ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum genç yetenekleri ağırlayacak
Erzurum genç yetenekleri ağırlayacak
OBM’den Ormanları koruma seferberliği
OBM’den Ormanları koruma seferberliği
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını açıkladı
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını açıkladı
Uzundere Yedi Göller turizmde gündem oluşturdu
Uzundere Yedi Göller turizmde gündem oluşturdu
Emniyet Oltuluları bilgilendirdi
Emniyet Oltuluları bilgilendirdi
HABERLER>EĞİTİM
20 Ocak 2012 Cuma - 07:01

ERATÜN Erzurum’da toplanacak

Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATÜN), Atatürk Üniversitesi ile yaptığı işbirliği sonucu, 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihlerinde, mezunlarını Erzurum’da buluşturmaya hazırlanıyor. “Misafir çocuklar Erzurum’a geliyor” sloganıyla hazırlık çalışmaları devam eden büyük buluşma kapsamında bir araya gelecek farklı tecrübelere sahip Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunlar, “ERATÜN”, “Atatürk Üniversitesi” ve “Erzurum” konularında yapacakları tartışmalarla yeni fikirler ve yeni projeler geliştirmeye de çalışacaklar.

ERATÜN Erzurum’da toplanacak

ERZURUM  - Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATÜN), Atatürk Üniversitesi ile yaptığı işbirliği sonucu, 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihlerinde, mezunlarını Erzurum’da buluşturmaya hazırlanıyor.
“Misafir çocuklar Erzurum’a geliyor” sloganıyla hazırlık çalışmaları devam eden büyük buluşma kapsamında bir araya gelecek farklı tecrübelere sahip Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunlar, “ERATÜN”, “Atatürk Üniversitesi” ve “Erzurum” konularında yapacakları tartışmalarla yeni fikirler ve yeni projeler geliştirmeye de çalışacaklar.
Program kapsamında mezun olurken diploma töreni yaşamamış eski mezunlara diploma törenleri düzenlenecek, Erzurum ve bölgesine yapılacak turistik gezilerin yanı sıra üniversite eğitimi yıllarını Erzurum’da geçiren mezunlar, aynı sınıflarda ve ortamlarda bulunarak aynı duyguları bir kez daha yaşama imkânı bulacaklar.
FATİH ŞENER: “HERKESİ BEKLİYORUZ”
“Tüm mezunlarımızı bu buluşmaya davet ediyoruz” diyen ERATÜN Başkanı Fatih Şener, “Köklü bir Üniversite olarak bugün 160’ı aşmış üniversite arasında bizi farklı kılan en büyük gücümüz bugün itibariyle 200 bini aşmış mezun sayımızdır. Bu buluşma ile yurt genelinde yaygın çok büyük bir gücü harekete geçirmiş olacağız. Tüm mezunlara nostaljik bir ortam hazırlamak yanında, mezunlarımızın birikimlerinden üniversitemizin ve Erzurum’un istifade edebileceğine inanıyoruz. Ayrıca bu etkinliğe geniş bir katılımın sağlanması ile iki gün boyunca şehirde önemli bir hareketlilik yaşanacaktır” dedi.
REKTÖR KOÇAK: “MEZUNLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ülkemizin köklü ve büyük bilim kuruluşlarından Atatürk Üniversitesi’nin 2012 yılı boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle 55. Kuruluş Yıldönümünü kutlayacağını belirterek, bu etkinliklerin önemlilerinden birisinin de eski mezunlarla yeniden Erzurum’da bir araya gelmek olduğunu söyledi.
“55. Yıl etkinliklerimize katılmak üzere 29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında siz mezunlarımızı Erzurum’a Atatürk Üniversitesi’ne bekliyoruz” diyen Rektör
KOÇAK`IN ÇAĞRISI
“Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne bağlı fakülte ve yüksek okullardan mezun olan sizler, şu anda ülkenin dört bir yanında, iş adamı, doktor, mühendis, öğretim üyesi, öğretmen, memur, yönetici, milletvekili, bakan gibi çok farklı mesleklerde ve görevlerde bu ülkeye hizmetlerinizi sürdürüyorsunuz. Sizler, bu ülkenin olduğu gibi, bizim de gerçek gücümüzsünüz. Yıllarca dirsek çürüttüğünüz, aynı dersleri dinleyip, aynı sınav telaşını paylaştığınız, aynı kantinde çay içip ders çalıştığınız, hepsinden önemlisi ülkemizin aydınlık istikbali için güzel idealleri tasarladığınız fakülte arkadaşlarınızın kaçıyla buluşup eski o tatlı günleri yâd edebiliyorsunuz? Belki bunu çok istiyorsunuz, belki böyle bir ortam arıyorsunuz, belki daha güzel düşünceleriniz ve projeleriniz var. Uygulamak için imkân ve fırsat arıyorsunuz. Gelin bu ortamı hep beraber oluşturalım. ‘Erzurum mezunları ruhunu’ canlandırıp, gelecek nesillere taşıyarak, güzel yurdumuzun dört bir yanına dağılan Erzurum Atatürk Üniversitesi mezunlarını tek ses, tek vücut haline getirelim. Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak bu duygularla hepinizi ‘Evinize’ çay içmeye davet ediyor; her birinizi sevgiyle kucaklıyor ve selamlıyorum.”

 
Karaçoban’da yolsuzluk operasyonu
 
1001 Hatim tamamlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan ŞEN 20 Ocak 2012 Cuma 19:27

Çok güzel bir buluşma programı . Başta ERATÜN olmak üzere emeği geçenleri şimdiden kutluyorum. Yaşamakta olduğum Malatya bölgesinden katılımın fazla olması için çalişacağım. ERATÜN'ün adresini bilmiyorum, o sebeple iletişim kuramıyorum. Sayın gazeteniz aracılığıyla ilgililere @ postamı veriyorum yapabileceğim bir katkı olursa mutluluk duyarım. hsen@inonu.edu.tr.Hasan ŞEN- Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı MALATYA

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bir gün sen de olabilirsin’
Sağlık Bakanlığı’nca başlatılan ödüllü proje kapsamında başlatılan ve ...
Buz’da eğitim başarısı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Sporları ...
Öğrencilere afet eğitimi
25 Mart İlköğretim Okulu Sivil Savunma Kulübü'nün organize ettiği "Kişi ...
 
Oltu’da mesleki eğitim atılımı
Oltu Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü ikinci dönem çıraklık kayıtlarına ...
A.Ü’den proje açılımı
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde kurulan “Proje Geliştirme ...
Din eğitiminde yüksek ihtisas
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dini Yüksek İhtisas Merkezleri hakkında ...
 
Karayazı'da eğitime kar engeli
Erzurum'da etkisini artıran kar ve tipi nedeniyle Karayazı ilçesinde ilköğretim ...
Fen Fakültesi’nde Onganer dönemi
Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu’nun görev süresinin dolması üzerine Atatürk ...
Budak dava açmayacak
Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden 12 kez alınan ve mahkeme kararı ile ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva