ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>BÖLGEDEN
19 Eylül 2019 Perşembe - 15:21

Doğu Anadolu Gazilere Vefa ve Şükran’da buluştu

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de Gazilere minnet ve şükran hissiyatı gündem oluşturdu. Bölge illerinde düzenlenen törenlerde Gazi ve şehitlere rahmet niyazı ortak duaydı.

Doğu Anadolu Gazilere Vefa ve Şükran’da buluştu

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de Gazilere minnet ve şükran hissiyatı gündem oluşturdu. Bölge illerinde düzenlenen törenlerde Gazi ve şehitlere rahmet niyazı ortak duaydı.

BİNGÖL'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Bingöl’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle valilik önünde resmi tören düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenkler sunulması ile başlayan tören, şehit ve gaziler için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Eylül Gaziler Günü mesajının okunmasıyla devam etti.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Tankçı Yüzbaşı Yusuf Aldemir," 1071 yılından beri Anadolu’nun, bir Türk yurdu olma yolunda geçirdiği bütün evrelerde ecdadımızın büyük fedakarlıklara göğüs gerdiğini görürüz. Anadolu birçok medeniyetin hakimiyetine girmiş ancak bu eşsiz topraklarda yaşama bedelini göze alamayanlar tarih sahnesinden silinmiştir. Türk Milleti, Anadolu’yu Türk yurdu ve medeniyetler beşiği yapmakla kalmayıp Anadolu’dan üç kıtaya yayılan koca bir cihan imparatorluğu kurmuştur. Yüce ecdadımız Afrika’nın kavurucu sıcaklarından Kafkasların dondurucu soğuğuna, Akdeniz’in engin maviliklerinden Yemen’e, Kırım’a, Pleyne’ye, Sarıkamış’tan Çanakkale’ye kadar vatan topraklarının her karışında ve dünyanın dört bir yanında savaşmış, mayası Anadolu topraklarında yoğrulmuş nice vatan evlatları şahadet şerbeti içmiş yada gazilik onuru ve şerefine ulaşmıştır” dedi.

Gazilerin yazdığı destanların milletin hafızasına kazındığını aktaran Aldemir, “Gazilerimizin yazdığı cesaret ve kahramanlık destanları, onların şerefli isimlerini milletimizin hafızasına kazımıştır. 15 Temmuz 2016’da milletimizin ve Cumhuriyetine bağlı askerlerimizin demir yumruğu altında ezilen ihanet girişimleri ve aralarında iş birliği yapan bütün terör şebekelerinin hain saldırılarında bir kere daha gördüğümüz üzere, Türk milletinin her evladı asker, polis, sivil demeden ‘mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır’ anlayışı içinde varlığımız, birliğimiz, kardeşliğimiz, vatanımız, bayrağımız ve özgürlüğümüz uğrunda hiç çekinmeden canını ortaya koymuştur” diye konuştu.

BİTLİS’TE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Bitlis’te 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen program, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa Bitlis Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Jandarma Alay Komutanı Nail İlbey, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Medeni Solmaz, kurum amirleri, askeri erkan, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İl Merkez Karakol Komutanı Teğmen Mustafa Karaosmanoğlu tarafından yapıldı.

Karaosmanoğlu, bu aziz vatana canını adayan kahramanların günü olduğunu belirterek, “19 Eylül, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında, Türk kahramanlığının taçlandırıldığı bir gündür. TBMM, 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazilik’ ile ‘Mareşallik’ unvanı tevcih etmiştir. Bugün, 1919-1922 yılları arasında Kurtuluş Savaşında, 1950 yılında Kore’de, 1974 yılında Kıbrıs’ta savaşan, muharip gaziler ile Türkiye Cumhuriyetinin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis ve güvenlik korucuları, tüm malul gazilerin şeref günüdür” dedi.

Ülkemizde bugün, dün olduğundan daha fazla iç ve dış düşmanların olduğuna vurgu yapan Karaosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilinmelidir ki Türk halkının azim ve kararlığı, her türlü zorluğu yenmeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza kadar yaşatmaya muktedirdir. Al rengini şehit kanından alan al bayrağımızın rengi son dönemde toprağa düşen şehitlerimizin kanlarıyla daha da katmerleşmiştir. Şehit ve gazisi olmayan Türk ailesi yok gibidir. Bu nedenle şehit ve gazilik unvanı Türk toplumunun ortak değeridir.” Daha sonra Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Başkanı Medeni Solmaz da kısa bir konuşma yaptı. Program öğrenciler ve askerlerin okuduğu şiirlerin ardından sona erdi.

ERZİNCAN'DA GENÇLERDEN GAZİLERE ZİYARET

Erzincan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri "19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesini ziyaret ettiler.

Gençler Muharip Gaziler Derneğine gerçekleştirdikleri ziyarette Kore ve Kıbrıs gazileri ile bir araya geldiler. Gazilerin Kore ve Kıbrıs savaşları sırasındaki anılarını dinleyen gençler, merak ettikleri soruların cevaplarını alma şansı buldular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş, "Erzincan'da genç kuşakların bu vatan için gözlerini kırpmadan can veren, vatanını savunmak için canını hiçe sayıp savaşan gazilerimizi ziyaret etmesi bizi oldukça mutlu etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu Erzincan Gençlik Merkezi olarak her zaman Gazilerimizin yanlarında olduklarını belirterek, "19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Erzincan Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerimiz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesini ziyaret ettiler. Bu vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize uzun ömürler diliyoruz." diye konuştu.

ELAZIĞ'DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Elazığ'da, 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Valilik Önünde resmi tören düzenlendi. Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8.Kolordu Komutan Vekili Tuğgeneral Mehmet Hakan Akyol, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Gökhan İnan, diğer protokol üyeleri,askeri ve emniyet personeli, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı.

Sakarya Meydan Muharebesi'nin, Anadolu’nun karanlık günlerini aydınlığa dönüştürerek Türk Cumhuriyeti’nin yolunu açtığını belirten Dernek Başkanı Mehmet Namık Bulut, “ Anadolu’da çakan milli mücadele kıvılcımları Sakarya’da, Dumlupınar’da alev topuna dönüşerek bir volkan gibi patlamıştır. Anadolu halkının ölüm kalım mücadelesi olan ve yokluktan var edilen bir ordu ile gerçekleştirilen Sakarya Meydan Muharebesi, Anadolu’nun karanlık günlerini aydınlığa dönüştürerek bugünün hür ve bağımsız Türk Cumhuriyeti’nin yolunu açmıştır. Sakarya Meydan Muharebesi’nin mimarı, muzaffer ve ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından Mareşal rütbesi ile Gazilik ünvanı verildi. Bugün, bu unvanın verilişinin 98’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımız ifade ediyoruz. ‘Gaziler Günü’ olarak kutladığımız 19 Eylül aynı zamanda Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin kuruluş günüdür. 19 Eylül Gaziler Günü, Kurtuluş Savaşı’nda 1950’de Kore’de, 1974’te Kıbrıs’ta savaşan Muharip Gaziler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis, güvenlik korucusu ve vatandaşların, tüm Malul Gazilerin kahramanlık ve şeref günüdür” ifadelerini kullandı.

HAKKARİ’DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Mustafa Kemal Atatürk’e "Gazi" unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihinin yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Hakkâri'de de törenle kutlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen törene Vali İdris Akbıyık, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Aşık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Duygu Demirayak Durmaz, vali yardımcıları İdris Koç ve Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman, kamu kurum ve kuruluş amirleri, askerî personel, polis memurları ile gazi ve yakınları katıldı. Vali İdris Akbıyık, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Aşık ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Tören, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Teğmen Oğuzhan Akyürek tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından sona erdi.

Vali İdris Akbıyık, törene katılan 91 yaşındaki Kore gazisi Yusuf Kaya ile yakından ilgilenerek makamında ağırladı. Elindeki baston yardımıyla yürüyebilen Kaya’nın elinden tutarak makamına kadar eşlik eden Vali Akbıyık, bir süre sohbet ettiği Kore gazisini daha sonra arabayla evine bıraktırdı.

Ziyaret sonunda Vali Akbıyık, makamında ağırladığı gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ARDAHAN’DA GAZİLER GÜNÜ

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, Hükümet Konağı önünde törenle kutlandı.

Törene Çıldır Kaymakamı Alper Taş, Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, İlçe Tabur Komutanı Ercan Özcan, daire amirleri ve kurum müdürleri ile Gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı´na çelenk sunulan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Tabur Komutanlığında görevli komutan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Töreni sonunda İlçe Kaymakamı makamında tebrikleri kabul etti.

Kaymakam Taş “Gazilerimiz, bu vatanın bütünlüğünün, ülkemizin bağımsızlığının teminatı olan kahramanlardır. Tarih boyunca kurduğumuz medeniyetlerin mimarı olmuş kişiliklerin gazi ünvanı taşıdığını hepimiz bilmekteyiz. Bu millet, savaş meydanlarında üstün kahramanlık ortaya koyan büyüklerine gazi ünvanını tevdi etmiştir. Gazilerimize hürmet ve saygı göstermek herkesin borcu ve aldığı emanetin gereğidir. Ebediyete intikal eden tüm gazilerimize Yüce Mevla´dan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı arz ediyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum" dedi.

IĞDIR’DA  GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Tuzluca'da Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Tuzluca'da 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Tuzluca belediye meydanında tören düzenlendi.Törene ilçe kaymakamı Abdullah kadıoğlu gaziler dernek başkanı Halis türkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra Atatürk büstüne çelenk bırakılarak başladı. Daha sonra kurum amirleri tarafından Dernek Başkanı Halis Türkan'a ziyarette bulunarak günleri kutlandı.

Açıklamada bulunan Türkan, "19 Eylül Gaziler günümüz başta gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz ve silah arkadaşlarına, şehitlere ve aramızdan ayrılan gazilerimize bugün vesilesiyle Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun, hayatta kalan gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum" dedi.

MALATYA’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Malatya’da düzenlenen tören ile kutlandı.

Tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törende, Aydın Baruş,2. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Mahmut Altun, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Buradaki programın ardından protokol üyeleri, şehir mezarlığında bulunan Malatya Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek, dua etti. Gaziler Günü dolayısıyla son tören Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi.

Törene, Vali Aydın Baruş 2. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Mahmut Altun, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, askeri ve mülki erkan, gaziler ile öğrenciler katıldı.

MUŞ’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Muş Valiliği bahçesinde düzenlenen törene; Vali Vekili Alper Çifçi, Garnizon Komutanı İhsan Gökoğlan, Belediye Başkan Vekili Aydın Özaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Emniyet Müdür Vekili Erol Çengelcik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Aktaş, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Törende Atatürk Anıtı’na Valilik, Muş Belediyesi ve Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştiren Topçu Yüzbaşı Muhammed Sak, gazilik onuruna erişen kahramanların kıvanç gününü kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Sak, “Bugün aynı zamanda sergilediği üstün komutanlık dehası, cesaret ve kahramanlığın kadirşinas milletimizce takdir edilişinin bir nişanesi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ve mareşal rütbesi verildiği gününde yıldönümüdür” dedi.

Program, gazi ve şehit yakınları ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından MŞÜ’de düzenlenen yemekle devam etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesinin ardından yemeğe geçildi. Yemeğin ardından kürsüye gelen Vali Vekili Alper Çifçi, “Şehitlik ve gazilik, kahraman milletimizin her bir ferdinin asıllar boyunca erişebildiği en yüce makamlardır. Millet olarak bedelini ödeyerek kazandığımız toprak parçasına vatan diyoruz. Bu bedel, hepimizin bildiği gibi vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna döktüğümüz kanlardır. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi vatanımızın birliği ve dirliği uğruna güvenlik güçlerimizin göstermiş olduğu kahramanlıklarla terör örgütleri ile mücadele edilmektedir. Devlet olarak kararlı bir şekilde terörü bitirmek için mücadele etmeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bize düşen görev, bu topraklara göz dikenlere asla fırsat ermemektir” diye konuştu. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy’un da bir selamlama konuşması gerçekleştirdiği program, hediye takdiminin ardından sona erdi.

TUNCELİ’DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Tunceli’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Valilik önünde resmi tören düzenlendi. Törene Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kaya, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Yılmaz Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, gaziler, kurum amirleri, askeri erkan, öğretmen ve öğrencilerin katıldı. Çelenklerin konulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tunceli Şube Başkanı Mehmet Arslan konuşma yaptı.

Türk Milleti’nin hürriyet ve bağımsızlık söz konusunda olunca kenetlenmeyi bildiğini anımsatan Dernek Başkanı Mehmet Arslan, “Topraklarımızın bir daha istila edilmesine, hürriyet ve bağımsızlığımıza göz dikilmesine ne biz, ne de bizden sonraki nesiller hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. İnanıyoruz ki kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır” dedi.

Programın ardından Vali Sonel, gazileri makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

VAN’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Van’da 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Van Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla devam eden program, protokol üyelerinin Türkiye Muharip Gaziler Derneği ziyaretiyle son buldu.

19 Eylül Gaziler Günü kutlama programına Van Vali Vekili Faruk Bülent Baygüven, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçe kaymakamları, kurum amirleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

 
“Gaziler bizim için emanet niteliğindedir”
 
Gazilerin milli coşkusunu paylaştılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP önünde eylem yapan aile sayısı 43’e yükseldi
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatarak evlat nöbeti ...
Pasinler’de 971’inci Gurur Yılı coşkusu
Anadolu’nun fethinin baş zaferlerinden olan 1048 Pasinler Zaferi'nin 971. ...
Belediye – Üniversite işbirliği
Çat Belediyesi ile yapılacak çalışmaların toplumsal kalkınmaya fayda sağlayacağına ...
 
Şenkaya anaokuluna kavuştu
Şenkaya Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarında desteğiyle tadilatı yapılan ...
Yörük Türkmen Birliğinden Diyarbakır annelerine destek
Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ...
‘Mevlam ülkemizi, devletimizi ve milletimizi korusun’
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Taşbaşı, ...
 
Şehit Budak’a vefa
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 14 Eylül 2016 tarihinde terör örgütü PKK ...
Diyarbakır annelerinin çığlığı ülke sınırlarını aştı
Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı iddiası ile HDP il ...
“O çocuklar da okuyabilirdi”
Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Diyarbakır’da çocukları terör örgütü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva