ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
Yargıtay Başkanı Kerkez göreve başladı
Yargıtay Başkanı Kerkez göreve başladı
Jandarmadan Hemşireler Günü jesti
Jandarmadan Hemşireler Günü jesti
Varto yolunda heyelan
Varto yolunda heyelan
HABERLER>SPOR
15 Ağustos 2012 Çarşamba - 22:00

‘Ekip ruhu ile başardık’

Haftalar süren yoğun bir çalışmanın ardından Kazım Karabekir Stadı’nı TFF Süper Kupa Finali’ne hazır hale getirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Kurumumuzdaki tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle sahanın mükemmel olması için gece gündüz çalıştık ve saha zeminini ideal bir konuma getirdik” dedi.

‘Ekip ruhu ile başardık’

ERZURUM (İHA) - Haftalar süren yoğun bir çalışmanın ardından Kazım Karabekir Stadı’nı TFF Süper Kupa Finali’ne hazır hale getirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Kurumumuzdaki tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle sahanın mükemmel olması için gece gündüz çalıştık ve saha zeminini ideal bir konuma getirdik” dedi.
Tüm Erzurum’un olduğu gibi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de TFF Süper Kupa Finali’nin Erzurum’da başarılı bir şekilde geçmesinin gururunu yaşıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan TFF Süper Kupa Finali’nin Erzurum’a verilmesi ile birlikte Kazım Karabekir Stadyumu’nda hummalı bir çalışma yaptıklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Vali Sebahattin Öztürk’ün öncülüğü’nde ve destekleri sonucu saha zeminini ideal bir konuma kavuşturduklarını söyledi. Devletimizin ve hükümetin destekleri ile 2011 Üniversiade kapsamından baştan ayağa yenilenen ve UEFA Standartlarına kavuşturulan Kazım Karabekir Stadı’nı kurumdaki tüm birimler ve ekiplerle TFF Süper Kupa Finali’ne hazır hale getirdiklerinin altını çizen Çintimar, “Süper Kupa Finali’ne ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken, şehir olarak önemli bir sınavı daha başarı ile geçmenin mutluluğunu yaşadık. Bize destek veren tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Özverili bir şekilde çalışan personelimizi de kutluyorum” dedi.
MİLLİ MAÇLARDA İLİMİZE VERİLSİN
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ağır kış sezonunun ardından Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı bir çalışma başlattıklarını ve Türkçe Olimpiyatları ile AK Parti İl Kongresi’nin yapıldığı statta yoğun bir çalışmanın içerisine girdiklerini söyledi. Çintimar, “Bu süreç içerisinde 40 kişilik bir ekiple sahayı Süper Kupa Finali’ne hazırladık. Adeta gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Sonunda da Süper Kupa Finali’nin mükemmel bir zeminde oynanmasını sağladık” dedi.
Çintimar, Erzurum’un TFF Süper Kupa Finali’nde sergilediği performans ile tüm Türkiye’de adından övgü ile söz ettirdiğine işaret ederek, “Yirmibeşinci Üniversiteler Kış Oyunları’ndan sonra bir kez daha stadımız tıklım tıklım doldu. Artık A Milli takımlar düzeyinde ilimize Milli maç verilmesi gerektiğine, inanıyorum, Erzurum olarak Milli maçlara da ev sahipliği yapacağız” diye konuştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Kenti ve Kamp Merkezi olan Erzurum’a kazandıracak yeni sahalarla dünya çapında takımların Erzurum’da kamp yapmasını sağlayacaklarını belirterek, “Şimdiden Valimizin koordinesinde il müdürlüğümüz, KUDAKA Spor ve Kış Turizm Komitesi ile yapacağımz Uluslarası Erzurum Cup Futbol Turnuvasının hazırlıklarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 

 
Harmandar, toprağa verildi
 
Eğilmez’den şok iddia..!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Pasinli 16 Ağustos 2012 Perşembe 09:58

Kış olimpiyatları için şehire adete para yağdırıldı. elalem stadyumlarını en az 50 bin kişilik yaptırırken bizimkiler 25 bin ancak yaptırabildiler. stadyumun içine meşaleler atıldı sentetik halı tutuştu. bilet satışından tutunda maçın bitişine kadar organizasyon sıfırdı. Bizimkiler ancak stadyumun ismini bir yıl içerisinde değiştirmeyi iyi bilirler başka birşey bilmezler. Başbakan geldiğinde de hatırlarsanız stadyumun küçük oluşundan dert yanmıştı.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahin’e destek yağıyor
Trabzon’da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında Erzurum’a üçüncülük ...
Curlingte şampiyonlar belli oluyor
Erzurum Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni ...
Süper kupanın faturası açıklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan TFF ...
 
Curlingte ikili kamp
Türk ve Rus Curling Milli takımları ortak hazırlık kampına girdi. Türkiye’nin ...
Volkan Demirel’in MR’ı çekildi
Dün Erzurum’da oynanan TFF Süper Kupa Finali’nde Galatasaray ile oynanan ...
Fenerbahçe’den Alex açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, dün Erzurum'da oynanan TFF Süper Kupa karşılaşmasıyla ...
 
‘Erzurum güzelliklerin adresi’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’umuz, 2011 ...
Erzurum’da Galatasaray coşkusu
Süper Kupa Finalinde Erzurum’da oynanan maçta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ...
'Penaltı kararı ağırdı'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynanan Süper ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva