ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>BÖLGEDEN
19 Mayıs 2019 Pazar - 17:00

Doğu’da Milli Coşku

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de Milli coşkuyla kutlandı. Van’da Büyükşehir Belediye Başkanının törenlere katılmayarak vekilini göndermesi tepkiyle karşılandı.

Doğu’da Milli Coşku

AĞRI’DA 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ağrı’da düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle coşku ile kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Abide meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, gençlerle beraber Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadelemiz, şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biridir. Tarihi boyunca bağımsız yaşamış olan Milletimiz yine dünya üzerindeki varlığını hür, bağımsız olarak sürdürmesi için buna inanan başta; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yediden yetmişe; kuzeylisi, güneylisi, doğulusu, batılısı, her insanımızı arkasına alarak milli mücadeleyi başlatmış ve tüm yoksulluğa, yokluğa rağmen bu mücadelede Milletimiz başarı elde etmiştir. Bağımsızlığımızın nasıl elde edildiğini, hangi zorluklarla kazanıldığını herkesin bilmesi gerekir. Bu açıdan milli mücadele sonrası 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet’imizle dünya milletleri arasında şerefli yerini almıştır. Siz değerli Gençlerimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atasının emanetine Cumhuriyet’e sahip çıkacak, O’nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Birlik, beraberlik içinde birbirine sevgi ile yaklaşan, iyi eğitim almış, teknolojik kabiliyetlerle donatılmış siz kıymetli Gençlerimiz ülkemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacaksınız. Milli mücadeledeki inanç, birlik, beraberliğin her zaman örnek alınarak, aynı kararlılıkla sürdürülmesi ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır. Bayrağımız hür olarak vatan toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz büyük önder Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık diliyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı sevgi, saygıyla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Çelenk sunma töreninden sonra Ağrı Valisi Süleyman Elban, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir ile birlikte sporcuları makamında kabul etti. Kendisine sunulan Türk Bayrağını öperek teslim alan Vali Elban, Ulusal ve Uluslararası şampiyonlarında çeşitli dallarda dereceye girmiş sporcuların bayramını kutladı. Vali Elban, sporda göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı sporcu ve antrenörlerini tebrik etti.

Gerçekleşen ziyarette; Vali Yardımcısı Hidayet Sarı, Ağrı Belediye Başkan Vekili Mehmet Özgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak’ta hazır bulundu.

Kentte Valilik ziyaretinden sonra, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Vali Süleyman Elban, İl Jandarma Komutanı Cemil Lütfi Özkul ve beraberindekilerin Cumhuriyet Caddesinde kurulan stantları gezmesi ile devam etti. Stantların gezilmesi ile program sona erdi.

BİNGÖL’DE 19 MAYIS’IN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Bingöl’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yılı, çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı kapsamında kutlama programı düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan program, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi’nde devam etti. Programda Tekvando, step, aerobik gösterisi yapıldı. Halk oyunlarının da yer aldığı etkinlikler kapsamında, öğrenciler de şiir okudu.

Günün önemine binaen konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Ali Rıza Akarca, “Milletimizin tüm onur ve asaletiyle, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesindeki yerini alması 19 Mayıs 1919 tarihidir. 19 Mayıs sadece Türk milli kurtuluş harekatının başlangıcı değil yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle, milletler ailesi içindeki yerini almasının adıdır. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı ve tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek, hiç kimsenin hangi amaçla ve her ne şekilde olursa olsun, huzurumuzu bozmasına fırsat vermemeliyiz” şeklinde konuştu.

Program şiir, kompozisyon, voleybol, masa tenisi ve diğer spor branşlarda dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verilmesiyle sona erdi.

Kutlamalara Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 49. Komando Tugay Komutan V. T. Albay Ali Olcay Küçüktepe, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

BİTLİS’TE 19 MAYIS COŞKUSU

Bitlis’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

İsmail Eren Spor Kompleksinde düzenlenen programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Bulan tarafından yapıldı. Bulan, 19 Mayıs 1919’un Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir kez daha şaha kalkışın tarihi olduğunu belirterek, “Temelleri Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan milli egemenlik ilkesi ile birlik ve bütünlüğümüz sağlanarak, egemenliğin ancak milletin olduğu bir kez daha tescillenmiştir. Bugünde vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun içinde hepimize ve özellikle Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından gençlik merkezi bünyesinde oluşturulan müzik grubu sahne aldı. Daha sonra hafta çerçevesinde düzenlenen çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi. Program halkoyunları ekibin gösterisi ve protokol üyelerinin gençlerle halay çekmesinin ardından sona erdi.

ERZİNCAN'DA 19 MAYIS COŞKUSU

Erzincan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sporcular, gençler ve vatandaşlar katıldı. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mumcu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100. yıl dönümünün kutlandığını belirterek "Bugün, milletimizin Atatürk'ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs'ın 100 yıldönümüdür. Büyük bir anlam ve öneme sahip olan bugünde hepinizi şahsım ve kurumum adına en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Unutmayınız ki, Atatürk'ün 19 Mayıs'ta milli duygular içerisinde Samsun'da attığı ilk adım, Türk Milletinin bağımsızlığını kazanmada ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda atılmış en önemli adımdır. İşte bu yüzden, Türk milletinin, vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayıs’ın 100. yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yürekten hissetmekteyiz.

Sevgili Gençler,

Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak sizler, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde tüm sorunların üstesinden gelecek, birlik beraberlik içinde hareket ederek, geleceğin lider ülkesi Türkiye'yi daha güçlü bir hale getireceksiniz.

Biliyoruz ki sizler, Türk milletinin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde, nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek çok çalışıp, ilerde şahsınıza verilecek olan görevi en iyi şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur.

Sporun her dalında başarılı, Avrupa’da, Dünya’da, Olimpiyatlar’da göğsümüzü kabartacak, ilmi konularda olduğu kadar sosyal ve sportif alanda da başarılı gençlere ihtiyacımız olduğunu hatırlatarak tüm halkımızın genç kalabilmesi için spora yönelmesi gerektiğini bir kez daha üzerine basarak önemle vurgulamak istiyorum.

Bizler sizlerden aldığımız görüşlerle, İl Kutlama Komitemiz başkanlığında; sergilerle, konserlerle, panayırlarla, sportif etkinliklerle bu günü sizler için daha anlamlı daha coşkulu hale getirmeye çalıştık. Bu coşkuya tüm Erzincan’ı ortak olmaya çağırıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum." dedi. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

ELAZIĞ’DA 19 MAYIS KUTLAMALARI

Elazığ’da “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” mehteran ve halk oyunları ekibinin gösterileri ile kutlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılında kutlama programı düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programda Elazığ Belediyesi Mehteran Ekibi ve yöresel halk oyunları ekibi de yer aldı. Ekiplerin gösterisi kutlamalara renk katarken, törene katılanlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Tarih boyunca Türk topluluklarının hep bağımsız birer devlet olarak yaşadığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, “Birçok devlet kurduktan sonra en son Anadolu coğrafyasında Osmanlı imparatorluğu yaklaşık 700 yıl hüküm sürmüştür. Yükseliş döneminde 25 milyon kilometre karelik bir alana sahip olmuştur. Çağın gereklerine ayak uyduramayınca yavaş yavaş çözülmeler başlamış ve en son 1. Dünya savaşıyla birlikte 4 bir tarafından sömürge güçlerince ülke işgal edilmiştir. 25 milyon kilometre karelik alanda hüküm süren bir devlet Anadolu’ya hapsolacak bir duruma gelmiştir. Mustafa Kemal ve arkadaşları Samsun’a çıkarak bölgenin illerini dolaştı. Bir direnişin ilk meşalelerini tutuşturmuşlardır” dedi.

KARS'TA 19 MAYIS COŞKUYLA KULANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 100. Yılında Kars’ta coşkuyla kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çelenginin konulmasıyla başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Mustafa Kemal Atatürk ve vatansever arkadaşlarının, Türk milletinin kudret ve kuvvetine dayanarak, kendi kararlarını kendisinin vereceği tam bağımsız bir devlet için yola çıkışlarının 100. yıl dönümün haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Gürsel Polat, “Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs’ın 100. yıl dönümü, büyük bir anlam ve öneme sahip olan bu günde, Türk milletinin var olma mücadelesi açısında büyük önem taşıyan 19 Mayıs 1919 tarihi Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturur. Milli birliğimize yönelen her türlü tehdide karşı, Samsun’a çıkan iradenin sahip olduğu inançtan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Önder Atatürk’ün bu tarihi Türk gençliğine armağan etmesi de bu bakımdan büyük anlam taşımaktadır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gençlik adına bir öğrenci konuştu. Ardından Samsun’da yola çıkarak atletler tarafından getirilen temsili Türk Bayrağı Vali Türker Öksüz’e teslim edildi. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında dereceye giren başarılı sporcuların madalya ve ödülleri Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut ve Belediye Başkan Vekili Tarkan Altun tarafından verildi. Halk oyunları ve spor gösterisiyle program son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine, Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkan Vekili Tarkan Altun, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürsel Polat, daire ve kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU

Muş’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde toplanan yüzlerce kişi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ay yıldızlı bayraklarla valilik önüne kadar yürüdü. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşma yapan Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, cumhuriyeti kurma mücadelesinde herkesin kardeş olduğunu ve vatanın herkesin ortak malı olduğunu ifade etti. Hep birlikte bu vatanı ayağa kaldıracaklarını ifade eden Vali Gündüzöz, “Bugün bu vatanı elde ederken aslında bu mücadelelerden geçtik. Ve bu mücadelelerin düsturunda her zaman kardeşlik vardır. Bu milleti millet yapan unsurlar öz kardeştir. Bu iradeye sahip olmanın mutluluğu içerisinde kendi evlatlarımıza ve gençlerimize de büyük görevler düşüyor” dedi.

Milli sporcunun Vali Gündüzöz’e ay yıldızlı bayrak vermesinin ardından mehteran takımı, jimnastik, boks, tekvando ve güreş gösterileri yapıldı.

Törene; AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ile vatandaş ve sporcular katıldı.

Programın ardından, protokol üyeleri tarafından Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesince düzenlenen resim sergisi gezildi.

TUNCELİ'DE 19 MAYIS KUTLAMALARI

Tunceli'de "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında valilik önündeki Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara tarafından çelenk konuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törenin ardından kutlamalar 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda devam etti.

Kutlamalara Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı ardından sporcular gösteri yaptı. Kutlamalar düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödül verilmesiyle sona erdi.

ARDAHAN'DA 19 MAYIS COŞKUSU

Ardahan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı.

Karagöl Mahallesindeki 80. Yıl Cumhuriyet Stadındaki kutlamalara Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Kırış, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, günün anlam ve önemini beliren konuşmasını gerçekleştirdi. Akar, konuşmasında, ''19. Yüzyılda devletimiz birçok topraklarını kaybetmiş ve tabir caiz ise Anadolu ya sıkışmış durumda idi. Ancak düşman devletler hep birlikte yurdumuza dört bir tarafından sürekli saldırarak son vatan parçamız olan Anadolu'dan da bizleri çıkartıp, tarih sahnesinden milletimizi silme gayretleri içerisine girmişlerdi. Ceddimiz şanlı Türk milleti ise tarihte örneğine ender rastlanacak bir kurtuluş mücadelesi destanını etnik, mezhepsel ve benzer tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak Gazi Mustafa Kemal Paşa liderliğinde yazdı. Bundan tam 100 yıl önce, tarih 19 Mayıs 1919 bu tarih, parolası “Hattı Müdafaa Yoktur; Sathı Müdafaa Vardır. O Satıh Bütün Vatandır. Vatanın Her Karış Toprağı Vatandaş kanıyla sulanmadıkça Vatan terk olunamaz.” Diyen bir liderin Anadolu da topyekun bir milli mücadele ruhunu ve iradesini harekete geçirmek için İstanbul’dan Bandırma Gemisi ile Samsun'a ayak bastığı tarihtir" dedi.

Konuşmanın ardından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik, Judo ve güreş sporcuları bir gösteri gerçekleştirdi. Halk oyunları gösterisinin ardından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

 
Erzurum’da 1919 fidan toprakla buluştu
 
Küçük Nurcan'ın cansız bedeni bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltulular 100’üncü yıl gururunu paylaştı
19 Mayıs 2019 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Oltu’da coşkuyla kutlandı.
Yaşar’dan 19 Mayıs mesajı
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “19 Mayıs, tarihi bir milattır. Bir ...
Ülkü Ocakları Samsun’da buluştu
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Millî Mücadele’nin 100. yılı münasebetiyle ...
 
Doğu Anadolu’da 20 yılın en yağışlı 4 ayı
Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'nin bağlı olduğu Meteoroloji ...
Şeker pancarı ekicilerine finansal destek
Şeker pancarının üretiminin artırılmasına yönelik toplantı Erzurum’da yapıldı.
Devlet seferber oldu
Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını ...
 
MHP’den Uzundere’de iftar buluşması
MHP Uzundere İlçe Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.
Erzurum’da ‘tabla’, Ağrı’da ‘hamal arabası’: ekmek kapısı
İşsizliğin yoğun olarak yaşandığı yerlerden biri olan Ağrı’da, dört tekerlekli ...
En yüksekte ilk 100’e az kaldı
Tamamlandığında 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva