ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>BÖLGEDEN
15 Ağustos 2018 Çarşamba - 16:58

Doğu’da dolara tepki sürüyor

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde vatandaşlar dolar bozdurmakta yarışırken, STK ve Belediyeler düzenledikleri kampanyalarla Milli ve Yerli’ye dönüş çağrısı yapıyor.

Doğu’da dolara tepki sürüyor

DOLAR BOZDURANA BAYRAM TATLISI BEDAVA

Ardahan'da pastahane sahibi 500 dolar bozdurup makbuzunu getirene bayram tatlısı hediye ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan kampanyalar devam ediyor. Ardahan'da bir pastane sahibi de yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla dolarını bozdurup makbuzunu getirenlere bedava bayram tatlısı kampanyası başlattı.

Pastahane sahibi Deniz Özer, Cumhurbaşkanının çağrısına destek verdiklerini belirterek, "Türkiye'de son günlerde doların yükselmesinden dolayı çok sıkıntımız var. 500 dolarını bozdurup makbuzunu getirene bayram tatlısı hediyemiz olacak. Bayram denilince akla tatlı geliyor ve bu nedenle işi tatlıya bağlamak lazım" dedi.

ARDAHANLI ESNAF DOLAR BOZDURUYOR

Ardahan'da esnaf ekonomik oyuna karşı sessiz kalmadı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile kuyumcuya koştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma çağrısına kayıtsız kalmayan Ardahanlı esnaf, dolarlarını bozdurmak için kuyumcuya koştu. Dolarını bozduran Ardahanlı esnaf Metin Gümüş, "Ben Ardahan'ın küçük esnaflarından Metin Gümüş. Vergi mükellefi olarak basit usülden icraat yapmaktayım. ABD sadist duygu ve düşüncesine melül melül seyirci kalmak benim kanıma dokundu. Bu şuurla elimdeki bin 300 doları bozdurmak için tepkimi seve seve koydum. Çok değerli ülkem için elimden geldiği kadar bu ülke için ay yıldızlı bayrak için vatan için bu ülkeyi kazanıp da canlarını seve seve verenler için ben de canla başla bu vatanın bir evladı olarak Ardahan'dan hazırım. Paylaşırsan hayat güzeldir, birlik olursan diri olursun. Kısaca bu ülke kolay gelmedi bu günlere. Bu nedenle keşke demeden zaman geçirmeden herkesin kendine düşen sorumluluklarını Türk evladı olarak ve Müslüman evladı olarak yerine getirmesini saygılarımla talep ederim" dedi.

BİNGÖL BELEDİYESİNDEN ‘EKONOMİYE DESTEK’ KAMPANYASI

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ABD’nin Türkiye’ye karşı aldığı skandal yaptırım kararlarını boykot etmek ve ülke ekonomisine katlı sağlamak için düşman saldırılarında memleketi korumak için nöbet bekleyen askerler anlamına gelen ‘MURABITUN’ adı altında hesap açarak, bir aylık maaşını devlete bağışladı.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, merkez Dörtyol saat kulesi önünde ABD’nin Türkiye’ye karşı aldığı skandal yaptırım kararlarını boykot etmek amacıyla basın açıklaması yaptı. Kamuoyuna seslenen Barakazi, kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Kapitalizme karşı, dünya halklarının uyanış ve dirilişine sebebiyet veren yiğit insan, Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını ifade eden Başkan Barakazi, “Bingöl Belediyesini temsilen Belediye Başkanı sıfatıyla, Bingöl halkı adına bu haklı savaşta, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzun sembolü olarak, bir aylık maaşımızı Halk Bankası Bingöl şubesi nezdinde açtığımız “MURABITUN” hesabına yatırmak suretiyle bir çığır açmak istiyoruz. Yüce Allah tan bu çabamızın ülkemiz ve mazlum halklar için uyanış vesilesi olmasını diliyoruz. Bu bağlamda, halkımızın bütün kesimlerinin, bu fona katkı sunmak suretiyle, ırk, din, dil, mezhep, coğrafi farklılık, siyasi parti farkı gözetmeksizin, sanat, iş dünyası, sivil kuruluşlarıyla, kısacası topyekün bir seferberlik durumuna geçip, bu korkunç emperyalist saldırıyı hep birlikte geri püskürtelim” dedi.

Basın açıklamasının ardından Bingöl Valisi Ali Mantı’yı ziyaret eden Başkan Barakazi ve beraberindekiler, bağışta bulundukları hesap cüzdanlarını Vali Mantı’ya takdim etti. Valilik makamında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Barakazi, “MURABITUN hesabının bütün tasarrufunun nişanesi olarak hesap cüzdanını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizdeki temsil makamında olan, Valimiz Sayın Ali Mantı'ya takdim ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Barakazi’nin başlattığı duyarlı davranıştan dolayı tebrik eden Vali Ali Mantı ise, “Ülkemizin bugünlerde maruz kaldığı saldırılara cevap niteliğinde olan bu katkıdan dolayı Belediye Başkanımızın şahsında tüm Bingöllü hemşehrilerime teşekkürü borç biliyorum. Biz çağın her döneminde değişik sıkıntılar ile karşılaşmış bir milletiz ama Allah’ın izniyle bu sıkıntıları her daim alnımızın akıyla atlatmış bir milletiz. Biz devletiyle, milletiyle bir ve beraber olduğumuz müddetçe ne içeriden ne de dışarıdan hiçbir güç bu milleti tarihten silemeyecektir. Bu millet kadim bir millettir. İnşallah gelecek yüzyıllara da en güzelde şekilde tüm değerleri ile birlikte taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

12 ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ, ABD VE TRUMP'I KINADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan üniversite rektörleri toplantısına katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Aydın Durmuş ve toplantıya katılan rektörler, ortak basın açıklamasıyla Trump yönetimini kınadı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. İbrahim Zeybek, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve misafir konuk olan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı katılarak ortak basın açıklaması yaptı.

Rektörler adına yapılan ortak basın açıklamasını Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut okudu. Açıklamada, "Üniversitelerimiz arasındaki işbirliklerini geliştirmek ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla çok önceden tertiplemiş olduğumuz bu toplantımızın denk geldiği bu günlerde ne yazık ki stratejik ortağımız ve NATO’da müttefikimiz olan ABD’nin ülkemize açmış olduğu açık bir ekonomik savaş ile karşı karşıya bulunmaktayız. Amerika ve Türkiye arasında soğuk savaş döneminde başlayan ve gittikçe gelişen ilişkiler, zaman zaman Kıbrıs, Filistin, Irak ve Suriye gibi meselelerde büyük gerilimlere neden olmasına rağmen karşılıklı çıkarlar gözetilerek günümüze kadar devam etmiş, her iki ülke açısından da askeri, siyasi, sosyal ve ekonomik alanlarda olumlu gelişmelere sebep olan bu ilişkilerde Türkiye, her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Buna rağmen ABD’de Trump yönetiminin, Türk halkına, meşru yönetimine ve hukuk sistemine, yerleşik uluslararası ticari hukuk kurallarını da hiçe sayarak, mesnetsiz bir saldırı süreci başlattığını görüyoruz. 250 vatandaşımızın şehit edilmesine sebep olan darbeci FETÖ mensuplarıyla ilgili hiçbir adım atmayan, ülkemizin güvenliğine en büyük tehdidi oluşturan terör örgütlerine açıkça ve doğrudan destek vermekle yetinmeyip, bu terör örgütlerine destek vermekten yargılanan vatandaşlarını, din adamı kisvesi altında gayri meşru yollarla koruma girişiminde bulunması ve Türkiye’ye ambargo uygulaması oldukça düşündürücü ve ibret vericidir. En üst seviyede bilgi üreten kurumların yöneticileri olarak bizler de gençlerimizi daha bilgili, üretken ve sorumluluk sahibi fertler olarak yetiştirip, bilgiyi üretime ve teknolojiye dönüştürerek ülkemize yönelik bu ve benzeri haksız saldırılara karşı durmayı görev addetmekteyiz. Aynı dönemde atanmış, ülkemizin farklı coğrafi bölgelerinde görev yapan 12 üniversite rektörü olarak ABD yönetimini, aldıkları fevri ve haksız ambargo kararı dolayısıyla şiddetle kınıyor, alınan bu yanlış karardan bir an önce vazgeçilmesini bekliyor, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin ve diğer ülkelerin haklı karşı duruşlarını desteklediğimizi ve uluslararası toplumun huzuru ve güvenliği için bundan sonra da bu karşı duruşun sonuna kadar devam etmesi gerektiğine olan inancımızı ve desteğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz” denildi.

ELAZIĞ'DA DÖVİZ SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz bozdurma çağrısına uyan Elazığlılar, Dolar ve Euro'nun düşüşe geçmesine rağmen dövizlerini bozdurmayı sürdürdü.

Döviz fiyatlarındaki aşırı hareketlenme sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ‘Dövizlerinizi bozdurun’ çağrısı ülke genelinde çığ gibi büyüdü. Erdoğan’ın çağrısına destek veren Elazığlı vatandaşlar da kentteki döviz bürolarının önlerinde kuyruklar oluşturmaya bugünde devam etti. Dolar ve Euro'nun düşmesine rağmen ellerindeki dövizleri Türk Lirasına çeviren vatandaşlara, döviz büroları da Türk Lirası yetiştirmekte zorlanmaya başladı.

"BİR KİŞİ BİLE ALMIYOR, HERKES BOZDURUYOR, YETİŞTİREMİYORUZ"

Çok büyük miktarlarda döviz bozdurulduğunu belirten Elazığ Döviz Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Biçer, “Artık TL yetiştiremiyoruz. Vatandaş gerçekten milli seferberliği ilan etti. Hem devletimize hem de cumhurbaşkanımıza sahip çıktı. Alınan tedbirlerden dolayı bu sabah 6.40’lardan başlayan Dolar şuanda 5.85 civarlarında. Euro ise 6.80’lere kadar bir düşüş yaşadı. Müthiş bir düşüş var ve olumlu sinyaller almaya başlıyoruz. Hükümetin de ek tedbirleri var. Hükümetimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Düşüşe rağmen vatandaşlar hala dövizlerini bozuyor. Hiç alan yok. Bir kişi bile almıyor. Herkes bozuyor” dedi.

Bir miktar dolarını bozdurduğunu dile getiren Yakup Kaya, böyle zor günlerde devletin yanında olmak için kıyıda köşede ola dolarlarını Türk lirasına çevirdiğini, sonuna kadar devletin arkasında olduklarını söyledi.

Bin 100 Euro bozdurduğunu aktaran Vehbi Sanat ise kendilerince ülkeye katkı sağlamak istediklerini ve düşmesine rağmen ellerinde dövizi yine de bozdurarak Türk Lirasına çevirdiğini aktardı.

DOLMUŞÇULAR DOLAR BOZDURAN VATANDAŞLARDAN ÜCRET ALMAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizleri Türk lirasına çevirin" çağrısına Karslı dolmuşçulardan destek geldi. Eski garajlarda bir araya gelen dolmuşçular, dolarını bozduran vatandaşlardan bir hafta dolmuş ücreti almayacak.

Erdoğan’a destek vermek için eski garajlarda bir araya gelen dolmuşçular, yanlarında getirdikleri sahte dolarları yaktı. Türkiye’nin dünyada güçlenmesi karşısında özellikle Amerika’nın ekonomik baskı uygulamasının hiçbir anlam taşımadığını ifade eden S.S. 1. Nolu Dolmuşçular ve Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Okan Ulakçı, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine dünyada Türkiye’ye karşı açılan bu ekonomik savaşa karşı, 100 dolarını bozduran vatandaşları makbuzu karşılığında bayrama kadar dolmuşlarımızda bedava taşıyacağız. Hiçbir zaman ne dolar, ne euro ne başka bir ülke Türkiye’yi hiçbir zaman etkileyemez. Ekonomik savaş değil ne olursa olsun bize vız gelir" dedi.

Eski garajlar bölgesinde toplanan dolmuşçulara vatandaşlardan da destek geldi. Çok sayıda vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduklarını belirterek, dolmuşçulara destek verdi. Kars’ta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının başlattığı desteğin ardından esnaflar da kampanyalarla Erdoğan’a destek veriyor.

KARSLI ESNAFTAN BAŞKAN ERDOĞAN’A DESTEK

Kars’ta bir lokanta sahibi, dolar bozdurup dekontunu getirene öğle yemeğini ücretsiz veriyor.

Türkiye ile ABD arasında yaşanan kriz nedeniyle doların yükselmesi sonrası Karslı esnaf Nurkan Yavuz, iş yerinin camına “Anne Sofrası’ndan Başkan Erdoğan’a destek. Dolarını bozdurup, makbuzunu getirene yemek ve mantı bizden, Tek Yumruk Türkiye” yazılı kağıt yapıştırdı. Yavuz, dolar bozdurup fişini getiren müşterilerine iş yerinde bütün yemek çeşitleri ve içecekleri ücretsiz vereceğini belirtti.

Türkiye’nin 80 ilinde olduğu gibi Kars’tan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a destek geldi. Kars’ta Anne Sofrası adlı yöresel ev yemekleri işyerinin sahibi olan Nurkan Yavuz, dolarını bozdurup makbuzunu getirene öğle yemeğini bedava verecek.

Tek yumruk olarak kenetlenme zamanı olduğunu ifade eden Nurkan Yavuz, “Ben bir küçük esnafım. Doğal olarak birikimim yok. Dolarım yok. Ama ekonomiye destek olarak dolarını bozdurup getirene herkese mantımı, yemeğimi ikram edeceğim. Eminim pişman olmayacaklar çünkü yemeklerimin güzel olduğunu söylerler “ dedi.

“Bu yumruğu da bize baskıyı yapanların başına çok iyi indireceğiz”

Türk milletinin en kötü zamanlarda tek yumruk olduğuna dikkat çeken Nurkan Yavuz, “Türk milletine her zaman demişler ki; ‘Bir avuç Türk’ milleti demişlerdir. Ama en zor zamanlarda biz yumruk olmayı bilmişizdir, becermişizdir. Bu yumruğu da bize baskıyı yapanların başına çok iyi indireceğiz. Şimdi ekonomiye saldırı zamanıysa, bizde bu gücümüzü bu şekilde ortaya koyacağız. Birlik beraberlik zamanı diyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yastık altındaki dolar ve altınların bozdurulması yönündeki çağrısına destek vermek amaçlı böyle bir kampanya yaptığını sözlerine ekleyen Yavuz, Başkan Erdoğan’ın her zaman yanında olduğunu da sözlerine ekledi.

EVREN’DEN HÜKÜMETE DESTEK AÇIKLAMASI

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, dolar manipülasyonuna değinerek, ekonomik darbe girişimine karşı esnaflar olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve devletin yanında olduklarını söyledi.

ESKKK Başkanı Ali Evren, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Evren, AK Partinin 17. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “AK Partinin yaptığı hizmetleri anlatmaya gerek yok. Biz esnaflar olarak AK Partinin hizmetlerini biliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu. Evren, dolar manipülasyonu ile ilgili olarak ise, ekonomik darbe girişimine karşı esnaflar olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve devletin yanında olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, AK Parti olarak başarılı bir 17 yılı geride bıraktıklarını kaydetti.

Türkiye’ye bir ekonomik darbe yapılmaya çalışıldığını aktaran Koca, birlik ve beraberlikle bu oyunun da bozulacağını dile getirdi.

AKIN'DAN 'OYUNU BOZALIM' ÇAĞRISI

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı ihsan Akın dolar manipülasyonuna sert çıkarak, "Hepimiz aynı gemideyiz, batarsak hep birlikte batacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı başlatılan bu oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak, bozalım” dedi.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, yaptığı açıklamada dolardaki artışa tepki gösterdi. Akın, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sinsice düşmanlık yapanlar, terör örgütlerini destekleyerek hainlik yapanlar, bu alçakların eninde sonunda tüm plan projesi ortaya çıkartılacak olup hem halk, hem de devlet tarafından en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Yıllarca Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yüce milletimizin geleceğini ipotek altına almak için sinsice çalışan dış mihraklar ve onların aşağılık hizmetkarlarının 17-25 aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimiyle emellerini gerçekleştirmeye çalışmışlardır. Ama bu devlet düşmanları ve onlara hizmet edenlere, haddini bildiren kaim ve daim olan Yüce Milletimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugüne baktığımızda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Aziz Milletimizin geleceğini karartmaya yönelik, baskı ve şantajla kendini var etmeye çalışan ABD’nin ve onlara yardakçılık yapan Devlet düşmanları tarafından açılan ekonomik savaşta sonuna kadar mücadelemiz her alanda devam edecektir” şeklinde konuştu.

"Bizler MATHAP olarak, her zaman olduğu gibi bugün de yaşanan kirli ve sinsi savaşta da devletimizin ve Devlet Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yanındayız” diyen Akın, “Ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaş nedeniyle döviz, yapay yükseliş sergilemekte olup. Birçok ülke ve halklarının bizlere olan desteği ile bu yapay yükselişin duracağına ve dövizin düşeceğine inancımız tamdır. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yokluklar içinde kurulan, bugün bölgesel güç haline gelen ve Dünya mazlumlarının umudu olan Devletimiz Büyük bir Ulus Devletidir. Bu yüce Devletin necip milletini döviz kurlarındaki suni artışlar kesinlikle korkutamaz” ifadelerini kullandı.

Akın, Türkiye’yi parçalamak isteyenlerin kaos çıkartmaya çalıştığına dikkat çekerek, iş adamları ve yatırımcılara seslendi. Akın “Burası ne Irak, ne Suriye, ne Lübnan, nede Libya’dır bu topraklar bin yıllık tarihi olan göz dikene mezar olan ecdadımızın bize yadigarı, her tarafı kanla sulanan kutsal vatan topraklarımızdır. Buradan tekrar milyon dolarları olup, sabah akşam kur takip eden, hesaplarında, alışverişlerinde hala farklılık göstermeyen, işlem yapılmayan, sistemden en iyi şekilde nemalanan, siyasetçilere, kurum kuruluşlara, STK lara, iş adamlarına, yatırımcılara, ihracatçı ve ithalatçılara sesleniyoruz takipteyiz. Ülkemize karşı başlatılan bu ekonomik savaşta yüzde bir ihtimal bile olsa başarılı olunduğunda böl parçala yönet oyunu gerçek olacaktır, trilyon dolarlarınız sizi asla kurtaramaz. Gelin hep birlikte fedakarlık yapalım Türk lirasına destek olalım, bu savaşa karşı hazinemize destek olalım” dedi.

Akın "Hepimiz Aynı gemideyiz, batarsak hep birlikte batacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı başlatılan bu oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak, bozalım. Alışverişlerimizi TL ile yapalım, sudan bahaneler ile ülkemizde üretilen, depoda stoklanan malzemeler için dolar artı böyle oldu, diye mallarımızı ikiye katlayarak fırsatçılık yapmayalım, herkes vatani ve insani sorumluluğunu yerine getirsin. Her şeyi Devletten beklemek yerine, herkes üzerine düşeni yapsın aksi halde Son pişmanlık fayda etmez. Şehit ve Gazilerimizden Allah razı olsun, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Onlar gelecek kaygısı gütmeden dünyada en değerli olan bir daha geri getirilemeyecek canlarını bir saniye bile tereddüt etmeden feda eylediler. Bizler neden kaygı duyuyoruz ki, kaygı duymamız gereken tek şey ülkemizin bekası, bayrağımız, ezanımız, toprağımız ve vazgeçilmez mukaddes vatanımız. Dolarsız yaşanır ama vatansız yaşanılamaz” diye konuştu.

 
Erzurum Dede Türbe alanı yenilendi
 
Biri sağ 2 terörist ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Dede Türbe alanı yenilendi
Çocuk oyun gruplarının mahallelerde bulunan 24 semt parkında ve belediyenin ...
Akdeniz’de şehitlere vefa
Pamuk,1992 yılında Erzurum Palandöken’de şehit olan Jandarma Er Hüseyin ...
Bulutlar: “AK Parti Türkiye için bir dönüm noktasıdır”
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl ...
 
Orhan: ‘Aziziye için hizmete amadeyiz’
Aziziye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çermik Festivali ...
DAP’ta Kentsel tasarım gündemi
DAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından finanse edilen ve İstanbul Üniversitesi ...
Palandöken Nikah Sarayı yıl sonunda tamamlanacak
Palandöken Belediyesi’nin temelini geçtiğimiz yıl Kasım ayında attığı ...
 
Şampiyon Erzurum’dan çıktı
Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi ve Artvin Boğacılar Spor Kulübü tarafından ...
Erzurum Ilıcaya aktı
Aziziye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ilıca Çermik ...
Çermik Festivalinde yarışma heyecanı
Aziziye ilçesinde düzenlenen 3. Çermik Festivalinde “Erzurum’un en güzel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva