ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kırmızı Peri Bacaları Diyarı keşfedilmeyi bekliyor
Kırmızı Peri Bacaları Diyarı keşfedilmeyi bekliyor
Zulmün izleri hala canlı
Zulmün izleri hala canlı
Eğilmez’den Türk  Adalet ve Hoşgörüsü vurgusu
Eğilmez’den Türk  Adalet ve Hoşgörüsü vurgusu
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2018 Perşembe - 15:39

Doğu’da Milli Zafer Gururu

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ili ve ilçelerinde milli coşkuyla idrak edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törenlerde Türk Ordusunun geçit resmi alkışlarla izlendi.

Doğu’da Milli Zafer Gururu

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ili ve ilçelerinde milli coşkuyla idrak edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törenlerde Türk Ordusunun geçit resmi alkışlarla izlendi.

AĞRI’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ilk olarak Abidiye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde başladı. Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşundan bulunulup İstiklal Marşı okunduktan sonra buradaki tören sona erdi. Kutlama programı valilik makamında devam etti. Vali Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul tebrikleri kabul etti. Program Adliye binasının önünde Vali Süleyman Elban’ın askeri araç ile halkı selamlamasının ardından yapılan çeşitli etkinliklerle son buldu.

BİNGÖL’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YILDÖNÜMÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bingöl’de de kutlandı. Bingöl Valisi Ali Mantı, birinci derecedeki temsili kişilerin bayrama gelmesi gerektiğini, aksi takdirde mazeretsiz bir şekilde gelmeyen insanların yerine gelen ikinci derecedeki kişileri kabul etmeyeceklerini söyleyerek tepkisini gösterdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü nedeniyle Bingöl’de Hükumet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi,49.Komando Tugay Komutanı Albay Mustafa Enis Koç, bazı kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınlarıyla vatandaşlar katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okunmasının ardından Atatürk Anıtına Valilik, 49. Komando Tugay Komutanlığı ve Bingöl Belediyesi tarafından çelenk sunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu.

VALİ'DEN TÖRENE GELMEYEN İDARECİLERE SERT UYARI

Vali Ali Mantı, törenin ardından programa katılmadığı bilinen idari temsilcilere sitem dolu bir açıklama yaptı. "Birinci derecedeki temsili kişiler bayramlara geleceklerdir" diyen Vali Mantı, "Aksi takdirde mazeretsiz bir şekilde birince derece gelmeyen insanların yerine gelen ikinci derecedeki insanları kabul etmeyeceğiz. Milli ve dini bayramlarda hassasiyetlerimizi en üst noktada göstermemiz lazım. Çünkü bu ülkemizin, milli birliğin sembolüdür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİTLİS'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Recep Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erhan Demir, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk anıtına çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım’ın mesajlarının okunduğu program; şiirlerin okunması, Vali İsmail Ustaoğlu’nun tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

ASKERİ BANDO ÇALDI, VATANDAŞLAR COŞTU

Elazığ'da askeri bandonun verdiği sokak konserinde vatandaşlar coşkulu anlar yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 8. Kolordu Komutanlığına bağlı Askeri Bando takımı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konser verdi. Milli duyguları anlatan bir birinden farklı eserleri seslendiren askeri bandoyu göre vatandaşlar kısa sürede meydana toplandı. Ellerinde Türk bayraklarıyla askerle eşlik eden vatandaşlar coşkulu anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise cep telefonları ile hem canlı yayın yaptı, hem de konseri baştan sona kaydetti.

ELAZIĞ’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü Elazığ’da coşkuyla kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü törenle kutlandı. Kutlamalar, sabah öğretmen evi önünde başladı. Elazığ Vali yardımcısı Mustafa Gül, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı ve protokol üyeleri valilikte tebrikleri kabul etti.

Daha sonra Elazığ Belediyesi önünde tören geçişi düzenlendi. Törenin yapıldığı alanda evler tamamen Türk bayrakları ile süslendi. Vali Yardımcısı Mustafa Gül, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Protokol üyeleri, kurum amirleri, askeri ve emniyet personeli, gaziler ve vatandaşların katıldığı kutlamalarda çocuklar da Türk bayrağı sallayarak, kutlamalara eşlik etti.

Askeri bando eşliğinde, tören geçişi yapılmasıyla kutlamalar sona erdi.

ERZİNCAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü münasebetiyle Erzincan'da kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programı Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Törende Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Atatürk Anıtına çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundular. Törene kamu kurum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, polis, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından Erzincan Valisi Ali Aslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Valilik makamında tebrikleri kabul ederek, protokol mensuplarının zafer bayramlarını kutladılar.

Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama törenine geçildi. Düzenlenen törende Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, törendeki polis, asker ve vatandaşları, üstü açık arabadan selamladılar.

Gerçekleştirilen selamlama merasiminin ardından tören Saygı Duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Töreni izlemeye gelen vatandaşlar ise tören birliklerinin geçişi esnasında ellerindeki Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu.

KARS’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramının 96’ncı yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da düzenlenen törenle kutlandı. İlk tören; Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çelenk töreninin ardından Vali Rahmi Doğan, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden programda Vali Doğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nuhut ve Başkan Karaçanta’nın halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Ali Kasım Bulut, yaptı. Yapılan konuimaların ardından öğrenciler tarafından şiir okundu. Resmi geçit töreni düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Garnizon Şehitliği’nde devam etti. Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende protokol üyelerinin çelenk koyması ile başlarken Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından saygı atışı yapıldı. Vali Doğan, Şehitlik defterini imzaladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, “Milli Şairimiz Mehmet Akif’in “Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber/Sana aguşunu açmış duruyor peygamber” mısraları ile övgülerin ve müjdelerin en güzeline layık bulunan aziz şehitlerimiz! Bugün, yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen Büyük Zafer’in 96’ncı yıl dönümünde size olan minnet, şükran ve tazim hislerimizi arz etmek için bir kez daha huzurunuzdayız. 30 Ağustos; yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu aziz milletimizin bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen ordusuyla kenetlenerek büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu büyük zaferle milletimiz, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vererek bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, bu topraklarda sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya en güçlü şekilde kabul ettirmiştir” dedi.

Doğan, “Aziz şehitlerimiz; Bizlere miras bıraktığınız bu topraklarının her karışı için canınızı feda etmekten, mübarek kanlarınızı milletimizin istiklali ve istikbali için akıtmaktan bir an bile geri durmadığınızı çok iyi biliyoruz. Sizler de biliniz ki; bizler bıraktığınız her emanete sahip çıkıyor, sizin şehadet sebeplerinizi aynı ruhla, aynı heyecanla yaşatıyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen devletimizin ilelebet payidar olması için üzerimize düşeni yapmaktan bir an bile tereddüt etmeyeceğimize huzurunuzda söz veriyoruz. Bu vesileyle; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere yıl dönümünü kutladığımız Büyük Zaferi ve şanlı tarihimizdeki nice zaferleri bize armağan eden siz aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, yüce hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz. Vatan size minnettardır. Ruhunuz şad olsun” diye konuştu.  Program daha sonra protokol üyelerinin şehitliği gezmesi ve şehit mezarlarına kırmızı ve beyaz karanfil bırakılması ile tören sona erdi.

MUŞ’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü, tüm ülkede olduğu gibi Muş’ta da düzenlenen törenle kutlandı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Türk Silahlı Kuvvetleri adına bir konuşma yapan Yüzbaşı Muhammed Sak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değindi. Sak, “Bu zaferin elde edilmesinde olduğu kadar, kazanımların korunması için verilen her türlü mücadelede hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, vatanımızın her karışında bayrağımızın gururla dalgalanması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ederken, bu uğurda bizleri onurlandıran kahraman gazilerimizi de saygı, şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.

Şiirlerin okunduğu program, Vali Aziz Yıldırım’ın tebrikleri kabul etmesi ve Garnizon Şehitliği’nin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Törene, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, vali yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve kamu kurumu müdürleri katıldı.

helikopter gövde gösterisi yaptı

- 30 Ağustos Zafer Bayramı Malatya'da coşkuyla kutlandı

 

(Fotoğraflı)

 

Selçuk Dönmez

MALATYA (İHA) - Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da düzenlenen törenlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü coşkuyla kutlandı. Geçit töreni sırasında tören alanının üzerinden geçen helikopterler büyük ilgi gördü.

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümü Malatya'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'nda başlayan törende, Malatya Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkan Vekili Tümgeneral Hançeri Sayat ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Vali Ali Kaban, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle, yüreklerimiz onur, gurur ve sevinçle dolu olarak manevi huzurlarınızda bir araya gelmiş bulunmaktayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarımızın tek vatan üzerinde, tek bayrağın gölgesinde, tek devletin çatısı altında tek millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hür yaşamasını sağlamak maksadıyla başlattığınız milli mücadele; azim, cesaret, kararlılık ve kahramanlık destanlarıyla milletçe kazanmış olduğumuz Büyük Zafer, her türlü övgüyü hak etmektedir. Emin ve müsterih olunuz ki aziz Türk milleti, bizlere miras bıraktığınız kutlu vatan topraklarını, bu topraklar üzerinde şerefle dalgalanan şanlı al bayrağımızı, uğruna canlar feda edilen özgürlüğümüzü, kadim tarihimizdeki sayısız örneklerde olduğu gibi her ne pahasına olursa olsun koruyacaktır” dedi.

Valilik çelenk programının sonunda ise CHP ve MHP il yönetimleri tarafından da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından valilik makamına geçen Vali Kaban burada askeri ve mülki erkanın bayram tebriklerini kabul etti. Kutlama programı kapsamında daha sonra Abdullah Gül Parkı önündeki resmi geçit törenini düzenlendi. Vali Kaban, Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkan Vekili Tümgeneral Sayat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Polat’ın askeri araçla halkı selamlamasıyla başlayan programda geçit töreni öncesinde okunan İstiklal Marşı sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yarbay Murat Şahin yaptı. Yarbay Şahin’in konuşmasının ardından Battalgazi ilçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi İbrahim Bülent Dere, ‘Dumlupınar’da Şehit Asker’in Mezarı Başında’ adlı şiiri, yine aynı okul öğrencisi Selin Demir’de ‘30 Ağustos’ adlı şiiri okudu. Şiirlerin okunması sonrası resmi geçit töreni gerçekleştirildi.

HELİKOPTERLER TÖRENE DAMGA VURDU

Geçit töreni sırasında Malatya Kara Hava Alayından havalanan helikopterlerde tören alanının üzerinden uçuş gerçekleştirdi. Uçuş sırasında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun geliştirdiği ve birçok dünya ülkesinin satın almak için sırada beklediği yerli Atak Taarruz helikopterleri yoğun ilgi gördü. Atak ve skorsky gibi 7 helikopterin geçişi renkli görüntülere sahne olurken tören alanındaki vatandaşlar ise ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak pilotları alkışladı.

VALİ SONEL, ŞEHİT ANNESİYLE BİRLİKTE ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDU

Tunceli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen programda Vali Tuncay Sonel, şehit annesi ve gazi babası ile Atatürk anıtına çelenk koydu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Tunceli'de de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla kentteki tören başladı. Vali ve Belediye Başkanı Tuncay Sonel'de, anıta çelengi şehit annesi ve Gazi Babası ile birlikte koydu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal marşının okunmasının ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ordusuna mesajı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu.

Vali Sonel'in çocuklara hediye vermesi ve valilik makamında tebrikleri kabul etmesiyle program sona erdi.

Törene Vali Sonel'in yanı sıra, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Feridun Bircan, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ,şehit ve gazi yakınlarıyla askeri erkan katıldı

VAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Üsteğmen Doğukan Kaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile süren program, mehteran takımının gösterisi ve ardından askeri birliklerin geçişiyle sona erdi.

Törene, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü M. Suat Ekici, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

 
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
 
Aziziye’de asfalt seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltulular Milli coşkuda buluştu
30 Ağustos Zafer Bayramı Oltu’da düzenlenen etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.
Aşkale’de milli coşku yaşandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Aşkale’de milli coşkuyla kutlandı.
Kılıç’tan 30 Ağustos mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
 
“Kurulan tuzakları birer birer bozuyoruz”
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
Aşkale Çatak projesi hayata geçti
Tarım ve Orman Bakanlığının başlatmış olduğu Çatak projesi Aşkale'de hayata geçti.
Misafir öğrenciler Malazgirt'teydi
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği (ERULDER) yaz döneminde de uluslararası ...
 
Bulutlar: ‘Şehitlerimize minnettarız’
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
Aziziye’nin gençleri Avrupa ile tanışacak
Aziziye Belediyesi eğitim, öğretim ve gençlik alanlarında faaliyetleri ...
Bu köy güneş enerjisiyle aydınlanacak
Güneşten elde edilecek enerji ile hem köydeki evlerin hemde bahçelerin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva