ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
7 Ocak 2016 Perşembe - 04:51

Doğu’da beyaz çile

Kar ve tipinin etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde bin 238 köy yolu ulaşıma kapandı

Doğu’da beyaz çile

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili kar ve tipi nedeniyle çok sayıda köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açarken, tipi ve fırtına nedeniyle Erzurum'da 300, Ağrı'da 400, Erzincan'da 318, Tunceli'de 195 ve Kars'ta da 25 köy ve mahalleye ulaşım gerçekleştirilemiyor. Kapalı yolların yeniden ulaşıma açılması için belediye ve il özel idaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar kalınlığı Ağrı'da 48, Tunceli'de 40, Erzurum'da 18, Iğdır'da 16, Erzincan'da 15, Kars'ta 13 ve Ardahan'da da 3 santimetreye ulaştı. Bölgenin kayak merkezlerinde de kar kalınlığı Erzurum Konaklı'da 88, Erzurum Palandöken'de 75, Sarıkamış Cıbıltepe ve Erzincan Ergan'da da 21 santimetre oldu.

EĞİTİME KAR TATİLİ

Kar ve tipi nedeniyle Erzurum'un Tekman ilçesi ile Erzincan, Bayburt ve Kars genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Valilik Basın Bürolarından yapılan açıklamada, "Kar yağışı nedeniyle ilimiz merkez ve köylerde bulunan ilk, ortaokul ve liseler ile kamu kesiminde görev yapan engelli vatandaşlar ile hamile bayan personeller için bugün (Çarşamba) 1 gün süre ile tatil edilmiştir" denildi.

Öte yandan bölge genelinde bugün havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin edilirken, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

KARS-BOĞATEPE-GÖLE KARAYOLU’NDA TİPİ ETKİLİ OLUYOR

Kars’ta, 2 bin 344 rakımlı Boğatepe’de etkili olan tipi sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kars-Ardahan-Göle kara yolunda bulunan Boğatepe mevkiinde etkili olan tipi ve buzlanma araç trafiğini olumsuz etkiliyor. Bölgede zaman zaman araçlar kayarak yoldan çıkarken, yetkililer ise güzergahı kullanan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan Boğatepe yolu üzerinde bulunan 48 metre derinliğindeki Aygır Gölü ise tamamen dondu

GÖLE EKSİ 35 İLE BUZ KESTİ

Ardahan'ın Göle ilçesinde hava sıcaklığı eksi 35 dereceyi gördü. Buz kesen Göle'de bir iş merkezinde bulunan kalorifer petekleri dondu. Donan petek ve borular kesilerek dışarı çıkarıldı.

Sibirya soğuklarının yaşandığı Göle'de hava sıcaklıklarının geceleri eksi 35 dereceye kadar düşmesi hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuk havanın etkisiyle bir iş merkezinde bulunan kalorifer petekleri dondu. Kalorifer peteklerinin donunu çözmeyen iş merkezi sakinleri çareyi boruları keserek petekleri dışarı çıkarmakta buldu.

Sabah erken saatlerde iş yerlerini açmak üzere iş merkezine gelen vatandaşlar içerisinin buz gibi olduğunu ve kalorifer peteklerinin donduğunu görünce bir süre şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peteklerin bir çoğunun patladığını gören vatandaşlar iş merkezine tesisatçı çağırarak çözüm aradı. Elektrikli ısıtıcılarla peteklerin buzunu açmaya çalışan iş yeri sakinleri başarılı olmayınca çareyi petekleri kesmekte buldu.

Son 3-4 gündür Göle'de havaların özellikle geceleri çok soğuduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Göle'de hava sıcaklığının eksi 35 dereceye düştüğünü belirtti.

"10 BİN TL ZARARIMIZ VAR"

Kalorifer petekleri donan iş merkezinde işyeri olan Veysel Koray, "Burada iki üç gündür eksi 39-40 dereceyi buldu. Sabah geldiğimizde petekler hep donmuştu. Tüm tesisatlarımız patlamış. Şuanda baya bir zararımız var. Yaklaşık 10 bin TL'lik bir zararımız var. Bütün borularımız, peteklerimiz patladı. Hepsini şuanda söktük ve yeni tesisat çekmeye başladık" dedi.

İş merkezinde elektrikli ısıtıcılarla ısındıklarını ifade eden Veysel Koray, "Göle çok soğuk, Ardahan'dan çok soğuk. Eksi 35'in altına düşmüyor" diye konuştu.

Öte yandan iş yerlerindeki donmuş kalorifer peteklerini keserek dışarı çıkaran vatandaşlar, aldıkları elektrikli ısıtıcılarla işlerini yapmaya çalışıyor. 10 bin TL zarar olan iş merkezinde vatandaşlar iş yerlerine yeni kalorifer tesisatları çektirmeye başladı. Öte yandan kar yağışının da etkili olduğu Göle'de bazı araçlar, kar altında kaldı.

UMKE HAYAT KURTARIYOR

Bingöl’ün Genç ilçesinde kar nedeniyle ulaşım sağlanamayan mahallede mahsur kalan 3 yaşındaki hasta çocuk, İl Sağlık Müdürlüğü Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından hastaneye yetiştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Genç ilçesine 2 kilometre uzaklıktaki Yeşildere Mahallesi’nde ateşi yükselen 3 yaşındaki Osman Beğiç’in ailesi sağlık ekiplerinden yardım istedi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapalı olan mahalleye İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 2 UMKE ekibi yönlendirildi. 2 saatlik zorlu bir maratonun ardından bölgeye ulaşan sağlık görevlileri minik Osman’a ilk müdahaleyi evinde yaptı. Sağlık ekipleri daha sonra minik Osman’ı Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ulaştırdı.

“UMKE VARSA HERKES RAHAT ETSİN”

Hasta kurtarma operasyonun ardından açıklamalarda bulunan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zülküf Bağbars, “Komuta merkezimize düşen bir çağrı ile Genç’e bağlı Yeşildere köyüne geldik. 3 yaşında ki Osman Beğiç adlı çocuğu kurtarmaya geldik yüksek ateş tanısı konuldu. Köy yollarımız kapalı şuana kadar bir kepçe veya greyder girmemiş. Bizde kar paletli ambulansımızla geldik saat 2’de yola çıktık ve şuanda saat 4 oldu. Hasta çocuğumuzu aldık ve Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götüreceğiz. UMKE varsa herkes rahat etsin” dedi.

MUTKİ’DE KAR YAĞIŞI

Bitlis’in Mutki ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, ilçeye bağlı tüm köy ve mezra yolları kapandı.

Mutki’de günlerdir aralıksız devam eden yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. İlçeyi etkisi altına alan kar yağışı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Tüm köy ve mezra yolları kapanırken, belediye ekipleri ise ilçe merkezinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun ve Özel İdare Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ile beraber kapanan yolları açmak için aralıksız çalışmalarını sürdürerek, yaklaşık elli köy yolunun ulaşıma açıldığı, geriye kalan köy ve mezra yollarını açmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

KAR VE SİS HARPUT'TA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜ OLUŞTURDU

Elazığ’ın tarih Harput Mahallesi öğle saatlerinde sisle kaplanıp, karla bir araya gelince kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ’da da 3 gündür kar yağışı etkili oluyor. Kentin genelinde olduğu gibi beyaz örtü ile kaplanan Tarihi Harput Mahallesi’nde öğle saatlerinde sis etkili olmaya başladı. Tarihi konaklar, hanlar, camiler ve kalenin kar ve sisle buluşması kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Harput’ta eğri minaresi ile bilinen ve Pissa kulesinden bile daha fazla eğik olduğu tespit edilen Ulu Cami, birçok imparatorluğa ev sahipliği yapmış Harput Kalesi ve 15. Yüzyılda Akkoyunlu Sultanı Uzun Hasan’ın annesi Sara Hatun tarafından yapılan Sarahatun Camii dahil birçok tarihi mekan bulunuyor.

ELAZIĞ'DA 295 KÖY YOLU KAPANDI

Elazığ merkeze ve ilçelere bağlı 295 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Elazığ genelinde önceki gün sabah saatlerinde başlayan kar yağışının bugün sabaha kadar yağmasının etkisi devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerde dün 315 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Elazığ İl Özel İdaresi tarafından dün sabah itibariyle başlayan yol açma çalışmalarından 20 köy yolu ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi’nden alınan bilgiye göre, bugün itibariyle merkeze bağlı 136 köyün 39'unda, İlçelerden Alacakaya’da 10, Arıcak’ta 11, Baskil’de 9, Maden’de 34, Karakoçan’da 58,Keban’da 30, Kovancılar'da 47, Palu’da 28 ve Sivrice’de ise 18 köye kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Kent merkezinde kar yağışı nedeniyle kapanma durumuna gelen ana yolların tamamı Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından temizlendiği bildirildi. Ekiplerin diğer yolları da açmak için 24 saat aralıksız çalışacağı kaydedildi.

ELAZIĞ'DA KAR TATILI UZADI

Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün de tatil edildi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle merkez ve 10 ilçede eğitim öğretime bir gün daha ara verildiğini açıkladı. Vali Zorluoğlu yaptığı açıklamada, “Elazığ'da mevcut kar yağışının il genelinde devam edeceği, buna bağlı olarak buzlanma ve don olayının beklendiğinden yaşanan ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla 06 Ocak 2016 Çarşamba günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir"dedi.

Elazığ il ve ilçelerinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanların da idari izinli sayılacağı bildirildi.

HAKKARİ’DE 8 KÖY VE 18 MEZRA YOLU KAPALI

Hakkari’de kapanan köy ve mezra yollarındaki karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari genelinde kapanan onlarca köy ve mezra yolu İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda yeniden ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi yetkilileri, halen kapalı olan 8 köy ve 18 mezra yolunun yeniden açılması içinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

KARS’TA 24 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

Kars’ta, kar yağışı ve tipiden dolayı 23 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekibi seferber oldu.

Kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Kars’ta, Akyaka’ya bağlı Boyuntaş, Büyük Durduran, Cebeci, Geçit, Hacıpiri, İbiş, Kayadöven, Karahan ve Süngüderesi, Arpaçay’a bağlı, Gülyüzü, Melikköy, Taşbaşı, Taşdere, Taşlıağıl ve Tepeköy, Kağızman’da Çaybük, Çengilli, Donandı, Karaboncuk, Karakale, Taşbilek, Tomruktaş, Tunçkaya ve Ülker olmak üzere toplam 24 köyün Kars ile bağlantısı kesildi.

Kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekibi çalışıyor. Öte yandan trafik ekipleri sürücüleri buzlanma ve tipiye karşı uyardı.

HEKİMHAN'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Hekimhan ilçesinde 3 gün boyunca etkili olan soğuk ve kar yağışı sonucunda ilçe beyaza büründü. Hekimhan Belediyesi de vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı.

Çarşı merkezi ve ana caddede oluşan kar birikintileri, ekipler tarafından yapılan çalışmalar ile temizlendi. İş makineleri tarafından yollarda kar küreme çalışmaları yürütülürken, akşam saatlerinde başlayan kar temizliği sabah da sürdü. Hekimhan Belediyesi olarak karla mücadele için hazır olduklarını belirten Hekimhan Belediyesi Başkan Vekili Emin Kılıçaslan, “İlçemize mevsimin ilk karının yağması ile birlikte belediye olarak karla mücadele çalışmalarımızda başladı. Üç gün boyunca akşam saatlerinde başlayıp gecede etkisini sürdüren kar yağışına karşın iş makinelerimiz sabaha kadar yol temizleme çalışması, temizlik ekiplerimiz ise kaldırım ve çarşı merkezinde kar temizliği yaptılar. Yaptığımız çalışma ile ilçemizde kar yağışı sebebiyle ortaya çıkabilecek herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır” diye konuştu.

Pazartesi başlayan ve ara ara devam eden kar yağışı nedeniyle Hekimhan Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve yakınındaki 27 mahallenin yolunun açıldığını belirtti. Kılıçaslan, kapalı olan 37 kırsal mahalle yolunun ise çalışmaların sürdüğünü belirtti. Kılıçaslan, “Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kapalı olan mahalle yollarından 27 mahallenin yolu ulaşıma açıldı. Halen kapalı olan 37 mahalle yolunda ise çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

ESNAFIN KARDAN ADAM KEYFİ

Muş'un Varto ilçesinde siftah yapamayan esnaf, kardan adam yaparak zaman geçiriyor.

Varto ilçesinde önceki gün yağan kar hayatı olumsuz etkilerken, siftah yapamayan esnaflar ise kardan adam yaparak zaman geçirdiler. Kar yağışından dolayı köylüler ilçe merkezine gelemezken, çoğu esnaf da siftah yapamadı. Muş Caddesi üzerindeki Aşağı Çarşı esnafı, müşteri gelmeyince kardan adam yaparak zaman geçirmeye çalıştı. Mevlüt Avinç isimli esnaf, kar yağışının en çok onları etkilediğini belirterek, "Kar yağdığında köylü ilçe merkezine gelmiyor. Köylü vatandaş gelmeyince biz esnaflar da iş yapamıyoruz. Siftahımız dahi yok. Bizler de boş kaldığımız için zamanımızı kardan adam yaparak geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

MUŞ-KULP KARAYOLU 6 GÜNDÜR KAPALI

Muş’ta etkili kar yağışı nedeniyle 6 gündür Muş-Kulp-Diyarbakır karayolu araç trafiğine kapatıldı.

Muş’ta etkili kar yağışı Muş-Kulp karayolunu ulaşıma kapattı. Etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle çığ tehlikesinin oluştuğu yol, Karayolları 113. Şube Şefliği tarafından araç trafiğine kapatıldı. Merkeze 30 kilometre uzaklıktaki Güdümlü köyü Kurtuluş mezrasına kadar zorlukla da olsa sağlanan ulaşım, tam bu noktada kesiliyor. Karayollarının ‘Kar, tipi ve çığ nedeniyle yol taşıt trafiğine kapalıdır’ yazılı uyarı levhasının bulunduğu alanda vatandaşlar Diyarbakır istikametine ulaşım sağlayamazken, Muş’a gidiş ve gelişlerde de ciddi sorunlar yaşıyorlar.

Ağır kış şartlarının etkili olduğu bölgede çığ tehlikesinin de bulunması nedeniyle vatandaşlar korkulu anlar yaşıyor.

“6 GÜNDÜR YOL ULAŞIMA KAPALI”

Kurtuluş mezrası sakinlerinden Mehmet Kaya, yolların bir haftadır kapalı olduğunu belirterek, “Kar dolayısıyla bir haftadır Kozma Dağı, Kulp-Diyarbakır yolu kapalıdır. Araba gelip gitmiyor. Hatta ben dün gittim Muş’ta kaldım. Bir taksi tutup yolun yarısını geldim, yarısını yaya geldim. Yolumuz kapalıdır. Bir haftadır kapalıdır. 1,5 metre kar var” dedi.

Muş’tan Diyarbakır istikametine gitmek için Kulp yolunu kullanan, ancak yolun kapalı olması nedeniyle geri dönmek zorunda kalan Nurettin Bitin ise, “Yol kapalıdır. Diyarbakır-Kulp yolu kapalıdır. Araçlar gitmiyor. 1,5 metre kar var. 6 gündür yol kapalıdır” şeklinde konuştu.

TUNCELİ’DE 195 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle 195 köy yolu ulaşıma kapandı. Karayolları, il özel idare ve belediyelere bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Tunceli’de Pazartesi günü başlayan kar yağışı nedeniyle merkezde 21, Çemişgezek’te 28, Hozat’ta 9, Mazgirt’te 38, Nazımiye’de 21, Ovacık’ta 24, Pertek’te 24 ve Pülümür’de 30 olmak üzere toplam 195 köy yolu ulaşıma kapandı. Karayolları, il özel idaresi ve belediyelere bağlı ekiplerin karla mücadele çalışması devam ederken, Tunceli Valiliği de kar yağışı nedeniyle bugün il merkezi, Nazımiye, Hozat, Mazgirt ve Çemişgezek ilçelerinde ilk, orta, lise, hayat boyu öğrenme ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün ara verdi.

Pertek ilçesinde ise pansiyonlu okullar dışında eğitim öğretime ara verilirken, engelli ve hamile vatandaşlar da bugün idari izinli sayılacak.

VAN’DA KAR FIRTINASI

Van'da etkili olan kar yağışı sonrası yüksek kesimlere tipi ve fırtına hakim olurken, fırtınanın oluşturduğu esinti adeta şelaleyi andırıyor.

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava Van’da da etkisini sürdürüyor. Kar yağışı ile birlikte birçok mahallenin yolu kapanırken, ekipler ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağı sonrası etkisini gösteren soğuk ha ile fırtına yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor. Özellikle Van-Çatak karayolu üzerinde bulunan Kayaboğazı Mevkii’nde oluşan kar fırtınası görüntüsü adeta bir şelaleyi andırıyor. Yüksek kesimlerden aşağı doğru esen rüzgarlar beraberinde karları götürüyor.

 
Erzurum Altyapısında büyük açılım
 
Sekmen: “2016 Hamle Yılı olacak”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Terör operasyonunda 12 gözaltı
Bitlis’in Tatvan ilçesinde sabaha karşı bazı ev ve iş yerlerine yapılan ...
12 bölge ‘geçici güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Bingöl Valiliği, 12 bölgenin 5-19 Ocak 2016 tarihleri arasında geçici ...
Kar yağdı, kürek satışları tavan yaptı
Muş'un Varto ilçesinde yoğun kar yağışının ardından kar kürekleri satışlarında artış yaşandı.
 
Yedisu’da yürek dağlayan olay
Bingöl’ün Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyü Cevizli mezrasında bir evde ...
Erzincan’da Milli Şuur buluşması
Erzincan’da Sarıkamış Harekatı'nın 101. yılı dolayısıyla "Vefakar gençlik, ...
On binler hainlere lanet yağdırdı
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerin el yapımı bombayı patlatması ...
 
‘Pkk'nın amacı kürtleri ezmektir”
Ağrı Valisi Musa Işın, “Bugün PKK'nın sahip olduğu zihniyet Kürtleri ezmektir. ...
Gakkoşlar şüheda yolunda tek yürek
Sarıkamış harekatının 101. yılında şehitler düzenlenen yürüyüşle anıldı.
Binlerce Muşlu şüheda için yürüdü
Muş’ta binlerce kişi Sarıkamış şehitleri için düzenlenen etkinlik kapsamında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva