ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>BÖLGEDEN
9 Temmuz 2012 Pazartesi - 00:55

Doğu'da offshore heyecanı

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 6. yarışı Van-Erciş Grand Prix’nin lideri şampiyonada hegemonyasını devam ettiren ECI Cosmetics Men takımı oldu.

Doğu da offshore heyecanı

HABER : MEHMET SALİH AKKUŞ
VAN (İHA) - Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 6. yarışı Van-Erciş Grand Prix’nin lideri şampiyonada hegemonyasını devam ettiren ECI Cosmetics Men takımı oldu.
Van Gölü’nde sıralama turlarıyla başlayan son günde 9 takım ilk sırada kalkış elde etmek için suya indiler. Kerem Tuncer-Alpay Akdilek ikilisi-ECI Men Cosmetics takımı dün olduğu gibi ilk sırayı 1.32.57’lik derecesiyle kimseye kaptırmazken, yaklaşık 1 saniye gerilerinde Murat Leki-Orçun Tufan’dan oluşan Beşiktaş-Miele takımı ikinci sırada yer aldı. Efe Project-Mitsubishi Electric takımı ise Beşiktaş takımına 30 saliselik farkla Van-Erciş Grand Prix’inde üçüncü sırada kalkışa hak kazandılar.
Saat 14.00’te yeşil bayrağın kalkmasıyla başlayan yarış 20 tur üzerinden koşuldu. 18 sporcu ve 9 takımın start aldığı organizasyonun 7. turunda Max Dessaux - Jerome Brarda pilotajındaki GSYİAD-Galatasaray teknesi motor arızasıyla yarışa veda etmek zorunda kaldı. Yarışın son turlarında birbirine küçük bir dokunuşla teğet geçen WD40 ve Lenore Yacht takımı ise sorunsuz karaya ulaştılar. Kerem Tuncer-Alpay Akdilek ikilisi 36.13.062’lik zamana imza atarak şampiyonadaki yerini güçlendirirken, ikinci sırada ise şampiyonanın en genç takımı Lenore Yacht yer aldı. Umur Duyar-İlker Özmen’den oluşan ekip 36.49.843’lük zamanlarıyla Van’dan kupayla ayrılan ikinci takım oldu. Podyumdaki üçüncü isim ise istikrarlı bir şekilde mücadele eden BJK-Miele takımı oldu. Murat Leki-Orçun Tufan’dan oluşan takım 37.02.078’lik dereceleriyle finişe ulaştılar.
Yarışın tamamlanmasıyla başlayan ödül töreninden önce Formula Future Türkiye Şampiyonası’nda finale kalanlara ve şampiyon gençlere madalyaları verildi. Van Valisi Münir Karaloğlu, Van milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, Class 1’de Simge Zirek -Taha Kalkan’a, Class 2 Muhammed Karakoyun -Emircan İş’e, Class 3’te Bedirhan Enterilli- Baran Caner’e, Class 4’te Elif Zirek- Baran Enterilli’ye ve Class 5’te ise Hakan Akdeniz- Hakan Can’a ödüllerini vererek, milli sporcu olarak Prag’taki UIM Formula Future Dünya Şampiyonası’nda başarılar dilediler.
Van-Erciş Grand Prix’nde dereceye girenlere kupaları ise Van Valisi Münir Karaloğlu, Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Van milletvekilleri Mustafa Bilici ve Burhan Kayatürk ileVan İl Spor Müdürü Aslan Sinir ve İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık tarafından verildi.
Kupa töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Münir Karaloğlu, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 6. yarışı olan Van-Erciş Grand Prix’nin sona erdiğini söyleyerek, “Bizim bütün amacımız artık bu ülkede, bu kentte, bu bölgede iyilikler olsun, güzellikler olsun, insanımız huzurlu olsun, insanımız mutlu olsun. İnsanımız artık acı çekmesin istiyoruz. Ama görüyoruz ki iyilikten de, güzellikten de, rahatsız olanlar var. Bu halk acı çeksin diye, ızdırap çeksin diye, mutlu olmasın diye uğraşanlar var. Biz dün burada bu güzelliği yaşarken, maalesef Van’ın en huzurlu ilçelerinden birisi olan Bahçesaray’da iki köy korucumuz şehit edildi. Biz onların cenazelerine katılmak zorunda kaldık. Onlara Allahtan rahmet diliyorum. Artık şunu çok açık yüreklilikle söylüyoruz, artık bu halka hiç kimsenin acı çektirmeye hakkı yok. Halkımızın da kendilerine acı çektirenlere karşı artık daha tepkili olmasını bekliyoruz. Bu güzellikleri yaşamak varken, birileri ısrarla halk huzurlu olmasın, halk mutlu olmasın, halk acı çeksin diye çaba sarf ediyorsa buna öncelikle halkımızın tepki koyması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 
A.Ü’den 4 büyük etkinlik
 
Gez’de şüpheli paket paniği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yayla yollarında kar engeli
Kars’ın Selim ilçesine bağlı Tuygun köyü yaylasının yollarının kardan ...
Sivas yolunda kaza: 1 ölü
Kaza, gece saat 00.00 sıralarında Erzurum- Erzincan - Sivas karayolunun ...
Gagauzya Cumhurbaşkanı ARÜ'de...
Gagauzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.
 
Çelik Doğu turunda
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Biz müjdeci bir iktidar ...
‘Atatürk Silueti tescillendi’
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Damal dağında beliren Atatürk siluetinin ...
Sakaltutan’da otobüs devrildi: 25 yaralı
Erzincan’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu otobüsü devrildi, ...
 
B.Ü’den Başbakan’a Davet
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, davet edildiği ...
Emniyet müdürlüğü binasına taciz ateşi
Iğdır Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.
Türk Kızılay’ı Kağızman’ı yalnız bırakmadı
Kars’ın Kağızman İlçesi’nde sel ve su baskınlarından zarar gören ailelerin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva