ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>EĞİTİM
5 Şubat 2018 Pazartesi - 18:50

Doğu’da eğitim coşkusu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminin 2’inci yarısı coşku ile başladı.

Doğu’da eğitim coşkusu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminin 2’inci yarısı coşku ile başladı.

ERZİNCAN'DA 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEMİ BAŞLADI

Erzincan'da 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması dolayısıyla Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrenciler ve veliler katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 2’ci döneminin birinci gününde hep birlikte buradayız. Özellikle ve öncelikle karnelerinizi yaklaşık olarak 15 gün önce aldınız, neticeleri çok iyi biliyorsunuz. Ancak dersleriniz zayıf olabilir. Bizim olmazsa olmaz bazı değerlerimiz var. Bunlara sahip olmak gerçekten bizim olmazsa olmazımız. İşte bu meyanda bundan dolayıdır ki. Bugün Erzincan’da bütün okullarda, ilçelerimizde dahil olmak üzere bu şekilde bir program tertip ediliyor. Ve bu programda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak olarak oluşturmuş olduğu biraz sonra okuyacağım metin bütün okullarımızda okundu ve okunacak. İşte noktasına ve virgülüne varıncaya kadar 41 Bin 801 öğrenciye, 269 okulumuzda sabah okunacak olan metni ben burada sizlere okuyacağım. Selam olsun Kilisli Musa’ya, Selam olsun Mersinli Ali’ye, Selam olsun İstanbullu Fatih’e, Selam olsun Adanalı Yasin’e. İsimlerini saydığım bu yiğitler ezan deyince en önde koşan, bayrak deyince gözünü budaktan sakınmayan, vatan deyince ağızlarından “bir” vatan daha çıkan sayısız kahramandan birkaçı sadece. Kader onları bu kez hemen yanı başımızda, Afrin’de, buluşturdu. Söz konusu vatandı ya, yine koştular. Bu kez nasiplerinde şehadet şerbeti varmış. “Vatan sağ olsun!” dediler onu da içtiler. Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin, diye emredildi bize ve biz de biliyoruz ki bu yiğitler ölmediler, bizimleler; ve hep yüreğimizde yaşayacaklar. Yüce Allah, şehadetinizi kabul eylesin yiğitlerim.

Hani diyorduk ya “Ya Rab muzaffer et, bu son ordusudur İslam’ın” o orduymuş işte. Hani diyorduk ya “Asım’ın nesli” diye o nesilmiş işte. Hani diyorduk ya Çanakkale’de “ Dönmeyi düşünmediler.” diye düşünmezlermiş işte. İlk gün giderlerken sordu gazeteci “Ne söyleyeceksin ailene?” diye hiç tereddüt etmedi, sesi hiç titremedi Mehmedimin:“Beklemesinler” dedi. Çünkü vatan bekliyordu. Çünkü Türk oğulsuz kalabilirdi, babasız kalabilirdi; ama vatansız asla

Sevgili Gençler,

Biliyorum, ne Anadolu’yu vatan tutmak için Malazgirt’in kapılarına dayanan Alparslan’ı anlatamaya ne Bizans surlarını döve döve çağ açıp çağ kapatan Fatih’i anlatmaya ne de Milli Mücadeleye önder olmuş Gazi Mustafa Kemal’i anlatmaya ne saatler yeter ne sayfalar. Ve biliyorum milli bilinci iliklerine kadar hisseden sizlere bunları anlatmak belki de kifayetsiz. Çünkü sizler, çok değil bundan sadece bir buçuk yıl önce içimizden yetişmiş hainlere vatan, millet, demokrasi dersi veren, cadde cadde sokak sokak kahramanlık destanları yazan o anaların, o babaların kardeşleri, oğulları, kızlarısınız Sizler imanı “Ömer”, ruhu “Halis” bileği “Demir” bir nesilsiniz.

İşte bu duygularla yetişen sizlerin bu vatanın geleceği, devletimizin bekası için sorumlulukları artık daha fazla. Dalgalansın diye hepimizin bir ucundan tuttuğu bayrağımız için, asırlardır hükmetmiş ve asırlarca var olsun diye her ferdimizin omuz verdiği devletimiz için, sizler de bugün ikinci dönemi başlayan eğitim- öğretim yılında ve bundan sonraki öğrenim hayatınızda elinizden gelen tüm gayreti göstermelisiniz, göstereceğinizden eminiz. Çünkü yıllardan beri Türk’e, ümmete kurulmuş sinsi kuşatmaları artık yarma vakti, ve yaracağız. Türk milletini ve tüm ümmeti düştüğü darboğazdan kurtarmalıyız, kurtaracağız. Milletimizin etrafındaki zincirleri sizlerle kaldıracağız.

Sözlerimizi sonlandırırken umuyoruz ki sizler öyle bir nesil olun ki hani o hain gecede tüm oyunları bozan, karanlıkları dağıtan salalarımız sizlerin sayesinde “bayramlarımızın müjdecisi’” olsun sadece. Vatan toprağı için şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken tüm dünyanın gözü üzerinde olan, savaş halindeki tüm askerimize, güvenlik güçlerimize de zafer diliyorum. Ve biliyorum ki sadece biz değil “Vefalı Türk geldi yine “ diyerek gözü yollarda olan, İslam sancağını özleyen tüm ümmet de dualarıyla birlikte bizlerle. Ve ben, son olarak Trabzonlu şehidimiz, Eren’imizin de dediği gibi diyorum ki “İyi ki varsınız gençler, iyi ki varsın Türkiye” dedi. Konuşmanın ardından çalan zil ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi başladı.

BİNGÖL'DE 22 BİN ÖĞRENCİYE HAFTANIN 3 GÜNÜ SÜT DAĞITILACAK

Bingöl'de, 22 bin öğrenciye hafta için 3 gün süt dağıtılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan ‘Okul Sütü Programı’ çerçevesinde, kentte hafta içi 3 gün, 22 bin öğrenciye süt dağıtılacak. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’in katılımıyla Merkez Milli Eğitim Vakfı Öğretmen Serkan Akyaz İlkokulunda süt dağıtımı yapıldı.

Okul Sütü Programının çocukların sağlıklı eğitim alabilmeleri ve beslenmeleri için çok güzel bir kampanya olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, sene sonuna kadar haftanın 3 günü 22 bin öğrenciye süt dağıtılacağını söyledi.

Geçen sene de velilerin büyük kabulüyle süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini dile getiren Engin, “Hemen hemen bütün ilçelerimizde dağıtıldı. Bu uygulamadan öğrencilerimiz de velilerimiz de son derece memnun kaldı. Çocuklar alışkanlıklarını bu yaşlarda kazanır. İnşallah bu uygulama ile çocuklarımız süt içme alışkanlığını kazanır ve devam ettirirler” dedi.

BİTLİS’TE ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. yarısının başlamasıyla birlikte öğrencileri ziyaret etti.

Bitlis merkezde bulunan Selahattin Eyyubi Ortaokulunu ziyaret eden Ustaoğlu, öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Vali İsmail Ustaoğlu, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek toplantı yaptı. Burada konuşan Ustaoğlu, “Eğitim öğretim yılının 2. dönemi hayırlı olsun. Okullarımızın fiziki kapasitesi gayet iyi durumda. Tarihte medeniyet ve ilim şehri olan Bitlis için siz öğretmenlere de büyük görevler düşüyor. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak ve bu durumu ailesiyle paylaşarak onları onurlandırmak önemlidir. İlimizin eğitimde başarı seviyesini sizlerin ve biz idarecilerin öncülüğünde arttırmak gerekiyor. Bu yörede gördüğüm en büyük eksiklik, ailelerin çocuklarına duyarlı hale getirilmesi. Ailelere dokunmak lazım. ‘Annem varsa bende varım’ projesiyle bu sorunu çözmeye çalışacağız” dedi.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Vali Ustaoğlu, onlara kitap okuma alışkanlığının öneminden bahsederek kitap dağıttı.

“Hayalleriniz büyük olacak. Kurduğunuz hayaller rüyalarınızı süsleyecek” diyen Ustaoğlu, öğrencilerle 15 dakika kitap okudu.

VALİ SONEL ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Tuncay Sonel, haftalık okul ziyaretleri kapsamında Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulda incelemelerde bulunan ve sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Vali Sonel, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak çok çalışmalarını istedi. Ziyaretlerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Sonel, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Vali Sonel öğrencilerin durumlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Vali Sonel’e, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu eşlik etti.

ELAZIĞ’DA 127 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Elazığ’da 2017-2018 eğitim öğretim yılının sömestr tatilinin bitmesinin ardından 127 bin öğrenci bugün ders başı yaptı.

Türkiye genelinde olduğu gibi 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının sömestr tatilinin sona ermesiyle 8 bin 700 öğretmen ve 127 bin öğrenci ikinci yarıya başladı. Sabah saatlerinde okullara gelen öğrenciler geçirdikleri 2 haftalık tatilin ardından arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sömestr tatilinde ders çalıştığını belirten Azra Ayzek, “Okulun başlamasına çok sevindim. Çünkü arkadaşlarımı, öğretmenimi, okulumu çok özlemiştim. Onlarla ayrı kalmak beni biraz üzdü. Onları çok seviyorum” dedi.

Sömestr tatilinin ilk haftasında test çözümü yaptığını aktaran Oğuzhan Kaya ise, “Tatilde çarpım tablosunu ezberleyip, tatil kitabıma çalıştım. Kalan günlerde Malatya ve Diyarbakır’ı gezerek geçirdim. Okulu, arkadaşlarımı, öğretmenlerimi özledim. Tatilde okula gelmeyi istiyordum” ifadelerini kullandı.

Okulun açılmasına sevindiğini dile getiren Muhammet Ayaz Yaman ise, “Tatilde kitap okudum, dinlendim ve ikinci döneme bomba gibi başladım. İkinci dönemde derslerimde iyi olmak istiyorum. Derslerime iyi çalıştım ve çalışmamın karşılığını vereceğim” şeklinde konuştu.

HAKKARİ’DE 70 BİN ÖĞRENCİ YENİDEN DERS BAŞI YAPTI

Hakkari’de 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, 70 bin öğrenci de yeniden ders başı yaptı.

Türkiye genelinde 18 milyon ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi ders başı yaparken, Hakkari’de ise 3 bin 800 öğretmenin görev yaptığı 350 okulda 70 bin öğrenci eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladı. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu da 23 Nisan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettiler. Vali Toprak ve beraberindekiler, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Turgut, Okul Müdürü Kadir Çetin, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle bir araya gelen Vali Cüneyit Orhan Toprak, onlara değişik sorular sorarken, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ise öğrencilere kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Hakkarili çocukların çok zeki olduğunu ifade eden Vali Toprak, sorduğu her sorunun cevabını anında aldığını söyledi. Vali Toprak, “Hedeflediğiniz tüm başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum. Eğitim öğretim, bireyin tüm yaşamı boyunca ihtiyaç duyduğu bilgiyi, beceriyi, tutum ve davranışların kazanıldığı önemli bir süreçtir” dedi.

Vali Toprak, öğretmenlerle yaptığı toplantının ardından okuldan ayrıldı.

KAYMAKAM ZENGİNCE ÖĞRENCİLERE KURUM ÜZÜM DAĞITTI

Darende’de 2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2. dönemi bugün okullarda çalınan ilk ders ziliyle birlikte başlarken Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ders başı yapan öğrencilere kuru üzüm dağıttı.

Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Zengince, öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar diledi.

Zengince, “Vatanımızın ve milletimizin geleceği sizin gayretlerinize ve başarılarınıza bağlı. İnşallah azmederek, isteyerek, çalışarak istediğiniz yerlere gelirsiniz. Devletimiz ve milletimiz için faydalı bireyler olursunuz. Sizleri geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Yeni öğretim döneminin hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, “Darende eğitimde oldukça yol aldı ama yeterli değil. Her geçen gün bu çıtayı yükseltmeliyiz. Bunu başaracak kadroya sahibiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Zengince öğrencilere kuru üzüm dağıttı.

MALATYA'DAKİ OKULLARDA SÜT DAĞITIMI BAŞLADI

Malatya’da 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin 2. döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere süt dağıtımı yapıldı.

Süt dağıtımı nedeniyle Mustafa Ani Cüre İlkokulunda bir tören düzenlendi. Düzenlenen Törene Vali Ali Kaban, ,İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Okul Müdürü öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Töreninde konuşan Vali Kaban, "Bir toplumun devamlılığının sağlana bilmesinde ve bütün birikimlerimizin geleceğe aktarılmasındaki en önemli unsur eğitim. Eğitim kendi içinde dinamikleri olan, bu dinamiklerin de milli eğitim bakanlığı ve illerimizde müdürlüklerimiz, okul yöneticilerimiz ve öğretmelerimiz tarafında düzeni sağlanan bir şekilde düzeni sağlanan bir faaliyet. Bu faaliyetleri geçmişe kıyasladığımızda çık büyük mesafe kaydetti. Bunu bugün daha iyi görebiliyoruz. Gerek çocuklarımızın hayata bakışı, gerekse hayatta bekledikleri ve o hayata katabilecekleri hususunda gerçekten daha çok kafa yorulduğunu görüyoruz” dedi.

Okullarda alınan tedbir hakkında da bilgi veren Vali Kaban, "Burada en önemli husus çocuklarımızın üzerinde geleceğimizi karartmaya dönük olarak yapılmak istenen kötü alışkanlıkların önlenme hususudur. Bu anlamda karşımıza çıkan sigaradan tuttun en kötü uyuşturuculara kadar bütün o kötü alışkanlıklar ve buna bağlı sosyal medya üzerinde yaygınlaşan alışkanlıklar da gündemimizde bunun ilgili çalışmalar yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

MUŞ'TA ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI

Muş'ta 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. Dönemi başladı.

2. dönemin açılışı dolayısıyla Muş IMKB İlkokulunda düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım, İl Mili Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Çelik, Metin Aksu, Murat Çoban ve Enver Kıvanç ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Kenan Yılmaz ve okul çalışanları tarafından karşılanan Muş Valisi Aziz Yıldırım, daha sonra sınıflara girerek öğrencilerle sohbet ederek, oyuncak dağıttı. Öğretmen ve öğrencilere hitap eden Vali Yıldırım, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladıklarını söyledi. Okullarda eğitim kalitesinin arttığını ifade eden Vali Yıldırım, "Eğitim kalitesi, okullarımızdaki donanım şükürler olsun son derece iyi ve devletimiz sürekli güzel hizmetler gerçekleştiriyor. Yarının Muş’u, yarının Türkiye’si bilim adamlarının, bilim insanlarının omuzlarının üzerinde yükselecek. İnşallah öğretmenlerimizin yetiştireceği evlatlarımız, ülkemize daha güzel hizmetler yapacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi hayırlara vesile olsun, öğrencilerimiz en güzel şekilde yetişsinler” dedi.

Vali Yıldırım, daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Okul ziyaretinde anasınıfı öğrencileriyle de bir araya gelen Yıldırım, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

VAN'DA DERS BAŞI YAPAN ÖĞRENCİLERE SÜT DAĞITIMI YAPILDI

Milli Eğitim, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Sağlık bakanlıklarınca ortaklaşa yürütülen 'Okul Sütü Programı' kapsamında 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. dönemi süt dağıtımıyla başladı.

Milli Eğitim, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Sağlık bakanlıklarının işbirliği içerisinde anaokulu ve ilkokullarda uygulanan Okul Sütü Programı, Van'da başladı. İpekyolu ilçesine bağlı Şevkat Anaokulunda düzenlenen 'Okul Sütü Programı'na İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Nuran Altan Göl, Yakup Aladağ, Orhan Bedir ve Adem Çiftçi, Sağlık Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Süt dağıtım programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, il genelinde 927 okulda 123 bin öğrenciye haftanın 3 günü süt dağıtılacağını belirtti. Öğrencilere okul sütünün önemi hakkında bilgiler veren Tevke, “Bugün hem çocuklarımız 2. dönem okullarına başladılar, hem de Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliği içerisinde okulöncesi eğitiminde, anaokulu, anasınıfı, uygulama anaokulu ve ilkokullarda 123 bin öğrenciye haftanın 3 gününde 5 milyonu aşkın paket süt dağıtımı yapılacak. Kampanya mayıs ayı sonuna kadar sürecektir. Buradaki temel amacımız, çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırmak, süt tüketimini küçük yaştan itibaren bir davranış haline getirmek ve sütün insan sağlığının üzerindeki etkisini pekiştirmektir. Çocukların kemik sağlığı açısından süt çok önemli bir gıdadır. Süt içmeyen çocuklarla ileriki yaşlarda farklı sıkıntılar, ortopedik problemler artarak ortaya çıkar. Bundan dolayı küçük yaşlarla süt içmeniz çok önemli. Okul sütü programı ile kemikleriniz güçlü ve sağlıklı olur” dedi.

 
ASİMDER ermeni zulmüne dikkat çekti
 
Erzurum ciritle tanıtıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETÜ’de Spor ve Etkinlik Salonu açıldı
ETÜ modern bir Spor ve etkinlik salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Yeni Nesil Tasarım ve Dönüşüm Projesi’ başladı
Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Akdağ: “Öğrencilerin önünü açacak üniversiteler kurmalıyız” dedi
Öğrencilere 15 günlük eğitim kampı
Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, öğrencilerinin ders çalışabilmesi ...
 
Oltu’da Öğrenci Güvenliği toplantısı yapıldı
İçişleri Bakanlığının emri ile ve Kaymakam Şenol Turan başkanlığında, ...
Aşkale'de eğitim gündemi
Aşkale İlçesi’nde 2017/2018 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde öğrencilerin ...
MFÇ Öğrencileri okuma halkasında buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerinden biri olan ‘Kitap Okuma Halkaları’ ...
 
Bakan Yılmaz'dan öğretmen ataması müjdesi
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Eğitime ataması yapılacak olan ...
GHSİM Ankaralı öğrencileri ağırladı
Ankara APS’nin başarılı öğrencileri, ‘Kış Sporlarını Tanıtım Projesi’ ...
ATAÜNİ KADEM'i ağırladı
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva