ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
Polis bu oyuna dur dedi
Polis bu oyuna dur dedi
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
HABERLER>EKONOMİ
23 Kasım 2011 Çarşamba - 07:58

ESKİ 2012 bütçesi 52.5 milyon TL

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü’nün bütçesini açıkladı. Başkan Küçükler, ESKİ’nin 2012 yılı mali bütçesinin 52 milyon 500 bin lira olduğunu bildirdi.

ESKİ 2012 bütçesi 52.5 milyon TL

İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM gazetesi
 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü’nün bütçesini açıkladı. Başkan Küçükler, ESKİ’nin 2012 yılı mali bütçesinin 52 milyon 500 bin lira olduğunu bildirdi.
ESKİ BÜTÇESİ BELLİ OLDU
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2012 yılı mali bütçesinin 52 milyon 500 bin lira olduğu bildirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ESKİ Genel Müdürlüğü’nün 2012 yılı mali bütçesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Atık Su Arıtma Tesisi ve İçme Suyu Şebeke Yenileme projeleriyle 2012 yılına hızlı bir giriş yapılacağını vurgulayan Başkan Küçükler, “Önümüzdeki 2 yıl içerisinde Erzurum’a 64 milyon Euro değerinde iki ayrı yatırımı kazandırmış olacağız” dedi.
ESKİ’nin 2012 yılı mali bütçesinin 52 milyon 500 bin lira olarak Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildiğini belirten Başkan Küçükler, altyapı, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına yönelik olarak kullanılacak olan kaynağın, Erzurum’u yeni yatırımlar ve hizmetlerle tanıştıracağını dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü marifetiyle yeni yıla hızlı bir giriş yapacağını ifade eden Başkan Küçükler, uzun zamandır üzerinde çalışılan iki ayrı projenin de, yine bu dönemde hayata geçirileceğini kaydetti.
ŞEHİR İÇME SUYU ŞEBEKESİNİN DURUMU
Erzurum’da kurulması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi’nin yanı sıra, şehir şebekesinin yenilenmesine yönelik çalışmalar için hazırladıkları projeyi anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, söz konusu projenin Avrupa Birliği IPA programından faydalanılarak hayata geçirileceğini bildirdi. Başkan Küçükler, iki ayrı yatırım halinde tek bir projeden oluşan çalışma sayesinde Erzurum’un şehir şebekesi ve atık su arıtma anlamında önemli bir mesafe kaydetmiş olacağını anlatan Başkan Küçükler, “Atık Su Arıtma Tesisi ve Şehir Şebekesi Yenileme Projesi” adı altında Erzurum’a kazandırılacak yatırımların, milyonlarca liralık harcamalar sonunda gerçekleştirileceğini ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Bu projeyle Erzurum’a hem Atık Su Arıtma Tesisi kazandırmış olacağız, hem de şehir içme suyu şebekesini baştan sona yenilemiş olacağız. Projemizin maliyeti toplam 64 milyon Euro’ya tekabül ediyor. Atık Su Arıtma Tesisi’nin inşaatına Allah kısmet ederse 15 Nisan 2012 tarihi itibariyle başlayacağız. Yine bu projenin bir parçası olan şehir şebekesi yenileme çalışması için de, 2012 yılı içinde tüm hazırlıkları tamamlamış olacağız.” şeklinde konuştu.
İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENECEK
Erzurum’un şehir şebekesini yeniledikten sonra şehrin bu alanda duyduğu çok büyük bir ihtiyacı ortadan kaldırmış olacaklarını vurgulayan Başkan Küçükler, “Erzurum’daki içme suyu şebekesi, ihtiyaçlara yeterince cevap veremiyor. Zaten Büyükşehir Belediyesi olarak şehir şebekesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Birçok bölgede, bu projenin hayata geçirilmesini beklemeden şebekeleri yeniledik. Projemiz hayata geçirildikten sonra Erzurum’un içme suyu şebekesiyle ilgili olarak en ufak bir problemi kalmayacak. Şebekelerimizi, çok daha sağlam, çok daha modern ve standartlara çok daha uygun bir yapıya kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

 
Pasinler’de örnek proje
 
Garanti’den eğitimcilere destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DASİDEF’ten girişimcilik adımı
Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF), kadın ...
DAİB’den Erbil açılımı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği heyeti Irak’ın Erbil kentinde bir dizi ...
Yeşil Meslekler eğitim süreci tamamlandı
Genç İstihdamın Desteklenmesi Programı kapsamında bir Avrupa Birliği (AB) ...
 
Protestodan itibara doğru..
Erzurum’da ekim ayında toplam tutarı 2.8 milyon TL olan 314, bu yılın ...
Markalaşmada durgunluk
TPE Ekim ayı marka verilerini açıkladı. Verilere göre, Erzurum’da ekim ...
Ş.Urfa’da Universiade 2011 nostaljisi
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar " Vali ...
 
ABİGEM Belediyelere ufuk çiziyor
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından Erzincan Belediyesinde ...
HAK-İŞ’ten eğitim açılımı
Erzurum'da çalışan bayanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği ve İş Stresi konulu eğitim verildi.
Yol-İş engelli işçiye sahip çıktı
Özel İdare Genel Sekreterliği'nde çalışan fiziksel engelli Hanifi Koyuncu, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva