ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Mart 2022 Perşembe - 14:22

Doğu Anadolu beyaz örtü altında

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor. Bölge illerinde kırsal alanda çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı illerde eğitime ara verildi. Bölgede etkili olan kar yağışı sonrasında Palandöken’de kar kalınlığı 160 santimetreyi geçti.

Doğu Anadolu beyaz örtü altında

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor. Bölge illerinde kırsal alanda çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı illerde eğitime ara verildi. Bölgede etkili olan kar yağışı sonrasında Palandöken’de kar kalınlığı 160 santimetreyi geçti. Kar kalınlıkları, Hakkari Kayak Merkezi 186, Palandöken Kayak Merkezi 160, Tunceli Ovacık Kayak Merkezi 150, Gümüşhane Olucak Karayayla 135, Ergan Kayak Merkezi 128, Sarıkamış Kayak Merkezi 120, Tunceli Ovacık 118, Aşkale/Ovacık Köyü 109, Göle Çullu Köyü 95, Bitlis 94, Adilcevaz 92, Karlıova 87 Bingöl Yayladere 87 santimetre oldu.

ERZURUM'DA KIŞ GERİ GELDİ

Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, meteoroloji buzlanma, don ve çığ riskine karşı uyardı.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı kentin beyaz örtüyle kaplanmasına neden olurken, belediye ekipleri il genelinde karla mücadele çalışması başlattı. Yaklaşık 10 santimetreyi aşan kar, sürücülere de zaman zaman zor anlar yaşattı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı olarak geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesinin görüleceği belirtildi. Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği, rüzgarın güney batılı yönlerden orta kuvvette esmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, Yağışların Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Bayburt, Ardahan ve çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, eğimli bölgelerde çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı.

Rüzgârın Erzurum ve Ağrı çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden saatte 60 kilometre kuvvetinde, yüksek ve dağlık kesimlerde ise saatte 70 kilometreye ulaşan kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile kar erimesi ve çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması öneriliyor.

AĞRI’DA MART AYINDA KAR ESARETİ
Ağrı’da dün başlayan ve aralıklarla etkisini arttıran kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü.
Kış mevsiminin etkisini en fazla hissettirdiği illerin başında gelen Ağrı’da, Mart ayında etkili olan yoğun kar yağışının ardından kent yeniden beyaza büründü. Yağışın ardından araçlar ve ağaçlar karla kaplanırken, vatandaşlar ev ve iş yerlerinin önünde kar temizliği yaptı. Karla beraber ortaya güzel manzaralar da çıktı.
Baharı beklerken yeniden karla uyandıklarını söyleyen vatandaşlardan İsmail Ulutaş, “Biz baharı beklerken kar geldi. Allah bize yardım etsin. Sabah etken geldik dükkanın önünü temizledik. Yollar kapalı” ifadelerine yer verdi.

BİNGÖL’DE KAR 65 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Bingöl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 65 köy yolu ulaşıma kapandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl genelinde kar yağışı etkili oldu. Yağışın ardından merkeze ve ilçelere bağlı köy yolları da kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Merkezde 10, Adaklı 28, Genç 7, Karlıova 11, Kiğı 2, Solhan 3, Yayladere 1 ve Yedisu ilçesine bağlı 3 köy yolu ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan köy yollarında İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesi ekipleri yoğun bir çalışma başlattı.

ERZİNCAN GÜNE KAR YAĞIŞIYLA UYANDI

Erzincan kent merkezinde etkili olmaya başlayan kar yağışı, vatandaşların yüzünü güldürdü. Güne karla uyanan Erzincanlılar karın tadını çıkardı.

Erzincan kent merkezine lapa lapa kar yağdı. Günü beyaz örtüyle karşılayan vatandaşlar, araçlarının üzerinde biriken karları temizleyerek yola koyuldu. Belediye, İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri, sorumluluk alanlarındaki yollarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Karın yağması en çokta çocukları sevindirdi. Okul bahçesinde kartopu savaşına tutuşan çocuklar doyasıya eğlendi.

Kar nedeniyle bugün ve yarın (10- 11 Mart) İstanbul - Erzincan uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. İptalin İstanbul'da ki olumsuz hava koşulları nedeniyle olduğu belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Doğu Anadolu için kuvvetli lodos uyarısında bulunuldu. Rüzgârın; Erzurum, Ağrı ve Hakkâri çevreleri ile Van'ın, Muş'un ve Bingöl'ün kuzeyinde 10 Mart 2022 Perşembe günü güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiği belirtilerek meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile kar erimesi ve çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

“AFAD'DAN 38 İLDE YAŞANACAK OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA İLİŞKİN UYARI”

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 38 ilin beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

AFAD'dan yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Antalya'nın doğusunda ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağış, İstanbul, Isparta ve Konya'da yoğun kar yağışı, Orta ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı, Güneydoğu Anadolu'da ve Doğu Anadolu'da kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirilerek vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Konya, Antalya, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Adıyaman, Isparta, Siirt, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Muş, Bitlis, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Kars, Van, Şırnak, Edirne, Bilecik ve Hakkâri olmak üzere toplam 38 ilin yaşanabilecek meteorolojik risk nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması hususunda uyarıldığı aktarıldı.

VAN'DA 118 YERLEŞİM YERİNİN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 118 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Van'da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Bahçesaray'da 16, Başkale'de 15, Çaldıran’da 16, Çatak'ta 44, Erciş’te 4 ve Gürpınar ilçesinde ise 23 olmak üzere toplam 118 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ, ÇIĞ, BUZLANMA VE DON UYARISI

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise bölge genelinde havanın çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçmesi beklendiği belirtildi. Açıklamada, “Van’ın kuzey ve güney ilçeleri, Muş, Bitlis ve Hakkâri’de kuvvetli ve yer yer yoğun geçmesi tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, rüzgârın genellikle güney ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta şiddette, yüksek kesimlerde ise kuvvetli esmesi bekleniyor. İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıkları Van’da 7, Hakkâri ve Muş’ta 5, Bitlis’te 2 derece olması beklenmektedir. Bölgemizde beklenen kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgâra bağlı olarak ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde tipi şeklinde kar yağışı, yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ tehlikesi, görüş mesafesinde azalma, direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunduğundan yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir” denildi.

KARDA MAHSUR KALAN HASTA VATANDAŞIN İMDADINA JANDARMA YETİŞTİ

Bitlis merkeze bağlı Kömüryakan köyünde hastaneye götürdüğü eşi ile yolda mahsur kalan vatandaş jandarma ve özel idare ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye yetiştirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis il merkeze bağlı Kömüryakan köyünde ikamet eden Şevket İletmiş isimli vatandaş rahatsızlanan eşini Bitlis Devlet Hastanesine götürmek için özel aracı ile yola çıktığı esnada olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Kömüryakan-Konuksayar köyleri arasında mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşın Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarından yardım talebinde bulunması üzerine, görevlendirilen devriye ve İl Özel idaresi ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye ulaşmaları sağlanmıştır" denildi.

ELAZIĞ’DA 13 KÖY YOLU KAR YAĞIŞINDAN DOLAYI ULAŞIMA KAPANDI

Elazığ’da etkisini gösteren kar yağışından dolayı 547 köy yolundan 13’ünün ulaşıma kapandığı bildirildi.

Elazığ'da dün kar yağışının etkili olması nedeniyle Kovancılar’da 9 ve Sivrice’de 4 köy yolu olmak üzere toplamda 13 köy yolu ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekipleri 60 personel ve 64 araçla kapalı yolların açılması için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

HAKKARİ'DE 78 YERLEŞİM YERİNİN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 78 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari'de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle yüksek kesimlerde bulunan 19 köy ve 59 mezra yolu olmak üzere toplam 78 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Hakkari İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü yetkilileri, kapalı yolların açılması için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

KARS BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kars’ta, yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte bugün eğitim öğretime ara verilirken, kar yağışı ve tipiden dolayı 132 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kars’ta önceki gün başlayan ve devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. kar kalınlının bazı bölgelerde 50 santimi bulduğu kentte köy yoları ulaşıma kapandı, okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Kar yağışıyla birlikte vatandaşların da karla mücadelesi başladı. Sabah erken saatlerde işyerleri açan vatandaşlar dükkanlarının önünün karını kürüdü.

Kars’ta Mart ayında ilk kez bu kadar çok kar yağdığını ifade eden vatandaşlar, “Bu kış ilk defa bu kadar kar yağdı. Kışın çok soğuk geçti ama bu kadar kar yağmadı. Aşırı kar yağdı. Kar yağışı 3-4 gün boyunca devam edecek” dedi.

Öte yandan karın olumsuzluklarının yanında olumlu yönleri de dikkat çekiyor. Karslı fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli kar yağışıyla birlikte fotoğraf makinesi alarak sokaklarda bol bol kar manzarası için deklanşöre bastı. Beşli, “Öncelikle karın yağması memleketimiz için bereket, sevindirici bir durum bir fotoğrafçı için görülmeye değer manzaralar çıkıyor. Fotoğraf makinesini yanıma alıp fotoğraf çekmeye başladım” dedi.

“KAR YOLLARI ULAŞIMA KAPADI”

Kar yapışının etkili olduğu Kars’ta köy yolları da ulaşıma kapandı. Kentte merkezde 19, Akyaka’da 15, Arpaçay’da 12, Digor’da 11, Kağızman’da 12, Sarıkamış’ta 34, Selim’de 19 ve Susuz’da 10 olmak üzere toplam 132 köyün kente bağlantısı kesildi. Kentle bağlantısı kesilen köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği karla mücadele ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Kar yağışının devam ettiği Kars’ta yol açma çalışmalarını yüksek kesimlerde etkili olan tipi olumsuz etkiliyor.

ARDAHAN’DA KAR YENİDEN ETKİSİNİ ARTTIRDI: 56 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Ardahan’da kar nedeniyle 56 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Ardahan’da gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerine kadar etkili olan kar yağışı nedeniyle 56 köyün yolu ulaşıma kapandı. Ardahan İl Özel İdaresi ekipleri yolların açılması için çalışma başlattı. Ekipler, köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kent genelinde gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 56 araç ile araçlardaki 137 kişi köy yollarında kaldı.

Kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalanlar kurtarıldı

Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda otomobillerinde mahsur kalan vatandaşlar, İl Özel İdaresinin karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kar ve tipi nedeniyle yolda kalan 56 araç ile içindeki 137 kişi, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.

İl Özel İdaresi ekipleri, yolda kalan araçları iş makinelerinin yardımıyla kurtardı. Kent genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipler, tipi nedeniyle sürücülerin özellikle akşam saatlerinde tedbirli olmalarını istedi.

DOĞUNUN ÇUKUROVA’SINA KIŞ GERİ GELDİ

Doğunun Çukurova’sı Iğdır’da haftalar sonra yeniden kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından birçok ilde olduğu gibi Iğdır’da da kar yağışı başladı. Kent merkezi sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Çevre yolunda ise sis etkili oldu. Sis ile birlikte görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Iğdır Tuzluca ilçesinde de geceden etkili olan kar yağışı sonrası ilçe merkezi ile ilçeye bağlı tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Iğdır’da karın yeniden etkili olduğunu belirten Mehmet Ukay, “Kış Iğdır’a geri geldi. Büyüklerimiz Mart ayı için dert ayı diyorlardı. Biz kar ve yağmurun yağmasını istiyoruz. Kuraklık olmasın” dedi.

MUŞ’TA 51 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muş’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 51 köy yolu ulaşıma kapandı.

Özellikle kırsal kesimde etkili olmaya devam eden kar yağışı, tipi ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor. İki gün yaşanan kar yağışı nedeniyle 51 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı yollarda çalışma başlatan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, yolların açılması için seferber oldu.

Kapalı yol durumuyla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür; merkezde 9, Bulanık’ta 4, Malazgirt’te 16, Varto’da 20, Korkut’ta 1 ve Hasköy ilçesinde ise 1 köy yolu olmak üzere toplam 51 yerleşim yeriyle ulaşımın kesildiğini ifade etti. Ekiplerin kapalı yollar için seferber edildiğini bildiren Yentür, yolların en kısa sürede açılacağını belirtti.

 

 

 
Aydemir: ‘Yağmurlar yağıp, yarıklar örtülmemeli’
 
197 kaçak göçmen yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kar altında evlat nöbeti
Muş’ta çocuklarının PKK terör örgütü tarafından kandırılarak kaçırılmasından ...
Şehit oğlunun hatıralarını 28 yıldır saklıyor
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Akalın köyünde yaşayan Hüsna Onat (80), PKK terör ...
İspir Belediyesi Z kuşağını tarihiyle buluşturuyor
İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Hayati Tek’in Birinci Dünya Savaşı ...
 
ETÜ’de Aziziye gündemi
Aziziye Belediye Başkanı Cevdet Orhan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ...
Yakutiye Ramazan’a hazırlanıyor
Ramazan ayına sayılı günler kala, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut ...
Üç Başkandan milli coşkuyu paylaşma çağrısı
Oltu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı kutlama programı kapsamında ...
 
Oltu Belediyesinden DAKAF ikramı
Erzurum’da açılan Doğu Anadolu Kariyer Fuarında katılımcılara Oltu Belediyesi, ...
Oltu’da Kadınlar Günü’ne mütevazi kutlama
Oltulu kadınlar 8 Mart Dünya kadınlar gününü bir kafede mütevazi bir tören ile kutladılar
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, DAKAF’22’deydi
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva