ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
13 Şubat 2016 Cumartesi - 06:44

Demirhan: ‘Bu takım şampiyon olacak’

YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grubun 24. Haftasında deplasmanda oynadığı Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilen Erzurumspor’da en büyük övgüyü Erzurumspor armasına gönül verenler aldı

Demirhan: ‘Bu takım şampiyon olacak’

Birçok 3. Lig ekibi taraftarlarınca Dadaşların bu hareketini takdirle karşıladıklarını belirten mesajlar paylaşıldı. Erzurumspor taraftarının bu fedakâr hareketine Başkan Ali Demirhan teşekkür açıklamasında bulundu.

Zonguldak deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara ayrı bir parantez açan Demirhan şu ifadeleri kulandı; “Erzurumlu Dadaşlarımız, Sporun bir kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik olduğunu Zonguldak deplasmanında Tüm Türkiye´ye göstermişlerdir. Maç Öncesi Zonguldak Sokaklarını dolduran Erzurumsporlu taraftarlar, Zonguldak halkıyla birlikte el ele, kol kola Teröre lanet yürüyüşü yapmış ve Zonguldak´tan Tüm Türkiye´ye Birlik Beraberlik mesajı vermişlerdir.  Türkiye´nin her yerinden Zonguldak´a gelen Erzurumlu taraftarlarımız, Maç öncesi ve maç sırasında yaptıkları kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik mesajlarıyla Büyük Türk Halkını bir kez daha Erzurumspor ve Erzurum´a hayran bırakmışlardır.Skor olarak geriye düştüğümüz anlarda bile, “Futbolda yenmek de yenilmek de olduğunun bilincinde olan bir taraftarımızın olmasından dolayı son derece mutluyum” diye konuşan Ali Demirhan, ´´Uzak yakın demeden hiçbir deplasmanımız da bizi yalnız bırakmayan, maruz kaldıkları tüm zorluk ve olumsuzluklara rağmen sergiledikleri centilmenlik, tavır ve davranışları ile örnek bir taraftar profili gösteren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.”

“BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK”

Alınan mağlubiyetin takımda ki moralleri bozduğunu ifade eden Demirhan, tüm olumsuzluklara rağmen sezon sonu şampiyon olacaklarını belirtti. Demirhan şöyle devam etti; “Fikstürümüz çok iyi, Lider Kızılcabölükspor 23 maçla yani 1 maç fazlasıyla 2. Sıradaki Tire 1922 ile 42 aynı puana sahip, 3. Sıradaki Takımımız B.B. Erzurumspor 37 Puanla en fazla averaja sahip. Önümüzdeki hafta ligin son sıralarında yer alan Gölbaşısporla kendi sahamızda oynayacağımız maçtan mutlak galip ayrılan taraf olacağız. Akabinde takip eden hafta yine kendi sahamızda Ligin 15. Sırasında ligde kalma mücadelesi veren Düzce’yi ağırlayıp, Deplasmana Lider Kızılcabölük maçında İnşallah Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizi yenip Şampiyonluk yolundaki en büyük engeli aşmış olacağız. Başkan Ali Demirhan sözlerine şöyle son verdi. “Vallahi Olacak Billahi Olacak. Tüm Şehir olarak İnandık. Başaracağız. Bizi Desteklemeye Devam edin. Maçlara eksiksiz devam ediyoruz. Tek Eksiğimiz Moral ve Motivasyon. Tüm Şehir olarak İnanıp Destek verirsek Aşamayacağımız engel yok.Futbol 3 skorlu bir müsabakadır. İyi olan kazanır. Şampiyonluk yolunda bu 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Ama olmadı. Tüm yönetim, Teknik heyet ve Futbolcularımız önümüzdeki maçlarda puan kaybetmemiz gerektiği bilinci içerisindeyiz. “Bu sene Şampiyon Olacağız” Başka bir Alternatif arayanlara İnat, Yani bize Play-Off´u hedef gösterenler sezon sonunda Erzurumspor´un başarısını göstereceğiz. Bugün bile görüyoruz ki; Bizi istemeyenler, çekemeyenler, Takımımızın başarısızlığı üzerinden muhalefet yapmaya çalışanlar var. Biz onlara kulak asmıyoruz. Biz görevi devir alırken mutlaka dahili ve harici bedbahtların olacağını biliyorduk. Bizim şuan hedefimiz onlar değil. Tek Hedefimiz Şampiyonluktur.”

 
Kış Sempozyumunda şehircilik gündemi
 
DHMİ yıla rekorla girdi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖRÜŞ 13 Şubat 2016 Cumartesi 16:19

Ali Demirhan'a şunu hatırlatmak gerekir.Ligin ilk yarısında oltan ve Cebrail gibi iyi oyuncularımız olduğu zaman tire ile karşılaştığımızda tirenin çok önemli 2-3 oyuncusu olmadığı halde yenemeyen Erzurum şimdi o oyuncuların eksikliğini dolduramamış bir takım olduğundan dolayı tireyi deplasmanda yenme ihtimali zayıftır.Kızılcabölük takımı karşısında 2.golü bulamayan Erzurum kızılcabölüğe nasıl puan verdirse deplasmanda oynayacağı maçta kızılcabölüğe puan verme ihtimali yüksektir.

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ 13 Şubat 2016 Cumartesi 16:03

Fikstürümüz çok iyimiş.Neresi iyi acaba ?Lider Kızılcabölük ile deplasmanda , ikinci sırada olan tire ile deplasmanda karşılaşıyorsun ve buna iyi diyorsun .Kızılcabölük takımı kendi evinde en fazla puan toplayan takımların başında geliyor sen daha zonguldaksporu yenemedin kızılcabölüksporu mu yeneceksin ?Kendi evinde kızılcabölük ve tire ye verdiğin puanları çok ayıracaksınız.Ayrıca ikili avareja bakılıyor.Genel averaja değil.Sana elli kere dedik bu takımın forvete ihtiyacı var alın rahat edin .Taraftarı takan olmadı ve sonuç ortada .Daha ilk beşte yendiğimiz takım yok

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basketbolda şampiyonlar belli oldu
Erzurum GHSİM ile Basketbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği Basketbol ...
Yıldırım: ‘Kazanacağız’
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Pazar günü kendi evinde Gölbaşıspor ile karşılaşacak ...
Kulüpler buz pateninde yarışacak
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Buz Pateni ...
 
Kaleci Ahmet istikrar örneği
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB ...
Gölbaşı maçını Şeker yönetecek
Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Gölbaşıspor karşılaşmasının Ordu Bölgesi hakemleri yönetecek.
Termalspor Selçuklu maçına odaklandı
Türkiye Hentbol 1. Ligi’ndeki performansıyla göz dolduran Aziziye Belediyesi ...
 
Buechel gençlerle tecrübelerini paylaştı
Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, Erzurum’da genç sporcularla bir araya ...
BB Erzurumspor’da Gölbaşı mesaisi
Spor Toto 3.Lig 1 Grupta mücadele eden BB Erzurumspor, Pazar günü 24. ...
Akademi Kampı ilgi gördü
Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri tarafından gençler için düzenlenen ‘Kış ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva