ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
2 Eylül 2013 Pazartesi - 09:24

EDT Genel Müdür Kurt’u ağırladı

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Mustafa Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Serin, Erzurum Devlet Tiyatrosunu ziyaret ederek Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT) Müdürü Levent Aras ve yetkililerden bilgi aldılar.

EDT Genel Müdür Kurt’u ağırladı

ERZURUM (İHA) - Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Mustafa Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Serin, Erzurum Devlet Tiyatrosunu ziyaret ederek Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT) Müdürü Levent Aras ve yetkililerden bilgi aldılar.
BİLGİ ALDI

Hafta sonu gerçekleşen ziyaret sırasında 3 Ekim tarihinde perdelerini Meraki adlı oyunla Erzurumlu tiyatro severlere açacak olan EDT’nın çalışmaları hakkında bilgi alan DT Genel Müdürü Mustafa Kurt, ardından Erzurum Devlet Tiyatrolarının Aşağı Mumcu Caddesi üzerinde bulunan sahne binasına geçerek sanatçı ve teknik personelle bir araya geldi. Ziyareti sırasında çalışmaları devam eden Meraki oyununun da provasını izleyen Genel Müdür Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı Serin’e burada da oyunun rejisörü Ömer Naci Topçu tarafından oyun hakkında bilgi verildi.
Bütün bölgeleri gezerek Devlet Tiyatrolarında görev alan personelle birebir iletişim kurmayı, onların sorunlarını dinleyerek yerinde çözümler bulmayı ve devlet tiyatrolarının çalışmalarını yakından takip etmeyi amaç edindiklerini belirten Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, bu hafta sonu da EDT’su sanatçıları ve personeliyle bir araya gelmek istediklerini ifade etti. Oldukça keyifli bir oyun provası izlediğini dile getiren Genel Müdür Kurt; “Gerçekten de renkli, keyifli, aksiyonu bol olmanın yanı sıra toplumun her kesimine rahatlıkla hitap edebilen bir oyun provası izledik. Başarılı bir reji çalışması gördük, şuan provasını izlediğimiz oyunumuz bakanlığımızın katkılarıyla ve genel müdürlüğümüz öncülüğünde bu yıl düzenlenecek olan birçok uluslararası festival ve tiyatro organizasyonunda rahatlıkla turne yapabilecek sanatsal estetiğe ve yetkinliğe sahip. Gerek sahne üstünde görev alan sanatçı arkadaşlarımız gerekse de sahne arkasında ki görevli teknik personelimiz her zaman olduğu gibi bu oyunda da ellerinden gelen en üstün gayreti gösterme eğilimindeler. Çok dinamik, genç ve yetenekli bir Erzurum Devlet Tiyatrosu ekibi var karşımızda. Diğer bölgelerde görev yapan sanatçı arkadaşlarımıza ve teknik personelimize duyduğumuz tam güveni Erzurum Devlet Tiyatrosu ekibine de duyduğumuzu ifade etmek isterim. İnanıyorum ki 3 Ekim’de perde diyecek olan Erzurum Devlet Tiyatromuzu bu yılda önceki yıllarda olduğu gibi kalabalık, heyecanlı bir tiyatro seyircisi yalnız bırakmayacak. Erzurum da yaşayan tiyatro severler 2013-2014 tiyatro sezonunu bu genç ve başarılı personelimizle dopdolu geçirecektir.” dedi.
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Serin’in gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras ise yaptığı açıklamada, “ Sayın Genel Müdürümüz ve Sayın Genel Müdür Yardımcımızın Erzurum Devlet Tiyatromuzu ziyaretleri bizleri son derece onurlandırmış ve sevindirmiştir. Bu ziyaret gerek sanatçı arkadaşlarımız için gerekse de teknik personelimiz için moral ve motivasyon açısından önemli bir ziyaret. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Erzurum Devlet Tiyatromuzun çalışmaları ve yeni sezon programımız hakkında kendilerine bilgiler sunduk.Genel Müdürlüğümüzün bölge müdürlüklerimizle olan iletişimini böylesine üst seviyede tutması bizler için son derece önemli bir husus. Ümit ediyorum ki bu mükemmel iletişim başarılı sonuçlarla meyvelerini verecektir.” dedi.

 
Altıparmak Küçükler’in acısını paylaştı
 
Gökyüzünde sığırcık şöleni
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
294 pehlivan er meydanına çıktı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen geleneksel Karakucak güreşleri ...
Oltu'da turistleri şaşırtan manzara
Oltu ilçesinde Rus Kilisesi çatısında büyüyen çam fidanı görenleri şaşırtıyor.
Cirit Sultan Sazlığı’nda yaşatılıyor
Ata Sporumuz Cirit Sultan Sazlığında Yaşıyor Projesi’nin tanıtım toplantısı ...
 
Siyasetçiler düğünlerde buluşuyor
Siyasi ortamında hareketlendiği Ağustos ayında siyasilerinde en çok ziyaret ...
Protokol resepsiyonda buluştu
Erzurum Valiliği’nce 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91.yıldönümü ve Türk ...
Şenkaya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramının 91. Yıl dönümü Şenkaya’da düzenlenen etkinliklerle ...
 
Tarihi köprüler restore edilecek
Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü Erzurum’daki tarihi köprüleri onarımı ...
Topçu ‘Meraki’ için Erzurum’a geldi
Bursa Devlet Tiyatrosu’nda yönetmenlik ve rejisörlük yapan Yönetmen Ömer ...
Narman’da bulgur geleneği devam ediyor
Narman ilçesinde yüzyıllardır bulgur kaynatma geleneği devam ediyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva