ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>BÖLGEDEN
21 Eylül 2020 Pazartesi - 16:13

Doğu’da öğretmenler öğrencilerle buluştu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilin de okul öncesi ve ilköğretim 1’inci sınıf öğrencilerini kapsayan 1 günlük yüz yüze eğitim süreci başladı. Bölge illerinde veliler de öğrencilerle birlikte ilk okul zili heyecanını paylaştı.

Doğu’da öğretmenler öğrencilerle buluştu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilin de okul öncesi ve ilköğretim 1’inci sınıf öğrencilerini kapsayan 1 günlük yüz yüze eğitim süreci başladı. Bölge illerinde veliler de öğrencilerle birlikte ilk okul zili heyecanını paylaştı.

AĞRI’DA OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI
Ağrı’da okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1’inci sınıflarda başladı.
Ağrı’da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1’inci sınıflarda bugün başlatıldı. Kentte anasınıfı ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte okulların önlerine geldi. Öğrenciler, içeri sosyal mesafe kuralına göre teker teker alındı. Veliler ise dışarıda heyecanlı şekilde çocuklarını izledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, 2020-2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül’de gerçekleştirilecek uyum programı okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda “1 gün yüz yüze eğitim” şeklinde olacak.

ERZİNCAN’DA OKUL ÖNCESİ 3 BİN 676 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPI

Erzincan’da okul öncesi ve 1. sınıfların yüz yüze eğitimleri başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan'da okul öncesi ve 1. sınıflarda 2020-2021 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitim öğretim başladı. İlk ders zilinde; okul öncesi 3 bin 676, 1. sınıflarda ise 3 bin 150 öğrenci ders başı yapı.

Vali Mehmet Makas, Şehit Pilot Teğmen Serkan Sağır İlkokuluna giderek burada bulunan öğretmen ve öğrencilere 2020-2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflarında öğrencileri ziyaret eden Vali Mehmet Makas, öğrencilerle sohbet ederek hediyeler verdi. Daha sonra öğretmenlerle de sohbet eden Vali Makas, “Pandemi döneminde Valilik olarak elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimiz bir an önce eğitim öğretime kavuşsunlar diye ilgili Bakanlıklarımız gece gündüz çalışıyor. Bizler de; siz eğitimcilerimizle birlikte mücadelemizi yoğun şekilde sürdüreceğiz” dedi

Sosyal mesafe kurallarına göre sınıflarına alınan öğretmen ve öğrencilerin heyecanı dikkatlerden kaçmadı.Vali Makas, 2020-2021 eğitim öğretim yılının, öğrencilere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

AİLELER OKUL YOLUNU TUTTU

Tüm Türkiye’de korona virüs pandemisi önlemleriyle birinci sınıflar ve ana sınıflarında yüz yüze 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi başladı. Erzincan’da aylar sonra 'aşamalı ve seyreltilmiş' olarak okula başlayan öğrencilere korona virüs salgınıyla ilgili bilgiler verildi.

Pandemi tedbirleri altında başlatılan yüz yüze eğitimin ilk günü okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri ders başı yaptı. Türkiye genelinde okullar bugün çalan ilk ders zili ile açıldı. Erzincan’da da yüz yüze eğitimin ilk günü yoğun tedbirler altında başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren aileler çocuklarıyla beraber okulun yolunu tuttu. Öğrenciler okul heyecanıyla bahçeye alınmayı bekledi. Veliler okul çantalarına defter ve kitap harici maske, kolonya ve dezenfektan koydukları çocuklarını derse uğurladı. Bahçe kapısından içeri alınan öğrenciler fiziksel mesafeli bir şekilde sıraya girerek saygı duruşu yaptı ve İstiklal Marşı'nı okudu. Tedbirlerin üst seviyede alındığı Kazım Orbay İlkokulunda öğrenciler sınıflarıyla beraber tek sıra halinde alındılar. Okul yönetimi tarafından tedbirlere uyulması yönünde sıkça anonslar da yapıldı.

İlk gün ailesinden ayrılmak istemeyerek geri dönen minikler de oldu. Öğretmenleri ve aileleri miniklere okulu sevdirmek adına çaba gösterdi.

“Mutluyuz ama tedirginiz”

Çocuğunu anaokuluna getiren veliler hem tedirgin olduklarını hem de mutlu olduklarını dile getirerek, “Hem Mutluyuz hem tedirginiz. Bakalım zaman gösterecek. Nasıl bir eğitim olacağı o zaman belli olacak” dedi.

Okulların bir yerden açılarak başlaması gerektiğini dile getiren bir başka veli, “Öğrenci ve öğretmenlere başarılar diliyorum. Bu salgından hepimiz etkilendik. Bu sene öğretmenlerin işleri iki kat daha zor. Allah yardımcıları olsun. Bizde biraz endişeliyiz ama bir yerden başlamak gerekiyor. Bütün öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun” dedi.

Veliler ve öğrenciler okulun bahçesinin dışında okul personeli nöbetçi öğretmen ve 1.sınıf öğretmenleri ile karşılandı. Öğrenciler okul bahçesinde daha önce işaretlenmiş 1.5 metre mesafeli alanda sıra oldu. Sosyal mesafe korunarak sınıflara alındı. Okul rehber öğretmenleri ve 1. sınıf öğretmenleri uyum eğitimi kapsamında Covid-19 hakkında bilgilendirildi. Tuvaletler ve ortak kullanım alanları tanıtıldı. İlk ders olarak su ve sabunla 20 saniye öğrenciler ellerini yıkadı.

ELAZIĞ'DA 272 OKULDA 13 BİN 765 ÖĞRENCİ YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Elazığ'da 272 okulda anaokul ve ilkokulda 13 bin 765 öğrenci yüz yüze eğitime başladı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yüz yüze eğitim başladı. Kentte bulunan 518 eğitim kurumundan 187 ilkokulda 8 bin 765 birinci sınıf öğrencisi, 85 anaokulunda ise 5 bin anaokulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulda 13 bin 765 öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Musa Yılmaz İlkokulu ile Şahinkaya İlkokulunu da bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Temel Eğitim Şube Müdürü Orhan Seven ile birlikte ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Gürtürk, okullarda yapılan hazırlıkları yerinde incelerken, öğrencilerle de sosyal mesafeli etkinliğe katıldı.

Yüz yüze eğitim verecek olan okullarda öğrencilerin sağlığı için yapılması gereken tüm çalışmaların yerine getirildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Gürtürk,"Hijyen ve temizlik konusunda tüm tedbirler alınmıştır. Tüm okullarımıza ihtiyaç duyulması halinde kullanmaları için ateş ölçer cihazı, temizlik ve dezenfektan için malzemesi ve öğrencilerimiz için maske gönderilmiştir. İçinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeni ile çocuklarımızın sağlığı için her türlü tedbir alınmıştır. Hem öğretmenlerimize hem de servis şoförlerine gerekli tüm eğitimler verilmiştir. Bu süreci el birliğiyle hiçbir sıkıntı yaşamadan güven içerisinde geçirebilmemiz için değerli velilerimizden de hassasiyet bekliyoruz" dedi.

Yüz yüze eğitimde 2+5 kuralı ile öğrencilerin eğitimlerini almalarını sağlayacaklarına değinen Gürtürk," Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerimiz bu haftaki uyum eğitiminden sonra önümüzdeki hafta haftanın sadece 2 günü okula gidecek, geri kalan 5 günde de ailede, yakın çevrede veya servis şoföründe belirti olup olmadığı gözlemlenecek. Bu karar bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınarak çocuklarımız için risk en az asgari seviyeye düşürülmüştür. Öğrencilerimizin eğitim görecekleri bu süreçte velilerimizin yardım ve katkılarını da bekliyoruz. Bu süreçte çocuklarımızın sağlığı için hiçbir velimizi okullarımıza almayacağız. Bu konuda velilerimiz de bizlere yardımcı olursa süreci çok iyi yönetebiliriz" ifadelerini kullandı.

HAKKARİ’DE 1. SINIFLAR PANDEMİ KURALLARI ALTINDA EĞİTİM VE ÖĞRETİME BAŞLADI

Hakkâri'nin Kırıkdağ köyünde 16 yerleşim yerinin taşımalı sisteme bağlı olarak 1. sınıflar için yüz yüze eğitim ve öğretim yılı başladı.

Yoğun bir hassasiyetle uygulanan pandemi kuralları altında ilk ders zili bu sabah çalarak öğrenciler eğitime başladı. Pandemiden dolayı okul bahçesine alınmayan veliler ise uzaktan çocuklarını izlerkenöğretmenler öğrencilere maske, sosyal mesafe ve hijyenik kurallarını anlatarak sınıflarına aldılar. Oturma düzeni pandemi kurallarına göre dizayn edilirken bir çok minik öğrenci ise okulun ilk günü olmasından dolayı öğretmenleri tarafından hatıra fotoğrafları çektirdiler.

ARDAHAN’DA OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Ardahan'da ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda eğitim görecek öğrenciler, bugün ders başı heyecanı yaşadı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Mart ayından beri kapalı olan okullar uzun bir sürenin ardından bugün kapılarını öğrenciler için açtı. Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri ilk olarak 2 gün devam, 5 gün okula gitmeme şeklinde bir uygulama ile okula gidecek. Ardahan'daki okullarda öğrencileri, öğretmenlerin ve toplum sağlığının riske atılmaması için birtakım önlemler alındı.

2020-2021 eğitim dönemine evlerinde başlayan milyonlarca öğrenci okuluna döndü. Kademeli olarak arttırılacak uygulamada bugün itibariyle anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri sınıflarına girdi. Okul öncesi eğitimde ilk hafta 1 gün 30’ar dakikalık 5 etkinlik saati uyum eğitimi verilecek. İlkokul 1. sınıf öğrencileri de ilk hafta 30’ar dakikalık ders saati eğitim görecek.

KARS’TA ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

Kars'ta öğrenciler, korona virüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen ve bugün yeniden başlayan ‘yüz yüze’ eğitimle öğretmen ve arkadaşlarıyla buluştu.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı, ‘yüz yüze’ eğitimle başladı. Covid-19 salgınından dolayı ara verilen eğitim öğretimde ilkokul 1'inci sınıf ve okul öncesi ana sınıflarda ders zili çaldı.

Kars’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tüm okullarda dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Alınan tedbirler sonrası öğrenciler, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sınıflarına alındı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarından taviz verilmediği dikkat çekerken, öğrenciler de arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. Aileler ise uzun süre sonra çocuklarını okullara getirmenin sevincini yaşadı. Okul dışında bekleyen ailelerin heyecanlı olmaları gözlerden kaçmadı.

MALATYA’DA UZUN ARANIN ARDINDAN YÜZ YÜZDE EĞİTİM BAŞLADI

Malatya’da Mart ayında verilen aranın ardından bugün okullar ana sınıfı ve birinci sınıflar için kapılarını açtı. Korona virüse karşı tüm önlemlerin alındığı okullarda, ilk gün çocukları yalnız bırakmayan Vali Aydın Baruş, öğrencilere maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istedi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip Korona virus (Covid-19) tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime verilen ara bugün itibariyle anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri için yeniden başladı.

Malatya’da salgına karşı alınan önlemlerin ardından okullarda ders zili çaldı. Yeşilyurt ilçesinde bulunan Mehmet Emin Bitlis İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Aydın Baruş ve yetkililer öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmadılar. Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Baruş, sınıfları tek tek gezerek okulun ilk gününde çocuklara kitap ve maske dağıttı. Yeşilyurt Belediyesi tarafından da hazırlanan kayısılar öğrencilere dağıtılırken, burada bir açıklama yapan Vali Aydın Baruş, “İnşallah güzel bir eğitim öğretim yılı geçiririz. Her yıl eğitim yılı hem öğrenciler için hem eğitim camiası için büyük bir heyecan içinde gerçekleşiyordu. Ancak bu yıl buruk yaşıyoruz bunu salgın endişeyle” dedi.

Eğitim-öğretimin ana sınıfları ile 1’inci sınıflar için başladığını belirten Baruş, ileriki haftalarda salgının seyrine göre diğer sınıfların da açılma imkanının olabileceğini söyledi. Okulların açılmasından önce tüm tedbirleri aldıklarını da belirten Baruş, “Sınıflar seyreltildi, en fazla 10-12 öğrenci sınıfta olacak. Haftanın değişik günlerinde nöbetleşe eğitimlere devam edecekler. Mesafe koşularının korunması için her sırada bir öğrenci oturuyor. Yine okullar da hijyen kurallarına, temiz okul projesi kapsamında gerek sınıfların temizliği gerekse ortak mekanların temizliği sağlanıyor. Sınıflarda el temizliği gibi tüm tedbirler alındı. İnşallah herhangi bir sıkıntıya sebep olmadan bunları aşacağız" diye konuştu.

TUNCELİ'DE BİN 483 ÖĞRENCİ İÇİN YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Tunceli’de anasınıfı ve ilkokul 1.sınıf da eğitim görecek bin 483 öğrenci için yüz yüze eğitim başladı.

Covid-19 nedeniyle Mart ayında ara verilen yüz yüze eğitim tüm Türkiye’de olduğu gibi Tunceli’de de anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yeniden başladı. Okulun ilk günü Vali Mehmet Ali Özkan ile İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci de Atatürk Mahallesi’nde bulunan Anafatma Anaokulu’nu ziyaret ederek ders başı yapan öğrencilere başarılar diledi. Kent genelinde okul öncesi 705, ilkokul 1. sınıflarda 778 olmak üzere toplam bin 483 öğrencinin eğitim öğretim göreceği aktarıldı.

Öteyandan kentte, hijyen şartları ve enfeksiyonu önleme kriterlerinin tüm okullarda yerine getirildiği kaydedildi.

VAN’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM 'EDREMİT KARADUT ŞURUBU' İLE BAŞLADI

Van’da, okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde başladı.

Korona virüs salgını nedeniyle mart ayından beri kapalı olan okullar, alınan tedbirler çerçevesinde kapılarını anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için açtı. Tüm yurtta olduğu gibi Van’da da sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçesine gelen minik öğrenciler, ders zilinin çalmasını bekledi. Edremit ilçesine bağlı Bakımlı İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen açılış programına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, bazı kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler sınıfa alındı. Programda gazetecilere açıklamada bulunan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van genelinde 20 bin 600 ana sınıfı ile 26 bin 700 birinci sınıf öğrencisinin bugün itibariyle eğitim öğretime başladığını ifade ederek, “Bugün okullarımızda yarım saatlik 5 ders şeklinde bu hafta bir gün, önümüzdeki hafta ise iki gün eğitim yapılacak. Ondan sonra da duruma bakılarak peyde pey diğer öğrencilerimizde eğitim öğretime başlayacaklar” dedi.

Tüm okullarda korona virüs pandemisine karşı gerekli tedbirlerin alındığına dikkat çeken Vali Bilmez, “Öte yandan 18 bin öğretmenimiz okullarını hazır hale getirdiler. Tüm okullarımızda gerek hijyen açısından gerekse sosyal mesafe açısından gerekli işaretlemeler yapıldı. Ben hem öğretmenlerimizi hem de yöneticilerimizi bu anlamda tebrik ediyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Edremit Belediyesi’nden tüm öğrencilere karadut şurubu”

Edremit ilçesindeki tüm okullarda öğrencilere karadut şurubunun dağıtıldığına işaret eden Bilmez, “Daha önce Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın Milli Eğitim Bakanımıza verdiği sözün gereği bugün Edremit ilçemizdeki tüm okullarımızda ‘karadut şurubu’ dağıtımı gerçekleşti. Ben bu anlamda Başkan Say’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLK TENEFFÜS KEK VE MEYVE SUYU KIZILAY’DAN

Van’ın Muradiye ilçesinde okulların açılmasıyla birlikte çocuklarda ilk heyecan da başlarken, ilk teneffüs kek ve meyve suyu Kızılay’dan.

Muradiye ilçesinde eğitime ilk adım atan öğrencilere Kızılay Muradiye Şubesi ekiplerince kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu. Kızılay Muradiye Şube Başkanı Selçuk Yay; “Okullar açılırsa öğrencilere ilk teneffüste ikramlarımız olacak demiştik. Şimdi okullar açılınca biz de sözümüzü yerine getirerek ilk teneffüste öğrencilerin heyecanına ortak olarak kendilerine ikramda bulunduk. İlçede bulunan değişik okullarda öğrencilerimizle birlikte olduk. Öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz” dedi.

GÜRPINAR’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Van’ın Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Atatürk İlkokulu ve Anasınıfını ziyaret etti.

Eğitim hayatına ilk defa başlayan 1. sınıf ve okulöncesi öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Kayabaşı’na Milli Eğitim Müdür Vekili Vahap Aslan eşlik etti. Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, yeni eğitim öğretim yılının huzurlu ve güven ortamında geçirilebilmesi için tüm önlemlerin alındığını belirterek, Gürpınar’da bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerine yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaymakam Kayabaşı, daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlattı.

 
Emekli polis tutuklandı
 
Bomba şüphesi üzerine kara yolu ulaşıma kapatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti 383’üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Kaymakamı Çağlar pandemi tedbirlerini inceledi
Şenkaya İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin, korona virüs salgını nedeniyle uzaktan ...
Ailelerin evlat nöbeti 382’nci günde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Aşkale’de Gaziler Günü coşkusu
Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıl ...
Anaların evlat nöbeti belgeselleştirildi
İHA ve TGRT'nin HDP önündeki anneler için hazırladığı belgeselin kopyası ailelere dağıtıldı
Şenkaya’ya gölet yatırımı
Şenkaya İlçesi İğdeli ve Ormanlı Mahallelerinin yaylalarında hayvanlar ...
 
Oltu'da asfaltlama seferberliği
Erzurum’un Oltu İlçe merkezindeki yollar asfaltlanıyor.
İŞKUR’dan aldığı destekle kendi işini kurdu
Oltu ilçesinde yaşayan ve kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaş ...
Aşkaleliler kurallara uyuyor
Aşkale’de korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske, mesafe ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva