ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2019 Cuma - 14:11

Doğu Anadolu’da Milli Coşku doruktaydı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve idrakle kutlandı. Bölge illerinde gerçekleştirilen törenlere halk yoğun ilgi gösterdi.

Doğu Anadolu’da Milli Coşku doruktaydı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve idrakle kutlandı. Bölge illerinde gerçekleştirilen törenlere halk yoğun ilgi gösterdi.

AĞRI'DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97’nci yıl dönümü kutlamaları Abide Meydanı’nda saat 09.00'da Vali Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin ve Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Abide Meydanında yapılan Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi. Ardından Valilikte düzenlenen tebrikat programında Ağrı Valisi Süleyman Elban tebrikleri kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen tebrikat programının ardından Zafer Bayramı kutlamaları Erzurum Caddesi’nde düzenlenen programla sürdü. Burada düzenlenen program,Vali Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Vali Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin ve Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın törene katılan asker ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Ortaokul ve Lise öğrencilerinin okuduğu şiirlerin ardından, Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan folklor ekibi programa katılanlara gösterilerini sundu. Öğrenci ve askeri birliklerin geçişi ile Erzurum Caddesinde düzenlenen tören sona erdi.

Kentte 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları son olarak Orduevinde Gazi ve şehit yakınları onuruna verilen resepsiyonla sona erdi.

BİNGÖL'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bingöl’de de kutlandı. Törenler sırasında kentte sağanak yağmur etkili oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü nedeniyle Bingöl'de Hükumet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Vali Vekili Taner Bolat, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 49.Komando Tugay Komutanı Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, jandarma, emniyet personeli, gazi ve şehit aileleriyle vatandaşlar katıldı.

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okunmasının ardından sağanak yağış altında Atatürk Anıtına Valilik, 49. Komando Tugay Komutanlığı ve Bingöl Belediyesi tarafından çelenk sunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu.

Çelenk sunma töreninde konuşan Binbaşı Hasan Özgürbüz, “30 Ağustos zaferi, vatanı korumak maksadıyla Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, büyük Türk milletinin her türlü olumsuz şartlar karşısında ordu, millet kaynaşması içerisinde, özgürlük ve bağımsızlık yolunda sarsılmaz azmini, kararlılığını, vatanseverliğini ve kahramanlığını ortaya koyarak kazandığı büyük bir zaferdir”dedi.

BÜYÜK ZAFERİN 97. YILI BİTLİS’TE KUTLANDI

Bitlis’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılı nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Program Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve nemini belirten konuşma İl Jandarma Komutanlığında görevli bir subay tarafından yapıldı. Öğrencilerin şiirleri okunmasının ardından çelenk programı sona erdi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

ELAZIĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97'nci yılı Elazığ’da, ara ara etkili olan yağmura rağmen coşkulu bir şekilde tören geçişiyle kutlandı.

Yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlandı. Kutlamalar, sabah valilik önünde başladı. Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, diğer protokol üyeleri, STK temsilcileri kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Vali Kaldırım ve protokol üyelerinin valilikte tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.

Daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde tören geçişi düzenlendi. Törenin yapıldığı alanda ara ara yağan yağmura rağmen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vali Kaldırım, Korgeneral Erbaş ve Başkan Şerifoğulları, araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Daha sonra Mehteran ve 8. Kolordu Bando Takımı eşliğinde tören geçişi yapıldı. Çocuklar, tören geçişinde Türk Bayrağı sallayarak, kutlamalara eşlik etti.

ERZİNCAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 97. YILI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü münasebetiyle Erzincan'da kutlama programı düzenlendi. Kutlama programı Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Törende Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksoy, Atatürk Anıtına çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundular.

Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama törenine geçildi. Düzenlenen törende Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksoy, törendeki polis, asker ve vatandaşları, üstü açık arabadan selamladılar.

Gerçekleştirilen selamlama merasiminin ardından tören Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Töreni izlemeye gelen vatandaşlar ise tören birliklerinin geçişi esnasında ellerindeki Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu.

HAKKARİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı. Atatürk anıtına belediye çelengini ise zabıtalar sundu.

Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'inci yıldönümü, valilik önünde düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk Anıtı'na Valilik ve Garnizon komutanlığı çelengi sunuldu. Daha sonra Hakkari Belediye Başkanlığı çelenginin anıta sunulması için anons yapıldı. Ancak Hakkari Belediyesinden herhangi bir yetkili katılmadığı için belediye çelengini zabıta memurları anıta sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Teğmen Tayfun Karaoğlan, günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmayla devam etti. Program Vali İdris Akbıyık’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu. Programa Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Aşık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, BARO Başkanı Av. Zeydin Kaya, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

KARS'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 97’nci yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da düzenlenen törenle kutlandı. İlk tören; Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Çelenk töreninin ardından Vali Türker Öksüz, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkanı Vekili Mehmet Boçnak Hükümet Konağı'nda tebrikleri kabul etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden programda Vali Öksüz, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nuhut ve Belediye Başkan Vekili Boçnak, halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Program yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Garnizon Şehitliği'nde devam etti. Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende protokol üyelerinin çelenk koyması ile başlarken Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından saygı atışı yapıldı. Vali Öksüz, Şehitlik defterini imzaladı.

Kars Valisi Türker Öksüz, “Tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olmuştur. Ordusuyla, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle topyekûn bir direniş sonrasında ulaşılan bu zafer, özellikle son zamanlarda kardeşliğimize zarar vermeye çalışan şer odaklarına da en büyük derstir. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir” dedi.

Program daha sonra protokol üyelerinin şehitliği gezmesi ve şehit mezarlarına kırmızı ve beyaz karanfil bırakılması ile tören sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene; Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkan Vekili Mehmet Boçnak, Milletvekili Ahmet Arslan, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

IĞDIR'DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Iğdır'da da coşku içinde kutlandı.

Belediye Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Zübeyde Hanım Bulvarında Iğdır Valisi Enver Ünlü'nün vatandaş ve askeri birliklerin bayramını kutlaması ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından şiirlerin okunması, halk oyunları ve geçiş töreni ardından program son buldu.

Törene, Iğdır Valisi Enver Ünlü, 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Yılmaz Doğan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Hakkı Alma, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

ARDAHAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Zafer Bayramı'nın 97'inci yıl dönümü kutlamaları Ardahan Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Ardahan Belediyesince Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Vali Mustafa Masatlı ve il protokolü tarihi Kongre Binasında 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlamaları kabul etti. Kutlama programı Kongre caddesi üzerinde devam etti.

Askeri ve öğrencilerin geçişiyle devam eden kutlamalarda, Ardahan Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile şiirlerin okunması törene renk kattı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Muhabere Yüzbaşı Ahmet Volkan İnce, bugünün tarihte önemine değinerek, kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, ''97 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı zafer ateşinin yalnızca Türklere değil, dünyada esaret altında bulunan bütün ülkelere ışık oldu.''

Yüzbaşı İnce, Türk milletinin vazifesinin, Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerini, birlik ve beraberliğini korumak ve yaşatmak olduğunu kaydetti.

Tören sonrası Vali Masatlı, görevlileri tebrik etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MALATYA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Malatya'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Sabah erken saatlerde Kanal boyunda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törene, Malatya Valisi Aydın Baruş, 2.Ordu idari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Salim Afgün, ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Vali Aydın Baruş, Anıt şeref defterine günün anlam ve önemimi belirten bir yazı yazdı. Vali Baruş, "Bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan tutkusuna tarihin şahitlik ettiği büyük Türk Milleti; aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu cansiperane mücadeleler neticesinde miras bıraktığı kutsal vatan toprakları üzerindeki en değerli kazanımının milli birlik ve beraberliği olduğunun bilincindedir" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Baruş, "Kutlu vatanımızın ve aziz milletimizin üzerinde karanlık hesapları olan herkes bilmelidir ki; ortak bir varoluşun ve birlikte yaşama kararlılığının ifadesi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, muasır medeniyet yolunda emin ve kararlı adımlarla yürüyen Devletimizin yükselişi yolunda, bedeli ne olursa olsun hiçbir engel tanımayacağız. Al Bayrağımızın gölgesinde, kıyamete kadar hür ve bağımsız olarak, maşası terör örgütleri olan bütün şer odaklarıyla mücadeleden kesinlikle vazgeçmeyeceği” diye konuştu.

Anıt önündeki törenin ardından valilik makamında, Vali Ali Bakan askeri ve mülki erkanın bayram tebriklerini kabul etti. Tören programı kapsamında son olarak ise İnönü Caddesi Abdullah Gül Parkı önündeki resmi geçiş törenine geçildi.

MUŞ'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Muş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’ncı yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Yüzbaşı Emrah Senirget, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değindi.

Ardından şiirlerin okunduğu program, Vali Vekili Alper Çifçi’nin tebrikleri kabul etmesi ve Garnizon Şehitliği’nin ziyaret edilmesi ve şehitlerin kabrine karanfil bırakılması ile sona erdi.

Törene; Muş Vali Vekili Alper Çifçi, Garnizon Komutanı İhsan Gökoğlan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve kamu kurumu müdürleri katıldı.

TUNCELİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Tunceli`de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı kutlandı.

Yurt genelinde olduğu gibi Tunceli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlama programı gerçekleştirildi. Valilik önünde başlayan törene, Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Atbaş, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Emre Küçükbaşol, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Yılmaz Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, kurum amirleri, gaziler, şehit aileleri ile askeri erkan katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın da yapıldığı törende, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ordusuna mesajı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.

Daha sonra Vali Sonel, valilikte tebrikleri kabul etti.

 
2 kadın terörist teslim oldu
 
Kyzikos'ta 14'üncü yıl kazıları sona erdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı Oltu’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Aşkale’de milli coşku yaşandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Aşkale’de düzenlenen coşkulu törenle kutlandı.
Vali Memiş, Vali Epcim’i ziyaret etti
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 114. Yönetim Kurulu Toplantısı’na ...
 
Aziziye’de belediye – vatandaş bütünleşmesi
İlçenin Selçuklu ve Ilıca Mahallelerinde kurulan semt pazarlarını gezerek ...
Vali Memiş’ten Horasan incelemesi
Başkan Aydın’dan brifing alan Vali Memiş daha sonra Horasan ilçesinde ...
Dadaş Kaymakam Erat Ahlat’ta göreve başladı
Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamlığı’na atanan Erkan İsa Erat görevine başladı.
 
Çifte sıcakta "Ekmek" mesaisi
Doğu Anadolu’da, kışın bozulan yollar kara yolları ve İl Özel İdaresi ...
Kayyuma destek yağıyor
Sözen, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri ...
Erzurumlu aile kurtarıldı
Kendisi gibi babaannesi de sürüklenen Ezgi Kula kurtarma ekipleri tarafından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva