ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SPOR
7 Mayıs 2016 Cumartesi - 16:35

Demirhan’dan sert tepki

Erzurumspor Başkanı Demirhan, Kartalspor’un küme düşmesinin BB Erzurumspor ile bağdaştılmasının spor ahlâk ve etiğine uymayarak BB Erzurumspor’un hedef gösterilmesine sert tepki gösterdi

Demirhan’dan sert tepki

Kartalspor’un küme düşmesinin BB Erzurumspor ile bağdaştılmasının spor ahlâk ve etiğine uymayarak BB Erzurumspor’un hedef gösterilmesine sert tepki gösteren BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, "Kartalspor camiasına ve taraftarına saygımız sonsuzdur. Ancak, BB Erzurumspor Kulübü olarak bu açıklamayı vazife olarak adlediyoruz. Erzurumspor’un Kartalspor’u küme düşürmesi suçlaması tamamen asılsız ve gerçek dışıdır" dedi.

ONURSAL BAŞKANIMIZ MEHMET SEKMEN, KARTALSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞMIŞTIR

Kartalspor’un küme düşmesinde BB Erzurumspor’un rol oynadığı polemik konusu ile BB Erzurumspor Kulübü’nü derinden üzdüğünü ifade eden BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, şu açıklamada bulundu:

"BB Erzurumspor Kulübü olarak Kartalspor’un küme düşmesi büyük taraftarını, büyük camiasını bağlamamaktadır. Kartal camiasına ve taraftarına saygımız sonsuzdur. Ancak, BB Erzurumspor Kulübü olarak açıklamayı vazife olarak eddediyoruz. Kartalspor’un Yönetimi ve Başkanı’nın Kartalspor’un küme düşmesinin gerekçesi olarak Umut Utlu’nun Erzurumspor’a taransfer görüşmelerinde Kartalspor’un küme düşmesinin rol aldığı iddiaları tamamen asılsız, gerçek dışı ve iftiradır."

ÇİRKİN VE MESNETSİZ KARALAMA ERZURUM’U DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

"Kaldık ki, yıllar önce Kartalspor’u başarıdan başarıya taşıyan ve Kartalspor’un başarısı için gecesini gündüzüne katarak üst seviyelere çıkarılmasında büyük rol oynayarak, Milli Takımımıza oyuncu kazandıran Kulübümüzün değerli Onursal Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’in bu polemiklerin içine çekilerek yapılan çirkin ve mesnetsiz karalama BB Erzurumspor camiasını ve Erzurumluları derinden yaralamış hem de üzmüştür."

UĞUR UTLU, TRANSFER ÇALIŞMASI SPOR AHLAK VE ETİĞİNE UYGUN YAPILMIŞTIR’

"BB Erzurumspor Kulübü olarak son iki sezonda Ugur Utlu’nun transfer görüşmelerinde kulübümüze kazandırmak için usulüne uygun spor ahlâk ve etik kuralları çerçevesinde kulübü ve futbolcunun kendisi ile transfer görüşmelerini yürütmüş olup, en son olarak devre arası Uğur Utlu ile prensipte anlaşmış olmamıza rağmen yapılan transfer görüşmelerinde Uğur Utlu’nun bu transfer gerçekleşmediği gibi askıya alınmıştır.

Kaldı ki, bu transfer görüşmeleri, transfer döneminde tamamen doğal, akışına uygun, etik ve aşikadır. Ancak, Kartalspor’u küme düşüren zihniyet her zaman olduğu gibi başarısızlığın gerekçesi olarak yıllarca onuru - şerefi ile Kartalspor’a ve camiasına hizmet eden Uğur Utlu ve ve arkadaşlarını küçük düşürücü suçlayıcı ve gelecekteki futbol hayatlarına soru işareti bıraktıracak şekilde Kartal camiasına yakışmayan bir başkan tarafından itibarsızlaştırma operasyonu olarak kamu oyuna sunulmuştur."

ÜÇ GÜNLÜK BAŞKANIN BÜYÜK ERZURUMSPOR’UN ONURU İLE OYNAMAYA HAKKI YOK’

"Büyük Erzurumspor camiası olarak bu açıklamayı Kartalspor’un yönetimini ciddiye almayarak Kartal’ın yürekli, onurlu ve şerefli, taraftarlarına ithafen yapıyoruz. Erzurumspor’umuzun tarihi, Erzurumspor’un dik duruşu, Palandöken Kartalları'nın onuru ve şerefi ile büyüttüğü mücadele ile ortadır. Üçünü Lig’den İkinci Lige yükselerek rakiplerimizi kendi sahalarında hiç bir şaibeye meydan bırakmadan yenerek, onurla kaldırdığımız şampiyonluk kupası ile İkinci Lige çıkmıştır. Üç günlük Başkanın BB Erzurumspor’un onurlu duruşu ve şerefi ile oynamaya hakkı yoktur. Biz buna BB Erzurumspor camiası olarak izin vermiyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Hem Erzurumlu yöneticilerimizin hem de Erzurumsporlu futbolcularımızın sonuna kadar yanında olup, bu açıklamalarla birlikte Kartal camiasından özür diliyoruz. Kulübümüze yönelik yapılan iftiraları, Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri'nde sonuna kadar dava edip hakkımızı savunacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz."

 
Altıparmak: ‘Vakıf ruhu ecdat emanetidir’
 
Akdağ: ‘Erken Seçim yok’
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AÇIKLAMA 9 Mayıs 2016 Pazartesi 20:20

Bugün Kartalsporlu bir kaç futbolcu bazı iddialara cevap vermek amacıyla bir toplantı düzenledi.Bu toplantı da Erzurumlu uğur utlu şu ifadeleri kullandı :Ben sadece Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile devre arası görüşmüşümdür. Bu da transfer döneminde denk gelmiştir. Bu da normal bir şeydir ve yönetim olarak başkanımızın da haberi vardır. O günden sonra ne telefonla Mehmet Sekmen ile, ne Kulüp Başkanı ile görüşmüşümdür.Biri açıklayabilir mi, Erzurum ile olan olayla, Tarsus maçının ne alakası var?Bu kadar saçma bir iftira olabilir mi?” dedi.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sönmez, Çat’ın gururu oldu
Çat Belediyesi'nin sponsorluğunu yaptığı sporcuyu, yurda dönüşte Çat Belediye ...
Erzurumspor’da Transfer Gündemi
Y.TOPAL-Ligi şampiyon olarak tamamlayan BB Erzurumspor transfer harekatına ...
Atletizmde tarih yazdılar
Krosta ikinci kez Dünya Şampiyonu olan Erzurum Adnan Menderes Anadolu ...
 
Sönmez Dünya 3’üncüsü oldu
Erzurum Gençlikspor’un sporcusu olan ve Çat İlçesinde ikamet eden Muhammet ...
İlk maçı Kömürspor kazandı
Spor Toto 3. Lig Play-off maçında Zonguldak Kömürspor, sahasında Tire 1922 Spor'u 2-1 mağlup etti
Düzyurt’la Kızılcabölük yenişemedi
Spor Toto 3. Lig Play-off müsabakasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor sahasında ...
 
Of ilk maçını kazandı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off ilk karşılaşmasında Bodrum Belediyesi ...
Çorum’da kazanan yok
Spor Toto 3. Lig Play-off yarı finalinde Çorum Belediyespor sahasında ...
Bayburtspor fark yedi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-Off Yarı Final ilk karşılaşmasında Beylerbeyispor, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva