ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>BÖLGEDEN
2 Şubat 2020 Pazar - 14:41

Doğu Anadolu haftayı karlı kapattı

Doğu Anadolu Bölgesinde hafta sonunda etkili olan kar yağışı özellikle kırsal kesime ulaşımda sorun oluşturdu. Erzurum’da Cuma günü kaydedilen kar yağışı sonucunda Palandöken kayak merkezinde kar kalınlığı 79 santimetreye ulaştı.

Doğu Anadolu haftayı karlı kapattı

Doğu Anadolu Bölgesinde hafta sonunda etkili olan kar yağışı özellikle kırsal kesime ulaşımda sorun oluşturdu. Erzurum’da Cuma günü kaydedilen kar yağışı sonucunda Palandöken kayak merkezinde kar kalınlığı 79 santimetreye ulaştı. Kent merkezinde yağan kar sıcak havanın etkisi ve Belediye kar mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda temizlendi.

AĞRI’DA KAR KÖY YOLLARINI KAPADI, HASTALAR İÇİN 112 SEFERBER OLDU

Ağrı’da etkisini artıran kar yağışının ardından birçok köy ile irtibat kesilirken, 112 acil ekipleri köylerde mahsur kalan hastaları kurtarmak için canla, başla çalışmaya devam ediyor

Ağrı’da iki gün boyunca aralıksız bir şekilde yağan kar yağışının durması ile birlikte köy yollarını açmak için tüm ekipler seferber oldu. Ağrı merkez ve ilçelerine bağlı 450 köy yolu ulaşıma kapanırken, Ağrı Belediyesi ve İl Özel İdaresi ekipleri yolları ulaşıma açmak için yoğun mesai harcadı.

Ağrı merkeze bağlı Yukarı Ağadeve köyünde rahatsızlanan 2 buçuk yaşındaki Mehmet Yusuf Çiftçi’nin imdadına 112 acil ekipleri kar üstü araçlarla yetişti. Gelen İhbarın ardından merkeze 17 kilometre uzaklıkta bulunan köye hareket eden ekipler, yaklaşık üç saatlik çalışma ile köye ulaştı. Burada ateşi bir gün boyunca düşmeyen çocuğu kar üstü aracına alarak yolun açık olduğu kısımda ambulansa ulaştıran ekipler, başka bir vakayı almak için yine yollara düştü.

Kasta çocuğun babası Bahattin Çiftçi, tüm sağlık ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çocuğunun yüksek ateşinin olduğunu ve bir gündür hasta bir şekilde yattığını belirten baba Çiftçi, "Kar tüm köy yollarını kapadı. Bu nedenle hastaneye gidemedik. Sağ olsun 112 acil ekibini aradığımızda kısa sürede bizlere ulaşarak çocuğumu hastaneye getirdiler. Herkese çok teşekkür ederim. Allah devletimizden razı olsun“ dedi. Öte yandan Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BİNGÖL’DE KARLA MÜCADELE, 197 KÖY YOLUNUN AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Bingöl’de etkili olan kar nedeniyle kapanan 197 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışma yapılıyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl genelinde kar yağışı aralıklarla 2 gün süreyle etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle kent genelinde 197 köy yolu ulaşıma kapandı. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, valilik koordinesinde İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri yol açma çalışmasına başladı. Bölgede 11 ekibin, 48 araç ve 108 personelle yol açma çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdüğü bildirildi.

Yaklaşık 15 kilometrelik yolun kar nedeniyle kapandığını belirten Sancaklı köyü muhtarı Bayram Baynal, “80 haneli merkeze bağlı Sancaklı köyü muhtarıyım. 2 gündür etkili olan kar nedeniyle köy yolumuz tamamen kapanmıştı. Sabah saatlerinden itibaren il özel idare ekipleri kapalı olan 15 kilometrelik yolumuzu yoğun bir çalışma yaparak ulaşıma açtı" dedi.

BİTLİS’TE 600 YERLEŞİM YERİNİN YOLU KARDAN KAPALI

Bitlis’te dün etkili olan kar yağışı nedeniyle 600 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı.

Bitlis, Türkiye’nin en çetin kışını yaşayan illerin başında gelirken, Hüsarevpaşa Mahallesinde bulunan tek katlı evler her yıl olduğu gibi bu yılda yine adete kara gömüldü. Köylerde Bitlis İl Özel İdaresi, kent merkezinde ise karayolları ve belediye ekipleri tarafından 7/24 esasına göre karla mücadele başlatıldı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada dün etkili olan kar yağışı nedeniyle toplamda köy ve mezra olmak üzere 600 yerleşim yerinin yolunun kapalı olduğu bildirildi.

öte yandan Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada zincirsiz ağır vasıta araçların, yoğun kar yağışı sebebiyle trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceğini bilirdi. Açıklamada, "Bölgemizde ve ilimiz genelinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Bitlis-Baykan, Bitlis - Ahlat, Bitlis-Muş, Tatvan-Van ve Güroymak istikametleri için zincirsiz ağır vasıta araçların, trafiğe çıkmalarına izin verilmeyecektir. Dolayısıyla Tır ve Kamyon türü ağır vasıta araçların zincirsiz olarak yola çıkmamaları gerekmektedir. Seyir güvenliğinin tehlikeye düşmemesi ve yolların kapanmaması için sürücülerimizin kurallara riayet etmesi ve dikkatli olması, vatandaşlarımızın ise zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları önemle duyurulur" denildi.

TUNCELİ’DE YOLDA KALAN ÇOK SAYIDA TIR KURTARILDI

Tunceli’de etkili olan kar yağışının durmasıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına hız verildi. 62 köy yolunun kapalı olduğu kentte, buzlanma ve tipi nedeniyle çok sayıda yüksek tonajlı aracın mahsur kaldığı Tunceli-Erzincan karayolu ekiplerinin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.

Tunceli’de geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 200 köy ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekiplerinin yaptığı çalışma ile 138 köy yolu açılırken, 62 köy yolunda ise yol açma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu Cankurtaran mevkiinde ise çok sayıda ağır tonajlı araç buzlanma ve tipi nedeniyle bugün mahsur kaldı. Büyük bölümü deprem bölgesi Elazığ'a konteyner ve malzeme taşıyan tırlardan oluşan araçlar, karayolları ekiplerinin tuzlama ve yol genişletme çalışmasının ardından yollarına devam edebildi. Ayrıca kar yağışı nedeniyle enerji nakil hatlarında çok sayıda arıza meydana geldiği öğrenildi.

BAYBURT VE ERZİNCAN'DA KARDAN KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR

Kar ve tipi nedeniyle Bayburt’ta 33, Erzincan’da 127 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bayburt ve Erzincan’ın yüksek kesimlerinde aralıklı devam eden kar ve tipi dolayısıyla toplamda 160 köy yolu ulaşıma kapandı.

İki ilde de İl Özel İdaresi ekipleri kapalı köy ve mezra yollarının yeniden ulaşıma açılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele ekipleri zaman zaman 2,5 metreyi bulan kardan kapanan yolları iş makineleriyle açarak ulaşımın sağlanması için çaba sarf ediyor.

Öte yandan, Meteoroloji Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, Erzincan ve Bayburt’ta havanın parçalı bulutlu ve hafif kar yağışlı olarak geçeceği; gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesinin görüleceği belirtildi.

HAKKARİ’DE 107 YERLEŞİM YERİNİN YOLU KAPANDI

Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 30 köy ve 77 mezra yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada; il merkezinde 3 köy ve 14 mezra, Çukurca’da 4 köy ve 9 mezra, Derecik’te 2 köy ve 2 mezra, Şemdinli’de 4 köy ve 17 mezra ile Yüksekova ilçesinde 17 köy ve 35 mezra olmak üzere toplam 107 yerleşim yerinin ulaşıma kapandığı belirtildi. Yolların yeniden açılması için il özel idaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

KAR AĞIRLIĞINA DAYANAMAYAN HALI SAHA TAVANI ÇÖKTÜ

Hakkari'de bir halı sahanın çatısı karın ağırlığına dayanamayarak çöktü.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur nedeniyle Merzan Mahallesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Kur Müdürlüğü bünyesindeki halı sahanın çatısı çöktü. Kar yığınlara arasında kalan çatı enkazının kaldırılması için yağışların durmasıyla birlikte çalışma başlatılacağı belirtildi.

KARS'TA TİPİDEN 181 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kars’ta kar ve tipiden 383 köyden 181’inin yolu ulaşıma kapandı.

Kars’ta özellikle yüksek kesimlerde etkili olan tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Tipiden 181 köyün Kars ile bağlantısı kesilirken, İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri, kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için yoğun çaba sarf ediyor.

Kars’ta gece etkili olan tipi merkeze bağlı Ağadeve, Akbaba, Akdere, Alaca, Alçılı, Arazoğlu, Aslanizi, Ayakgedik, Büyük Aküzüm, Başkaya, Bekler, Boğazköy, Borluk, Bulanık, Çamurlu, Çerme, Çığırgan, Davulköy, Güdeli, Hacıhalil, Halefoğlu, Küçük Pirveli, Karakale, Karakaş, Küçük Yusuf, Kocabahçe, Kozluca, Ölçülü, Tazekent, Tekneli, Üçbölük, Verimli, Yağkesen, Yalçınlar, Yılanlı ve Yücelen köylerinin yolları ulaşıma kapalı bulunuyor. Akyaka’da 3, Arpaçay’da 23, Digor’da 24, Kağızman’da 38, Sarıkamış’ta 31, Selim’de 4 ve Susuz’da 23 olmak üzere toplam 181 köyün Kars ile bağlantısı kesildi.

Kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekipler sefer oldu. İl Özel İdaresi’ne bağlı çok sayıda ekip, aynı anda birçok noktada köy yollarında çalışma yürütüyor. Ekiplerin çalışmasını tipi olumsuz etkiliyor. Tipiden dolayı açılan yollar tekrar kapanıyor.

KARS’TA TİPİDE MAHSUR KALAN HASTA KURTARILDI

Kars’ta yakınları tarafından hastaneye götürülürken, yolda tipide mahsur kalan hasta yetkililerce kurtarıldı. Kentte önceki gün başlayan ve gece sabaha kadar devam eden kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Selim’e bağlı Hasköy’de KOAH hastası Ayhan Yıldırım, fenalaşınca yakınları traktörle hastaneye götürmek için yola çıktı. Bir süre ilerledikten sonra traktör kara saplanarak yolda mahsur kaldı. Durum jandarma, 112 ve İlk Özel İdaresi ekiplerine bildirildi. Ekipler mahsur kalan hastayı kurtarmak için seferber oldu.

Köye hareket eden 112 ekipleri kapalı yolda ilerleyemezken, İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri bölgeye gelerek yolu ulaşıma açtı. Hasta Ayhan Yıldırım, traktörden alınarak ambulansa taşındı. İlk tedavi ambulansta yapılan Yıldırım, daha sonra hastaneye sevk edildi.

“ÇOK SAYIDA KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI”

Kars’ta kar yağışı ve tipiden çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma aşılması için İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Kar ve tipi kent merkezinde de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gece sabaha kadar şehir içi yolları temizleyen belediye karla mücadele ekipleri, kaldırımların da karını temizlemeye devam ediyor. Sabah eken saatlerde işlerine gitmek için dışarı çıkan vatandaşlar ise araçlarının üzerinde bulunan karları temizledi. Kar yağışı ve tipi özellikle yüksek kesimlerde etkili oluyor.

Kars-Iğdır-Digor kara yolu Borluk mevkisinde tipi araçlar sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Kars-Ardahan-Susuz ve Kars Ardahan-Göle yolunda da tipi etkili oluyor. Trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Trafik ekipleri zincirsiz araçların bu güzergahları kullanmasına ise izin vermiyor. Kentte kar yağışı ve tipi aralıklarla devam ediyor.

IĞDIR’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI, BİRÇOK KÖY YOLU KAPANDI

Iğdır’da uzun zamandan beri etkili olan soğuk hava, dün gece yerini kar yağışına bıraktı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Iğdır’da gece geç saatlerde başlayan ve şiddetini artıran kar, kısa sürede etrafı beyaza bürüdü.

Kar yağışının etkili olduğu Iğdır Ağrı-Doğubayazıt karayolu üzerindeki İpek Yolu geçidinde kar yağışı ulaşımda zaman zaman aksamalara neden olurken sürücüler kayganlaşan yolda zor anlar yaşıyor. Karayolları ekiplerinin kar temizlik ve tuzlama çalışması yürüttüğü geçitte, tipi nedeniyle bazı ağır tonajlı araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Kar yağışından dolayı görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü.

Iğdır’ın yüksek kesimlerinde bulunan birçok köy yolu kapandı. Sabah saatlerinde köyden Iğdır’a gelmek isteyen vatandaşlar yol kapalı olduğundan dolayı gelemediler.

MUŞ’TA 238 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Muş’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle kapanan 311 köy yolundan 238’i yeniden ulaşıma açıldı.

Kentte kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Önceki gün etkili olan kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 311 köy yolundan 238’i, il özel idaresi ekipleri tarafından yoğun çalışma sonucu yeniden ulaşıma açıldı. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Muş İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nihat Rençber, Muş ve ilçelerinde kar nedeniyle ulaşıma kapanan 311 köyden 238’inin ekiplerin hummalı çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldığını belirterek, 73 köy yolunun ise halen kapalı olduğunu söyledi.

Karla mücadele ekiplerinin 7/24 saat esasına göre çalıştığını kaydeden Rençber, kapanan köy yollarını açma çalışmasına devam edildiğini, kısa sürede köylerle ulaşımın sağlanacağını vurguladı.

Yol açma çalışması yapan operatörlerden Nuri Bozkurt ise etkili olan kar yağışı nedeniyle 311 köy yolunun kapandığını ve ekipler olarak elbirliğiyle yolları ulaşıma açmak için çalıştıklarını söyledi.

SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITTI

Muş’un Malazgirt ilçesinde hayırsever muhtar Hasan Başaran, yoğun kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yüksek enerjili mama dağıttı.

Malazgirt’te dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sokakta yaşamını sürdüren hayvanları olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için Danışmentgazi Muhtarı ve 1071 Bir Umutta Sen Ol Derneği Başkanı Hasan Başaran ilçenin belirli noktalara mama bıraktı.

“İSTANBUL’DAN MALAZGİRT’TE UMUT TAŞINDI”

Hayırsever Muhtar ve Dernek Başkanı Hasan Başaran, sokak hayvanlarının aç kalmaması ve hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. İstanbul’dan hayırseverlerin gönderdiği 250 kilogram özel mamayı dağıttıklarını belirten Dernek Başkanı ve bir Muhtar Hasan Başaran , "Kış; memleketimizde ağır geçiyor. Ben bu mamaları dağıtırken mutlu oluyorum. ‘Pati Dostum’ kampanyası kapsamında Engelsiz Amazonlar Sanat Evi Kurucusu Umut ablamız Gamze Elibol'un gönderdiği 250 kilogram özel mamayı kış ayları dolayısı ile aç kalan sokak hayvanlarına dağıtık. Onların da bu hayatın bir parçası olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu sebepten sokak hayvanlarımız için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın da bu konu üzerinde hassasiyet göstermelerini istiyoruz” dedi.

Kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan yavru köpeklere Muhtar sahip çıktı.

Muhtar ve Dernek Başkanı Hasan Başaran,” Danişmentgazi Mahallesinde dün gördüğüm 5 yavru köpeğimize iki gündür mama veriyorum. Bugün bu yavru köpeklerimiz için belediye yetkilileri ile görüştüm gelip alacaklar. Belediyemiz bu konuda çok duyarlı. Hayırseverlerin gönderdiği mamaları dağıttık. Bunlar beni motive ediyor mutlu oluyorum. Ben bizlere destek olan tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TUNCELİ’DE YOĞUN KAR YAĞIŞI, KAPALI KÖY YOLU 200'E ULAŞTI

Tunceli’de dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yağış nedeniyle il genelinde kapanan köy yolu 200'e ulaştı.Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda da tipi ve yoğun kar yağışı nedeniyle ekipler yolu açık tutmak için aralıksız çalışıyor.

Tunceli’de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağış nedeniyle Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda yoğun tipi nedeniyle ulaşımda sık sık aksamalar meydana geliyor. Pülümür İlçesi Cankurtaran mevkiinde etkili olan yağış ve tipi nedeniyle çok sayıda ağır tonajlı araç ilçe merkezinde bekletilirken daha küçük araçlar ise, karayolunda güçlükle ilerleyebiliyor. İl genelinde kapalı köy yolu sayısı 200’ü bulurken bazı ilçelerde kar kalınlığı bir metreyi aştı.

Yoğun kar yağışının en etkili olduğu ilçelerden Nazımiye’ye dün akşam saatlerinden bu yana elektrik verilemiyor. Kar kalınlığının bir metreyi aştığı Nazimiye’de evler ve arabalar kardan görünmez oldu.

İlçe sakinlerinden Deniz Gündoğan her yıl ilçede 2-3 metre kar yağdığını belirterek, “Araçlarımızı çıkartamıyoruz. Eve giremiyoruz. Şu an ilçede elektrik kesintisi var. Ekipler arızayı gidermek için çalışma yapıyor” dedi.

İlçe sakinlerinden Ali Yıkılmaz, yoğun yağış ve elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirtirken, Hıdır Gökbaş ise; “Akşamdan beri sürekli yağıyor. Elektrikler yok. Bir metreye yakın kar var. Yollar kapanıyor elektrikler kesiliyor. Vatandaşlar zor durumda” ifadelerini kullandı.

VAN’DA 221 YERLEŞİM YERİ ULAŞIMA KAPANDI

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 221 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Van'da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Bahçesaray'da 65, Başkale'de 24, Çatak'ta 50, Gevaş'ta 3, Gürpınar’da 77, İpekyolu’nda 1 ve Saray ilçesinde ise 1 olmak üzere toplam 332 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kapalı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 
Ailelerin evlat nöbeti 153’üncü gününde
 
Mehmet Gürgür Hoca dualarla uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti 153’üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
“Bayrağımız; tarihimiz, şerefimiz, her şeyimiz”
Palandökenli çocuklar AP Meclisinde Türk Bayrağını yırtma küstahlığını ...
Aziziye Belediyesinden sporda kurumsallaşma
Aziziye Belediyesinin yarıyıl tatili döneminde ilçedeki ilkokul ve ortaokul ...
 
Şehid Okur’a vefa
Hakkari’de Özel Harekât Grup Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken ...
Ahıska Kadınları başkanlarını seçti
Agadadiyeva Faya Zeynul "Ahıska Kadınları" Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ...
Başkan Pekmezci'den kar mesaisi
Pekmezci, Bayburt - Erzurum karayolunun 7. kilometresinde bulunan Bayburt ...
 
İmdatlarına Kızılay ekipleri yetişti
Erzurum-Bayburt Karayolu arasında yer alan, Kop Dağı geçidinde yoğun kar ...
Tipi yolları kapattı
Erzurum-Horasan yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.
Tipi, Kop’ta ulaşımın aksamasına neden oldu
Bayburt’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Kop Dağı Geçidi'nde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva