ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>ASAYİŞ
10 Nisan 2022 Pazar - 15:27

Doğu Anadolu’da 177’nci yıl coşkusu

Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de coşkuyla kutlandı. Şehit polisler rahmet, gazi polisler minnet ve şükran hisleriyle anıldı

Doğu Anadolu’da 177’nci yıl coşkusu

BİTLİS’TE TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 177’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Bitlis'te Türk Polis Teşkilatı'nın 177’nci kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Atatürk Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Bitlis Emniyet Müdürü Celal Özcan ve Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Kaman, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törende İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, programa katılan personelin gününü kutladı.
Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona eren törene kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, polis ve şehit yakınları katıldı.

ERZİNCAN'DA POLİS TEŞKİLATININ 177. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle tören düzenlendi.

Polis Haftası etkinlikleri, belediye önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katıldığı törende İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Alper Özdemir, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Burada ki çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. Ardından emniyete ait araçlar kortej oluşturarak şehrin işlek caddelerinde siren eşliğince konvoy oluşturdu.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Alper Özdemir ile teşkilat mensupları Erzincan Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Düzenlenen program şehitlerin kabrine karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

ELAZIĞ'DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, kurum müdürleri ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı. Törende İl Emniyet Müdürlüğü, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu ve Polis Emeklileri Derneği çelenkleri Atatürk anıtına bırakıldı.

Polis Teşkilatının 177. yıl dönümünü kutladıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Celal Sel, “Teşkilatımızın Elazığ’daki en yaşlı mensubu müdürümüz de bize eşlik etti. Ona çok teşekkür ediyoruz. Beraber çelenk koyduk. Yeni bir yıla daha girdik. Bu yılda Elazığ'a 24 saat hizmet edeceğiz. Görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Tüm arkadaşlarımla halkımızın hizmetindeyiz. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi ve emeklilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

HAKKARİ'DE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 177. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Hakkari'de Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

10 Nisan Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Bulvar Caddesi’nde bir araya gelen polisler, dev Türk bayrağıyla valiliğin önüne kadar yürüdü. Burada İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar'ın Atatürk anıtına çelenk sunması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Tören bitiminde Pınar, beraberindeki müdür yardımcıları, polisler ve polis kıyafeti giyen birinci sınıf öğrencileri ile birlikte Vali ve Belediye Başkanı Vekili İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Ziyarette Pınar ve beraberindekilerin gününü kutlayan Akbıyık, şiirler ve İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyan öğrencilere oyuncak ve kitap hediye etti.

POSOF’TA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Türk Polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü serhat ilçe Posof’ta da kutlandı.

Posof Hükümet Konağı önünde yapılan kutlamaya tüm emniyet teşkilatı ve muhtarlar da katıldı. Tören çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Posof ilçe Emniyet Müdür vekili Emniyet Amiri Alper Güçlü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Tebriklerin kabulünden sonra program sona erdi. Posof müftülüğü tarafından şehitler için Merkez Camiinde mevlit ve Kur’an okutuldu.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 177. YILI ARDAHAN'DA KUTLANDI

-Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Valilik önünde düzenlenen etkinlikler de saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve ardından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın sadece Türkiye'de değil dünyada da saygın bir yeri olduğunu söyledi. Vatanın birlik ve bütünlüğünün sağlanmasında önemli görevler üstlendiklerini kaydeden Hayal, ''Halkımızın güvenliğini ve kamu düzeninin sağlanması çağdaş devletin temel amaçlarındandır. Polis teşkilatımız kurulduğu günden bu yana adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde yasalardan aldığı gücü milletten aldığı destekle birleştirerek her türlü fedakarlıkla halkımızın güvenliğini sağlamaktadır. Değişen ve gelişen dünyada kendini sürekli geliştiren Türk polis teşkilatı; Eğitimli insan gücü, modern araç gereçleri ve operasyonel kabiliyetleri ile bir çok başarılara imza atmış ve dünyanın saygın kuruluşları arasında hak ettiği yeri almıştır. Emniyet teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine, insan temel hak ve özgürlüklerine yönelen her türlü tehdidi canı pahasına da olsa bertaraf etmiştir. Bilinmelidir ki, kahraman Türk polisi, terör ve örgüt suçlarıyla mücadelesini aralıksız sürdürecek." diye konuştu.

Valilik binası önündeki törene, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ve çok sayıda polis katıldı. Törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

ÇILDIR'DA POLİS HAFTASI KUTLANDI

Ülkenin ve vatandaşların güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası, bu yıl da törenlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Çıldır İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Emniyet mensupları, Çıldır Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk koyarak, şehit ve gaziler anısına saygı duruşunun ardından İstilal Marşını okudular.

Çıldır Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törene Çıldır İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Ülkü, Çıldır da görevli emniyet mensupları, mermurlar ve bekçiler katıldı. Atatürk Büstüne çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile birlikte tören sona erdi.

IĞDIR'DA "POLİS HAFTASI" ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Iğdır'da Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinlik çerçevesinde Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenledi. Çelenk sunma töreninde İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca Iğdır Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra saygı duruşunda bulunarak İstiklal marşı okundu.

İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca burada bir konuşma yaparak, “Kuruluşundan bugüne üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan teşkilat mensuplarımız bugün de aynı anlayış ve kararlılıkla görevine devam etmektedir. Teşkilatımızın tüp mensupları için büyük Türk milletine hizmet etmek en kutsal görevdir. Varlığımızı milletimize borçlu olduğumuzun bilinciyle gecesini gündüzüne katan, mesai mefhumu gözetmeden her türlü zorlukla ve risk ile mücadele eden ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kahraman mesai arkadaşlarımın sizlerin huzurunda bir da tebrik ediyor ve günlerini kutluyorum” dedi.

Çelenk sunma töreni sonrası Iğdır Emniyet Müdürlüğü Belediye meydanında tanıtım standı açtı. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu tanıtım standında çocuklar polisler ile yakında tanışma fırsatı buldu, fotoğraf çektirdi. İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca da tanıtım standını gezerek çocuklar ile ilgilendi, sohbet etti. Tanıtım standında İl Emniyet Müdürlüğüne ait drone ve hava araçları da tanıtıldı.

 MALATYA'DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 177. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, POMEM Müdürü Faruk Nalçacı, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sıddık Selçuk, emniyet teşkilatı mensupları katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Türk Polis Teşkilatı’nın devletin bekası ve vatandaşların güvenliği için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Dağdeviren, ''Şehitlerimizin kanları ile suladıkları bu kutsal vatan topraklarında ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için emniyet teşkilatı olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzun farkındayız. Herkes iyi bilmelidir ki sorumlu olduğumuz bu görevi idrak ederek vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşaması için çalışmalarımızı büyük bir kararlıkla özveriyle yerine getirmekten onur duymaktayız'' dedi.

Görevlerini kararlıkla sürdürdüklerini kaydeden Dağdeviren, ''Teşkilatımız devletimizin bekası, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü vatandaşlarımızın can ve mal, namusunu korumak gibi önemli ve hassas görevleri ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak anayasa ve demokratik hukuk kuralları doğrultusunda milletin iradesine sımsıkı sahip çıkarak özverili ve cansiperane anlayışla görevini sürdürmektedir. Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, halkımızın can ve mal emniyetini temin etmek uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden teslim aldığımız bu kutsal görev bayrağını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yüksek görev şuuru ile her şartta yılmadan ve yorulmadan daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağımızdan emin olunuz” diye konuştu

MUŞ’TA 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLANIYOR

Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu’nun Atatürk anıtına çelenk bırakması ile başlayan tören, saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törenin ardından İl Emniyet Müdürü Kaloğlu, personelin gününü kutladı.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, kent genelinde düzenlenecek olan çeşitli programlarla sürdürülecek.

BULANIK’TA POLİS HAFTASI KUTLAMALARI

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü Muş’un Bulanık ilçesinde törenle kutlandı.

Bulanık Kent meydanında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek'in Atatürk anıtına çelenk sunması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Törenden sonra tebrikleri kabul eden Müdür Tefek, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sarf edeceklerini söyledi.

Program toplu hatıra fotoğrafı son buldu.

MALAZGİRT’TE 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLANDI

Muş’un Malazgirt ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk’ün Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlçe Emniyet Müdürü Türk personelin gününü kutlarken, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tören sona erdi.

VAN’DA TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 177. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Van’da Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunum töreni düzenlendi. Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Jandarma bandosunun dinletisinin ardından Vali Mehmet Emin Bilmez, törene katılan emniyet mensuplarının gününü kutladı.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, belediye başkanları, kamu kurumlarının müdürleri, STK temsilcileri ve polislerin katıldı.

Çelenk sunum töreni sonrası İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Vali Bilmez’i makamında ziyaret ederek çiçek taktim etti.

Vali Mehmet Emin Bilmez ise İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a başarılı çalışmaları dolayısıyla üstün başarı belgesi verdi.

VALİ EPCİM, İFTARINI POLİS ADAYLARIYLA AÇTI

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iftar programında polis adayları ile bir araya geldi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde iftar programı düzenlendi. Programa katılan Vali Cüneyt Epcim, orucunu merkezde eğitimlerine devam eden polis adaylarıyla açtı.

Vali Epcim, iftarın ardından polis adaylarıyla sohbet ederek eğitim süreçlerine ilişkin bilgi aldı. Öğrencilere eğitimlerinde başarılar dileyerek ibadetlerinin kabulünü temenni etti.

Program sonrası Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel ile incelemelerde bulunan Vali Epcim, geçen yıllarda yapılan 2 bin öğrenci kapasiteli yurdu dolaştı.

Kendisine eşlik eden protokol mensuplarıyla merkezde yaptığı incelemeler sonrasında Günel’e daveti dolayısıyla teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin Zahit Mahallesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen iftara Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlker Yurduseven, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap ile kamu kurumlarının amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 
113 düzensiz göçmen yakalandı
 
Diyanet’ten Hac açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
113 düzensiz göçmen yakalandı
Ağrı'da polis ekiplerince kereste yüklü kamyonda saklanmış 113 düzensiz göçmen yakalandı.
951 günde 35 aile çocuklarına kavuştu
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin ...
Nöbetteki Ailelere destek
Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin ...
 
Türk Polis Teşkilatı 177’inci gurur yılında
Erzurum’da Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis ...
Memiş: ‘Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’
Memiş: ‘Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’
Emniyet Müdürlüğü Şehit Ailelerini ağırladı
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü; Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıldönümü ...
 
 Vali Memiş, Emniyet personelini kabul etti
Erzurum Valisi Okay Memiş, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl ...
Emniyetten duygu yüklü klip
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. ...
Anaların evlat nöbeti 949’uncu gününde
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva