ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>EKONOMİ
6 Temmuz 2022 Çarşamba - 15:24

Düzgün güven tazeledi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. 2019 yılında Federasyonun Başkanlığına getirilen Ömer Düzgün, oy birliği ile bir kez daha TPF'nin yönetim kurulu başkanı seçildi.

Düzgün güven tazeledi

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. 2019 yılında Federasyonun Başkanlığına getirilen Ömer Düzgün, oy birliği ile bir kez daha TPF'nin yönetim kurulu başkanı seçildi.
Türkiye genelinde 14 derneği ile yürüttüğü çalışmalarla perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan TPF'nin 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Müşterilerine 81 ilde, 5 bini aşkın mağazada, toplam 100 bini aşkın çalışanla hizmet veren TPF'nin Yönetim Kurulu Başkanı bir kez daha oy birliği ile Ömer Düzgün seçildi.
“Eşi benzeri görülmemiş süreçte işlerimizi aksatmadık”
Genel Kurul'da Türkiye'nin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren yerel zincirlerin 16 yıldır tek yürek halinde hareket ederek büyük bir başarı hikayesine imza attıklarını belirten Ömer Düzgün, "Federasyonumuzun 7'nci dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak bir kez daha seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum. Küresel çaptaki ekonomik kırılganlığın yansımalarını en tepe noktasında hissetmeye başladığımız dönemde bayrağı devraldık. Hemen devamında Koronavirüs pandemisi ile 2 yıl eşi benzeri görülmemiş bir sınav verdik. Daha önce hiç deneyimlenmeyen, hiçbir okulda, kitapta yazmayan bu süreçte çalışma hayatı yeniden şekillendi, beklentiler dönüştü. Üretim sektöründe olduğu gibi pandemi sürecinde bir gün olsun işlerimizi aksatmadan hizmete devam ettik. İş ortaklarımızla tedarik sürecini kurgularken, tüketicilerimizi bu süreçte yalnız bırakmayıp teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanarak ihtiyaçlarını karşıladık. Virüsün kontrol altına alınması ve salgının yayılması tehdidine karşı alınan önlemler gıda naklini sınırlarken, Rusya-Ukrayna savaşı ile karşı karşıya kaldık. Böylesine zor bir süreçte yerel zincirler olarak üyelerimize, iş ortaklarımıza, tüketicilerimize, sektörümüze ve ülkemize daha fazla katma değer oluşturmak için var gücümüzle çalıştık. Bu başarıda emeği olan tüm üyelerimize teker teker teşekkür ediyorum.” dedi.
“Tüm paydaşlarımızın yanında olduk”
Konuşmasında yerel zincirlerin "Değer" odaklı yaklaşımla çalışmalarına devam ettiğini belirten Düzgün; "Rekabeti market sayıları ile değil, sunduğumuz değerle sürdürdük. Babalarımızın, dedelerimizin, atalarımızın devrettiği işletmelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla tüm paydaşlarımızın yanında olduk. Diğer taraftan da gıda ve perakende dünyasındaki gelişmeleri, sektörü etkileyen gündemleri, alınması gereken önlemleri, gelecek öngörülerimizi, tüketicilerimizin günümüz ve gelecek ihtiyaçlarına yönelik atılması gereken adımları paylaştık. İletişimimiz her zaman şeffaf, çift yönlü ve pozitif oldu. TPF olarak, yüzümüzü çözüme ve yenilikçi yaklaşımlara dönerek sesimizi bu şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.
“Yeni dönemde perakende yasasındaki eksik ayaklar gündemimizde olacak”
TPF'nin yeni dönemiyle de ilgili paylaşımda bulunan Ömer Düzgün şöyle konuştu; "Bu topraklarda kazandığını yeniden bu topraklarda yatırıma dönüştüren yerel zincirler, ekonomimizin çok önemli bir parçası. Bunu hem iş süreçlerimizle hem de istihdam havuzuna sağladığımız katkıyla sürdürüyoruz. Yeni dönemde rekabeti olumsuz etkileyen Perakende Yasası'ndaki eksik ayaklar gündemimizde yer alacak. Kurala tabi olmadan, yan yana, alt alta, üst üste açılan market mağazaları sektöre, üreticiye, rekabete önümüzdeki süreçte zarar verecek. Bununla birlikte tedarik zinciri, gıda enflasyonu, gıdaya erişim, eğitim, teknoloji gündemimizde yer alacak. Yerel zincirler olarak biliyoruz ki tüm iş ortaklarımızla, teknolojiden alacağımız destekle bugünkü mirasımızı geleceğe taşıyabileceğiz. Yeni dönemde sektörümüzün itibarını artırmak, sorunlarına ivedi olarak çözüm bulmak amacıyla diğer dernekler, kurumlar ve kanun koyucular ile daha fazla bir araya geleceğiz.”
Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun yeni yönetim kurulunda görev alacak isimler ise Ömer Düzgün, Faruk Güzeldere, Ali Kaya, Vahdet Sarıkaya, Mahmut Kara, Ali Yıldız, Ahmet Çetin, Fatih Ayhan, Faysal Tatlı, Gültekin Irmaksever, Hacı Mustafa Narman, Hakkı Toscu, Hasan Basri Çelik, Haşim Kılıç, İbrahim Özhan, İhsan Biçen, Mehmet Feyzi Başdaş, Mustafa Şekerci, Ramazan Gülhan, Recai Kesimal, Ramazan Ulu, Soner Doruk, Oktay Akyüzlü, Osman Kalafat ve Yusuf Çizmelioğlu olarak belirlendi.

 
Anneler bir bayrama daha gözü yaşlı giriyor
 
‘Çocuklar İçin Mavi Kurdele Tak’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KOSGEB’den nitelikli genç istihdamına destek
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın ...
KUDAKA’dan yenilikçilik ve istihdam desteği
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Sektörel Yenilikçilik ve İstihdam ...
DAP ve KUDAKA desteği yatırıma dönüştü
DAP BKİ ve KUDAKA tarafından desteklenen projeler törenle ekonomi hayatına katıldı
 
Tanrıver bölgesel ihracat verilerini paylaştı
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Doğu Anadolu İhracatçılar ...
DAİB Yapı Kimyasalları Heyeti Bakü’de
Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğünde ve DAİB organizasyonunda “Yapı Kimyasalları ...
Erzurum’dan 6 ayda 10.6 milyon dolarlık ihracat
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Haziran ayında Erzurum’dan gerçekleştirilen ...
 
Haziran ayı TÜFE’si açıklandı
Haziran ayında tüketici fiyat endeksi aylık yüzde 4,95, yıllık yüzde 78,62 oranında arttı.
Bilgin ekonomi gündemini değerlendirdi
Bakan Bilgin, 24 TV canlı yayınında gündemi değerlendirdi
Memur ve emekli zamları açıklandı
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklilerin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva