ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>BÖLGEDEN
1 Nisan 2019 Pazartesi - 18:47

Doğu’da AK Bayram

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde tekrar Muş Belediye Başkanlığına seçilen Feyat Asya, mesainin ilk günü vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

Doğu’da AK Bayram

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde tekrar Muş Belediye Başkanlığına seçilen Feyat Asya, mesainin ilk günü vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, dün yapılan seçimlerde vatandaşların teveccühünü kazanarak bir kez daha belediye başkanlığına seçildi. Seçim maratonunun ardından ilk olarak Muş Belediyesi ek hizmet binasına gelen Başkan Asya, vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılandı. Herkesle tek tek ilgilenen Başkan Asya, teveccüh ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Asya, daha sonra kendisini karşılayan kalabalıkla meclis salonuna geçti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Asya, “27 Kasım 2018 tarihinde adaylığımın açıklanmasının ardından 120 günü aşkın bir süre seçim kampanyamızı yürüttük. Bu süre içerisinde vatandaşlarımızın gönlünü kazanmayı gaye edinerek kendimizi ve icraatlarımızı anlatmaya çalıştık. 31 Mart’ta hem 5 yıllık çalışmalarımız hem de son seçim kampanyamızdaki çalışmalarımızın karşılığını sandıktan aldık. Vatandaşlarımızın çoğunluğu tercihini bizden yana kullanarak bir kez daha teveccüh gösterdiler. 1 Nisan itibariyle yeniden bu şehrin hizmetkârıyız. Bizleri bu göreve layık gören ailesi, mensubiyeti, yaşam biçimi, aidiyeti ve felsefi inancı her ne olursa olsun 17 mahallemizdeki tüm hemşehrilerim başımızın tacıdır, başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

“Bu şehirde hiçbir zaman ayrıştırıcı bir dil kullanmadık ve asla kullanmayacağız” diyen Başkan Feyat Asya, “Hazreti Mevlana’nın dediği gibi ‘Bizler sevgi tohumları ekmeye geldik.’ Allah’a hamdolsun ki geçmiş 5 yıldan bugüne kadar bizim yaşam biçimimiz ve yönetim şeklimiz hep sevgi üzerine oldu. Bundan sonra da aynı minval üzere devam edecektir. Bugüne kadar nasıl ki toplumun her kesiminin hassasiyetini göz önünde bulundurarak hizmet ettiysek, bundan sonra aynı hassasiyeti daha da titizlikle sürdüreceğiz. Biz bugünden itibaren rahat bir şekilde ‘Herkes güvendedir’ ifadesini kullanabiliriz. Çünkü biz huzur ve barış ortamında her kesimin ve ilimizin hizmetlerle buluşmasını sağlamayı gaye ediniyoruz. Bizlere bu imkanı veren Allah’a sonsuz şükür ederken, sizlere de şükranlarımı arz ediyorum. İnsan olmamız hasebiyle yanlış yapmaya meyilliyiz. Bazen hatalarımız oldu veya olabilir. Ama önemli olan hatalar üzerine ısrarımız olmadı, olmayacak. Uyarıları dikkate alarak kendimize çeki düzen vereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birleştirici ve çözüm odaklı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Onun için biz sizlerle varız. Dün de bugün de sizler buradaydınız. Bugün aktör olarak bizler sizin yanınızdayız. Yarın yine kadim olarak kalacak olan sizlersiniz. Dolayısıyla bundan sonra fitne diline kulak asmamanızı rica ediyorum. Bir makam, mevki ve yükseliş için fitne mekanizmasını harekete geçirmek isteyenlere Peygamber Efendimizin (SAV) ‘Fitne uykudadır, onu uyandırana lanet olsun’ sözünü hatırlatıyorum. Bugün itibari ile bir kez daha bu kardeşliğimizi pekiştireceğimizi, bu kadim halka hizmet edeceğimizi beyan ediyoruz. Bu vesile ile seçim sürecinde beni yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek’e, il başkanlığımızın tüm kademelerine, parti büyüklerimize, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm kademelerine, bizlere destek veren Hür Dava Partisi’ne, bizlerle birlikte yol yürüyen herkese sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Rabbim hizmet yolunda bizi halkımıza karşı, daha sonra da hepimizi kendisine karşı mahcup etmesin” diye konuştu.

Başkan Asya, konuşmasının ardından vatandaşların tebriklerini kabul etti.

 
Milletvekili Çelebi’den seçim teşekkürü
 
Doğu Belediyelerinde Cumhur İttifakı damgası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Çelebi’den seçim teşekkürü
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ...
Gakkoşlardan AK tercih
Resmi olmayan sonuçlara göre yapılan yerel seçimlerde AK Parti'nin Elazığ ...
Arıkan: "İnsanlarımızın içinde olacağız”
Bingöl’de resmi olmayan sonuçlara belediye başkanı seçilen AK Parti’nin ...
 
Aydın’dan seçim teşekkürü
2019 Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Horasan Belediye ...
Orhan: “Aziziye şahlanışına devam edecek”
Cumhur ittifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet ...
Malazgirt’te AK kararlılık
Belediye başkanı kayyum olan Malazgirt’te AK Parti belediye başkanlığını kazandı.
 
Yılmaz seçim sonuçlarını değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bu süreç artık bitti ...
Aşkale “Cumhur İttifakı” dedi
2019 yılı mahalli idareler seçiminde Aşkale tercihini Cumhur İttifakından ...
Erzurum – Karlıova yolunda kaza: 1 yaralı
Kaza, Bingöl Karlıova karayolu Halifan Köyü yakınlarında meydana geldi
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva