyle hareket eden şirketimiz, bu sayede rekabetçi, gelişime ve yeniliğe açık, güvenilir, çevreye duyarlı, profesyonel ve dinamik olarak nitelendirilen öncü bir kuruluş haline gelmiştir. ERÇİMSAN Holding; Erzurum, Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik, Samsun, Giresun, Ağrı, Rize, Bursa, Tokat , Amasya ve İstanbul’daki çimento ve hazır beton yatırımlarıyla, Türkiye ekonomisinin devler liginde güçlü bir şirket olarak ülkesine hizmet etmektedir. Doğu Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta Anadolu bölgelerine yönelik bir satış pazarına sahibiz. “İşimiz bir, geleceğimiz bir, amacımız bir” vizyonuyla tüm paydaşları için sadece bir ticari kurumdan ibaret olmayan ERÇİMSAN Holding, ülkesine ve kendine yürek verenlere hizmet etmeye devam edecektir." diye konuştu.

 

 
Arslan'dan yapılandırma uyarısı
 
‘Kudüs Bizim Neyimiz Olur?’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arslan'dan yapılandırma uyarısı
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Gelir İdaresi Grup Müdürü Mehmet ...
'Arslan Payı Erzurum'un'
23 il arasında aslan payının yaklaşık 20 milyar TL’lik yatırım tutarı ...
DAİB'ten ihracatçılara yol haritası
DAİB, KOSGEB işbirliğiyle İhracat Danışmanlığı programına devam ediyor
 
ETSO'da AB gündemi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) Faaliyetlerini sürdüren Erzurum ...
Erzurum bankacılık sektöründe lider il
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum bankacılık sektörü performansı yüksekliği bakımından ...
Erzurum 26’ıncı sırada
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum bu yılın ilk üç ayında kredi kullanım kapasitesi ...
 
Erzurum ekonomisinde istikrar hakim
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’da faal mükellef sayısı 2016 aralık ayına göre yüzde ...
DHMİ Nisan ayı verileri açıklandı
MAHMUT AKDAĞ-DHMİ Erzurum Havalimanı 2017 Nisan ayı verileri açıklandı. ...
Erzurum bal üretiminde 13. sırada
Türkiye’de en çok bal üreten il ise 16 bin 278 ton ile Ordu oldu. Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva