ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
HABERLER>SİYASET
25 Mayıs 2015 Pazartesi - 01:30

Destici ve Kamalak seçmenleriyle buluştu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erzurum’da miting düzenledi.

Destici ve Kamalak seçmenleriyle buluştu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erzurum’da miting düzenledi. İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde ilk olarak Milli İttifak’ın Erzurum Milletvekili adayları tanıtıldı. Daha sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Milli İttifak Mardin Milletvekili adayı Ahmet Özal, bir konuşma yaptı.

Daha sonra halka hitap eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifaka destek istedi.Destici, AKP ve BDP’nin kayıkçı kavgası yaptıklarını iddia ederek seçimlerden sonra aynı düzen devam ederse Öcalan'ı serbest bırakacaklarını söyledi.

DESTİCİ PARTİLİLERİNE SESLENDİ

Destici, şöyle konuştu:“Allahın izniyle milli devleti kuracak sizsiniz. Selam sizlere. Alperenlerle, Mücahitlerle gurur duyuyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Erzurumlu kardeşlerim. 7 Haziranda ülkemiz seçime gidiyor. Öncelikle bu seçimin huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Biz edep, ahlak, siyasi nezaket içerisinde gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar içerinse baktığımızda büyük bir manevi çöküntü içerisinde olduğunu görüyoruz. Biz bu manevi çöküntüye karşı milli ittifakımız gerçekleştirdik. Biz herkes adalet eşit olsun diye milli ittifakımız gerçekleştirdik. Biz herkes bu vatanda kardeşçe yaşasın diye milli ittifakı birleştirdik. Özellikle MHP’nin de bu ittifakta olmasını istedik. Onlar olmadı. Şu anda TBMM’de temsil edilen 4 tane parti var. Her tarafta bu düzenin sürmesine gayret var. Bu düzen sürerse adaletsizlik devam eder. Bu vurguncu düzeni bizimle birlikte değiştirmeye var mısınız?. Buz düzenle herkes kaybediyor. Ama mutlu bir azınlık kazanmaya devam ediyor. Pastanın büyük payını iktidar alıyor. Muhalefet partilerde bu pastadan pay alıyor. Bunlar anlaşmalı kayıkçı kavgası. Bunlar anlaştı seçimlerden sonra aynen devam edecekler. Başbakan Yardımcısı ne diyor Demirtaş’a senin kardeşin dağda. Sen bilmiyor musun bunları onlarla görüşürken, müzakere ederken. Bunların bir ucunun dağda bir ucunun siyasette olduğunu. PKK’lıllarla, bunların siyasi uzantılarıyla olan görüşmeleriniz itiraf edin. 13 yıldır iktidardalar. Anayasayı tek başına değiştirecek oyları verdiniz mi. Verdiniz. Peki şuana kadar niye değiştirmediler. Apo’yu serbest bırakacaklar. Burada onlar manevi büyükleri yuhalattılar. Biz kimseyi yuhalatmayacağız. Alternatif arayanlar sizin alternatifiniz arıyorsanız Milli İttifak burada. Bu vurguncu düzenden kurtulmanın yolu Milli İttifak. CHP, konuşmaya gerek yok. MHP millet sizinle yürüdü ne yaptınız bıraktınız AKP’ye. Bunlar Angus ithal ediyorlar. Angus adam Angus ithal eder. Bakara makara diyen bakanlar. Bunları hep bunlarda gördük.”

KAMALAK’IN KONUŞMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise barajı aşmak için seçmenlerinden oy istedi. Kamalak, "Sen gerçekten doğruların bu barajı aşmasını istiyor musun? Barajı aşmak için neye ihtiyaç var, oya. Oy ver ki, geçsin o zaman barajı. Tereddüdün varsa oy ver. Gel diyoruz bir oyla. Yeni bir düzen kuralım, hakkı temin edelim ve adil bir düzen kuralım. Bu hak nizamın, adil düzenin kurulması için bir oyla sende destek ver" diye konuştu. Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Dadaşlarım hoş geldiniz. Biz geliyoruz Allah’ın izniyle yanlışları düzeltmek için. Karadayı mağdurları sizlerinde mağduriyetini biliyoruz. Onu da düzeltmeye geliyoruz. Ben Dadaşlarımla gurur duyuyorum. Yiğitleri beyler değil analar doğurur. Selam olsun analara. Erzurum kilidi İslam’ın mülkü İslam’ın Mevla’ya emanet olsun Erzurum. AK Partili kardeşlere sesleniyorum. Erzurum’da yolları kapattınız da gönüllere giden yolları nasıl kapatacaksınız. Efendim Mursi için maraton yarışı düzenlemişler. Kentin dört bir yolunu kapatmışlar. Milli İttifaktan Milli İktidara yürüyüşün müjdesini veriyoruz bugün buradan. Biz ananı iki evladıyız. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır dedik bu birlikteliği gerçekleştirdik. Erzurum 20 ilçesiyle bugün buraya akın akın gelmiş. İşte hodri meydan. Yeniden büyük Türkiye’nin kurulması için Milli İttifak.”

 
Nene Hatun Torunları buluştu
 
Ergaz & Bluepet’ten Erzurum yatırımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ömer 25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:24

EDİTÖR: Sayın yorumcu, eleştiri yapmadan, fotoğraf okumayı öğrenin isterseniz. Yorumu sonra yapın. İki Lider karşılarında bir kitle olmadan böyle bir poz verebilir mi? Demekki, karşıdalarındaki insan sayısıyla ilgili şüphe sizin aklınızdan geçiyor. İkincisi, bu bir ittifak ve bunu ifade için iki liderin birlikte verilmesi gerekiyor. Üçüncüsü, ERZURUM gazetesi haberlerinde karşıtlık aramayınız. SAYGILARIMIZLA.. Bu nasıl haber kardeşim. Görüntüde sanki iki kişi var. Başka partilerin mitingi olsa meydanı saadet olunca 2 kişiyi gösteriyorsunuz. bu mu basın anlayışınız. 2 bin kişilik konvoy 10 bin kişinin katıldığı miting haberi bu foto ile verilmez.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Önceliğimiz Hak Rızasıdır’
Aydemir, ‘AK Dava, inanç, teşebbüs ve fikir özgürlüğünü hayata geçirerek, ...
Ala: ‘7 Haziran Yeni Türkiye’nin başlangıcıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarını memleketi ...
Davutoğlu: '28 Şubat'a direnemediler'
Davutoğlu, ‘28 Şubat’ta 1999’da bir muhterem hanım efendi baş örtülü meclise ...
 
Fırat’tan sağduyu çağrısı
Fırat, Türkiye'de artık düşmanlığın değil siyasetin rekabetinin yaşaması gerektiğini söyledi.
Tarıkdaroğlu AK Projeleri anlattı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıdaroğlu, seçim çalışmalarını ...
Yılmaz: ‘DAP demek kalkınma demek’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına ...
 
Ala: 'Firavunlar başedemedi, onlar mı edecek?'
Ala,‘Hayatımızdan, toplumdan İslam Dini çıkarılsın diye ne çalışmalar ...
Karslı seçmenlerine seslenecek
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı seçim çalışmaları ...
Aydemir: 'Hizmet Şifremiz Halktır’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘ AK Parti, Türkiye’de ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva