ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
HABERLER>BÖLGEDEN
8 Nisan 2020 Çarşamba - 16:47

Doğu’dan vefa gruplarına dua yağıyor

Bölge illerinde Vefa grupları ulaşılmadık ev bırakmayarak ihtiyaç sahipleri ve yaşlıların duasını aldı.

Doğu’dan vefa gruplarına dua yağıyor

Doğu Anadolu Bölgesinde üniversiteler korona virüsle mücadelede örnek performans sergiliyor. AİÇÜ dezenfektan üretimine yoğunlaşırken, Yüzüncü Yıl üniversitesi düzenlediği etkinlikle sağlık çalışanlarına alkışlı destek verdi. Bölge illerinde Vefa grupları da ulaşılmadık ev bırakmayarak ihtiyaç sahipleri ve yaşlıların duasını aldı.

AİÇÜ’DE EL DEZENFEKTANI ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından Ağrı Devlet Hastanesi’nin bir aylık ihtiyacını karşılayabilecek el dezenfektanı üretilerek teslim edildi.

Tüm dünyada etkili olan Korinavirüs (COVID-19) kapsamında yürütülen çalışmalara destek olmak amacıyla Eczacılık Fakültesi akademisyenlerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sağlık İl Müdürlüğü’ne bağlı Ağrı Devlet Hastanesi tarafından temin edilen alkol, Dünya Sağlık Örgütü’nün el antiseptiği hazırlanmasına ilişkin kimyasal formülüne uygun olarak, 240 litre el dezenfektanına dönüştürüldü. Eczacılık Fakültesi akademisyenleri ile Ağrı Devlet Hastanesi eczacılarının birlikte ürettiği el dezenfektanı, vatandaşlarına kullanımına sunulmak üzere Hastane Başhekimi Op. Dr. Coşkun Daharlı’ya teslim edildi.

ÜRETİLEN SİPERLİKLER, SAĞLIK VE GÜVENLİK EKİPLERİNE DAĞITILDI

Bingöl’ün Solhan ilçesinde üretilen 500 adet yüz koruyucu siperlik sağlık ve güvenlik ekiplerine teslim edildi.

Korona virüs salgını nedeniyle Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'ün Solhan ilçesinde de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi personeli, ilçedeki sağlık çalışanları,polis ve jandarma personeli için yüz koruyucu siperlik üretimi yaptı.İlk aşamada 500 adet üretim yapan gönüllüler, siperlikleri sağlık çalışanlarına ve kolluk kuvvetlerine teslim etti.

İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, tüm kamu kurum amirlerinin üretimde destek olduklarını ve talepler doğrultusunda üretmeye devam edeceklerini aktardı.

ERZİNCAN’DA 9 BİN 29 VATANDAŞIN İHTİYACI KARŞILANDI

Erzincan’da valilik ve kaymakamlıkların koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarına yetişiyor. Gruplar, uygulamanın başladığı günden bu yana 9 bin 29 vatandaşa ulaşarak, ilaçtan gıdaya tüm ihtiyaçlarını temin etti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları İçişleri Bakanlığının genelgesi ile kısıtlanmıştı. Bu kapsamda olup evde tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayanlar için valilik ve kaymakamlıkların koordinesinde Vefa Sosyal Destek grupları oluşturuldu. Polis, jandarma, bekçi, muhtar ve STK mensuplarından oluşan Vefa Sosyal Destek Gruplarına vatandaşlar; 112, 155, 156 ve diğer numaralardan ulaşarak ihtiyaçlarını bildirebiliyorlar.

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulamaya geçtiği 22 Mart’tan itibaren çalışmalarına başlayan Vefa Sosyal Destek Gruplarına 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlar yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda olanlar emekli maaşı, market alışverişi, sağlık ihtiyaçları için 112,155 ve 156 numaralarını aradı.

23 Mart-7 Nisan tarihlerinde; 112 üzerinden 2 bin 98 arama, 155 üzerinden 5 bin 25 arama, 156 üzerinden bin 123 arama, diğer numaralardan 638 arama olmak üzere toplam 9 bin 84 arama gerçekleştirildi.

Bu aramalardan 9 bin 29 ihtiyaç bildirimi Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından yerine getirilirken, bilgi talepli aramalar ise ilgili birimlere yönlendirilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

847 BİN 671 LİRA CEZA KESİLDİ

Erzincan'da yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle bugüne kadar 5 iş yeri ve 314 kişiye, 847 bin 671 lira ceza kesildi.

Konuyla ilgili Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“İlimizde korona virüs (Kovid-19) salgını ile etkin mücadele edebilmek için Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınan kararların etkinliğinin arttırılarak virüsün yayılmasını engellemek, toplum sağlığı ve kamu düzenini korumak için alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde; ilimiz genelinde 5 işyeri ve 314 şahsa Kabahatler Kanunu'na ve Erzincan İl Umumi Hıfzıssıhha kurul kararlarına riayet etmemekten dolayı toplam 847 bin 671 TL idari para cezası uygulanmıştır. Uygulanan cezaların temel amacı salgının yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığını korumak olup; tüm vatandaşlarımızın alınan tedbir kararlarına uymaları, zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamaları, seyahat etmemeleri ve sosyal mesafenin korunması noktasında gerekli hassasiyeti göstermeleri önem arz etmektedir.”

ELAZIĞ'DA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU 49 BİN 120 AİLEYE ULAŞTI

Elazığ Valiliği koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar 49 bin 120 aileye ulaşarak taleplerini yerine getirdiği bildirildi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüse karşı mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Valilik koordinesinde hizmet veren Jandarma, Polis, AFAD, Kızılay, UMKE, Zabıta ve diğer kurumlardan oluşan "Vefa Sosyal Destek Grubu" ise sahada evlerinden çıkması kısıtlanan ailelerin yardımına koşuyor. Şuana kadar 112, 155 ve 156 hatlarına kent merkezi, ilçeler ve köylerden 49 bin 369 kişinin talepte bulunduğu bunlardan 49 bin 120 'inin karşıladığı belirtildi.

ELAZIĞ'DA "ESNAF KARDEŞLİĞİ" PROGRAMI

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Korona virüsü nedeniyle iş yerlerini kapatan esnaf için "Esnaf Kardeşliği" programı başlattıklarını duyurdu.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da korona virüsüne karşı ilk günden itibaren her türlü tedbir alınmaya başlandı. Elazığ Valiliği koordinesinde alınan kararların uygulamaya konulmasıyla kentte birçok yeni tedbir alındı. Yöresel ve doğal ürünlerin bulunduğu 92 yıllık kapalı çarşı ve kent genelinde birçok iş yeri de geçici olarak kapatıldı. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'da bu konuda bir çalışma yaptıklarını "Esnaf Kardeşliği" programı başlatıklarını duyurdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Vali Kaldırım, “Korona virüs salgını nedeniyle işyeri kapanan esnafımızla işyeri açık olan işletmelerimizi eşleştirme

yöntemiyle esnaf kardeşliği programını başlatıyoruz. Bütün iş dünyamızı ve onları temsil eden oda, birlik ve borsaları bu programa desteğe en az bir esnafımıza kardeş olmaya davet ediyorum ” dedi.

GÖNÜLLÜ KADIN USTA ÖĞRETİCİLER, MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Korona virüs tedbirleri kapsamında Elazığ'ın Palu ilçesinde gönüllü usta öğreticiler, Halk Eğitim Merkezi'nde bir araya gelerek maske üretimine başladı.

Çin'de ortaya çıkarak dünyada ölümlere sebep olan ve hızla yayılmasıyla bütün insanlığı tehdit eden korona virüs sebebiyle tüm yurtta olduğu gibi Elazığ genelinde de hem her türlü tedbirler alınıyor, hem de gönüllüler tarafından destek sağlanıyor. Bu kapsamda Palu İlçesi Halk Eğitim Merkezinde bir araya gelen 10 gönüllü usta öğretici, açılan atölyede maske dikimine başladı. İlk etapta 2 bin 500 adet maske dikmeyi planlayan gönüllüler, yoğun bir çalışma yapmaya başladı. Talep halinde gönüllülerin maske üretim sayısını arttıracağı belirtildi.

Korona virüsle mücadele kapsamında Palu Halk Eğitim Merkezi olarak tamimiyle gönüllülük esasına dayalı olarak üretim yaptıklarını belirten Merkez Müdürü Abdulvahap Doğan, “İlk etapta 2 bin 500 maske üretimine başladık. Üretilen bu maskeler ilçe kaymakamlığı emrine verilerek ihtiyaca binaen kullanılacak" dedi

Korona virüsle mücadele kapsamında 10 gönüllü arkadaş bir araya geldiklerini aktaran Usta öğretici Zühal Günay, “Palu Halk Eğitim Merkezinde açılan atölyemizde gönüllü olarak maske üretimine başladık. İlk etapta 2 bin 500 maske üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

HAKKARİ POLİSİNİN KORONA VİRÜS DENETİMİ SÜRÜYOR

Hakkari polisi, Korona virüs salgınına karşı kent giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında denetim ve kontrollerini artırdı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezi ve kentin değişik noktalarına dağılarak kimlik kontrolü yaptı. Polis vatandaşlara maske takmaları, sosyal mesafeye dikkat edilmesi, yakın temastan kaçınmaları, gittikleri yerlerde zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları, 18-20 yaş altı gençlerin dışarı çıkmaması konusunda uyarıda bulundular. Korona virüs salgınına karşı yürütülen denetim ve kontrollerin artırılmasını toplum sağlığı açısından memnuniyetle karşıladıklarını belirten vatandaşlar ise tedbirleri elde bırakmayan Hakkari polisine teşekkür ettiler.

HAKKARİ’DE DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİ

Hakkari Belediyesi ekipleri, kent genelinde yıkama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündüz başlayan çalışmaların gece boyunca devam ettiği Hakkari’de, belediye ekipleri tedbirleri elden bırakmıyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda kentin değişik noktalarında bir taraftan gıda denetimleri diğer taraftan ise yıkama ve dezenfekte çalışmaları yürütülüyor.

Halkın yoğun olduğu ATM ve banka binaları, PTT şubesi ve ATM’si ile tüm iş yerlerinin bulunduğu işlek caddeler, belediye ekibi tarafından tazyikli suyla yıkandı.

İtfaiye Müdürü Bilal Keskin de, ekiplere eşlik ederek temizlik çalışmalarına katıldı.

HAKKARİ POLİSİNDEN SOSYAL MESAFE HASSASİYETİ

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurlarının görev yaptıkları her alanda sosyal mesafe kuralına en iyi şekilde riayet etmeleri vatandaşlara örnek oldu.

Hakkari polisi, korona virüsle mücadele kapsamında cadde ve sokaklar başta olmak üzere kurumların ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe kuralına en iyi şekilde uyuyor. Virüsle mücadelede değişik noktalarda ve kurumların ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe kuralına uyan Hakkari polisi, örnek bir davranış sergiledi. Kurala özen göstererek farkındalık oluşturmaya devam eden Hakkari polisi vatandaşlara da örnek teşkil etti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın korumaları başta olmak üzere kentin değişik noktalarında görev yapan polis memurlarının “sosyal mesafe” kuralına en iyi şekilde uyması birçok vatandaşa ise örnek oldu.

KARS’TA BİN 526 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Kars’ta hayırsever vatandaşların destekleriyle bin 526 aileye gıda yardımı yapılırken, Valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, evden ayrılma kısıtlaması bulunan vatandaşların talepleri karşılamaya devam ediyor.

Daha önce de Kars Valiliği’ne iletilen alışveriş, banka, sağlık, seyahat ve sosyal hizmetler gibi taleplerin 3 bin 141 karşılanmıştı.

Kars Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri kent merkezi, ilçeler ve köylerde vatandaşlar kendilerine iletilen ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor. Grubun ihtiyaçlarını karşılandığı vatandaşlar ise ‘evdekal’mayı tercih ediyor.

ÇILDIR KIZILAY'DAN ESNAFA ÜCRETSİZ MASKE

Türkiye Kızılay Derneği Çıldır temsilciliği Covid-19 la mücadele kapsamında Çıldır esnafına ücretsiz maske dağıttı.

Virüs nedeni ile alınan tedbirler kapsamında vatandaşların ve esnafın maskesiz dolaşmaması için yapılan duyurular ve çalışmalardan sonra Türk Kızılay'ı Çıldır temsilciliği maske dağıttı. Türk Kızılay'ı Çıldır Koordinatörü Mahmut Ahmet Vural "Covid-19 la mücadele kapsamında çeşitli tedbirler alınmaktadır. Virüs için henüz bir ilacın bulunmaması, ölümlerin ve vakaların her geçen gün artması farklı ve sıkı tedbirleri de beraberinde getirmektedir. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağına 20 yaş altının eklenmesi ve artık maskesiz dolaşmamanın önemi dikkat çekilmesi ile birlikte bizlerde Türk Kızlay'ı Çıldır olarak esnafımıza ve bazı vatandaşlarımızı ücretsiz maske dağıttık. Kırsal bölgede bulunmamız bu dönemde maskeye ulaşmayı zor kılsa da çeşitli girişimlerimiz ve bağışçılarımızda desteği ile sınırlı sayıda ulaşabildiğimiz maske ve eldivenleri öncelikli ilçe esnafına dağıttık. Esnafımızın fazla kişi ile karşı karşıya gelmesinden dolayı öncelikli olarak ilçe esnafına dağıtım gerçekleştirdik.

65 Yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için de çeşitli çalışmalar yürütmekte gıda kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahibi olsun ya da olmazsın her vatandaşımızın yanında yer almak için çalışmalar yürütmekteyiz. Saha da Kızılay gönüllülerimiz Volkan Erdem, Cem Kılınç ve Serdar Coşkun hiç bir karşılık beklemeden yetişebildikleri ölçüde her vatandaşımızın ihtiyacına koşmaktadır. Bu hizmetler gerçekleşirken Çıldır Belediyesi araç ve gıda yardımı konusunda şubemize fazlası ile destek sunmaktadır. İhtiyaç sahiplerine ulaşması yönünde Vurallar limited şirketi ve Zafer Aktemur proje ofisi şubemize gıda kolisi desteğinde bulunarak bu zorlu süreçte yanımızda olmuştur. Bu süreçte şubemizden desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Yakup Azizoğlu ve tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz" dedi.

IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDEN ‘TÜRKİYE’M EVİNDE KAL' VİDEOSU

Iğdır Üniversitesi çektikleri videoda ‘Türkiye’m evinde kal' mesajı verdi.

Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi hocaları yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı alınan tedbirlere destek vermek ve vatandaşların evlerinde kalmalarını teşvik etmek amacıyla bir video klip hazırladılar. Çekilen videoda ‘birlikte başaracağız’, ‘Türkiye’m evinde kal' mesajı verildi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Hakkı Alma’nın da içinde yer aldığı videoda Rektör Alma, “ Güzel günler için evde kal Iğdır Üniversitesi ailesi, Evde kal Türkiye’m” dedi.

BULANIKLI HALK EĞİTİM MERKEZİNDEKİ USTA ÖĞRETİCİLER MASKE ÜRETİYOR

Muş’un Bulanık Halk Eğitim Merkezi ve Aile Destek Eğitimi Merkezindeki kadınlar, Korona virüsle mücadele kapsamında maske üretimine başladı.

Bulanık Kaymakamlığına bağlı faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi ve Aile Destek Eğitimi Merkezindeki kursiyerler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bulanık Belediyesi iş birliği ile faaliyetlere ara verilmesinin ardından maske yapımı için gönüllü olarak bir araya gelen usta öğretici kadınlar maske üretimine başladı. Halk Eğitim Merkezinde çalışmalarına ağrılık veren kursiyerler ve usta öğreticiler hedefledikleri 100 bin maskeyi üretmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bulanık’ta üretilecek olan maskelerin ilçede kullanılmak üzere karantina altına alınan köyler öncelikli olma koşuluyla vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Konuya ilgili açıklama yapan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, “Korona virüs salgınına karşı her türlü önlemleri alıp çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Günlük bin ile bin 500 adet maske imalatı hedeflenmektedir. Her geçen gün maske üretim hacmimizi artırarak üretime devam edeceğiz. Hep birlikte mücadele ederek bu salgını az hasarla atlatacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımıza da Korona virüs ile mücadelede alınan tedbirlere uyalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım çağrısında bulunuyorum” dedi.

Ayrıca Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, bu anlamlı buluşma için bir araya gelerek gönüllü çalışmalarından dolayı usta öğreticilere teşekkür etti.

JANDARMA SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNİ EVLERDE TESLİM EDİYOR

Malatya'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi ailelere ödenen biner liralık nakdi yardımlar, jandarma ekiplerince vatandaşlara evlerinde teslim edildi.

Malatya'da korona virüs tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin maaş ve sosyal yardım ödemeleri, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan kadın astsubaylar tarafından evlerde yapılıyor. Ekipler, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Biner liralık destek ödemelerini ve maaşlarını evlerinde teslim alan vatandaşlar ekiplere teşekkür etti.

TUNCELİLİ İŞ ADAMI, YARDIM DESTEĞİNDE BULUNDU

Yurtdışında yaşayan Tuncelili iş adamı Ali Güzel, memleketine 120 koli gıda malzemesiyle, sokak hayvanları için de yem gönderdi.

Avusturya’da ticaretle uğraşan işadamı Ali Güzel, Korona virüs salgını nedeniyle memleketi Tunceli'nin Pülümür ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 120 koli gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. Güzel, aynı zamanda kanatlı hayvanlara verilmek üzere 200 kilogram buğday ve sokak hayvanları için de 300 ekmek satın alıp dağıtılması için ilçesine ulaştırdı.

Yardımların, Pülümür Kaymakamlığı tarafından belirlenen ailelere, Tunceli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Arslan vasıtasıyla ulaştırılacağı belirtildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN DUYGULANDIRAN ETKİNLİK

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Senatosu, Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Diş Hekimliği Fakültesi sağlık çalışanlarını bir dakika boyunca alkışladı.

Tüm dünyada ve Türkiye’de Korona virüsü nedeniyle tedbirler sürüyor. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyanın dört bir tarafına yayılan korona virüsü Türkiye’yi de sarstı. Türkiye’de korona virüs pandemisi sürecinde birinci derece risk altında çalışan sağlık personelleri VanYYÜ’de düzenlenen bir etkinlikle bir dakikalık alkışlandı. Etkinlik çerçevesinde Van YYÜ Senato üyeleri, ilk olarak Diş Hekimliği Fakültesi önünde bir araya geldi. Burada sağlık çalışanlarını alkışlayan üyeler, sağlık çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha sonra Dursun Odabaş Tıp Merkezi önüne gelen senato üyeleri, burada da açık alanda düzenlenen etkinlikle maske takılırken, sosyal mesafeye de dikkat edildi. Etkinlikte hastanede görevli doktor, hemşire, idari personele teşekkür ve takdir mahiyetinde bir dakikalık alkış merasimi düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikle ilgili konuşan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, süreçte mesai gözetmeksizin büyük bir gayret sarf eden sağlık çalışanlarını takdir ettiğini belirtti. Rektör Şevli, “Van YYÜ senatosu olarak hem sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Gününü kutlamak hem de bu süreçte gece gündüz demeden fedakarca yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etmek istedik. Dekanımız, başhekimimiz, tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bu süreçte 7/24 esasına göre görev yapmaktadırlar. Van YYÜ Rektörlüğü olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hastanemize Kovid-19 şüphesiyle gelen hastaların giriş bölümü tamamen ayrılmış durumda. Hastanemizin bir bloğu bu şekilde gelen hastalar için ayrılmış durumdadır. Hastanemizde süreç iyi bir şekilde yönetilmektedir” dedi.

Sağlık çalışanları adına Van YYÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tuncer ile Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden anlamlı etkinlikten dolayı senato üyelerine teşekkür etti.

 
Kargo aracından kaçak sigara çıktı
 
Sapık terörist "Zinar" öldürüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜGVA’dan polislere siperlik maske
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kars İl Temsilciliği Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü’nce ...
Orhan esnafa maske dağıttı, moral verdi
Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına denetimler artırıldı.
Bingöl’de bir bölge karantinaya alındı
Bingöl Valiliği, Adaklı ilçesine bağlı Döşlüce Mahallesi Çeribaşı bölgesinin ...
 
Doğu’da koronayla mücadelede kararlılık
Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinde de gündem oluşturan Korona ...
Ailelerin evlat nöbeti 218'inci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Öncelik insan sağlığı
İspir Belediyesi, 2019 yılı Aralık ayında Çin’in Vuhan şehrinde ortaya ...
 
Aşkale Belediyesinden merhamet yaklaşımı
Aşkale Belediyesi sokak hayvanlarını ekmek, yem ve mama ile besliyor. ...
Horasan – Kars yolunda korona denetimi
İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ve Zonguldak’a giriş çıkışın yasaklanmasının ...
Ailelerin evlat nöbeti 216'ncı gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva