ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
7 Şubat 2018 Çarşamba - 19:07

Denizlispor’da hoca arayışları sürüyor

Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, Teknik Direktör Reha Erginer ile yollarını ayırmasının ardından hoca arayışlarının sürdüğünü ve 4-5 kişi görüştüklerini açıkladı.

Denizlispor’da hoca arayışları sürüyor

Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, Teknik Direktör Reha Erginer ile yollarını ayırmasının ardından hoca arayışlarının sürdüğünü ve 4-5 kişi görüştüklerini açıkladı.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 21’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Reha Erginer ile yollarının ayırmasının ardından ilk idmanına çıktı. Takımı Sportif Direktör Bülent Ertuğrul ve eski futbolcu Mustafa Keçeli hazırlayacak. İdman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Ertuğrul ve Keçeli, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından koşu ve dar alanda top çevirme çalışması yaptı.

Coşkulu bir takım olacağına inandığını belirten Bülent Ertuğrul, transfer dönemi haricinde takımla hep beraber olduğunu ve takımı iyi tanıdığını kaydetti. Takım kalitesinin yeterli olduğunu düşündüğünü belirten Ertuğrul, Reha Erginer’in ayrılmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Ertuğrul, “Reha hocanın ayrılmasına bizi de üzdü ama süreç istediğimiz gibi gelişmedi ve yollarımız ayırma kararı aldık. Bundan sonra yapacak bir şey yok, bizler profesyoneliz ve işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Yönetim bu kısa süreçte bizim, bu işi yapabileceğimize inandı, güvendi” dedi.

Takımı tanıdığına inandığını belirten Ertuğrul, “Takımı tanıdığıma inanıyorum, eksikleri neler, neler yapar biliyoruz. Bu kısa süreçte en iyi ne yapabiliriz diye, bu görev bize verildi. En iyisini yapıp, Elazığspor maçında puan veya puanlarla dönmek zorundayız. Artık makas daralıyor, her maç final, 14 tane final maçımız var. Bu da onlardan bir tanesi, kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

BÜLENT ERTUĞRUL: “ELAZIĞSPOR MAÇINDA PUANLARLA DÖNMEMİZ GEREKİYOR”

Elazığspor'un ara transfer döneminde iyi transferler yaptığını belirten Bülent Ertuğrul, "Ama artık şartlar ve koşullar, takımlar bizim için önemli değil. Futbolda, bizim ne yaptığımız çok önemli. Biz doğru işler yaptığımızda, bu kadro her maçı kazanabilir. O potansiyelin ve o kapasitenin olduğuna inanıyorum. Elazığspor maçından puan veya puanlarla dönmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KEÇELİ: “BU SÜREÇTE İHTİYAÇ DUYULDU GELDİK”

Buraya geldiğinde kendisine çok fırsat verildiğini hatırlatan Mustafa Keçeli, “Bu süreçte bize ihtiyaç duyuldu. Profesyonel hayatta bunlar var, profesyonel hayat sonuç odaklıdır. Sonuç gelmediği zaman birileri gidiyor, birileri geliyor. Yeni bir sürece girildi, buraya bir faydamız dokunacağını düşünerek geldik. Buraya farklı bakamayız, bir maddi boyutu yok. Burada kendi birikimimizi ve tecrübemizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

TANER ATİLLA: "TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR"

Teknik direktörün gönderilmesi ile ilgili konuşan Kulübün Asbaşkan Taner Atilla, hoca arayışlarının sürdüğünü belirterek, “Dün itibariyle Reha hocamızla yollarımızı ayırdık. İstediğimiz noktaya bizi getiremediğini ve en azından ikinci yarıda istediğimiz gibi başlamadığımızı düşündük. Bu vesileyle, hele hele Eskişehirspor maçı hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet oldu. Bunun akabinde de bir ayrılık yaşandı” dedi.

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ 4-5 HOCA VAR”

Teknik direktör konusunda gündemlerinde 4-5 tane kişi olduğunu açıklayan Atilla, "İsmi bizde kalsın, görüşmeler devam ediyor. Elazığspor maçında büyük ihtimalle Bülent hocamız ve Mustafa kaptanla ama o da henüz net değil, yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Hoca arayışımız bittikten sonra sizlere de bilgi verilecek” şeklinde konuştu.

“KONGRE KARARI BİLE KONUŞULDU”

Yönetim olarak takımın bulunduğu noktadan memnun olmadıklarını dile getiren Taner Atilla, “Ama bunun sorumlusu tek başına yönetim de değil. Dönem başında alınan bir transfer yasağı vardı, elimiz kolumuz bağlıydı. Ama yönetim kurulunun yapacağı her şeyi şu ana kadar yaptı. Bundan sonra da yapma kararı aldı. Dün inanın belki, kongre kararı bile konuşuldu. Ama bu saatten sonra bırakmak en kolay iş olurdu. Dolayısıyla yönetim kurulumuz gerek mali anlamda olsun, gerek diğer yapılacaklar olsun, yapılacakların kararını aldı. Yola devam edecekler. Hoca anlamında da şehrin kabul edebileceği, bu yükü kaldırabilecek, taşıyabilecek isimler konusunda çalışmalarımız var. İsim şimdi vermeyelim, bunların içinde Denizlispor’u çalıştıran da var, çalıştırmayan da var “ diye kaydetti.

 
Boncuk’tan TFF’ye maç günü sitemi
 
Gülbey’in iddiası şok etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boncuk’tan TFF’ye maç günü sitemi
Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'un Kulüp Başkanı Remzi ...
Samsunspor Erzurumspor maçına odaklandı
Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ...
Şahin Erzurumspor maçını yorumladı
Çaykur Rizespor’un yeni transferleri Turgut Doğan Şahin antrenman öncesi ...
 
Samsunspor’da Erzurumspor mesaisi
İpekoğlu: 'Bu hafta oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını ...
Erzurumspor en kötü performanslı 6 takım içinde
Erzurumspor 2. yarıda henüz galibiyet elde edemeyen Adanaspor, Giresunspor, ...
Erzurumspor istikrar arıyor
Spor Toto 1. Lig’de 20’inci hafta sürpriz sonuçlarla tamamlandı. 4 maçı ...
 
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Spor Toto 1. Lig’de 21’inci hafta maçları 9-12 şubat tarihleri arasında oynanacak.
Erzurumspor PFDK’ya sevk edildi
Erzurumspor TFF Hukuk müşavirliğince Rizespor maçında kötü tezahürat gerekçesiyle ...
Ayakta alkışlandılar
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva