ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2023 Çarşamba - 16:06

Doğu Anadolu’da Kırmızı – Beyaz ambiyans

Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümü tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve heyecanla kutlandı

Doğu Anadolu’da Kırmızı – Beyaz ambiyans

Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümü tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve heyecanla kutlandı. Bölge illerindeki törenlerde katılımcı izdihamı yaşandı. Vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla geçit törenlerini gururla izledi. Tören alanları kırmızı ve beyaz karanfillerle süslenerek, bayrağa sadakat, milli değerlere vefa ifade edildi.

AĞRI’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Abide Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeline çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi. Ağrı Valiliğinde tebriklerin kabulünün ardından adliye önünde devam eden programda Vali Mustafa Koç, protokolü ve vatandaşları selamlamadı. Öğrencilerin şiir okumasının ardından öğrenci, asker ve araçların geçit töreniyle program sona erdi.

Törene Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Erhan Cesur, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ve il protokolü katıldı.

KARS'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramının 101'inci yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da düzenlenen törenle kutlandı. İlk tören; Hükümet Konağı Atatürk büstü önünde çelenklerin sunumu, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Program daha sonra tebriklerin kabulüyle devam etti.
Hükümet Konağı önünde devam eden programda Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 14. Mekanize Piyade Tugayı’nda görevli Piyade Yüzbaşı Osman Canıdar yaptı.
Canıdar, “İşgal güçleri girdikleri her yerde adeta tarihi kinlerini kusarcasına kadınımıza, yaşlımıza, çocuklarımıza dünyada eşine az rastlanır işkence, zulüm ve hakaretlerde bulunmuşlardır. İşte böylesine umutsuz görünen üzerimizde karabulutların dolaştığı bir ortamda Mustafa Kemal Atatürk ve onun dava arkadaşları bağımsızlık meşalesini yakarak ‘ya istiklal, ya ölüm’ parolasıyla aydınlığa giden yolu araladılar” dedi.
Programda yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, resmi geçit töreni düzenlendi. Garnizon Şehitliği'nin gezilmesi ve şehit mezarlarına kırmızı karanfil bırakılması ile program sona erdi.

BİTLİS’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Bitlis’te Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.

Tören, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve Bitlis Belediye Başkan Vekili Gökhan Tokmak’ın Atatürk heykeline çelenk bırakması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marsı’nın okunmasıyla devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Şehit Tahsin Barutçu Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Necdet Güven tarafından yapıldı. Güven, “Her safhası tek tek düşünülerek kazanılan bu zafer, aziz yurduna ve bağımsızlığına kast eden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri taktik ve dehası, Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığı tarih sayfalarında asla unutulmayacak yerini almıştır” dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okunurken, Vali Karaömeroğlu da törene katılan öğrencilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak onlarla hatıra fotoğrafı çekti.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu makamında tebrikleri kabul etti.

ERZİNCAN’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü münasebetiyle Erzincan’da kutlama programı düzenledi. Kutlama programı belediye önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Erzincan Belediyesi’nin çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonara Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama tören alanına geçildi. Burada düzenlenen törende, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cem Kamil Sağcan, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, törendeki polis, asker ve vatandaşları üstü açık arabadan selamladılar. Gerçekleştirilen selamlama merasimiyle birlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılmasının ardından gaziler, askeri araçlar, kamu kurum ve kuruluş araçları ile mehteran takımı protokolü selamladı. Töreni izlemeye gelen vatandaşlar ise tören birliklerinin geçişi esnasında ellerindeki Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu.

AHLAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Kaymakamlık önünde yapılan tören, Atatürk büstüne çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Ahlat Garnizon Komutanı Per. Asb. Kd. Bçvş. Hüseyin Çelik günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirlerin de okunduğu kutlama programı, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl’ün makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

Törene Ahlat Kaymakam Batuhan Bingöl, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat Cumhuriyet Savcısı Mehmet Can Fidan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Kartaler, Ahlat Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Süleyman Loğoğlu, kurum amirleri, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

TATVAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Tatvan’daki kutlamalar, kaymakamlık önündeki Atatürk heykeline çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tören, 10. Komando Tugay Komutanlığından Veteriner Üsteğmen Abdullah Yüksel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti. Daha sonra Hüseyin Çelik Anadolu Lisesinden Medeni Hamza Kaya 30 Ağustos şiirini, Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sümeyra Akdenik ise 30 Ağustos Bayramı şiirini okudu.

Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir’in kaymakamlık makamında ilçe protokolünün tebriklerini kabul etmesinin ardından tören, Şehit Aileleri ve mezarlık ziyareti ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine Tatvan Kaymakam Dr. Remzi Demir, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 10’uncu Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Haşim Bildiş, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, kamu kurum amirleri, STK’lar, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ELAZIĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk kondu, tebrikler kabul edildi. Yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Kutlamalar, sabah valilik önünde başladı. Törene, Vali Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8’inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Murat Evren, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, protokol üyeleri, STK temsilcileri kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Vali Toraman ve protokol üyeleri, valilikte tebrikleri kabul etti.

HAKKARİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı törenle kutlandı.

Valilik önünde düzenlenen tören, Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik makamında tebrikleri kabul etti.

Programa Vali Ali Çelik, vali yardımcıları, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü İdris Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI POSOF’TA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümü Ardahan’ın Posof ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kutlama programı Hükümet konağı önünde başladı. Törene askeri ve sivil yetkililerle beraber emniyet güçleri ve gaziler katıldı.

Çelenk sunma töreninden sonra saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Piyade Teğmen Hasan Utku Demir yaptı. Piyade Er Mustafa Kocaçiftçi ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Tören sonunda Posof Kaymakamı Emrah Akduman makamında tebrikleri kabul etti. Etkinlikler kapsamında Posof şehitliğine gidilerek kuran okundu ve dua edildi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI IĞDIR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Iğdır’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Zübeyde Hanım Bulvarı'nda bulunan belediye önündeki Atatürk heykeline çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan ve Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Cavit Tütüncü, Valilik binasında protokolün tebriklerini kabul etti. Tebriklerin kabulü sonrası belediye meydanında düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının da okunduğu Zafer Bayramı etkinlikleri, folklor gösterisi ve tören geçişi ile son buldu.

VARTO’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Muş’un Varto ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tören; Atatürk heykeline çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mert Yılmaz, “Tüm dünyaya örnek olmuş mazisi kahramanlıklarla dolu yüce Türk ordusu ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusu Milli Başkomutanı Kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde el ele, omuz omuza vererek kazandığı destansı mücadelenin 101. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Bu zafer 19 Mayıs 1919’da bin yıllık Türk yurdu Anadolu’yu istila etmesinden dolayı emperyalist güçlere karşı ‘ya ölüm ya istiklal’ parolasıyla yola çıkan Mustafa Kemal’in ve ona yürekten bağlı ordusunun zaferidir” dedi.

Törene Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili görevini yürüten Muş Vali Yardımcısı Hasan Taş, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü Şeref Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, kamu kurum amirleri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ERCİŞ'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Van'ın Erciş ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü törenle kutlandı.

Kaymakamlık önündeki Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gönderdiği mesajın okunmasının ardından 108'inci Alay Komutanlığı Personeli Topçu Yarbay Mustafa Kıraç tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından tören sona erdi.

Kaymakam Mehmetbeyoğlu'nun tebrikleri kabul etmesinin ardından protokol üyeleri şehit ailelerini ziyaret etti.

MALATYA'DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törende ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çelenk sunumunda bulunurken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda Vali Yazıcı'nın Şeref Defterine günün anlam ve önemini belirten bir yazı yazdı.

Vali Yazıcı, Zafer Bayramının karanlık geleceğe şafak olduğunu belirterek, “Cihan harbinin her cephesinde binlerce insanımızın şehit olduğu, haksız saldırılar sonrası şehirlerimizin paylaşılarak acımasızca yağmalandığı, insanımızın yaşam umudunun söndüğü bir noktada Samsun'dan yaktığınız bağımsızlık ateşi Amasya'da, Erzurum'da, Sivas'ta büyümüş ve milletimizin karanlık geleceğine şafak olmuştur. Açtığı sancak altında küllerinden yeniden doğarcasına kenetlenen milletimiz gösterdiğiniz hedefe canını siper ederek korkusuzca yürüyerek Kütahya'dan, Afyon'dan, Sakarya'dan düşmanı söküp atmış nihayetinde Büyük Taarruz ile 30 Ağustos 1922'de kati bir zafere ulaşmış ve düşmanı vatandan süpürerek denize dökmüştür. Tarihte eşi benzeri olmayan bir mücadele sonunda kazanılmış bu şerefli zafer, kurduğunuz Cumhuriyet ile taçlanmış ve yepyeni bir Türk Devleti olarak günümüze uzanmıştır” ifadelerini kullandı.

Her türlü tehditlere rağmen Türkiye Cumhuriyeti yaşatmak için gayret gösterildiğini kaydeden Vali Yazıcı, ” Yaşadığımız doğal afetler sonrası bir yandan şehirlerimizi yeniden imar ederken bir yandan da atalarımızın bizlere canından can katarak bıraktığı aziz vatanımızı, bayrağımızı ve tüm kutsal değerlerimizi ebediyete kadar korumayı kendimize bir boyun borcu olarak görüyoruz” diye konuştu.

Anıt alanında düzenlenen program sonrası Vali Yazıcı makamında askeri ve mülki erkanın bayram tebriklerini kabul ederken, İnönü Caddesi üzerindeki resmi geçiş töreninde Vali Ersi Yazıcı, 2.Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan vatandaşları selamladı.

MUŞ’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Muş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Muş Garnizon Şehitliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, dua ve şehitlerin kabrine karanfil bırakılmasıyla başladı. Daha sonra valilik önünde devam eden törende Atatürk heykeline çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tören, Türk Silahlı Kuvvetleri adına Üsteğmen Mustafa Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Vali Avni Çakır’ın tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Vali Çakır, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet payidar kalacağını ifade ederek, “26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan ve şanlı ordusu Anadolu’yu bizlere yurt yapmıştı. Ondan yüzlerce yıl sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları, kahramanlarımız yine bir 26 Ağustos’ta başlayan destansı bir mücadeleyle 30 Ağustos’ta yurdumuzu tekrar bizlere vatan kılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletini inşallah ilelebet hep beraber payidar kılacağız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı yürekten tebrik ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın, silahlı kuvvetleri mensuplarımızın, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin bayramlarını yürekten tebrik ediyorum. Ebediyete intikal eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

VAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Van'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik bahçesindeki Atatürk heykeline çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam etti. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi halkın bayramını kutladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisi ile süren kutlamalar, resmi geçit töreni ile sona erdi.

Törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, vali yardımcıları, kaymakam ve belediye başkan vekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, oda başkanları ve askeri erkan katıldı.

 
Zafer Bayramı’nda Mehmetçik şefkati
 
Askeri bando konseri büyük ilgi gördü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale’de milli gurur ve coşku yaşandı
26 Ağustos 1922’de başlayan 30 Ağustos 1922 gününe kadar beş gün beş gece ...
Oltu'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
Oltu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkulu etkinliklerle kutlandı.
Kaymakam Karaloğlu’na duygusal veda
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Van Erciş Kaymakamlığına atanan Aşkale ...
 
Erzurum'da hasat bayramı
Erzurum Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce geleneksel "Hasat Bayramı" yapıldı.
Kimse donmasın diye Allahuekber’de sığınak yaptı
Dedesinin vasiyeti üzerine Allahuekber Dağı'nda insanların kötü hava şartlarında ...
Pasinlerin de artık Togg’u var
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Pasinler Ticaret ve Sanayi ...
 
Bayraktar üretici sorunlarını açıkladı
Bayraktar, 2023 Yılı Tarımsal Üretici Temsilcileri İstişare Toplantısı’nda, ...
Ödüllü müzede Hasattan Harmana Konseri
Kenan Yavuz Etnografya Müzesinde, “hasattan harmana” konseri gerçekleştirildi.
Başbağlar şehitleri dualarla yad edildi
Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde 5 Temmuz 1993 tarihinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva