ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
HABERLER>BÖLGEDEN
7 Ocak 2013 Pazartesi - 18:28

Doğu’da eğitime beyaz engel

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı özellikle eğitimi durma noktasına getirdi. Erzurum’da kent merkezinde ve Pasinler ilçesinde kar tatili bir gün daha uzatıldı.

Doğu’da eğitime beyaz engel

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı özellikle eğitimi durma noktasına getirdi. Erzurum’da kent merkezinde ve Pasinler ilçesinde kar tatili bir gün daha uzatıldı.
TEKMAN - ERZURUM YOLU DA KAPANDI
Aşırı kar ve tipi yüzünden Erzurum'un Tekman ilçesinde de hayat felç oldu. Tekman-Erzurum ve Tekman-Gökoğlan yolunun kapandığı belirtildi.
Bu arada, Erzurum'da cenazeleri olan vatandaşlar Tekman - Erzurum yolunun 27. km'sinde Gülveren rampasında fırtınaya yakalandı. Araç sürücüsü Beytullah Demir, "Burası her zaman böyle sıkıntıya sebep oluyor. Ne zaman bir fırtına olsa burası ulaşıma kapanıyor. Her yıl aynı sıkıntı yaşanmaktadır. Araçlarımız ve yolcularımız hep burada mahsur kalıyor. Şu an burada 6 araç mahsur kalmış. Karayolları karla mücadele ekibi fırtına ve görüş mesafesi olmamasından dolayı hareket edemiyorlar" dedi.
KAR YAĞIŞI TIR'LARI YOLDA BIRAKTI
Ardahan’ın Posof İlçesinde kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor. İki gündür aralıklarla süren kar yağışı sonrası kent merkezinde vatandaşlar evlerinin ve işyerlerinin önünde biriken karları temizlemek için seferber olurken, Ulgar dağında çok sayıda araç tipi nedeniyle masur kaldı. Karayolları ekipleri Ulgar geçidinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, çok sayıda TIR yollarda kayarak mahsur kaldı. Yolda kalan TIR’lar Karayolları ekiplerince kurtarıldı.
Öte yandan taşımalı eğitim yapılan Posof ilçesinde Alabalık ve Derindere köylerindeki öğrenciler kar yağışı nedeniyle yolların kapanmasından dolayı okula gelemedi.
ÇILDIR’DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ
Ardahan Çıldır ilçesinde gece başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Köy yolları kapanırken ilçede birçok iş yeri açılmadı. Hayatı olumsuz etkileyen kar, eğitime de 1 gün ara verilmesine sebep oldu. İşleri dolayısıyla ilçeye gelmek zorunda kalan vatandaşlar çok zor şartlar altında geldiklerini ifade etti. Kar yağışı aralıksız devam ederken, kar kalınlığı yaklaşık 30 santimetreyi buldu.
YEDİSU’DA KAR TATİLİ
Bingöl’ün Yedisu Kaymakamı Hasan Çiçek, olumsuz hava şartları nedeniyle okulların iki gün tatil edildiğini söyledi. Yedisu’da etkili olan tipi ve fırtına nedeniyle hayat adeta durma noktasına geldi. Kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği ilçede tüm köy yolları ile Yedisu-Karlıova ve Yedisu-Erzurum karayolları ulaşıma kapandı.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yedisu Kaymakamı Hasar Çiçek, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olarak okulların bugün ve yarın için tatil ettikleri söyledi. Tipi ve fırtınanın hala devam ettiğini belirten Kaymakam Çiçek, “Tipi ve fırtınanın devam etmesinden dolayı köy yollarını açamıyoruz. Köylerdeki acil hasta durumunda hemen yolu açıyoruz. Ancak olumsuz hava şartlarından dolayı açtığımız yollar tekrar kapanıyor. 13 köy yolumuzda şu an kapalı. Hava durumunun normale dönmesiyle bir günde bütün köy yollarımızı tekrar ulaşıma açarız” dedi. Okulların durumu ile ilgili yarın öğle saatlerinde tekrar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olarak toplanacaklarını ifade eden Kaymakam Hasan Çiçek, duruma göre bir karar alacaklarını da sözlerine ekledi.
MUŞ’TA KAR YAĞIŞI HAYATI FELÇ ETTİ
Muş’ta 2 günden beri etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 262 köy yolu ulaşıma kapandı. Kentte etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Muş-Kulp yolunu yoğun kar yağışı ve fırtına nedeni ile valilik kararıyla ulaşıma kapattıklarını belirten Karayolları 113. Şube Şefi Sulhattın Ömeroğlu, Muş-Bingöl karayolu üzerindeki Boğulan Geçidi, Muş-Erzurum Seferek Geçidi, Muş-Bulanık Kazana yokuşunda fırtına ve kar yağışı sebebiyle ulaşımda güçlük çekildiğini söyledi.
Karla mücadele ekiplerinin bu sabah itibariyle köy yollarını açma çalışmalarına başladığını ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır, “Şu anda 262 köy ulaşıma kapalı durumda. Ekiplerimiz bu sabah itibariyle yol açma çalışmalarına başladı. Özellikle yüksek bölgelerde fırtına etkili olması sebebiyle ulaşıma açılan yollar kısa sürede tekrar kapanıyor. Bu nedenle ekiplerimiz zor koşullarda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşımızın bu konuda biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Kar yağışının durması halinde kısa sürede ulaşıma kapalı durumda bulunan tüm köylerimizin yolunu açacağız” dedi.
Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, kar yağışından dolayı ekiplerin sürekli hazır bekletildiğini vurgulayarak, şehirde çalışma yapmakta zorlandıklarını söyledi. Dede, “Ekiplerimiz yolları kardan temizlemek için oldukça zorlanıyorlar. Araçların gelişi güzel park edilmesi işlerimizi zorlaştırıyor. Vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarını tercih etsinler. Ana caddelere park edilmiş araçlarda temizlik çalışması bitene kadar kaldırılsın. Çünkü açtığımız yolları tekrar açmak zorunda kalıyoruz” diye konuştu.
TATVAN’DA OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ
Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür devam eden kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Tatvan merkez birinci kademe okullar ve merkeze bağlı köyler 2 gün tatil edildi.
Elverişsiz hava şartları nedeniyle Tatvan merkez ve bağlı köylerdeki okullar, bugün ve yarın olak üzere iki günlüğüne tatil edildi. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, çarşamba, perşembe ve cuma günü içinse hava şartların bağlı değerlendirme toplantısı yapılacağını belirtti. Öte yandan ilçede etkili olan sağanak yağış ve fırtına ise hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kente sık sık elektrik kesintileri meydana geliyor.
ERZİNCAN’DA KAR TATİLİ İKİ GÜNE ÇIKTI
Erzincan’da devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi. Erzincan İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı kararla ilk, orta ve lise dereci okullarda eğitime bugün ve yarın olmak üzere iki gün ara verildiği açıklandı. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personelin, hamilelerin, süt izni kullanan annelerin ve kronik hastalığı olanların 2 gün idari izinli sayılmalarına da karar verildiği ifade edildi.
ERZİNCAN’DA 515 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Erzincan ve çevresinde iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde 515 köyün yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekiplerinin çalışmaları hava koşullarına bağlı olarak devam ediyor.
Erzincan merkezde 64, Çayırlı 45, İliç 58, Kemah 73, Kemaliye 62, Otlukbeli 10, Refahiye 110, Tercan 71 ve Üzümlü ilçesinde 22 olmak üzere toplam 515 köyün yolu ulaşıma kapandı.Erzincan İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri 13 greyder, 8 dozer, 5 bıçaklı kamyon, 8 kepçe, 2 kar makinesi ve 9 ekiple birlikte mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
ÇAYIRLI’DA EĞİTİME KAR ENGELİ
Erzincan’ın Çayırlı İlçesi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Çayırlı ilçe merkezi ve bağlı köylerde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün süre ile tatil edildi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaşırken, Çayırlı-Erzincan karayolunda da ulaşım güçlükle sağlanabiliyor.
ERZİNCAN’DA KAR YAĞIŞI
Erzincan’da iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Erzincan Üniversitesi’nde eğitime iki gün ara verildi. Erzincan’da devam eden kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü. Hafta sonundan itibaren etkili olan kar yağışı özellikle akşam saatlerinde birbirinden güzel görüntülerin oluşmasına neden oldu. Uzun yıllardır kara hasret kalan vatandaşlar, karın tadını çıkardılar. Bazıları ise kar yağışı altında halay çektiler.
Erzincan Üniversitesi’nde eğitime 2 gün ara verildi. Sabah erken saatlerde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar yollarda kaldı. Erzincan Belediyesi ise akşam saatlerinde başladığı karla mücadele çalışmasına gece boyunca devam etti. Öte yandan, Erzincan - Sivas ve Erzincan - Erzurum Karayolları’nda ise kar yağışı nedeniyle ulaşım aksadı. Ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmezken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kar yağışı nedeniyle bir çok köyün yolu da ulaşıma kapandı.
ELAZIĞ‘DA 146 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Elazığ‘da etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşıma kapanan 392 köy yolundan 246 köy yolunun ulaşıma açıldığı, 146 köy yolunda ise çalışmaların devam ettiği belirtildi.  Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, kar yağışı nedeniyle 546 köyden 392 köy yolunun ulaşıma kapandığını ve yapılan çalışmalar sonucunda 246 köy yolunun yeniden ulaşıma açıldığını söyledi. Bilgönoğlu, ”Ekiplerimiz merkez ilçe dahil olmak üzere 11 ilçemizde hazırlıklı bir şekilde kar yağışlarının zaman zaman durmasını da fırsat bilerek çalışmalarını devam ettirdi. Bugün sabah itibariyle kapalı köy sayımız 146’ya düşürülmüştür. Halen birçok ilçemizin özellikle kırsalında kar yağışı devam etmektedir. İl Özel İdaresi ekiplerinin kar mücadele çalışmaları devam etmektedir” dedi.
YÜKSEKOVA KARA TESLİM
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkisini arttıran kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, yolda mahsur kalan araçların yardımına Karayolları ekipleri yetişti.
İlçede dün akşam başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı, bugün öğlen saatlerinde şiddetini artırdı. Hayatın adeta durma noktasına geldiği ilçede kar kalınlığı şehir merkezinde 50 santimetreyi geçerken, yüksek kesimlerde ise 1 metre 40 santimetreye ulaştığı belirtildi. Yağış nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken, ilçede birçok köy ve mahalle yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Kar esaretinin sürdüğü ilçede araçlar adeta kardan kaybolurken, bazı çocuklar da karda oynayarak yağışın keyfini çıkarttılar. Yoğun kar yağışı ilçe merkezinde güzel görüntüler oluştururken, bazı vatandaşlar da yağış altında hatıra fotoğrafı çekti.
Yüksekova-Şemdinli karayolunun 2110 rakımlı Haruna Geçidi'nde ve Yüksekova-Esendere karayolunda bulunan Dılezi Geçidi'nde mahsur kalan araçların yardımına da Karayolları ekipleri yetişti. Karayolları 117. Şube Şefliği yetkilileri, Hakkari-Yüksekova, Yüksekova-Esendere ve Yüksekova-Şemdinli karayolunun ulaşıma kapanma noktasına geldiğini belirttiler.Acil durumlar için 112 Acil Servisi ekipleri ile İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği Karla Mücadele ekipleri hazırda bekletiliyor. Yüksekova Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri ise, yağışların perşembe gününe kadar devam edeceğini söyledi.
KARS’TA 305 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Kars’ta önceki gün başlayan ve etkili olan kar yağışı il genelinde okulların 2 gün tatil edilmesine neden olurken, yoğun kar yağışından dolayı 305 köy yolu ulaşıma kapandı.
Kars’ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışından dolayı Kars merkezde 48, Akyaka 18, Arpaçay 34, Digor 37, Kağızman 62, Sarıkamış 44, Selim 41 ve Susuz 21 olmak üzere toplam 305 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı bulunan köylerin yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri çalışmalarını başlattı.Öte yandan, kar yağışının etkili olduğu Kars’ta sabah erken saatlerde işlerine gitmek için dışarı çıkan vatandaşlar araçlarının üzerindeki karları temizledi. Bir aracının kayması ise renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar kayan aracı çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Vatandaşların itelediği araç uzun uğraşlar sonrası çıkarıldı.
Bazı vatandaşlar da iş yerlerinin önünde kardan adam yaparak karın tadını çıkardı. Kardan adam yapan ve yaptığı kardan adama kulaklık takarak müzik dinleten vatandaş ise dikkat çekti.
MALATYA-PÜTÜRGE KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI
Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanıyor.
Pütürge ve Doğanyol ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan Malatya-Pütürge karayolu, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Doğanyol ve Pütürge ilçesine ulaşım, Kale ilçesindeki alternatif yoldan kontrollü olarak veriliyor. Bu arada, Pütürge ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
MALATYA’DA ŞİDDETLİ KAR
Malatya’da il merkezinde aniden bastıran şiddetli kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiledi.
Malatya’da sabah saatlerinde yağmurla karışık yağan kar, öğleden sonra şiddetini arttırarak sürdürdü. Aniden bastıran şiddetli kar yağışı, bir anda kent merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışına hazırlıklı olan vatandaşlar şemsiyelerini kullanırken, hazırlıksız olan vatandaşlar ise yoğun kar yağışı altında yürümeye çalıştılar. Kar yağışı nedeniyle trafik akışı da olumsuz etkilendi.
MALATYA’DA SPORA KAR ENGELİ
Malatya’da Okul Sporları Yıldızlar Futbol maçları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2012-2013 yılı faaliyet programında yer alan, 7 Ocak 2013 tarihinde Yeşiltepe Sahası'nda oynanacak olan Okul Sporları Yıldızlar Futbol Müsabakaları hava şartlarının elverişsizliği nedeni ile bir sonraki güne ertelenmiştir. Fikstürdeki maçlar birer gün kaydırılarak devam edecektir. Müsabakalara katılacak olan tüm okullara duyurulur” denildi.
TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 4 GÜN TATİL EDİLDİ
Tunceli Üniversitesi'nin, yaşanan olaylar ve boykot nedeniyle 4 gün tatil edildiği kaydedildi.
Tunceli Üniversitesi'nde, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'ndeki (ODTÜ) öğrencilere destek olmak amacıyla iki gün önce çıkan olayların ardından, öğrenciler bu sabah sınavlara girmeyerek boykot başlattı. 3 öğrencinin gözaltına alınmasının ardından, Tunceli Üniversite Senatosu da 4 gün tatil kararı aldığı belirtildi.
OVACIK'TA KAR ESARETİ
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, iki günden bu yana aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Ovacık Tunceli karayolunun çığ tehlikesi nedeniyle kontrollü açıldığı ve birçok köy yolunun kapalı olduğu belirtildi. İlçede okullar bir gün tatil edilirken, kar kalınlığının yüksek kesimlerde 1 metreye ulaştığı öğrenildi. İlçede, İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor.
YOĞUN KAR YAĞIŞI OKULLARI TATİL ETTİRDİ
Bayburt’ta kar yağışının etkili olması nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada, ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi, ilçeler ve bağlı köylerde okul öncesi,ilköğretim,özel eğitim merkezleri ve liselerde eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.Olumsuz hava şartları ve bazı yerlerde yoğun olarak görülen esintiyle birlikte yükseklerde miniklerin okula gitmekte zorluk çekmesi nedeniyle okullar tatil edildi.
Cumartesi gününden itibaren yağan kar yağışı yer yer tipiye dönüşmekte olup Bayburt eğitiminin yüzde 70’den fazlasının taşımalı olması ve hemen bütün köy yollarının kapalı olması nedeniyle eğitime bir gün kar engeli kondu.
Köyde kalan bir çok öğrencinin eğitime başlayamamış olması, Bayburt’ta oturup köylerde eğitim veren öğretmenlerin okullarına ulaşamamış olması, İl Özel İdaresi’nin yoğun mesaisine karşı esinti nedeniyle açılan yolların tekrar kapanması Bayburt'ta eğitime ara verilmesinin diğer nedenleri arasında yer aldı.
Diğer yandan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, kentte kar nedeniyle sabah itibariyle 165 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtirken yakın köy yollarının açılmasıyla kuşluk saatleri itibariyle 142 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu söyledi. Babacan, İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışma yapamadıklarını, uygun hava koşullarının oluşmasıyla çalışmalara başlanacağını kaydetti.
Kent merkezinde 35 santimetreye ulaşan kar kalınlığının, yüksek kesimlerde yer yer 1 metreyi aştığı öğrenildi.
 

 
36 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
 
Palandöken’de Avusturya Kış Turizmi Etkinliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ardahan yolunda kaza: 1 ölü
Ardahan’da bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 16 kişi ise yaralandı.
Özel İdare yardımlarına koştu
Oltu ilçesinde iki gündür aralıksız yağan yoğun kar yağışı tüm köy yollarının ...
Zorlu şartlar onları yıldırmadı
Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 60 bin Mehmetçik, 98'inci ...
 
Kardan şehit heykelleri törenle açıldı
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında ...
Şuheda anısına paraşüt gösterisi
Sarıkamış ilçesinde “Sarıkamış Harekatı”nın 98.yılı anma törenleri kapsamında, ...
Buzlanma kazalara yol açtı
Artvin’de, dört yerde gizli buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı.
 
Kazazedeler sağ olarak kurtarıldı
Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir otomobil Çoruh Nehri'ne uçtu. Kazada araçtaki 8 kişi yaralandı.
Gar, Gış, Gıyamet..
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, Kars’ın ...
3 kazazedenin kimliği belirlendi
Nehre uçan araçta bulunan 3 kişinin kimlikleri belirlendi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva