ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
HABERLER>BÖLGEDEN
26 Nisan 2020 Pazar - 17:54

Doğu’da Dayanışma hasleti, kardeşlik hassasiyeti

Doğu Anadolu Bölgesinde yardımlaşma olgu ve hasleti ön plana çıktı. Dini hassasiyet ve dikkatlerin doruğu yükseldiği Ramazan ayı iklimi içinde bölge illerinde paylaşma ve dayanışma etkinlikleri artış kaydetti.

Doğu’da Dayanışma hasleti, kardeşlik hassasiyeti

Doğu Anadolu Bölgesinde yardımlaşma olgu ve hasleti ön plana çıktı. Dini hassasiyet ve dikkatlerin doruğu yükseldiği Ramazan ayı iklimi içinde bölge illerinde paylaşma ve dayanışma etkinlikleri artış kaydetti. Vefa Grupları ev ev yardıma koşarken, vatandaşlarda kendi aralarında sosyal mesafe kuralına uyarak dara yetişmede yarıştılar.

BİNGÖL’DE YURTTA MİSAFİR EDİLEN VATANDAŞLAR, SAĞLIKÇILARI ALKIŞLADI
Macaristan ve Karadağ’dan getirilen 271 kişi, kaldıkları yurdun penceresinden sağlık çalışanları için alkış tuttu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan tahliye operasyonu kapsamında Macaristan ve Karadağ’dan 271 Türk vatandaşı Bingöl’e getirildi. Burada 271 kişi valilik koordinesinde 14 gün boyunca karantinada kalmak üzere yurtlara yerleştirildi. Yurtta kalan vatandaşlar, bugün akşam saatlerinde odalarının penceresinden sağlık çalışanları için alkış tuttu.

BİNGÖL’DE MASKE DAĞITIMI

Bingöl Valiliği, e-devlet üzerinden talepte bulunan 9 bin 250 kişiye maske dağıtımı yapıldığını, taleplerin yerine getirilmeye devam ettiğini bildirdi.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de valilik koordinesinde çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımı eczane haricinde, e-devlet üzerinden de talebi olan vatandaşlara teslim ediliyor. Bugüne kadar kentte e-devlet üzerinden talep edilen 9 bin 250 adet maskenin vatandaşlara teslim edildiği bildirildi.

AHLAT’TA YAŞLILARIN RAMAZAN PİDESİ VE HURMASI BELEDİYEDEN

Bitlis’in Ahlat ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan yaşlı vatandaşların Ramazan pidesi ve hurması Ahlat Belediyesi tarafından temin ediliyor.

Ahlat Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Ramazan pidesi, hurma, kahve ve kolonya gibi ikramda bulunuyorlar. Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’da belediye ekipleriyle birlikte yaşlıları ziyaret ederek Ramazan ayının ilk pidelerini ve hurmalarını ikram etti. Başkan Çoban, ziyaretlerinde yaşlılarla sohbet ederek sıkıntılarının olup olmadığını soruyor. Sıkıntı ve sorunları olan yaşlıların taleplerini de alan Çoban, en yakın zamanda çözüme kavuşturacağı sözünü veriyor. İlçedeki yaşlıları ziyaret ederek başta Ramazan pideleri olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirten Başkan Çoban, bu ziyaretlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi. Yaşlı insanların bu ülkenin en değerlileri olduklarını altını çizen Çoban, “Korona virüsü insanımızı büyük nispette moral ve motivasyonuna zarar verdi. Burada en fazla yıpranan yaşlılarımız oldu. Bizde sadece bugün yaşlılarımızı ziyaret ettik. Değerli büyüklerimizin duasını almak üzere ilk iftar pidelerini ve hurmalarını ikram ettik. Yaşlılarımızın duasını da alalım ki insanlığın başına bela olan musibetten insanlık kurtulsun. Halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu süreçte devletimiz muazzam bir mücadele ortaya koydu. Bizlerde mahalli idareler olarak iyi bir gayretle çalıştık. Bu arada tabi vefa grubumuz olarak Kaymakamlıkla oluşturulan ekiple güzel bir yardım ağı gerçekleştirdik. Ama yaşlılarımızın gönlünü almak yardımla olmaz dedik ve bu vesileyle onları ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi İnşallah bu virüsü yener ve çifte bayram yaparız” dedi.

ELAZIĞ'DAN 1 MİLYON FİDEYLE "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" KAMPANYASINA DESTEK
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı kampanyaya, Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren ve Avrupa'da ilk olan merkezde 1 milyon tohum ekilip, fide yetiştirilerek destek verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Avrupa'da ilk defa Elazığ'da kurulan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, korona virüsle mücadele kapsamında görev almaya başladı. Siperlik üretiminde seriye geçerek önemli bir destek sağlayan merkezin 25 bin metrekarelik alanında da çiftçiler için önemli bir adım atıldı. Valilik koordinesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün katkısıyla Çocuk ve Gençlik Vakfı’nın 25 bin metrekare organik tarım ve hayvancılık alanına 1 milyon adet domates, patlıcan, salatalık, biber tohumunun ekimi gerçekleştirildi. Ekilen tohumlar yeşererek fide haline gelmeye başladı. Yaklaşık 1 ay içerisinde tüm fidelerin kent merkezi ve 10 ilçedeki çiftçilere ücretsiz olarak Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla ulaştırılmasını planlandığı öğrenildi.
24 YILDIR YALNIZ YAŞAYAN İFAKAT NİNEYE VEFALI ZİYARET

Elazığ’da korona virüsle mücadele kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunanlar psikososyal destek ekipleri tarafından tek tek aranıp, hem durumları takip ediliyor, hemde yalnızlıkları paylaşılarak ihtiyaçlarının görülmesi sağlanıyor. Bu kapsamda eşi 24 yıl önce vefat eden 80 yaşındaki İfakat nineye ulaşan ekipler, hem evinde ziyaret edip yalnızlığını paylaştı, hemde acil ihtiyaçlarını giderdi.

Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu korona virüsle mücadele kapsamında her türlü çalışmaya katılıyor. Bugüne kadar yaklaşık 140 bin talebi karşılayan polis, jandarma, AFAD, Kızılay, Zabıta,vakıf ve diğer kurumlardan görevlilere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’de destek veriyor. Müdürlükte görevli psikolog, sosyal hizmet uzmanı, sosyolog, danışman ve rehber öğretmenlerden oluşan ekip 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanları her gün arayarak görüşmeler yapıyor. Hasta ve yaşlıların taleplerini alıp gruba ileten ekip, özellikle de yalnız yaşayanların gönlüne dokunuyor.

Çalışmalarını sürdüren psikososyal ekipler, kronik rahatsızlığı bulunan ve 24 yıl önce eşinin vefatının ardından yalnız yaşamak zorunda kalan 80 yaşındaki İfakat Özçelik’e ulaştı. İfakat nineyi düzenli olarak aramaya başlayan ekipler hem isteklerinin yerine getirilmesine aracılık etmeye hem de, onun yalnızlığını paylaşmaya başladı. Özçelik’in acil bazı ihtiyaçlarını temin eden ekip, evin de de ziyaret edip, yapılması gerekenleri not aldı.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren İfakat nine, eşinin 24 yıl önce vefat etmesinin ardından tek başıma yaşamaya başladığını aktardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve görev yapan tüm ekiplere dua eden İfakat nine, kendisine yardımcı olanlara da tek tek teşekkür etti.

KARANTİNAYA ALINAN KÖYLERDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Hakkari’de korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Kırıkdağ ve Çanaklı köylerinde güvenlik önlemleri arttırıldı.

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Kırıkdağ ve Çanaklı köyleri, birkaç kişide korona virüs tespit edilmesi üzerine tedbir amaçlı karantinaya alınmıştı. Hakkari Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 24 Nisan günü aldığı karar ile iki köy 14 gün süreyle karantinaya alınırken, giriş çıkışlar ise güvenlik güçleri tarafından kontrol altında tutuluyor.

HAKKARİ’DE KONONA VİRÜS DENETİMLERİ ARTTIRILDI

Hakkari’de Ramazan ayına girmemiz ile birlikte kentte korona virüs denetimleri arttırıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda il genelinde korona virüs önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Ramazan ayı ile birlikte denetimlerin aralıksız olarak sürdürüldüğü Hakkari’de en ufak bir ayrıntı ise gözden kaçırılmıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin değişik noktalarında anons yapıp maske denetimi, sosyal mesafe kuralları ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, Hakkari Belediyesi ise esnaflara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ramazan ayının ilk gününde itibaren Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibi vatandaşların güven içinde alışveriş yapabilmeleri için kentin en işlek caddelerini baştan sona kadar ilaçlamadan geçirdi. Hakkarili vatandaşlar korona virüs tedbirlerini elden bırakmayan valilik, belediye ve il emniyet müdürlüğü yetkililerine teşekkür etiler.

KARS’TA KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Malta ve İrlanda’dan getirilerek Kars’ta karantina altına alınan iki Türk vatandaşına doğum günü sürprizi yapıldı.

Malta ve İrlanda'dan Kars'a getirilen 219 Türk vatandaşının KYK'ya bağlı İpek Yolu Yurdu'ndaki karantinası sürüyor. Malta’dan gelen Veysel Deniz ile İrlanda’dan gelen Ahmet Kızıloluk’un odasına pasta ile giden Kars Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi, doğum günlerini kutladı. Yaşadıkları sürprizle duygulu anlar yaşayan Deniz ve Kızıloluk, görevlilere teşekkür etti.

KARS’TA 1 KÖYDE DAHA KARANTİNA KALDIRILDI

Kars’ta 1 daha önce karantinaya alınan köylerde karantina uygulaması tek tek kaldırılıyor. Kentte son olarak Tükmeşen Köyü’nde karantina uygulaması sona erdi.

Kars’ın Digor İlçesi’ne bağlı Türkmeşen Köyü’nde corona virüs ile mücadele kapsamında uygulanan karantina sona erdi.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Pandemi ile mücadele tedbirleri kapsamında karantina uygulanan Digor ilçesi Türkmeşen köyünde karantina uygulamasının kaldırılması kararlaştırılmıştır” denildi.

ARDAHAN’DA GÜNDE 15 BİN MASKE ÜRETİYORLAR

Ardahan Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında önlemlerini artırdı. Belediye öncülüğünde kurulan atölyede Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun olarak dikilen maskeler, ücretsiz dağıtılıyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kurulan atölye ile Ardahan ve çevresinde maske sorunu kalmayacağını müjdeledi.

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında maske kullanımı artmaya başlayınca stoklarda sorun yaşandı. Bunun üzerine Ardahan Belediyesi öncülüğünde kurulan atölye de maske üretimi kapasitesini arttırdı. Kapasite artırımı ile şehrin ihtiyacının yanı sıra komşu illerin de maske ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Korona virüs salgını nedeniyle, 30 kişinin çalıştığı, Ardahan Belediyesi tekstil atölyesinde günde 15 bin maske üretiliyor.

Tekstil atölyesinde çalışanları ziyaret eden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, maske sıkıntısı yaşamayan tek ilin Ardahan olduğunu söyledi. Başkan Demir, "Türkiye’de maske sorunu olmayan tek il Ardahan. Üretimimizi günlük 7 binden 15 bin adete çıkarttık. Üterim alanımız dünya hijyen koşullarına tam olarak uygun. Adeta bir kimya laboratuvarı gibi. Çalışanlarımız sosyal mesafeye uygun bir ortama sahipler. Makineler arası şeffaf cam ile korumalı, çalışanlarımız eldivenli ve maskeli bir şekilde çalışıyor. Ardahan’ın merkezi nüfusu 22 bin, bizim ürettiğimiz maske sayısı 15 bin. Yine vatandaşlarımız ve halkla ilişkileri olanlar için belediye olarak 4 bin adet şeffaf maskelerden dağıttık. Evde kalan çocuklar için matematik takımı, büyükler için de satranç takımı dağıttık" diye konuştu.

Başkan Demir, "Şunu iddia ediyorum. Türkiye'de ilk üç gün sonrasında maske sıkıntısı yaşamamış tek il Ardahan'dır. Kent merkezi nüfusumuz 22 bin, bizim ürettiğimiz maske sayısı 15 bin. Biz burada tüm dinamiklerimizle siyaset gözetmeden o parti, bu parti gözetmeyeceğiz, bizim partimiz Ardahan'dır. Görev yaptığımız süre de böyle olacaktır" dedi.

IĞDIRLI ÖĞRETMENLER ‘AL ELMASI’ TÜRKÜSÜYLE MORAL VERDİ

Iğdır’da bir grup müzik öğretmeni, korona virüs (Covid-19) nedeniyle veli ve öğrencilere moral amacıyla ‘Al Elması’ türküsünü seslendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Müdürlüğü tarafından başlatılan “Öğretmenlerimiz Türkiye için Söylüyor” projesi kapsamında Iğdır’da bir grup müzik öğretmeni, Iğdır yöresine ait "Al Elması" türküsünü seslendirdi. Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşlar için öğretmenler türküyü evlerinde ayrı ayrı çalarak seslendirdiler. Tolga Özdemir, Ozan Malkoç, Ercan Karan, Kürşad Sayhan, Serhat Bulut, Gökhan Turan, Tuğçe Turan, Mahmut Babar, Gencehan Adıgüzel’in çaldığı enstrümanlar eşliğinde Oğuzhan Ur, Sema Gümüş ve Öznur Çapa türküyü seslendirdi.

GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Muş’un Malazgirt ilçesinde bir araya gelen Muş Şivesi Grubu üyeleri, ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım dağıttı. Muş Şivesi Grubu Başkanı Mehmetşah Balkaya, beraberindeki Maşallah Yetiş ve Abdurahman Çağlayan, Malazgirt ilçesinde irtibata geçtikleri Bayram Kartal ile birlikte yaklaşık 30 aileye nakdi yardım yaptı. Gönüllü gençler korona virüsle mücadele kapsamında evlerinden çıkamayan ve maddi durumu düşük olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek nakdi yardımda bulundular.

Amaçlarının gönülleri yapmak olduğunu dile getiren Muş Şivesi Başkanı Mehmetşah Balkaya, "İhtiyaç sahipleri için bu zor günlerde böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanyamız Muş ve tüm ilçelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik yaptık. Bizler tamamıyla gönüllülük esasıyla çalışan gençleriz. Bizim herhangi bir dernekle veya başka bir şeyle alakamız yoktur. Bizler tüm Türkiye’mizdeki yardım sever vatandaşlar ile irtibata geçiyoruz ve topladığımız giysi, gıda ve nakdi yardımları Muş ve İlçelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Amacımız mutlu olmayan, yüzü gülmeyen yetim çocuğumuz, kardeşimiz ve vatandaşımız kalmasın. Allah'ın izniyle ve hayırseverlerimizin de katkılarıyla bu hayırlı işte yol aldık ve birçok ailemizin yüzünü güldürebildik. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Gönüllü gençler ile irtibata geçen ve ilçeye yardımların ulaşmasına vesile olan Malazgirtli Bayram Kartal ise “Bu gönüllü kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten çok anlamlı bir yardım kampanyası yapıyorlar. Tüm dünyanın içinden geçtiği bu zor günlerde birbirimize yardım etmemiz lazım. Bu yardımları yapan gönüllü gençlerimizi yürekten kutluyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

KORONAYI YENDİ ‘ERİK DALI’ EŞLİĞİNDE TABURCU OLDU

Türkiye’de korona virüsü yenerek sağlığına kavuşan hasta sayısı her geçen gün artarken, Malatya’da da iyileşen genç bir hasta sağlık çalışanlarının ‘Erik Dalı’ şarkısıyla oynayarak taburcu edildi.

Korona virüs (Covid-19) salgınında tablo Türkiye’de son günlerde iyiye doğru giderken, virüsü yenerek sağlığına kavuşan hastalar da taburcu edilmeye devam ediyor. Malatya’da da Turgut Özal Tıp Merkezinde Covid-19’u yenerek sağlığına kavuşan genç kadın, sağlık çalışanlarının ‘Erik Dalı’ oyun havası eşliğinde oynayarak taburcu edildi.

Virüse karşı mücadelede ön safta olan sağlıkçıların hastalarını iyileştirerek güle oynaya taburcu ettikleri anlar ise renkli görüntüler ortaya çıkardı.

SOKAĞA ÇIKMAYAN VATANDAŞA ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI

30 büyükşehir ve Zonguldak ile birlikte sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Malatya’da Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahiplerine iftar öncesi ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı iller arasında yer alan Malatya’da, Kızılay Malatya Şubesi de evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverlerin desteği ile ücretsiz Ramazan pidesi dağıttı. Melekbaba Mahallesinde gerçekleştirilen ekmek dağıtımı ile ilgili konuşan Türk Kızılayı Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Av. Umut Yalçın, hayırseverlerin desteği ile temin ettikleri pideleri iftardan önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını belirterek, bağışların sürmesi durumunda yardımların Ramazan boyunca süreceğini dile getirdi.

Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir ise, mahallelerinde yardıma muhtaç ailelerin çok olduğunu belirterek, hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

VEFA EKİBİ, ÇİÇEK TEYZENİN ŞOFBEN İHTİYACINI KARŞILADI

Tunceli'de valilik koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu bu kez 70 yaşındaki çiçek teyzenin yardımına koştu talep ettiği şofbeni alıp taktı.

Merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Çiçek Almak, sıcak su ihtiyacını karşılamayınca valilik koordinesinde oluşturulan “ Vefa Sosyal Destek Grubu” nu arayarak yardım istedi. Vatandaşın isteğini yerine getirmek için Vali Tuncay Sonel’in talimatıyla evine giden ekipler, Çiçek teyzeye elektrikli şofben hediye edip taktı. İhtiyacı karşılanan Çiçek teyze Vali Sonel olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti.

Devletin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanına gösterdiklerini belirten Vali Tuncay Sonel “Vefa Sosyal Destek Gruplarındaki kahramanlarımız 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan kıymetli büyüklerimizi isteklerini evlerine götürerek yerine getirmeye devam ediyorlar sağ olsunlar” dedi.

FIRINLARDAN KAPI KAPI EKMEK HİZMETİ

İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan fırınlar, Ramazan ayıyla birlikte yoğun hizmet sunarak ekmeği vatandaşın kapısına kadar götürüyor.

Yeni tip Korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında Van hayalet şehre döndü. Kısıtlama süresince birçok sektörden iş yeri kepenk kapatırken, kısıtlamadan muaf tutulan fırınlar ise yoğun bir hizmet veriyor. Fırın çalışanları çıkan sıcak ekmekleri; mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı vatandaşın ayağına kadar götürüyor. Kentin en ücra köşelerine kadar ekmek hizmeti sunan fırın çalışanları, Ramazan ayı dolayısıyla yoğun bir çalışma sergiliyor.

İHA muhabirine konuşan fırın çalışanı İsmail Yavuz, vatandaşa hizmet etmek için ellerinden gelenini yaptıklarını belirtti. İki araçla mahalle mahalle servise çıktıklarını ifade eden Yavuz, “Belli noktalara gidiyoruz. Arkadaşlarla ‘ekmek’ diye sesleniyoruz. Süreçte ekmeklerimizi düzenli bir şekilde dağıtmaya çalışıyoruz. Bizi balkondan gören kimi vatandaşlar direkt sesleniyor, kimisi aşağı iniyor, kimisi de aşağı sepet gönderiyor. Diğer taraftan da bizler ekmeği kapılarına kadar götürüyoruz” dedi.

 
Hurda hırsızları suçüstü yakalandı
 
41 gündür aranıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’de dar gelirli ailelere gıda desteği
Erzurum Valiliği ve Aziziye Kaymakamlığı Vefa Grubu tarafından ilçede ...
Hakkari’de 2 köy karantinaya alındı
Hakkari’nin Kırıkdağ ve Çanaklı köyleri korona virüs tedbir kapsamında karantina altına alındı.
65 yaş üstüne, sazlı sözlü Vefa
Tunceli'de sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstündekilerin taleplerini ...
 
Şehit annesine "Vefalı" hizmet
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yaş kısıtlamasına takıldığı için oğlunun ...
Anıt Müze meraya döndü
Baharın gelmesiyle birlikte Kılıçlar Anıtı bahçesinde uzayan çimlerin ...
Olur Belediyesinden esnafa kira desteği
Olur Belediyesi Korona virüs nedeni ile Olur ilçesinde kapalı olan 21 ...
 
Oltu’da yüksek kesimlere kar yağdı
Oltu’nun yüksek kesimlerine kar yağması ilçede hava sıcaklığının 6 dereceye ...
Horasan Vefa Grubu çocukları sevindirdi
Horasan ilçesi Recep Tayyip Erdoğan mahallesinde ikamet eden Esila Alper, ...
Doğu’da Milli coşku doruktaydı
Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de 23 Nisan Ulusal ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva