ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
14 Kasım 2014 Cuma - 04:23

Doğa İşeri’nin maşallahı var..

Erzurumspor’da 11 haftalık periyotta en fazla sayıda maça çıkan ve en çok süre alan futbolcu 11 maç 990 dakika ile Doğa işeri olurken, bu futbolcuyu maç sayısı ve aldığı süre çokluğu bakımından Emre Yüksektepe, Cebrail Serçek, Hüseyin Cihan Avcu izledi

Doğa İşeri’nin maşallahı var..

Erzurumspor’da 11 haftalık periyotta en fazla sayıda maça çıkan ve en çok süre alan futbolcu 11 maç 990 dakika ile Doğa işeri olurken, bu futbolcuyu maç sayısı ve aldığı süre çokluğu bakımından Emre Yüksektepe, Cebrail Serçek, Hüseyin Cihan Avcu, Ömer Faruk Çelimli, Yasin Yener ve kaptan Mikail Üzümcü takip etti.
EN FAZLA FORMA GİYEN FUTBOLCULAR
Erzurumspor’da 11 haftada en istikrarlı futbolcu Doğa İşeri oldu. Doğa işeri 11 maçta forma giyerken bu futbolcuyu 10 maç ile Emre Yüksektepe, Cebrail Serçek, Hüseyin Cihan Avcu, Mikail Üzümcü, Yasin Yener, Aykut Çakay, 9 maçla Deniz Sert, İbrahim Demirer, Sefer Sever, 8 maçla Ömer Faruk Çelimli, Yılmazcan Taşkıran, 7 maç ile Fatih Gültekin, 6 maç ile Ekrem Sütçü, İlker Günay, Murat Akgül, Orhun Öztürk, 5 maç ile Anıl Atağ, 2 maçla Emrah Çalışlar ve Alper Günay izledi
EN FAZLA SÜRE ALAN FUTBOLCULAR
Mavibeyazlı ekipte 11 maçta en fazla süre alan futbolcu 990 dakika ile Doğa İşeri olurken, en az süre alan futbolcu 4 dakika ile Alper Günay olarak kaydedildi. Ekipte Emre Yüksektepe 865 dakika, Cebrail Serçek 836 dakika, Hüseyin Cihan Avcu 802 dakika, Ömer Faruk Çelimli 720 dakika,Yasin Yener 626 dakika, İbrahim Demirer 681 dakika, Sefer Sever 680 dakika, Deniz Sert 653 dakika, Fatih Gültekin 610 dakika, Mikail Üzümcü 604 dakika, İlker Günay 540 dakika, Yılmaz Can Taşkıran 453 dakika, Anıl Atağ 450 dakika, Aykut Çakay 371 dakika, Orhun Öztürk 346 dakika, Ekrem Sütçü 253 dakika, Murat Akgül 251 dakika, Emrah Çalışlar 125 dakika, Alper Günay 4 dakika süre aldı.
3 GOLLE DENİZ VE AYKUT ÖNDE
11 maçta 13 gol kaydeden mavibeyazlı ekibin en golcü ayakları 3 golle Deniz Sert ve Aykut Çakay, 2 gol ile Sefer Sever ve Yasin Yener olurken Cebrail Serçek, Mikail üzümcü ve Fatih Gültekin bir maçta gol kaydına muvaffak oldu.  Deniz Sert Kayseri Şekerspor, Van B.Ş.B, Etimesgut Belediyespor, Aykut Çakay Sandıklıspor, Etimesgut Belediyespor, Orhangazispor, Sefer Sever Bergama Belediyespor ve Van B.Ş.B, Yasin Yener Balçova Yaşamspor ve Van B.Ş.B, Cebrail Serçek Kayseri Şekerspor, Mikail Üzümcü Van B.Ş.B, Fatih Gültekin ise İstanbul Güngörenspor maçında gol attı.
ERZURUMSPOR’UN EN ERKEN GOLÜ
Erzurumspor en erken golünü Yasin Yener ile 18’inci dakikada Balçova Yaşamspor, en geç gelen golünü ise 90 artı 3’te Mikail Üzümcü ile Van B.Ş.B. maçında buldu. 13 golün 4’ü ilk, 9’u ise ikinci yarıda atıldı. Erzurumsporlu golcüler 13 golden 11’ini ayakla, birini kafayla, bir diğerini ise penaltıdan attı. Kafa golünü Balçova Yaşamspor maçında Yasin Yener, penaltı golünü ise İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında Fatih Gültekin attı.
GOLLERİN 4’Ü İLK YARIDA GELDİ
Erzurumspor kalesinde gördüğü 9 golün 4’ünü il, 5’ini ise ikinci yarıda yedi. Mavi beyazlı ekibin kalesinde en erken sürede gördüğü gol 12’inci dakikada Etimesgut Belediyespor golcüsü Murat Hacıoğlu’ndan geldi. Ekibin kalesinden en geç sürede çıkardığı golü ise Bergama Belediyespor maçında 90 artı 3’te Harun Tutum kaydetti.
YEDİĞİ GOLLER
Erzurumspor kalesine atılan 9 golün tamamı ayakla kaydedildi. Emre Şahin  Ayvalıkgücü, Emre Gemici Kayseri Şeker, Melik Yeğin Balçova Yaşamspor, Abdülkadir Akyıldız  Sakaryaspor, Serdar Vefa Yeşil Bergama Belediyespor, Muhammet Çağlar Bergama Belediyespor,  Harun Tutum Bergama Belediyespor, Murat Hacıoğlu Etimesgut Belediyespor ve Yusuf Akbulut Orhangazispor maçında topu Erzurumspor ağlarıyla buluşturdu.
SARI VE KIRMIZI KARTLAR
Erzurumsporlu futbolcular 11 maçta çift sarı kartla atılma dışında 26 sarı kart gördü. Sarı kart sayısı kırmızı kartla atılma durumuyla birlikte 34’e çıktı. Mavibeyazlı ekipte 17 futbolcu sarı kart görürken, direkt kırmızı kart gören tek oyuncu Deniz Sert oldu. Erzurumspor’da Mikail Üzümcü ve Hüseyin Cihan Avcu 3, Murat Akgül, Doğa İşeri, Fatih Gültekin, İbrahim Demirer ve Yasin Yener 2, Ekrem Sütçü, Yılmaz Can Taşkıran, Ömer Faruk Çelimli, Orhun öztürk, Deniz Sert, Sefer Sever, Emre Yüksektepe, Aykut Çakay, Anıl atağ ve Emrah Çalışlar bir sarı kart gördü.
ÇİFT SARIDAN KIRMIZI KARTLAR
Erzurumspor’da çift sarı karttan kırmızı kartı Sefer Sever Kayseri Şekerspor, Cebrail Serçek Sakaryaspor, Aykut Çakay Sakaryaspor, Ömer Faruk Çelimli Beylerbeyispor maçında gördü. Deniz Sert ise Orhangazispor maçında kırmızı kart cezası aldı.

11 HAFTALIK MAÇ SONUÇLARI
Erzurumspor-Ayvalıkgücü: 0-1
Kayseri Şekerspor-Erzurumspor: 1-2
Erzurumspor-Balçova: 1-1
Sandıklı-Erzurumspor: 0-1
Erzurumspor-Sakarya: 0-1
Bergama Bs-Erzurumspor: 3-1
Erzurumspor-Van: 4-0
Etimesgut-Erzurumspor: 1-2
Erzurumspor-Beylerbeyispor: 0-0
Orhangazi-Erzurumspor: 1-1
Erzurumspor-Güngörenspor: 1-0

 
Erzurum'un dış ticaret payı arttı
 
Ticarette Erzurum’un ekim uğuru
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DÜŞÜNCE 15 Kasım 2014 Cumartesi 14:34

federasyon için önemli olan 4 büyük takımlarla azda olsa süper lig takımlarıdır.Hatta 3.lig ve bölgesel amatör lig takımları kimsenin umurunda değil.Zaten bu ligler hakem yetiştirme ligleridir.

Yorumu oyla      7      4  
hakan 15 Kasım 2014 Cumartesi 10:23

sayın başkan saim özakalın sakarya spor maçının kasetlerini federesyona gönder erzurum sporun hakkını kimseye yedirme onlar geçen sene hacetteyi bağladılar ilhan cavcavın takımını 3 puan alarak ligde kaldılar yoksa düşüyorlardı onların federesyonda adamları var onun için dikkatli olalım sayın başkan bunlar eyyamcı ve şikeci

Yorumu oyla      7      4  
ahmet 15 Kasım 2014 Cumartesi 10:14

sakarya sporun hıcası demişki en çok korktuğum takım erzurum belediye spor bizi en çok onlar korkutuyor demiş hocaları biz inşallah 2 ci yarıda sakarya sporu sakaryada yeneceyiz allahın izniyle taşkın hocamız allahın izniyle 3 puan alacak sakarya spordan çünkü onlar bizi hakemlerle ve düzenlenmiş oyunlarala yendiler buradan sayın başkana sesleniyorum sakarya spor maçını federesyona göndersin ksaetlerini incelemeye alsınlar erzurumun hakkını kimseye yedirmesinler saygılar

Yorumu oyla      7      4  
HOCA DEĞİŞİKLİĞİ 14 Kasım 2014 Cuma 16:11

Grubumuzda yer alan takımlardan olan Anadolu Üsküdar takımının Teknik Direktörü ve Sorumlusu Sn. Yücel ÇOLAK ile Sözleşmemiz Karşılıklı Olarak Fesh Edilmiştir.Söylenene göre İstanbul Güngörenin eski hocası ile anlaşılmış.

Yorumu oyla      6      4  
analiz 14 Kasım 2014 Cuma 11:27

yüksek rakım bazı oyuncuları etkilemekde iç saha maç kaybı ve gözü doyurmayan oyun bu sebeble

Yorumu oyla      7      4  
ahmet 14 Kasım 2014 Cuma 09:45

şu sakarya sporu yenelimde başka bir şey istemiyorum çünkü haksız yere onlar bizden hakem zoruyla 3 puan aldılar

Yorumu oyla      7      4  
mehmet sevinç 14 Kasım 2014 Cuma 09:08

ben bus sezon en çok üzüldüyüm şu sakarya spor maçı beleşten 3 puan aldılar neyse 2 yarıda onları yeneceyiz inşallah onların abdulkadirle leventi tuttunmu onların eli ayağı birbirine dolaşacak yeneceyiz inşallah onlarıda onlar 50 dakikadan sonra bitiyorlar onun için biz bastrıp onları bunaltıp goller atacağız inşallah

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'dan kupayla döndüler
Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan ...
Davrazlılardan Palandöken kıyaslaması
Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda 30'a yakın faaliyet yapıldığını, ...
Termalspor pazar günü ilk maçına çıkıyor
Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek olan Aziziye Belediyesi ...
 
Palandöken Fenerbahçe’yi ağırlayacak
Erzurum’un Voleybol’da1.lig temsilcisi Palandöken Belediyesi Voleybol ...
K.Maraş maçını Erdoğan yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ...
Erzurumspor maçlarına 50 özel güvenlik
İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan başkanlığında ...
 
TKF Erzurum Ofisi hizmete girdi
Türkiye Kayak Federasyonu Erzurum Ofisi, düzenlenen törenle açıldı.
Ankarademirspor’a Van sürprizi
Spor Toto 3. Lig’de Erzurumspor’un da bulunduğu 3. Grup'ta mücadele eden ...
Masa Tenisi Kurumlar Ligi başlıyor
Erzurum’da geleneksel olarak düzenlenen Masa Tenisi Kurumlar Ligi start ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva