ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
30 Nisan 2016 Cumartesi - 19:28

Davutoğlu'ndan şampiyonlara tebrik

Milletvekili Aydemir, Başbakan Davutoğlu’nun Erzurumspor’u kutladığını belirterek, ‘Sayın Başbakanımız, 'Erzurum bizim için çok değerli bir şehrimiz. Belediye Başkanımıza, Valimize, Kulüp Başkanımıza özellikle selamlarımı iletin. Onları tebrik ediyorum. dedi" mesajını aktardı.

Davutoğlu ndan şampiyonlara tebrik

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Başbakan Davutoğlu’nun Erzurumspor’u kutladığını belirterek, ‘ Sayın Başbakanımız,Erzurum bizim için çok değerli bir şehrimiz. Belediye Başkanımıza, Valimize, Kulüp Başkanımıza özellikle selamlarımı iletin. Onları tebrik ediyorum. Özellikle de teknik heyetle beraber futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öptüğümü söyleyin’ dedi.’ İfadelerini aktardı.

ŞAMPİYONLUK GECESİ

Mavi Beyazlı camia, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Kulübü’nün düzenlediği şampiyonluk gecesinde bir araya geldi.

Polat Renassaince Otel’de düzenlenen geceye AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve seçkin davetli topluluğu katıldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, “Bugün burada sadece 3. Lig’den 2. Lig’e çıktığımızın şampiyonluğunu kutlamıyoruz; bugün beni umutlandıran, gururlandıran, daha büyük işler yapmamıza vesile olan Erzurum’un birliği ve beraberliği şampiyon olmuştur. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Sağ olun, var olun, en büyük Erzurum” dedi. Başkan Demirhan, şunları kaydetti: “Bakıyorum ordusuyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, devletiyle, belediyesiyle, üniversiteleriyle, işadamlarıyla, basınıyla Erzurum bugün burada tek yürek, tek vücut… Ve inanıyorum ki bu tek yürekle, tek vücutla biz çok daha büyük işler yapacağız. Allah hepinizden razı olsun. Diyorum ki; ‘Vallahi oldu, billahi oldu’ Bir daha bir şey söylüyorum; ‘Yine olacak, vallahi olacak, billahi olacak’ Desteğinizi esirgemeyin. Şampiyonluğun hikâyesinde Erzurumspor Kulüp Başkanı olmamda en büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen Beyefendidir. Haziran ayıydı, saat gece 01.30’du, Başkanımız Mehmet Sekmen’le Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri geziyorduk. Mumcu’da asfalt, kaldırım ve ışıklandırma yapılmıştı. Başkanımla oraya gittik. Dediler ki, ‘Başkanım, Erzurumspor’un durumu ne olacak?’ İnanın ki gece 01.30’da. Başkanım benim gözümün içine baktı. Bende Başkanıma ‘Başkanım mesaj alınmıştır’ dedim. Biz gerçekten Türkiye’nin en büyük camialarından biriyiz. Bu şampiyonluk, bu camianın büyüklüğünün farkına varmamıza sebep oldu. Biz birlik olalım, beraber olalım, kenetlenelim gerçekten yapamayacağımız iş yok.”

“ERZURUM’UN EN BÜYÜK SOSYAL SEVİNCİ ERZURUMSPOR’DUR”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki en büyük sosyal sevincin Erzurumspor olduğunu bildirdi. Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Şampiyonluğumuzu bütün şehitlerimize armağan ediyoruz. Ruhları şad olsun. Allah mekânlarını cennet etsin. Biz özgürce ve huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bu milletin dün şehitleri vardı, bugün de var, yarın da olacak. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ve diyorum ki; sizler bizim, bu milletin göz bebeğisiniz, asla sizleri unutmayacağız ve sizleri hep övgüyle, hayırla yâd edeceğiz. Serhatlar kentinde yaşayan her bir Dadaşın Erzurum sevgisi tıpkı vatan sevgisine eştir. Biliyorum ki her Erzurumlu vatanını, milletini çok sever, değerlerine çok bağlıdır. Bizlerin, doğup büyüdüğümüz bu topraklarda ki sevdası vatan sevdasıdır. Vatanın birlik ve beraberliğidir. Erzurum Türkiye’nin sembol şehridir. Ülkemizin sosyolojisini oluşturan Erzurum’un en önemli sosyal ve sportif sevinci kuşkusuz Erzurumspor’dur. Erzurum’un spora olan sevdasını, ilgi ve alakasını inşallah bizler de devam ettireceğiz.” Başkan Mehmet Sekmen, göreve geldiği gün Erzurumspor’u hep dert edindiğini ifade etti. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Göreve geldiğimiz gün, Mavi Beyazlı takımımızın içinde bulunduğu durumu dert edinerek, ‘Daha iyi yerlerde olması lazım, daha yüksek liglerde olması lazım’ anlayışını benimseyerek elimden geldiği kadar belediye ekibimizle, başta Sayın Valimiz, komutanlarımız, adli ve idari yargımızın mensupları, tüm belediye başkanları ve meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber Dadaşlarla, taraftar gurubumuzla beraber iyi yerlere gelmesi hususunda büyük gayret gösterdik. Sayın milletvekillerimiz her zaman bizleri arayarak gerekli desteği vereceklerini ifade etti. Erzurum olarak, ticarette de, sanayide de arzu edilen hedefi yakalamamız lazım. İnşallah yakın bir gelecekte sayın valimizle beraber bir kurdele daha keseceğiz. 2. Organize Sanayi Bölgemizde yeni tesisleri hizmete sokacağız. Ben bu sezon, 2015-2016 sezonunda top oynayan tüm futbolcu kardeşlerime, teknik heyetimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Büyük bir sabır, büyük bir gayret, büyük bir cesaretle bu zorlu yarışta ipi göğüslediler. İnşallah hedefimiz 2. Lig’de daha yukarılara çıkmanın gayreti içerisinde olacağız. Ben bu coşkuyla herkesi kutluyorum. Şampiyonluğumuz herkese armağan olsun.”

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir’de Mavi Beyazlı camianın büyük bir aile olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Ilıcalı, “Bugün buradaki toplantının amacı bizim siyasi faaliyetlerimiz için değil. Her şey Erzurumspor için… Ali Demirhan kardeşimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’den de aldığı destekle diyor ki, ‘Süper Lig’e çıkartacağım’ İnşallah çıkartacak, inanıyoruz. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu geceyi Erzurumspor için yapıyoruz. Bir olalım, beraber olalım, diri olalım Erzurum’u Süper Lig’e çıkaralım. Güzel başarılara hep beraber imza atalım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir de, “Biz renklerle düşünürüz çoğu zaman. Mevsimleri renklerle tarif ederiz. Kışı beyaz, ilkbaharı yeşil tarif ettiğimiz gibi… Hayatın her alanında mutlaka renkler vardır. Erzurum’u da renklerle tarif ediyoruz elbette. Özellikle Dadaş mevhumunu, Dadaş kavramını beyazla ve maviyle. Beyaz, ‘Ak’ demek. Ak, bu milleti ifade eden bir değerdir. Mavi ise, etnik bütün aidiyetleri içinde toplayan Büyük Türk Milleti’ni, Büyük Türk Milleti’nin meftun olduğu iki değeri ifade eder. Özgürlük ve istikrar… Dolayısıyla mavi-beyaz çok mübarek bir renk karışımıdır. Mavi-beyazı şampiyonluk noktasına taşıyan kardeşlerimi canı yürekten tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Geçtiğimiz günlerde iki tane teklifte bulundum. Onları burada yinelemek istiyorum. Bunlardan bir tanesi, Erzurumspor Vakfı’nı kurmamız lazım. Erzurum dışında yaşayan işadamlarımızla, Erzurum’daki işadamlarımız el ele verip mutlak surette Erzurumspor Vakfı’nı inşa etmeliyiz. Bir başkası, Erzurumspor’u ifade edecek bir meclis oluşturmak. Birincisi işin maddi kısmını halledecektir, ikincisi ise beyin fırtınası estirerek Erzurum’u sporda çok yüksek noktalara taşıma adına bir konsept, bir mefhum geliştirmek olacak. Bu iki teklifi hususen dikkatlerinize sunuyorum” şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’DAN ERZURUMSPOR’A TEBRİK

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, programda Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Erzurum’a selamını iletti. Parlamenter Aydemir, şöyle devam etti: “Sayın Başbakanımız Grup Toplantısı’nda Süper Lig’e çıkan Adanaspor’u tebrik etti. Bu arada değerli Mustafa Ağabeyimle beraber bir hatırlatma yaptık. Sayın Başbakanımız da bize bir tembihatta bulundu. ‘Erzurum bizim için çok değerli bir şehrimiz. Belediye Başkanımıza, Valimize, Kulüp Başkanımıza özellikle selamlarımı iletin. Onları tebrik ediyorum. Özellikle de teknik heyetle beraber futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öptüğümü söyleyin’ dedi. Sayın Başbakanımızın böyle bir tembihatı vardı, bunu sizlere aktarıyorum. Bir başkası, az önce Belediye Başkanımız da zikretti, 24 ayar Dadaş kıvamındaki bir isim. Bizi her yerde, her zeminde yüzümüzü ak çıkarır bir şekilde temsil eden İçişleri Bakanımız Efkan Ala Beyefendi. Üç gün önce Mecliste buraya geleceğimizi söyledim. Özellikle o da aynı tembihatta bulundu, selamları var hepinize. Bizim de karınca kararınca bir katkımız olsun düşüncesiyle daha önce kararlaştırdığım bir yardım söz konusu. İfade ederken bir mahcubiyette duyacağım çünkü burada ciddi sermaye sahipleri var. Onların yanında bizimkisi belki devede kulak gibi kalır ama ben de futbolcu kardeşlerimin emeklerine karşılık ufak bir şey olsun diye 20 bin liralık bir destekte bulunacağım. Onu da ifade etmiş olayım.”

ALTIPARMAK’IN KONUŞMASI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, “Bu güzel gecede çok söze hacet yok. Şu coşku, şu heyecan, birlik, beraberlik zaten çok şey ifade ediyor. Buna hiç kimsenin gölge düşürmeye gücü yetmez. Dolayısıyla rahat olun, huzurlu olun” diye konuştu. Vali Altıparmak, şöyle dedi: “Bu şehir nice başarılara imza atacak. Ben buna yürekten inanıyorum. İnşallah bu başarılar sadece sporda kalmayacak daha birçok alana yansıyacak. Erzurum hakikaten coğrafyadaki hak ettiği o güzel yerde bir yıldız gibi parlayacak. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu, bugünün bir nişanesi, parlamanın örneği olarak sadece bir başlangıç diyorum. Bu çerçevede başta Kulüp Başkanı olarak Ali Demirhan, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, geldiği günden beri ‘Şampiyon yapacağız’ diyerek girdi, sözlerini tuttular. Bu başarıya imza attılar. Tebrik ediyorum. Bunu açık yüreklilikle söylememiz lazım. Teknik hocamıza ve futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, gözlerinden öpüyorum. Hepinizi tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğiniz hayırlı olsun.” Konuşmaların ardından programda Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü’ne destek olan kamu ve sivil inisiyatif kuruluşları ile işadamlarına plaket verildi.

 
Memur-Sen şampiyonları ağırladı
 
Erkal: “Şampiyonluğumuz Hayırlı Olsun”
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TOPLANTI(DEVAMI) 4 Mayıs 2016 Çarşamba 18:03

Mehmet Sekmen kulübün gelir giderleri üzerine söylenen iddialara karşılık şunları ifade etti ;Ben şahsen üzülüyorum. Böyle şeyleri bu şehre düşmanlar yapar. Takım şampiyon olmuş, herkes bu şampiyonluktan pay alsın. Ben payımı aldım mutlu oldum, Erzurumluların da mutlu olduğunu gördüm. Burası resmi bir dernek. Gelirleri, İçişleri Bakanlığının denetimine tabi. Fol yok yumurta yok. Karadenizliler kadar olamadık. Onlar bu tip şeylerde birbirlerine kenetlenirler. Bizdekiler ise takımımız şampiyon olmuş nasıl aşağı çekeriz diye gayret ediyor.Ali Demirhan ise şunları ifade etti :Yöneticilerim ne yapmış bu kulüpte? Sabah akşam söylemlerle belden aşağısı yukarısı kalmadı. Bazı arkadaşlar kendisini cumhuriyet başsavcısı gibi görüyor. Savcılar bir şeyde bulunduğu zaman hakimler devreye giriyor ama burada direkt linç ediyorlar. Bunlara lütfen müsaade etmeyin.Demirhan, kulüp gelirinin 6 milyon 716 bin lira olduğunu ve şu ana kadarda giderlerinin ise 6 milyon 143 bin lira olduğunu kaydetti.

Yorumu oyla      6      4  
TOPLANTI 4 Mayıs 2016 Çarşamba 17:59

Mehmet Sekmen ve Ali Demirhan bugün yaptığı toplantı da Mehmet sekmen şunları ifade etti :"Bu şehirde ne hazindir ki şampiyonluğumuza gölge düşürmek isteyen arkadaşlarımız da çıktı. Bunları beyanatlarıyla ortaya koydular. Bütçemizin ne olduğunu bilmeden hayali rakamlarla ve iddialarla ortaya koymaya kalktılar. 'Belediye başkanı kupayı kaldırır mıymış' iddialarıyla bir takım şeyler duydum. Biz bu konuda arkadaşların bazı şeyleri bilmediğini gördük. Destek veren kim olursa olsun yeter ki destek versin gelsin kupayı kaldırsın. Örnek olarak, Adanaspor şampiyon oldu. Kupayı kaldıranlardan biri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik. Adana'da böyle bir haber varsa tarayın interneti hep beraber karşı çıkalım ama bu şehirde 3-5 kişi bu tür yaygaralar yapmak suretiyle bu şampiyonluğa gölge düşürmek istiyor. Eğer bir şehrin siyasileri bu mutluluğu paylaşmak istiyorsa buyursun gelsin onların da hakkı.

Yorumu oyla      6      4  
HABER 3 Mayıs 2016 Salı 15:31

Kulüp başkanımız Ali Demirhan , Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tan Erzurumspor için destek sözü aldı.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen’den şampiyon futbolculara daire sözü
Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluğunu ilan eden B.B. Erzurumspor’un, şampiyonluk ...
Nice kupalara..
Spor Toto 3. Lig’de şampiyon olan BB Erzurumspor şampiyonluk kupasını aldı.
Teşekkürler Erzurumspor...
Erzurumspor, sezonun son maçında Turgutluspor’u 4-2 yenerek, hem galibiyet, ...
 
Hacımüftüoğlu'ndan Erzurumspor'a şampiyonluk ikramı
Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu tarafından ...
Haydi Mehmet, Haydi..
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta şampiyonluğu garantileyen ...
Kazım Karabekir’de Şölen var
Y.TOPAL-Ligde şampiyonluğunu ilan eden Erzurumspor ligin son maçı olan ...
 
'Şampiyonluk sözü vermiştik yerine getirdik'
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir, İl ...
Sekmen’den taraftara övgü
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ...
Salih Aygen ve Erzurumspor’a ceza
RECEP DAĞ-Türkiye Futbol Federasyonu PFDK Erzurumspor’a Tire 1922 Spor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva