ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>BÖLGEDEN
6 Mayıs 2020 Çarşamba - 13:55

Doğu’da Koronayla mücadele dikkati

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde korona virüs ile mücadele çalışmaları yoğunluğunu korurken, vefa grupları vatandaşların yardımına koşuyor.

Doğu’da Koronayla mücadele dikkati

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde korona virüs ile mücadele çalışmaları yoğunluğunu korurken, vefa grupları vatandaşların yardımına koşuyor. Bölge illerinde maske üretimi gerçekleştiren birim sayıları artıyor, Valilikler, Belediyeler kanalıyla üretilen maskeler vatandaşlarla paylaşılıyor.

Bölge illerinin genelinde sosyal mesafe kuralına uyuluyor.

KARANTİNA YURDUNDAN 123 KİŞİ MEMLEKETİNE UĞURLANDI: "ÇOK GÜZEL AĞIRLANDIK"
Korona virüs tedbirleri kapsamında Macaristan’dan Bingöl’e getirilen 123 Türk vatandaşı, 14 günlük karantina süresini doldurduktan sonra bugün otobüslerle memleketlerine uğurlandı. Yurttan ayrılan vatandaşlar, AB standartlarında bir hizmet görüp, çok güzel ağırlandıklarını belirterek, ilgilenen herkese teşekkür etti.
Dünyaya yayılan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye’ye gelemeyen vatandaşlar için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinesinde Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce Türk vatandaşı, tahliye operasyonuyla ülkeye getirildi. Bu kapsamda Macaristan ve Karadağ’dan Bingöl’e getirilen 271 kişi de, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Mürsel Paşa ile Pir Ali yurtlarına yerleştirildi. Macaristan'dan getirilen 123 Türk vatandaşı 14 günlük karantina sürecini tamamladı. Pozitif vaka görülmemesi üzerine Kültür Mahallesi Mürsel Paşa Öğrenci Yurdu’nda kalan 123 Türk vatandaşı, valilik koordinesinde otobüslerle memleketlerine uğurlanmaya başlandı.
Sabahın erken saatlerinde otobüslere alınmaya başlanan vatandaşlara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Orman İşletme İl Müdürlüğü tarafından fidan hediye edildi, AFAD İl Müdürü Mehmet Emin Boğatekin de eşlik ederek tek tek gidenlere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.
"ÇOK GÜZEL AĞIRLANDIK"
Macaristan’da oğlunu ziyaret giden ve salgın nedeniyle orada mahsur kalan Fahriye Polat, yaşadığı süreci anlattı. Kuşadası’na gidecek olan Polat, “Oğlumu yurt dışında ziyarete gitmiştim ama salgın nedeniyle orada mahsur kaldım. Sağ olsun devletimizin imkanlarından faydalanarak buraya geldik. Çok güzel ağırlandık. Bingöl halkına ve vali beye çok teşekkür ederim. Kendi evimizdeymiş gibi bizi 14 gün boyunca çok sıcak ağırladılar. Titiz davrandılar, bizi aileleri gibi ağırladılar” dedi.
“AVRUPA STANDARTLARINI AŞAN BİR HİZMET GÖRDÜK”
Karantina sürecini dolduran ve İstanbul’daki ailesinin yanına gidecek olan Teoman Kaan Akıncı, Avrupa standartlarının üstünde bir hizmet gördüklerini aktardı. Akıncı, “Bingöl’e ve Bingöl halkı adına tüm yetkililere çok teşekkür ederim. Evimizde hissettik, yetkililer elinden geleni yaptı. Avrupa standartlarını aşan bir hizmet gördük. Cumhurbaşkanımıza ve tüm yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.
İstanbul’a gidecek olan Yağız Ali Ersöz ise, “14 gün boyunca hiçbir şeyimiz eksik edilmedi. Yemeklerimiz 3 öğün boyunca geldi. Kat görevlilerimiz sürekli ilgilendi bizimle. Hepsine çok teşekkür ederim. Sayın valimiz ve yurt müdürümüze özellikle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BİNGÖL'DE EVİNDE KALANA KİTAP SERVİSİ

Bingöl Belediyesi tarafından Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalanlara sosyal medya üzerinden başlattığı çalışma kapsamında kitap servisi yapmaya başladı.

Belediye tarafından kentte korona virüs salgını nedeniyle “Evinde Kal Oku” kampanyası başlatıldı. Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve diğer vatandaşlar için 8 bin adet kitabın dağıtılmasının planlanarak belirlenen evlere bırakılmaya başlandığı aktarıldı. Roman, öykü, şiir, dünya klasikleri, Türk edebiyatı gibi eserlerin aldığı kampanyanın talebe göre süreceği aktarıldı.

Babasının kendisi için Bingöl Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanyaya başvuru yaptığı belirten ilkokul öğrencisi Duru Göktaş, “Babam bizim adımıza başvuru yaptı ve belediyedeki abiler de bize kitapları getirdi çok mutlu oldum. Evde kal kitap oku diyorum”dedi.

Kitap kampanyası için Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’a teşekkür eden Fikri Göktaş ise, “Çocuklar bu süreçte evde çok sıkılıyordu. Belediye bu kampanyayı başlattı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz bizlere destek olduğu için. Herkes evde kalsın ve kitap okumaya devam etsin” ifadelerini kullandı.

Evde kaldıkları süre içinde kitap okuduklarını dile getirenlerden Ahmet Yıldız da evde kalıp kitap okuduklarını kaydetti.

GÜROYMAK'TA MASKE ÜRETİMİ

Bitlis'in Güroymak Belediyesi ile Güroymak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün işbirliğiyle maske üretimine başlandı.

Güroymak Belediyesinin ham madde temininden sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında maske üretimi yapılmaya başlandı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Furkan Sancaktutar, "Salgın başladıktan sonra gerek kaymakamlık gerekse belediye olarak insanlarımızın sağlığı için geniş çaplı çalışmalarımızın yanında dezenfeksiyon uygulamaları ve siperlik maske üretimi gibi gerekli diğer tedbirleri de aldık, almaya da devam ediyoruz. Daha önce siperlik maske üretme faaliyetlerinde bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne destek verip üretim yaptık. Şimdi de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle birlikte maske üretiyoruz. İlk etapta 25 bin adet maske üreteceğiz. İhtiyaç durumuna göre ilerde yeni değerlendirmelerde bulanacağız. Burada çalışan, katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim memleketimizi ve tüm insanlığı bu salgından, bu zor zamanlardan tez zamanda kurtarsın" dedi.

ERZİNCAN’DA 14 GÜN KARANTİNADA KALAN GURBETÇİLER UĞURLANDI

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının ardından Suudi Arabistan’dan getirilen ve Erzincan’da karantina altında tutulan 173 Türk vatandaşı, karantina sürelerinin tamamlanmasının ardından evlerine gitmek üzere bugün uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinasyonunda, Dışişleri, İçişleri, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarının yürüttüğü çalışmayla Suudi Arabistan’dan kalkan uçakla Erzincan’a getirilen 173 Türk vatandaşının KYK yurdundaki karantina süreci sona erdi.

14 gün boyunca karantinada kalan vatandaşların her türlü ihtiyaç ve hizmetleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Sağlık Müdürlüğü, Türk Kızılay’ı koordinasyonunda sağlandı. Karantina süresi dolan vatandaşlar memleketlerine gitmek üzere otobüslerle yurttan ayrıldı.

Uğurlama merasiminde yurttan ayrılan vatandaşlara Erzincan Orman İşletme İl Müdürü Tekin Işık ve Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu tarafından çam ve ceviz fidesi hediye edildi. KYK yurdundan memleketine gitmek için ayrılan Ahmet Ağgün isimli vatandaşta saz çalıp türkü söyleyerek Erzincan’a veda etti.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, "Suudi Arabistan’dan gelen 173 misafirimizin karantina süreçleri bitti. Memleketlerine uğurluyoruz. 21 Nisan tarihi itibariyle gelmişlerdi bugün de yolcu ediyoruz" dedi.

KORONA NEDENİYLE YOĞUN BAKIMDA HASTA KALMAYINCA SAĞLIKÇILAR SEVİNDİ

Elazığ'da test ve tedavilerin yapıldığı yerlerden Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde korona virüsten dolayı yoğun bakım hastası bitince sağlıkçılar müzik eşliğinde oynayarak kutlama yaptı.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da korona virüsüyle mücadele aralıksız devam ediyor. Kentte bugüne kadar hastalığa yakalanıp hastanelerde tedavisi yapılan 61 kişiden 52’si sağlına kavuştu, 4 kişi ise hayatını kaybetti. Kentte 5 vakanın normal serviste tedavisi sürerken, FÜ Hastanesi dahil diğer hastanelerde yoğun bakımda vaka kalmadığı öğrenildi. FÜ Hastanesi’nde yoğun bakım hastası kalmayınca sağlık çalışanları mutluluklarını, müzikle beraber bir odaya tek tek girerek oynayarak gösterdi. Renkli görüntüler oluşturan o anlar ise cep telefonuyla kaydedildi.

Öte yandan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise dün yaptığı açıklamada kentte sadece serviste tedavisi süren 5 hasta kaldığını ve tedavilerinin sürdüğünü belirterek rehavete kapılmamasını istemişti.

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vefa Sosyal Destek Grubunun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini söyledi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılanmaya devam ediyor. Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce isimleri tespit edilen ailelere yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Karantinada bulunan ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan “Vefa Sosyal Destek Grubu", ailelerin taleplerini evlerine teslim ediyor. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini söyledi. Vali Akbıyık, ayrıca korona virüsle alakalı alınan tedbirlere vatandaşların, kurum ve kuruluşların en üst düzeyde riayet ettiğini söyledi.

KARS’TA KORONA VİRÜSTEN 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

AK Parti Kars Milletvekilleri Video Konferans bağlantısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

Kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, uzun süreden beri sır gibi saklanan ve basın mensuplarını bilgi verilmeyen Korona virüs, (Kovid-19) salgını ile ilgili açıklamalardan bulundular.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Korona virüs nedeniyle 6 kişin hayatını kaybettiği Kars’ta toplam vaka sayısının 136, iyileşen hasta sayısının 44, mevcut hastanede tedavi gören vaka sayısının 68 olduğunu açıkladılar.

MUŞ BELEDİYESİ EKİPLERİ ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Muş Belediyesi, şehir merkezinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor

Muş Belediyesi ekipleri, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği maske dağıtımlarını sürdürüyor. Ekipler yoğun olarak kullanılan bölgelerde vatandaşlara maske dağıtarak korona virüs ile mücadele konusunda tavsiyelerde bulundu. Maske dağıtımı sırasında vatandaşlara rehavete kapılmamaları gerektiğini söyleyen ekipler, sosyal mesafenin korunması hususunda uyarılarda bulundu.

Korona virüsle mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, “Muş Belediyesi olarak bir ayı aşkın bir süredir kendi sorumluluk alanımız çerçevesinde korona virüs ile mücadele ediyoruz. Bir taraftan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan valiliğimiz öncülüğünde yapılan çalışmalarda yer alarak insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamanın gayretindeyiz. Ücretsiz maske dağıtımlarımız belirli periyotlarda devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlarımıza zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını öneriyoruz. Buna rağmen kamu kurumlarda görevli olanlar, faaliyetleri kısıtlanmayan esnaflarımız ve bunların dışında çeşitli sebeplerle dışarıda olmak zorunda olan vatandaşlarımıza bu hizmetimizi sunuyoruz. Gerekli uyarılarda bulunuyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, yetkililerimizin de uyarılarını dikkate alıp uygulayarak bu zorlu süreci atlatırız” dedi.

TEST SONUCUNU BEKLEMEDEN HASTANEDEN KAÇTI

Malatya’da korona virüs semptomları göstermesi nedeniyle hastaneye başvuran kişi, sonucun çıkmasını beklemeden hastaneden kaçtı. Polisi de alarma geçiren hasta, evinde bulunarak sağlık görevlileri ve güvenlik güçleri tarafından ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

Battalgazi ilçesin bağlı Beylerbaşı Mahallesi'nde yaşayan 41 yaşındaki A.K., yüksek ateş, öksürük gibi korona virüs semptomları nedeniyle sabah saatlerinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada korona virüs testi yapılan hasta, iddiaya göre bir yolunu bulup hastaneden kaçtı. Durumu fark eden sağlık ekipleri hemen polise haber verdi.

Polis ekipleri şahsın evde olduğunu belirleyince, özel korunaklı sağlık görevlileri şahsı ve eşini evden alarak ambulansla yeniden hastaneye götürerek gözetim altına aldı. Şahsın korkarak hastaneden kaçtığı belirtilirken, korona virüs testinin sonucunun henüz belli olmadığı öğrenildi.

KORONA VİRÜSÜ YENEN GAZETECİ AİLESİYLE BİRLİKTE PLAZMA BAĞIŞINDA BULUNDU

Malatya’da ailece korona virüse yakalanan Gazeteci Esma Karadoğan, iyileştikten sonra ilk iş olarak plazma tedavisine destek olmak için ailece bağışta bulundu.

Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı Çin’de uygulanan plazma tedavisinin ardından Türkiye’de ilk kez Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gerçekleştirilen immun plazma hastalara umut oldu. Plazma tedavisinin uygulandığı ilk hasta olan Abidin Aybar’ın virüsü yenmesi ile plazma bağışları da arttı.

Malatya’da uydudan yayın yapan ER TV’nin Haber Müdürü Esma Karadoğan (31) bir süre önce korona virüse yakalandı. Eşi Orhan Karadoğan (32) ile annesi Ergül (51) ve babası Haci Orak’ın (51) da testleri pozitif çıkınca tedavi süreci başladı. Esma Karadoğan tedavi sürecini evde geçirirken, eşi ile anne ve babası ise Turgut Özal Tıp Merkezinde yatarak tedavi gördü. Yaklaşık 14 günlük sürecin ardından virüsü yenen Esma Karadoğan ve ailesinin ilk işi ise immun plazma tedavisi için bağışta bulunmak oldu.

Hastaneye giderek bağışta bulunan Karadoğan, testlerinin negatif çıkmasının ardından 14 gün bekledikten sonra yeniden test yaptıklarını ve sonucun negatif çıkması ile plazma bağışında bulunma kararı aldıklarını söyledi. Bir kişiye bile umut olma adına ailece bu kararı aldıklarını ifade eden Esma Karadoğan, “İnşallah bu şekilde bir hastanın bile sağlığına kavuşması bizim için mutluluk verici" dedi. Tedavi süreci ile ilgili de konuşan Karadoğan, “Zor bir süreçti çok ağır atlatmadık ama ailece psikolojik zorluklar da yaşandı. Çok şükür bu hastalığı atlattık, darısı diğer hastaların başına” şeklinde konuştu.

Haci Orak ise tedavi sürecinde kendileri ile yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “İnşallah bu bağışımız ile birkaç kişiye faydalı olabiliriz. Devletimize, milletimize bu şekilde faydalı olabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu

TAZİYE DÜZENLENEN MAHALLEDEKİ VAKA SAYISI 15 OLDU

Van’ın İpekyolu ilçesinde taziye düzenlenen ve muhtarı görevden alınan mahalledeki korona virüs vaka sayısı 15 oldu.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İpekyolu ilçesi Ortanca Mahallesi’nde 6 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası mahallede karantina uygulaması başlatıldığı belirtilerek, “Muhtar Mehmet Nuri Yönten de mahallede taziye kurulmasına izin verdiği için açılan soruşturma kapsamında İpekyolu Kaymakamlığı tarafından görevden alınmıştı. Korona virüs vakalarının tespit edilmesinin ardından sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası, Ortanca Mahallesi’nde 9 kişinin daha korona virüs testi pozitif çıktı. Bununla birlikte Ortanca Mahallesi’nde vaka sayısı 15’e yükseldi” denildi.

Başkale ilçesi Ilıcak Mahallesi ile mahalleye bağlı Belliyurt mezrasında karantinanın bugün itibariyle sonlandırıldığı kaydedilen açıklamada, “Van’da şu anda 9 mahalle, 1 mezra, 5 sokak, 2 apartman (8 hane) karantina altında. Pandemi süresince toplam 38 bin vatandaşımız karantina altına alınmıştır. Karantinası tamamlananların dışında şu anda tedbir amaçlı 9 bin vatandaşımızın karantinası devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL KARTLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

Van Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle 520 ailenin sosyal kartını evlerine götürerek teslim etti.

Van’da yardıma muhtaç aileler için başlatılan sosyal kart uygulaması devam ediyor. Korona virüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle sosyal yardımlarını arttırarak devam ettiren Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların salgın riskine karşı yoğunluk oluşturmaması için de çeşitli tedbirler aldı. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca bin 660 ailenin sosyal kartlarına mayıs ayı para yüklemesi yapıldı. Sosyal kartlar, daha önce vatandaşlara Van Büyükşehir Belediyesinde verilirken, salgın sonrası yardımlar, evde kalınmasını sağlamak amacıyla vatandaşın kapısına götürülerek ilgili kişiye teslim ediliyor. Sosyal hizmet uzmanları tarafından şu ana kadar 520 ailenin kartları evlerine götürülerek teslim edildi.

Yardıma muhtaç ailelerin tespit edilmesi için titiz bir çalışma yapan sosyal hizmet uzmanları, şu ana kadar yılda 3 bin 650 ailenin tespitini yaparak, bunlardan 3 bin 151’ine sosyal kart başta olmak üzere çeşitli yardımlar ulaştırdı.

 
Otomobilde poşet poşet uyuşturucu ele geçirildi
 
383 bin TL değerinde kaçak sigara tütünü ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti 247'nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
ERİHDER’den 500 aileye destek
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği (ERİHDER) 500 dar gelirli aileye gıda yardımında bulundu.
Sunar: ‘Ülkenin kazanımlarına sahip çıkalım’
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, instagram üzerinden gençlerle buluştu.
 
Aşkale’de 12 bin 500 maske dağıtıldı
Bir süre önce Aşkale'de üretimine başlanan maskeler vatandaşa dağıtıldı.
İspir’de Korona tedbirleri değerlendirildi
İspir İlçesi'nde Korona virüs tedbirleri gözden geçirildi.
Orhan’dan Allah Rızası vurgusu
Orhan, "Hiç şüphesiz amme hizmeti olarak gördüğümüz kamusal çalışmalarda ...
 
Aşkale'de 7 hafta sonra pazar kuruldu
Aşkale ilçesinde Korona virüs tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde ...
Jandarma fitrelerini köylüye bağışladı
Hakkari İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerler fitre ve zekatlarını ...
Korona nedeniyle balkonlarda mukabele geleneği
Elazığ’da Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir apartman sakinleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva