ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Kasım 2020 Salı - 11:54

Doğu Anadolu İlleri Atatürk’e saygıda buluştu

Kars’ta saat 09:05’te çalan anma sireni sırasında inşaat işçilerinin işlerini bırakarak, verdikleri saygı duruşu fotoğrafı Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gönül bağı ve vefasını vurguladı.

Doğu Anadolu İlleri Atatürk’e saygıda buluştu

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 82’inci yıldönümünde, tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de saygı, minnet, rahmetle anıldı. Erzurum’dan Van’a, Hakkari’den Elazığ’a tüm bölge illerinde anma törenlerine vatandaşlardan yoğun katılım oldu.

Kars’ta saat 09:05’te çalan anma sireni sırasında inşaat işçilerinin işlerini bırakarak, verdikleri saygı duruşu fotoğrafı Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gönül bağı ve vefasını vurguladı.

BİNGÖL’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ
Bingöl’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yılında Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de de resmi törenle anıldı.Valilik önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan,49. Komando Tugay Komutan V. Albay Ercan Aygündüz, daire müdürleri, gaziler, emniyet ve askeri personel katıldı. Törende, Vali Ekinci, 49. Komando Tugay Komutan V. Albay Ercan Aygündüz ve Başkan Arıkan, anıta çelenk koydu.
Çelenklerin konulmasının ardından 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İRTİHALİNİN 82. YILDÖNÜMÜ

Bitlis’te 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve 13 Kasım Bitlis’e teşriflerinin 104’üncü yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi.

Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, İl Jandarma Komutanı Nail İlbey, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, vali yardımcıları, kurum amirleri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na Bitlis Valiliği ve Bitlis Belediye Başkanlığına ait çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, 09.05’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Program daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ERZİNCAN'DA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümünü dolayısıyla, Erzincan’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Belediye Sarayı Önünde yapılan tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saat 9.05 geçe sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene Erzincan protokolü, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde düzenlenen programda da genç liderler ve öğrenciler Atatürk’ün hayatını anlatan belgeseli izledikten sonra saat 9.05 geçe saygı duruşunda bulundu.

Kentteki kamu kurumlarda 10 Kasım’da ulusal yas nedeniyle İstiklal Marşı eşliğinde direğin yarısına kadar indirilen bayrak, gün batımında görevli kişi tarafından törensiz olarak yeniden tepeye çekilecek.

ELAZIĞ’DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle program düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal etmesinin 82. yılı nedeniyle Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şehit Cuma Dağ Ortaokulu'ndan Edebiyat öğretmeni Hilal Kandil Çankaya yaptı. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu programda, Atatürk konulu sinevizyon gösterisi sunuldu. Ardından Atatürk’ün vefatının yurtiçi ve dışındaki yankılarını konu alan öğrenci çalışması ve orotoryo çalışması sergilendi.

Program, şiir ve kompozisyon yarışmasında derece giren öğrencilere protokol tarafından hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

Programa, Vali Erkaya Yırık, 8. Kolordu Komutan Vekili Albay Cem Tuzcu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, diğer protokol üyeleri, kurum müdürleri, öğrenciler, emniyet ve askeri personel katıldı.

ATATÜRK RAHMET, MİNNET VE SAYGIYLA ANILDI

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi, siren çalınmasıyla birlikte protokolünden, sokaktaki vatandaşına kadar herkes saygı duruşunda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal etmesinin 82. yılı nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da resmi tören ve program düzenlendi. Valilik önünde Atatürk anıtında düzenlenen törene Vali Erkaya Yırık, 8. Kolordu Komutan Vekili Albay Cem Tuzcu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, diğer protokol üyeleri, kurum müdürleri, gaziler, öğrenciler, emniyet ve askeri personel katıldı. Törende, Vali Yırık, , Kolordu Komutan Vekili Tuzcu ve Başkan Şerifoğulları, Atatürk anıtına çelenk koydu. Saat 09.05'te sirenlerin çalması ile kentte hayat 2 dakikalığına durdu. Protokolünden, sokaktaki vatandaşa herkes saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okunmasının ardından tören sona erdi.

ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 82. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Hakkari’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 09.05'te siren çalarken, saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören, Atatürk Kültür Merkezi'de çeşitli etkinliklerle devam etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından uzun bir aradan sonra ilk defa düzenlenen ve 30 değişik Atatürk tablosunun yer aldığı sergi gezildi.

Törene, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Durmaz, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Buğra Gürgan, vali yardımcıları Aziz Gölbaşı, Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, CHP Merkez İlçe Başkanı Şükrü Çivi, İyi Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Hakkâri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, Mili Eğitim Müdürü Bilal Gür ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KARS’TA ANILDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 82'nci yıldönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da düzenlenen tören ve etkinliklerle anıldı. Bir inşaatta çalışan işçiler ellerindeki işleri bırakarak 2 dakika saygı duruşunda bulundu.

Atatürk’ü anma törenİ Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na sırasıyla Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasıyla başladı.

Çelenklerin konulmasının ardından tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da, "Tİ" sesi ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından da İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın ikinci yarısında ise Bayrak yarıya indirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay yaptı. Acay, “Bugün 10 Kasım Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı, Devletimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün aramızdan ayrılışının 82.Yıl dönümü. O, idealleriyle, düşünceleriyle ve bize kazandırdıkları ile her zaman aramızda olmaya devam edecektir. Tarihte birçok komutan, birçok devlet adamı büyük başarılar elde ederek tarih sahnesindeki yerlerini almışlardır. Ancak hiçbir lider Atatürk kadar milletinin gönlünde yer etmemiştir. Hiçbir liderin fikirleri ve düşünceleri O’nunki kadar milleti tarafından yaşatılmamıştır. Yaşamını milletine adayan, yıkılmak üzere olan bir imparatorluktan yepyeni ve güçlü bir devlet ortaya çıkaran eşsiz bir lider, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan ve dahi olan Atatürk sadece kendi milletinin geleceğine değil, mazlum milletlerin geleceğine de ışık tutmuştur” dedi.

Program 10. yıl Nutku banttan dinletilmesiyle devam etti. Atatürk’ün biyografisinin okunması ve şiirler, Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabı, Atatürk Oratoryosu ve Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerin dinletilmesiyle sona erdi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali, Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Başsavcı Soner Aygün, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler ile askeri erkan katıldı.

“İNŞAAT İŞÇİLERİ ELLERİNDEKİ İŞLERİ BIRAKARAK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılında, her sene olduğu gibi saatler 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu. Kentte yapımı devam eden Sultan Alparslan Külliye’nde çalışan işçiler ellerindeki işleri bırakarak saygı duruşunda bulundu. Kentte hareket halindeki araçlar ve vatandaşlar oldukları yerde kaldı.

SARIKAMIŞ'TA 10 KASIM TÖRENİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yılında Sarıkamış’ta saat 9’u 5 geçe sirenlerin çalmaya başlamasıyla birlikte adeta hayat durdu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05’te çalan sirenlerle birlikte Sarıkamış’ta sürücüler araçlarından inerken, yayalar ise oldukları yerde durarak saygı duruşuna geçti.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı Sarıkamış Tören Alanında bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Tugay Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenkler sunulmasıyla başladı.

Tüm yurtta olduğu gibi Sarıkamış’ta da saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Düzenlenen törene Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, 9. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Haluk Albayrak ve Sarıkamış Belediye Başkan Vekili Serdar Kılıç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

IĞDIR'DA 10 KASIM TÖRENİ

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında Iğdır'da törenle anıldı.

Zübeyde Hanım Bulvarı Belediye Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan Program, saat 09: 05'te siren sesi ile 2 dakikalık saygı duruşu ve müteakiben İstiklal Marşı okunması ile devam etti. Törende günün anlam ve önemini belirten yazılar okundu. Pandemi nedeniyle tüm tedbirlerin eksiksiz uygulandığı programda katılımcılar, giriş-çıkışlarda ve tören esnasında, maske ve sosyal mesafe kuralına uydular. Alana girişte tüm katılımcılara, maske ve el dezenfektanları verildi.

Anma törenine, Iğdır Valisi / Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Albay Yılmaz Doğan, kurum müdürleri, askeri personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

MUŞ’TA ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 82. YILDÖNÜMÜ TÖRENİ

Muş'ta, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 82. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Muş Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda Muş Valiliği ve Muş Belediyesinin çelenklerinin sunulmasıyla başlayan program, daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Anma programı, saat 09.05'te Atatürk'ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve bayrakların yarıya indirilmesiyle sona erdi.

Törene; Muş Valisi İlker Gündüzöz, Belediye Başkan Yardımcısı Muhterem Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, siyasi parti temsilcileri, mülki ve askeri erkân katıldı.

TUNCELİ’DE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Tunceli'de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal etmesinin 82'inci yılı nedeniyle Valilik önünde anma programı gerçekleştirildi. Törene Vali Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Reha Asan, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Garnizon Komutanı 4. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Yılmaz Ustaoğlu, Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, kurum amirleri, askeri ve mülki erkanın katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından saat: 09.05'de 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Tören, Anafatma Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı Atatürk sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

VAN’DA ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 82. YILDÖNÜMÜ

Van’ın Erciş ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Hava Savunma Üsteğmen Ferdi Ümit Alagöz tarafından “Atatürk’ün Askeri Kişiliği” ile ilgili konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. İlk, ortaokullar ile liseler arasında düzenlenen “Atatürk” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenicilere ödüllerinin verilmesinin ardından 10 Kasım Atatürk’ü anma programı sona erdi.

Programa, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ahmet Uğurlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, kamu kurum amirleri, siyasi parti, oda ve STK temsilcileri, askeri erkân, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAYBURT’TA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümünü dolayısıyla, Bayburt’ta Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının yıldönümünde tüm yurtta olduğu Bayburt’ta da düzenlenen törenle anıldı. Saray Bahçesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören valilik, belediye ve garnizon komutanlığı çelenklerinin sunumuyla başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Atatürk konulu şiirin okunmasıyla sona erdi.

Törene Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Hasan Fehmi Tunoğlu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıldı
 
Aşkaleliler Atatürk’ü rahmet ve saygıyla andı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağrı Belediyesinden övgü toplayan yaklaşım
Ağrı Belediyesi hizmet binasına Türk ve Azerbaycan bayrakları asıldı.
Doğu Anadolu’da kar hazırlığı
Muş’ta havaların soğumasıyla birlikte kış hazırlıklarına başlayan vatandaşlar, ...
Doğu Anadolu’da Şuşa coşkusu
Ermeni işgali altında bulunan Şuşa şehrinin Ermenilerden temizlenip kurtarılması ...
 
Yeniden Refah Partisi görev dağılımı yapıldı
Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı’nda görev dağılımı yapıldı. ...
Hayırsever Babadan evladına vefa
Erzurumlu iş adamı Hüsamettin Yavuz, geçtiğimiz aylarda trafik kazasında ...
‘Mavi Vatan’da biz işimiz yok mu diyeceğiz’
AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan eski Başbakan ve AK ...
 
HDP’li belediyeden medyaya 5 ayda 209 bin lira
HDP döneminde Kars Belediyesinden bazı medya kuruluşlarına 5 ay içinde ...
Ailelerin evlat nöbeti 433’üncü Gününde
Diyarbakır’da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ...
Bingöl’de 4.2 büyüklüğünde deprem
Bingöl’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva