ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Kasım 2019 Pazar - 15:23

Doğu Anadolu Bölgesinde 24 Kasım gündemi

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de törenlerle idrak edildi. Erzurum’dan Van’a, Ardahan’dan Tunceli’ye, tüm bölge illerindeki törenlerde stajyerliklerini tamamlayan öğretmenler bayrak üstüne yemin etti.

Doğu Anadolu Bölgesinde 24 Kasım gündemi

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de törenlerle idrak edildi. Erzurum’dan Van’a, Ardahan’dan Tunceli’ye, tüm bölge illerindeki törenlerde  stajyerliklerini tamamlayan öğretmenler bayrak üstüne yemin etti.

AĞRI’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Ağrı’da 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi tarafından Kültür ve Kongre Merkezinde hazırlanan programla devam etti. Burada İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Vali Süleyman Elban tarafından günün anlam önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Konuşmaların ardından program şehit öğretmenler için Kuran-ı Kerim tilaveti, öğrencilerin şiir okuması, tiyatro oyunu, müzik dinletisi, aday öğretmenlerin yemin töreni, kentte görev yapan öğretmenlere aile ve doğum günü sürprizi, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi. Programa Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Neriman Karakoç, kamu kuruluş müdürleri, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BİNGÖL’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Bingöl’de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler günü nedeniyle belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, günün önemine binaen konuşma yaptı.

Güney konuşmasında, “öğretmen sadece öğreten, bilgiyi nakleden değil, öğrencisinin içindeki cevheri sabırla işleyen sanatkârlardır. Medeniyetimizin güzelliklerini, kültürümüzün renkliliklerini yeni nesillere aşılayan, dünyanın özlem duyduğu huzurun mimarlarıdır. Peygamber efendimiz bir hadisinde, İlim talebi için yola çıkan bir kimse, dönünceye kadar Allah yolundadır diyerek, öğretmenin ve öğrenmenin önemini vurgulamış ve mesleğin kutsallığını ortaya koymuştur. Birlik ve beraberliğimizin temeli olan, aydınlık nesiller yetiştirmek için büyük sabır ve özveri gösteren, idealini ve heyecanını daima taze tutan siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde, ülkemiz her alanda kalkınıp daha da güçlenecektir. Gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemiz olan gençlerimizin, geleceğe hazırlanmasında eli öpülesi öğretmenlerimizin yeri kuşkusuz tartışılmaz” dedi. Daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen futbol, basketbol, masa tenisi, voleybol, şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi. Göreve başlayan yeni öğretmenlerin yemin töreniyle sona eren programa Vali Kadir Ekinci, 49. Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkanı Erdal Arıkan da katıldı.

BİTLİS VALİSİ OKTAY ÇAĞATAY: “ÖĞRETMENLİK ACIYA ÇARE OLMAKTIR”

Bitlis’te 24 Kasım Öğretmenler Günü, Şehit Mahir Ayabak İlkokulunda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şehit Mahir Ayabak İlkokulunda Bitlis Valisi Oktay Çağatay’a çiçek verilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, “Öğretmenlik; samimiyetin, özverinin, vefanın, çilenin, zora talip olmanın adıdır. Öğretmenlik, elleri üşüyen öğrencinin avuçlarına sıcak nefes olmaktır. Öğretmenlik, acıya çare olmaktır. Öğretmenlik, Peygamberlik mesleğidir. Peygamber Efendimiz, ‘ben ancak bir öğretmen olarak gönderildim’ diyor” dedi.

Vali Çağatay ise, 3-5 çapulcu köpeğin yaptığı eylemle bu memleketin son bulmayacağını söyledi. Çağatay, “Nice öğretmen arkadaşlarımızı şehit ettiler. Bu kahpe, kalleş ve hain terör örgütü neden onları hedef aldı? Ne istedi öğretmenlerden? Çünkü öğretmen rehber ve ışık demektir. Çünkü o hep doğru yola götürür. İşte vatanın düşmanı olan hain, kalleş örgüt, bu çocuklar iyi ve doğru yöne gitmesinler diye, millet ve memleket sevdalısı olmasınlar diye o öğretmenlere kıydı. Elbet 3-5 çapulcu köpeğin yaptığı eylemle bu memleket son bulmayacaktır ki bulmadı da. Bu dünyaya nice Aybükeler, Ersinler, Ahmetler, Mehmetler geldi. Onların yerini doldurmaya çalıştı. Çünkü öğretmen rehberdir, ışıktır” diye konuştu.

Eşinin öğretmen olduğunu hatırlatan Vali Çağatay, “Eşim bana derdi ki, ‘Ben saçımı hangi yöne tarıyorsam, bir sonraki gün sınıftaki bütün kızlar o yöne tarıyorlar.’ Saç tarayışı bile örnek alan bir nesil yetiştiriyorsunuz. Her hareketiniz örnek oluyor. Bitlis’te 1,5 yıldan beridir görev yapıyorum. Zaman zaman helikopterle köylerimize giderek buradaki genç öğretmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Hepsini alnından tek tek öpüyorum. Çocuğum yaşında diyebileceğim genç arkadaşlarım var. Orada gözlerinden ışık ve nur fışkırarak görev yapıyorlar. Kolludere’de, Çeltikli’de, Narlıdere’de, Tanrıyar’da birçok yerde. Hepsine baktığımda bu ülkenin bana vermiş olduğu paye ile hepsini orada ziyaret etme imkanı buldum. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu vesile ile Öğretmenler Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenci, öğretmen ve velilere Vali Çağatay tarafından hediyeleri verilirken, program aday öğretmenlerin yemin etmeleri ve müzik etkinliğiyle son buldu.

ERZİNCAN’DA ADAYLIĞI KALDIRILAN ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında adaylığı kaldırılan öğretmenler düzenlenen törenle yemin etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. Ertuğrul Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Öğretmen” konulu oratoryo sahnelenmesinin ardından Erzincan’da adaylığı kaldırılan öğretmenler düzenlenen törenle yemin etti. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Öğretmenler Günü’nü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

“ÖĞRETMEN KARANLIĞI AYDINLIĞA ÇEVİREN BİR MEŞALEDİR”

Öğretmenliğin bahar güneşi olduğunu ifade eden Gün, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da Öğretmenler Günü’nü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görev başında şehit düşmüş öğretmenlerimize ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Uzun yıllar boyunca çok büyük fedakarlıkla çalışıp emekli olmuş öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömür diliyorum. Siz değerli meslektaşlarımın gününü kutluyorum. Kutlu bir davanın kutlu neferleriyiz. Bu dava ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma davasıdır. Bizler ilk derse girdiğimiz gün hissettiğimiz heyecanla bu davaya sarılıyoruz. Öğretmenlik, bir bahar güneşidir. Bahar güneşi nasıl ki toprağa, havaya, suya can verirse öğretmen de topluma öyle can verir. Toplumu hak ettiği müreffeh yarınlara taşır. Karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşaledir öğretmen. Hayatın insanca, kardeşçe yaşamak olduğunu öğreten bilgedir öğretmen. Öğretmen sihirli bir eldir. Tahtaya eli değdiğinde aslında öğrencisinin hayatına dokunur. Eline tebeşiri, kalemi büyük bir aşkla alır. Öğrencilerine bir şeyler öğretmenin heyecanıyla nice güzel hayatları yazar. Onun yazdıklarıyla mimar, mühendis, doktor, asker, siyasetçi olur o gül yüzlü çocuklar. Bazen onun eliyle tahtaya yazılan ve tebessüme neden olan bir şiire bazen çözülemez denilen problemlerin bir anda çözümüne bazen de hayata açılan bir pencereye dönüşür” diye konuştu.

Vali Ali Arslantaş ise, “Sınırları okul duvarları ile çizilemeyen çok anlamlı bir görev olan öğretmenlik sadece ders saatlerini üstlenip sonra bir kenara bırakılamayacak kadar ağır bir sorumluluktur. Öğretim programlarının şekillendiremeyecek şekilde geniş bir iş alanı öğrencilerin yanı sıra toplumun tüm bireylerine hitap eden oldukça geniş bir kitleye hizmet edecek bir çapta fedakarlığa dayalıdır. İnsanlığın doğruları bulmasına, eğitimine, mutluluğuna adanmış bir ömrü çoğu kez kendisini de ihmal eden bir tutku insanıdır öğretmen” dedi.

ELAZIĞ'DA, ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ' KUTLAMALARI

Elazığ’da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kutlandı. Kutlama Programı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Daha sonra Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi'nin Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlediği programa geçildi. Programa, Vali Vekili Uhut Emre Koyuncu, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya,okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda şiirlerin okunup, tiyatro gösterisinin ardından stajyer öğretmenler yemin etti.

Geçmişimizi öğretmelere borçlu olduğunu ifade ede Vali Vekili Uhut Emre Koyuncu, “Her Başarılı bir ismin arkasında öğretmenler var. Osmanlı kurucusunun hocası olmasaydı Osmanlı olmayabilirdi. Mevlana ve Yunus Emre için hocaları olmasa olur muydu. Mimar Sina’nın hocası olmasaydı, Mimar Sinan diye bir deha olur muydu. Klasik ifadesi ile mum gibi eriyerek etrafını aydınlatmak. İnsanlar için arayışların da rehber hedeflerini gerçekleştirmede anahtar olmak. Öğretmen olmaktan geçmektedir. Bu mesleği önem ve bilincini uyandırmak amacıyla büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün millet mektepleri baş öğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım öğretmenler günü olarak kutlamaktadır” dedi.

Öğretmenin eğitim ağacı dalında bir yaprak olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Bende onlar ile birlikte bir yaprak olmanın gururunu ve hazzını yaşıyorum. Öğretmenlik ancak yaşanarak anlaşılabilen, anlatılabilen meslek gruplarından biridir. Bizler öğretmeniz çocuklarımıza ilmin kapısını aralayan anne ve şefkati ile dokunuşlarımızla yavrularımızı temiz ve saf yüreklerine hissettiren tarihin en eski ve kutsal meslektir. Bizlerin mayasında kıskançlık olmayan öğrencileri ile gurur ve övünç duyan bir mesleğin mensuplarıyız” diye konuştu.

HAKKARİ’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Program sabah saatlerinde valilik önündeki Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün çelenk sunmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, öğretmenlik her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olduğunu belirterek, “Öğretmenler sadece belirli bir zamanın değil; dünün, bugünün ve yarının sahipleridir. Biz eğitimciler, toplumun önünde giden gönül erleri olduk. Hayatımız boyunca yüreğimizin ve beynimizin renkleriyle hayatı boyadık. Çocukların sesleriyle, türküler besteledik. Onların sevinçleri sevincimiz, acıları acımız, umutları umutlarımız oldu” dedi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ise, ilk emri “Oku” olan bir dinin, tarihte çağ açıp çağ kapatan bir medeniyetin mensupları olarak; bilimin, öğrenmenin ve öğretmenlerin büyük bir önemi olduğunu söyledi. Vali Akbıyık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarında yer verdiği gibi, sizler kutsal bir vazifeyi icra ediyorsunuz. Ailelerimizin size emanet ettiği çocukları yetiştiriyorsunuz. Adeta bir nakkaş gibi işliyor, onlara bilginizle birlikte kişiliğinizi de katıyorsunuz. Öğretmenlik yalnızca sınıfta edinilen bilgileri aktarmak değildir. Öğretmenlik, irfanla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktır” dedi. Program, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin and içmesi, gölge oyunu, zeybek gösterisi, şiir, skeç, halk oyunları gösterisi ve emekli öğretmen Rahmi Keskin’e şeref belgesinin verilmesi ile sona erdi.

KARS’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kars’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumuyla başladı.

Etkinlikler Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam başlayan etkinlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Sinevizyon gösterisi, şiirler ve öğretmenler adına günün anlam ve önemi belirten konuşmalarla devam etti. Program mesleğe yeni başlayan öğretmenler ant içme töreni ile devam etti.

Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, “Hem ham maddesi insan hem de ürünü insan olan bir mesleği icra etmek çok kıymetli ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiren bir görevdir. 3 Öğretmenlik mesleği sadece bir sınıfta belirli bir zaman aralığında icra edilecek bir meslek değildir. Öğretmenlik her yerde her alanda bilgi, birikim ve en önemlisi de ahlak kurallarına saygıyı gerektiren bir meslektir. Ayrıca, eğitilmesi ve yeteneklerinin dışa çıkarılması için anne ve babaları tarafından hiçbir şekilde, hiç bir varlıkla değiştirilmeyen ve hiç bir şekilde kıymet biçilmeyen biricik evlatları bizlere teslim edildiği günden itibaren o çocukların bizim için birer emanet olduğu şuuruna sahip olmayı gerektiren bir meslektir. Aldığımız bu emanet aynı zamanda insanlık adına bize teslim edilen bir emanettir. Bu şuurla hareket etmek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Bizler bu sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışmak zorundayız” dedi.

Vali Türker Öksüz, “Her bireyin yetişmesinde büyük rol üstlenen, ilim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç dimağlara işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakârlığı gösteren siz öğretmenlerimize ülke olarak, millet olarak minnettar olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.’ dedi

MUŞ’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Muş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.  Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı, Muş Öğretmenevinde devam etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Muş Öğretmenevi konferans salonunda sürdürülen program, saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı okundu. Burada konuşan Muş Valisi İlker Gündüzöz, eğitimin, devletin en önemli meselelerinden biri olduğunu söyledi. Eğitimin 1923 öncesinde olduğu kadar 1923’ten sonrada böyle olduğunu belirterek, “Özelikle cumhuriyetin en önemli reform alanlarından biri eğitimdir. Çünkü eğitim konusuna dokunduğunuzda doğrudan doğruya insana dokunursunuz ve zihniyete dokunursunuz. Eğer bir yerde değişim yapmak istiyorsanız öncelikle zihniyeti değiştirmek gerekir. Statükonun değişebilmesinin tek şartı; zihniyeti değiştirmektir. Bu da insanla ilgili olan bir husustur. Ve kaynağı da eğitimden geçer. Onun içindir ki cumhuriyet gerçekten bu alana ilk yıllardan itibaren önemli yatırımlar yapmıştır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ‘Öğretmene Vefa’ konulu sinevizyon gösterimi yapılıp, Vali İlker Gündüzöz tarafından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi ve plaket takdimi yapıldı. Ardından aday öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Daha sonra ise Muş Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi sahnelendi.

Programın sona ermesiyle birlikte öğretmenevi bahçesinde Muş Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından ülke genelinde hayatını kaybetmiş, emekli ve hala görevi başında olan emektar öğretmenlerin resimlerinin yer aldığı resim sergisinin açılışı yapıldı.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MALATYA’DA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Malatya’da kutlama programı düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program daha sonra Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda devam etti.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Millet Mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal’in Başöğretmenliğinin kabul tarihi olan 24 Kasım gününün 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlandığını anımsatarak, “Bugün kadim bir mesleği icra eden değerli öğretmenlerimizin emeklerine karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en değerli ve köklü mesleği olmaya devam etmektedir. Yarının umudu, bugünümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı daha ileriye taşıma görevi bizim omuzlarımızdadır. Bundandır ki öğretmenlik mesleği maddiyatla veya başka bir şeyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir meslektir. Dünyadaki en saygın mesleği icra eden meslektaşlarım; Gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Malatya Valisi Aydın Baruş’ta bugün birçok insanın sahip olduğu mesleği ve elde ettiği başarıları öğretmenlerine borçlu olduğunu dile getirerek, “Bizleri yetiştirerek bugünlere gelmemizde büyük emeği olan öğretmenlerimize şükranlarımı ifade etmek istiyorum. İnsan iki unsurla vücut bulur. Akıl ve ruh. Akıl öğrenmekle, ilim tahsil etmekle gelişir. ‘Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu, ’ Hikmet-i İlahisi ilim öğrenmenin bu kutsiyetine işaret etmektedir. Ancak, sadece bilmek yetmez, tahsil ettiğimiz bilginin anlam kazanması için o bilgiyi vicdan süzgecinden geçirerek hak ve hakikat doğrultusunda amele dönüştürmek gerekir. Hayat üzerine öğrendiğimiz bilgiler böylece irfana dönüşür ve insanlığın hayrına hizmet eder. Akıl ve vicdanı şekillendirme uğraşısı olan eğitim insanı inşa etme sürecidir. İnsanlarını güzel ve başarılı bir şekilde yetiştiren toplumlar geleceklerini de sağlıklı bir şekilde inşa etmiş olurlar” dedi.

 

 
İmam gördü, minareden uyarı yaptı
 
Yakutiye’nin 5 mahallesi Millet Konağı’na kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’den Çat istişaresi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, geleneksel olarak yapılan istişare ...
Orhan öğretmenlerin coşkusunu paylaştı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü ...
Göral güven tazeledi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Narman İlçe Teşkilatının 3’ncü Olağan Kongresi ...
 
Öğretmenlerden şehit ailesine ziyaret
Tekman Çok Programlı Anadolu Lisesi idare ve öğretmenleri şehidini unutmadı.
Pasinler’de eğitim gündemi
Pasinler ilçesinde “24 Kasım Öğretmenler Günü” düzenlenen etkinliklerle kutlandı
Türkgözü’nde kaçak eşya operasyonu
Posof Türkgözü Sınır Kapısı’nda yapılan operasyonda kaçak içki, tarihi ...
 
Kayyumla gelen değişim ve dönüşüm devam ediyor
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentteki değişim ...
HDP önündeki evlat nöbeti 80’inci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiası ...
Murat Nehrinde su çekildi
Elazığ’da Keban Baraj Gölü’nü besleyen Murat Nehri Havzasında su 1,5 kilometre ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva