ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor-Eyüpspor maçı İstanbul’da
Erzurumspor-Eyüpspor maçı İstanbul’da
Müftüler istişare toplantısında buluştu
Müftüler istişare toplantısında buluştu
ETÜ’de Bahar Şöleni
ETÜ’de Bahar Şöleni
Muşlu aileler evlat nöbetine devam ediyor
Muşlu aileler evlat nöbetine devam ediyor
AFAD imdada yetişti
AFAD imdada yetişti
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Ağustos 2023 Perşembe - 13:46

Dölekli Pasinler vizyonunu paylaştı

2019 yerel seçimlerinde Pasinler Belediye Başkanlığa seçilen Ahmet Dölekli, aradan geçen 4 yıllık sürede yaptığı çalışmalar ile ilçe halkının yüzünü güldürdü.

Dölekli Pasinler vizyonunu paylaştı

2019 yerel seçimlerinde Pasinler Belediye Başkanlığa seçilen Ahmet Dölekli, aradan geçen 4 yıllık sürede yaptığı çalışmalar ile ilçe halkının yüzünü güldürdü.

Erzurum'un özellikle termal turizm anlamında önemli ilçelerinden biri olan Pasinler’de Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'nin 4 yıla sığdırdığı çalışmalar ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

"Devlet, vatandaşa değer vermekle yükümlüdür. Çünkü devletin varoluşunun nedeni vatandaşa hizmet etmektir" diyerek Pasinler ilçesine önemli hizmetler gerçekleştiren Başkan Ahmet Dölekli, İlçe halkının da büyük beğenisi kazandı.

Hedef termalde zirveye çıkmak

Rutin Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra İlçenin kaplıca turizminde daha etkin olması için kolları sıvayan Başkan Dölekli, daha önce 1 olan kaplıca sayısını 3'e çıkarmakla kalmayıp birde atıl duruma düşen kaplıca otelini de tadilata alarak modern bir tesis haline getirdi. Mesire alanlarının yanı sıra kaplıca turizminde adeta altın yılını yaşayan Pasinler ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Döleklinin en büyük hedefi ise Türkiye'de Pasinler ilçesini termal turizm de zirveye çıkarmak. İlçeye bağlı 92 mahallede taziye evlerinin yanı sıra köy konakları ve sosyal yaşam alanlarını da vatandaşların hizmetine sunan Başkan Dölekli özellikle eğitim de öğrencilerin en büyük destekçisi oldu. “Öğrencilere hizmet etmek demek aydınlık bir gelecek için insanlığa hizmet etmek demektir” düsturu ile yola çıkan Başkan Dölekli her yıl öğrenciler için ulaşım desteği sağlıyor.

4 yıla büyük hizmetler sığdırdık

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, "4 yıla büyük hizmetler sığdırdık. Vatandaşımızın sorunlara asla duyarsız kalmadık. Gönül Belediyeciliği noktasında yediden yetmişe her kesimin yanında yer alıyoruz. Seçildiğimiz günde söyledik bugünde söylüyoruz, biz oturma değil hizmet etmeye talip olduk ve bunu da elimizden geldiğinde yapmaya gayret ediyoruz. 10 yıla sığmayan hizmetleri biz 4 yıla sığdırdık. Bununda gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Durmak yok yola devam

Büyük kaplıca alanında yapılan peyzaj çalışması ile bölgeye modern bir görünüm kazandırıldığını anlatan Başkan Dölekli, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Tenzile Erdoğan Kadın Konuk Evi, Muhtarlar dernek binası ilçede yakın zamanda hizmete girdi. Görev süremiz boyunca öğrencilerimize ücretsiz ulaşım imkanı sağladık. İlçemiz merkezinde ve kırsalında ikamet edip öğrenimlerini Erzurum’da devam ettiren orta okul, lise, üniversite ve dershane öğrencisi 750 öğrencinin ulaşım masrafı belediyemiz bünyesinde karşılanmaktadır. İlçemiz merkezinde 750 öğrenciye ücretsiz şehir içi servis imkanı sağlıyoruz. Reşadiye, Emirşeyh, Yiğittaşı, Kotandüzü, Yeni, Sunak (pulur), Saksı mahallelerimizde taziye evleri yapıldı. Uluslararası güreş organizasyonu ve tarihi karakucak güreşlerini devam ettiriyoruz. Mahallelerimizde parke kilit taşı uygulaması ile vatandaşlarımıza rahat bir yaşam imkanı sağladık. Hasankale asma köprüsü yeniden revize edilerek hizmete sokuldu. İhtiyaç sahipleri vatandaşlara münferit ev inşası yapmaya devam ediyoruz. Kırsalda tıkanan sulama kanallarının açılması için sürekli sahada oluyoruz. Gazi Albay Yakup Kutman Millet Bahçesinde rehabilitasyon çalışmaları tamamlandı. Yeni sanayi sitesi çevre düzenlemesi yapılarak buradaki esnafımızın standartlarını geliştirdik. Camii ve imamevi tadilatları konusunda gerekli çalışmaları periyodik olarak sürdürüyoruz. Pasinler termal aile kabinleri yeniden yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu. Termal su sondajı konusunda 800 metrede ilçe tarihinin en büyük termal kaynağı bulundu. Pasinler sıla tatil evleri yapımı tamamlandı.”

 
Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi
 
Erzurum Destanların Dansına sahne oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi
Uçak ve otobüs bilet fiyatlarının yüksek olması vatandaşları tren yolculuğuna ...
Cimin üzümü tezgahtaki yerini almaya başladı
Erzincan ekonomisine katlı sağlayan Üzümlü ilçesinde yetiştirilen tescilli ...
Veteriner Hekimlerden iş bırakma eylemi
Veteriner hekimler kendilerine yönelik artan şiddet olaylarını protesto ...
 
Gümüşhane yolunda: ‘Dikkat Pala Dayı Çıkabilir’
Torul ilçesinde dinleme tesisi işletmeciliği yapan “Pala Dayı” lakaplı ...
Oltu Toprakkale Göleti hizmete girdi
Oltu ilçesine bağlı Toprakkale Mahallesi'nde 10 bin dönüm kıraç araziyi ...
30 derece sıcakta çiftçiler kış derdinde
Tekman ilçesinde çiftçiler hayvanları için kışlık saman ve yem için gece gündüz çalışıyorlar.
 
Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak
Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl ...
Usta: ‘Şehit ve gazi aileleri emanetimizdir’
Şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ...
Türkiye’deki 15 kadın girişimciden biri oldu
Erzincan'da 14 yıl önce kendi imkânıyla kurduğu işletmesinde sedir, şark ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva