ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>BÖLGEDEN
17 Nisan 2020 Cuma - 16:27

Doğu corana-19 gündeminde Vefa damgası

Doğu Anadolu Bölgesinde corona-19 günlerine vefa sosyal destek gruplarının fedakarane çalışmaları damga vuruyor.

Doğu corana-19 gündeminde Vefa damgası

Doğu Anadolu Bölgesinde corona-19 günlerine vefa sosyal destek gruplarının fedakarane çalışmaları damga vuruyor. Erzurum’da Valilik, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri semt semt maske dağıtımı yapıp ihtiyaç sahiplerine gıda desteği verirken, il polisi toplu alanlarda sosyal mesafenin aşılmasına izin vermiyor.

AĞRI VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU 6 BİN 418 KİŞİNİN İHTİYACINI KARŞILADI

Ağrı Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, Ağrı’da 6 bin 418 vatandaşın ihtiyacı karşıladı. Ağrı Valiliği bünyesinde kurulan ve 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet veren Ağrı Vefa Sosyal Destek Grubu, Ağrı Merkez ve ilçelerde toplamda 6 bin 418 ailenin gıda, ilaç, maaş ve diğer ihtiyaçlarını karşıladı. Ağrı’da faaliyet yürütmekte olan Vefa Sosyal Destek Grupları, Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Sosyal Destek Programı kapsamında da 47 bin 132 kişiye bin TL'lik maaşlarını elden teslim etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ağrı Vefa Sosyal Destek Grubu İl Müdürü Vefa Çelik, Vefa Sosyal Destek Gruplarının Ağrı ve ilçelerinde organize olmuş bir şekilde hizmet vermekte olduğunu aktardı. Çelik, verdiği bilgilerde Sivil Toplum Kuruluşlarının Vefa Sosyal Destek Gruplarına destek olduklarını ve iş birliği içinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Vefa Sosyal Destek Gruplarının kuruluş amacını aktaran Çelik, “Ağrı Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş ve üstü ve kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma genelgesi kapsamında ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarınızın mağdur olmamaları için onların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve bu konuda yapılacak olan çalışmaları organize etmek amacıyla valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grupları oluşturuldu" şeklinde konuştu.

Ağrı’da Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında toplamda 6 bin 418 kişinin ihtiyacının karşılandığını belirten Ağrı Vefa Sosyal Destek Grubu İl Müdürü Vefa Çelik, “Ağrı Valiliği bünyesinde oluşturulmuş olan Vefa Sosyal Destek Grupları vatandaşlarımızın gıda, ilaç, maaş ve diğer iş işlemlerini yerine getirmektedirler. Bu amaçla kurulmuş olan Ağrı Vefa sosyal destek Grubumuz şimdiye kadar Ağrı merkez ve ilçelerde 6 bin 418 kişiye hizmet vermiş olup onların gıda, ilaç, maaş diğer ihtiyaçlarını yerine getirmiştir. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu Sosyal Destek Programı kapsamında 47 bin 132 kişiye de bin TL’lik maaşlar Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından ailelerin ikamet adreslerine teslim edilmiştir. “ İfadelerini kullandı.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Vefa Sosyal Destek Gruplarına verdikleri desteklerle birlikte vatandaşlara yardımların ulaştırılmaya devam edildiğini belirten Çelik, STK’ların katkılarını şu ifadelerle dile getirdi:

“Ağrı Vefa sosyal destek grubu, yaptığı çalışmalarda Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi. Gerek Ağrı merkezde gerekse ilçelerde İHH, Kızılay, Beşir Derneği, Tügva ve Birlik Vakfıyla birlikte şu anda vatandaşlarımızın temel gıda, ilaç, maaş diğer ihtiyaçlarını hep birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve devletle işbirliği ile yerine getirmektedir.“

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU KÖY KÖY GEZİP İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR

Bingöl’ün Karlıova ilçesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçeye bağlı köyleri tek tek gezip 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de valilik koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları gidermeye devam ediyor.Bu kapsamda Karlıova Kaymakamlığı bünyesinde görevli ekipler, Göynük, Toklular, Karabalçık köylerini gezerek vatandaşlara hem sosyal destek ödemelerini, hemde talep ettikleri ilaçlarını evlere ulaştırdı. Diğer ilçelerde de ekiplerin aynı çalışmayı aralıksız olarak sürdürdüğü bildirildi.

GÜNDE 6 TON DEZENFEKTAN ÜRETİLECEK
Bitlis’te Cemil Özgür Anadolu Meslek Lisesinin bahçesinde inşa edilen ve günde 6 ton dezenfektan üretilecek atölye hizmete açıldı.
Okulun kimya bölümü öğretmenleri tarafından dezenfektan ve temizlik malzemesi üretilecek atölye, 96 bin TL’ye mal edilerek 26 günde kuruldu. Gazetecilerle birlikte tesisi gezen İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, pandemi döneminde kurumların dezenfektan ihtiyaçlarını karşılayacaklarını, pandemi sonrası da Bitlis merkez ve ilçelerindeki 60 yatılı okulun temizlik malzemesi ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, “İçinde bulunduğumuz bu atmosferin bir an önce bitmesini, başta ülkemiz olmak üzere dünyadaki bu salgının bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz. Atölyemizin inşaatına 17 Mart 2020 tarihinde başladık. Bugün hem inşaat hem de donanım işini tamamladık. Bu atölyemizde her gün 6 ton her türlü dezenfektan malzemesi üretecek kapasitemiz var. Bölgede ve Türkiye’de okullarımız arasında kurulan en modern atölyedir. Burada her türlü temizlik malzemesini üretebiliyoruz. Ancak malumunuz bu dönemde acil olarak istenen yüzey ve el dezenfektanları üretiyoruz. Günlük 6 tona kadar bir kapasitemiz var. Gündemimiz pandemi olduğu için kurum ve kuruluşlara valilik nezdinde yazı yazarak ihtiyaçlarının belirlenmesi için bildirimde bulunmalarını istedik. Bugün itibari ile Tatvan Belediyesinin bize gelen bir ihtiyacı var. Kurumların dışında bizim zaten 60 tane yatılı okulumuz var. Biz sadece okullarımızın temizlik malzemesi ihtiyacını buradan karşılasak bile kardayız. Zamanın ruhuna uygun olarak tüm kurum ve kuruluşların her türlü dezenfektan ihtiyacı için bu atölyemiz çalışacak. Burada 3 kimya öğretmenimiz, bir de kimya mühendisimiz ve okul müdürümüz olmak üzere 5 kişi ve okullar açıldığında öğrencilerle birlikte çalışacağız” dedi.

HASTAYI GİZLEYEN MUHTAR AÇIĞA ALINDI, HASTALARI BİLDİREN MUHTAR ÖDÜL ALDI

Van’ın Başkale ilçesi Örmetaş Mahallesi Muhtarı Mikail Duman, mahallesindeki korona virüslü vatandaşları gizleyince görevden uzaklaştırılırken, İstanbul’dan gelen korona virüslü hastalar hakkında bilgi veren Edremit ilçesi Doğanlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öndil ise Valilik tarafından ödüllendirildi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkileyen korona virüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele etkili bir şekilde devam ederken, hastalığın yayılmaması için yapılan uyarıları dikkate almayanlar cezalandırılıyor. Edremit ilçesi Doğanlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öndil, İstanbul’dan Van’a gelen ve 4 korona virüs hastasını taşıdığı belirlenen otobüsü Van Valiliğine bildirdi. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in bilgilendirmesi üzerine otobüs Erzincan’da durdurularak hastalar ambulanslarla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmıştı. Bu olay üzerine Vali Bilmez, Doğanlar Mahallesi Muhtarı Öndil’e duyarlılığından dolayı teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi. Telekonferansla Muhtar Öndil ile görüşen Vali Bilmez, “Bu duyarlılığınız sayesinde pozitif vakası bulunan hastalar tedavi altına alınırken, ayrıca 3 pozitif vaka daha tespit edildi. Sizin sayenizde mahalleniz büyük bir salgından korunmuş oldu. Bunun için teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan İstanbul’dan Van’a 7 Nisan 2020 gelen bir vatandaşın korona virüs taşıdığı gerekçesiyle ilçe hıfzıssıhha kurulu kararıyla Örmetaş Mahallesi karantinaya alındı. Karantina süreci devam ederken, sağlık ekipleri de mahallede taramalarını sürdürdü. Ancak mahalleye İstanbul’dan gelen başka vatandaşların da olduğu ve korona virüs taşıdığı belirlenince muhtarın mahallesine gelenleri gizlediği ortaya çıktı. Bunun üzerine Başkale Kaymakamlığı, Muhtar Duman hakkında görevi ihmal soruşturması başlatarak geçici olarak görevden uzaklaştırdı.

ELAZIĞ'DA VEFA GRUBUNDAN " ONLİNE" HİZMET

Elazığ Valiliği koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu,telefonun yanı sıra ülke genelinde örnek olacak online başvuru dönemine geçerek vatandaşların taleplerini almaya başladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda hem rutin uygulamalar yapılıyor, hemde valilik koordinesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu sahada çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Vatandaşlara ulaşmayı kolaylaştırmak için çalışma yapan valilik ise örnek bir çalışmaya imza attı. Valilik bünyesinde yapılacak tüm işlemler için online hizmet verecek olan elazigvefa.gov.tr adresini hayata geçirdi. Adres üzerinden vatandaşların her türlü başvuruyu yapacağı ve Sosyal Destek Gruplarının ise buradan koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüteceği belirtildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım'da yaptıkları çalışmayı sosyal medyadan,"Gerçekleştirilen bu yeni hizmet kolaylığıyla ilgili,hizmet evinizde, işlemler cebinizde. Siz evde kalın diye her şeyi online yaptık ve kullanımınıza açtık.Bütün talep ve isteklerinizi bir tıkla elazigvefa.gov.tr adresinden bize iletebilirsiniz.Herşey sizin için, bütün hizmetlerimiz evde kalmanız için”paylaşımında bulunarak bilgi verdi.

DİN GÖREVLİSİ ÇELTİK TARLASINDA ÇALIŞARAK VATANDAŞA DESTEK OLUYOR

Hakkari İl Müftülüğü bünyesindeki din görevlileri, "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında evden çıkamayan vatandaşın çeltik tarlasında çalıştı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlara Vefa Sosyal Destek Grubunun desteği devam ediyor. Hakkari genelindeki din görevlileri de, yaşlı vatandaşların bağ ve bahçelerinde çalışarak kendilerine yardımcı oluyor. Bu kapsamda Çukurca ilçesi Köprülü köynün camii imam-hatibi Lütfü Karadeniz, yaşlı ve kronik hastası olan bir vatandaşın bağ ve bahçelerinin su kanallarını yaptıktan sonra çeltik tarlasında çalışarak kendisine destek verdi.

KARS’TA SOSYAL KURALINA UYMAYAN 266 KİŞİYE CEZA KESİLDİ

Kars’ta Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü 266 kişiye idari para cezası kesildi.

Kars Valiliği, Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı ilgili bakanlıklar tarafından ilan edilen çeşitli tedbirleri Kars’ta eksiksiz uyguluyor.

Kentte alınan tedbirler kapsamında Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralına uymayan, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkan 266 kişiye İdari Para Cezası uygulanırken, yetkililer vatandaşlardan mecbur olmadıkları takdirde evlerinde kalmalarını istedi.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Hiç şüphesiz ki alınan bu kararların etkili olabilmesi ve Korona virüs (Covid-19) salgınının en kısa sürede kontrol altına alınabilmesi için alınan tedbirlere titizlikle uyulması ve uygulanması gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki insan sağlığı her şeyden önemlidir ve alınan tüm tedbirler vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yöneliktir. Değerli vatandaşlarımızın alınan tedbirlere ve önerilen uyarılara titizlikle riayet etmesini önemle rica ederiz. Evde Kalın, Sağlıklı Kalın” denildi.

MASATLI, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KAPALI HALK PAZARINI DENETLEDİ
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında kapalı halk pazarını denetledi.
İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ile birlikte halk pazarına giden Vali Mustafa Masatlı, pazar girişinde sağlıkçılar tarafından pazara gelen vatandaşların ateşlerinin ölçülmesi, tezgah mesafeleri, pazar içerisine alınan kişi sayılarının kontrolü, sosyal mesafe, maske ve hijyen önlemlerini denetledi.
Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Vali Mustafa Masatlı, vatandaşlara, maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.
Vali Mustafa Masatlı, pazarcı esnaftan alışveriş de yaptı.

MUŞ’TA BİR KÖY DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Muş’ta korona virüs tedbirleri kapsamında bir köyün daha karantinaya alındığı bildirildi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, korona virüs testinin pozitif çıkması ve köy içi temasın çok yoğun olduğunun anlaşılması nedeniyle; Korkut ilçesi Yolgözler köyünün İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 14 gün karantina altına alındığı bildirildi.

ENGELLİ ÇOCUKTAN KORONA VİRÜSÜN BİTMESİ İÇİN DUYGULANDIRAN DUA

Malatya’da, engelli bir çocuk korona virüs hastalığının bitmesi için yaptığı dua, dinleyenleri duygulandırıyor.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de yayılan yeni tip korona virüs salgınının bitmesi için dua yapan ortopedik engelli 11 yaşındaki Elif Apak, “Tüm dünya da ve ülkemizde korona virüs vakası var. Hayat ev sığar. Sevdikleriniz için lütfen evde kal. Sokağa çıkmayın evinizde kalın” diyerek, Allah’tan bu musibetin giderilmesi için dua ediyor.

Elif Apak isimli çocuk, “Korana virüs bittiği zaman Malatya Valimiz Aydın Baruş, Büyükşehir ile Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanlarımızı mangal yapmaya davet ediyorum” dedi.

Engelli tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren Elif Apak’ın dayısı Resul Özbey ise korana virüs dolayısıyla vefat eden vatandaşlara rahmet dileyip, hastalığın daha fazla yayılmaması için herkesin kurallara uymaları tavsiye etti.

TUNCELİ'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN TULUM ÜRETİMİ

Tunceli'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları için tulum üretilmeye başlandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Tunceli'de de Korona virüs ile mücadele kapsamında destek çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi'nde sağlık çalışanları için tulum üretimine başladı. Üretilen tulumların, sağlık personellerine ulaştırılacağı belirtildi. Sağlık personelinin kullanımı için tulumların üretim aşamasını yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, bilgi verdi.

Ekmekci, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde milletçe büyük bir salgınla mücadele etmekteyiz. Bizler de bu zor günlerde Covid-19 virüsü ile mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek, onların moral ve motivasyonlarını artırmak, kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak amacıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz giyim atölyesinde tulum üretimi gerçekleştirmekteyiz. Milli Eğitim Ailesi olarak diğer kurumlarımızda ürettiklerimizle de Covid-19 ile mücadelesine destek olmaktan son derece mutluyuz ve bu sorumluluğu tüm eğitim camiası olarak taşıyoruz. Bu sürece destek veren eğitim camiamızın tüm çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Daha önce de Bilim ve Sanat Merkezi'nin salgınla mücadele kapsamında hastaların solunum yetmezliği aşamasında gerekli olan tıbbi aparat 'Video Laringoskop ile sağlık çalışanlarına destek amaçlı 3D yazıcı ile siperlik ürettiği de kaydedildi.

KORONA VİRÜS NEDENİYLE İŞ YERİNİ KAPATAN ESNAFA YARDIM ELİ

Van'da korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan bazı iş yerlerinin sahiplerine gıda ve nakdi yardım yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Van Şubesi, korona virüs nedeniyle iş yeri kapanan vatandaşlara yardımda bulunmaya devam ediyor. Van’da faaliyet gösteren birçok iş yeri tedbirler kapsamında kapanırken, işletme sahipleri ve yanlarında çalışan yüzlerce kişinin ekonomik olarak zorluk çekmemesi için İHH harekete geçti. Bu çerçevede dernek, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kapsamında gıda ve nakdi yardım desteğinde bulundu. Van Şube yetkilisi İbrahim Çinkılıç’ın talimatıyla hazırlanan yardım paketleri, görevliler tarafından esnafın evlerine tek tek dağıtıldı.

Yapılan yardımlarla ilgili konuşan üye Ramazan Dündar, Türkiye genelinde 12 Mart tarihinde ilk korona virüs vakası görüldüğünden bu yana çalışmalara başladıklarını belirtti. Çalışmalar çerçevesinde şu ana kadar 450 başvuruyu kabul ettiklerini ifade eden Dündar, “Başvuru yapan ailelere, başta işten çıkartılan, işi olmayan, gündelikçi çalışan veya sigortalı çalışıp da şu an çalışamayan kişileri tespit ettik. Yaptığımız tespitten sonra gıda ve nakdi yardımlarda bulunmaya devam ediyoruz. Başvurularımız hem online hem de vakfımız üzerinden alınmaktadır. Biz bu ailelerimize ekiplerimizle giderek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bununla birlikte birliğimizi, beraberliğimizi sağlayan bir sürece girmiş oluyoruz. Gıda yardımlarımızı elden veriyoruz. Herhangi bir temasta bulunmadan nakdi desteğimiz de banka hesaplarına yatırılıyor” dedi.

 
MSB: “16 adet pompalı tüfek ele geçirildi”
 
Sağlık çalışanlarına korona temalı pasta sürprizi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sunar: ‘Evde Kal Palandöken’
Koronavirüs ile mücadelede en önemli ihtiyaç kalemlerinden olan maske ...
Güneş'i arama çalışmaları sürüyor
Tunceli’de eğitim sırasında botun alabora olması sonucu Munzur Çayı’na ...
Sunar 2020 hedefini paylaştı
Sunar, Covid-19 tasallutuna rağmen, ilçe için öngördükleri proje ve yaptıkları ...
 
Oltu dezenfekte edildi
Oltu Belediye ekiplerince Korona virüsü tedbirleri kapsamında Oltu Doğutaş ...
Aşkale vefa destek grubundan örnek çaba
Aşkale ilçesinde 7.sınıf öğrencisi Betül Ebrar Selçuk, evden Vefa Sosyal ...
İspir'de dezenfekte üniteleri oluşturuldu
İspir'de vatandaşların her an ulaşabilmesi için ilçenin muhtelif yerlerine ...
 
‘Biz bize yeteriz’ dedi bağışını yaptı
Oltulu Genç iş adamlarından Ahmet Alkan, Korona virüsü dolayısıyla devletimizin ...
“IMF’ye hayır, imeceye devam”
Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı ve iş insanı Ebu Talip Dursun, 'Biz ...
Pasinler KSS’den siyasilere altyapı teşekkürü
Pasinler ilçesinde yeni yapılan Küçük Sanayi Sitesi’nin açılmasının ardından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva