ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
28 Nisan 2011 Perşembe - 07:31

‘Dadaşlık enerjisi en büyük kaynağımız’

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Aziziye ilçesini ziyaret etti. Aydemir, Erzurum’un dadaşlık enerji ve heyecanının katma değere dönüşmesi yolunda, AK Parti iktidarlarının önemli destek ve yatırımlar sunduğunu kaydederek, “Erzurum’u ülke vizyonuna, tarihi birikiminden güç almış çağdaş bir sinerjiyle taşımalıyız” dedi.

‘Dadaşlık enerjisi en büyük kaynağımız’

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum’un dadaşlık enerji ve heyecanının katma değere dönüşmesi yolunda, AK Parti iktidarlarının önemli destek ve yatırımlar sunduğunu kaydederek, “Erzurum’u ülke vizyonuna, tarihi birikiminden güç almış çağdaş bir sinerjiyle taşımalıyız” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Aziziye ilçesini ziyaret etti. Aziziye Kaymakamlığını gezen Aydemir, Aziziye Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Fatih Cengiz’le görüştü.
Aziziye Belediyesinin yeni dönemde marka ilçe olma yolunda ciddi ve önemli adımlar attığını söyleyen Aydemir, ilçenin termal turizmde markalaşma sürecine girdiğini, belediye tarafından yürütülen tanıtım çalışmalarının başarı getirdiğini ifade etti.
ERZURUM AK HAREKETİ İYİ ALGILAMIŞTIR
Aziziye’de uyandırılan marka ilçe olma heyecanının Erzurum için de bir ufuk oluşturduğuna dikkat çeken Aydemir, “Biz bunu bir kalkınma ve gelişme seferberliği olarak görüyoruz. Vatandaş-Belediye işbirliği Aziziye’nin sosyo ekonomik performansını daha ileri noktalara taşıyacaktır.” diye konuştu.
AK Parti’nin Türk Belediyeciliğinde yeni bir sinerji ve ufuk oluşturduğuna dikkat çeken Aydemir, “Erzurum belediyecilikteki bu AK Hareket ve başarıyı Aziziye başta olmak üzere iyi algılamıştır. Aziziye Belediyesi bunun göstergesidir” diye konuştu.
Aydemir belediye tarafından yürütülen Meslek edindirme etkinliklerinin sosyal belediyecilik adına mükemmel örnekler olduğunu vurguladı.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de belediyecilikte atılan AK adımların halka hizmette çağdaş adımlar olduğunu kaydederek, AK Parti öngörüleriyle belediyeciliğin klasik ve dar anlamından kurtarılıp, Avrupa normuna ulaştırıldığını söyledi.
SEBZE HALİ’NE ZİYARET
Belediye ziyareti sonrasında Erzurum Sebze Hali’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, . Erzurum Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bağaçlı’dan bilgi aldı. Hal esnafını ziyaret ederek, AK Parti’nin tarımsal vizyonu hakkında görüş alışverişinde bulunan Aydemir, hükümetin tarımsal üretimde verdiği destekler ve hayata geçirdiği yatırımlarla yeni bir çığır açtığına dikkat çekti. Erzurum Sebze Hali esnafının, il ekonomisinde üstlendiği göreve de dikkat çeken Aydemir, “Hal esnafı Erzurum’da sebze ve Meyve üretim ve Tüketim zincirinin en önemli noktasını teşkil ediyor. Hal il tarımının da nabzı durumunda. Tarımsal ürünlerin üreticiden tüketiciye sunulması sürecinde istihdama da önemli katkılar sunuyor.” dedi.
Erzurum Sebze Hali Komisyoncular Odası Başkanlığının sorunlarını bildiğini de ifade eden Aydemir, odanın ayakta kalması ve işlevini devam ettirmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydederek, Odanın sorunlarına çözüm üretmek adına girişimlerde bulunacağını bildirdi.
DİYANET EĞİTİM MERKEZİ ÇALIŞMALARIYLA BÖLGENİN GÖZBEBEKLERİNDENDİR
Ömer Nasuhi Bilmen Diyanet Eğitim Merkezini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, merkezin eğitim çalışmalarıyla bölgede tüm dikkatleri Erzurum’a yönelttiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Aziziye esnafını ziyaret ederek, vatandaşla istişare eden Aydemir, görüşmelerinde, Erzurum’un her kesim ve düşünce sahipleriyle, sosyo ekonomik kalkınma ve markalaşması sürecinde tek yürek olması gerektiğini dile getirerek, bunun için öncelikle ülkede 8.5 yıldır hakim olan istikrar sürecinin kesintiye uğramaması gerektiğini kaydetti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BURAK 28 Nisan 2011 Perşembe 11:06

Ak partiyi (dürüst,milliyetci inançlı sevgi saygı merhamet dolu dostluğuna güvenilen bilgi birikimi olan kısacası DADAŞ Kriterlerine sahip) böyle bir değerli insanın Erzurum'dan aday göstermesinden dolayı teşekkür ederim inşallah gerekli desteği alır. Uzman olduğu konularda Erzurum'a yapacağı faydalı çalışmaları gönülden inanıyor ve oyumla da destekliyorum .ALLAH senin ve diğer akp adaylarının yardımcısı olsun

Yorumu oyla      6      4  
mehmet Akar 28 Nisan 2011 Perşembe 09:51

Sayın Aydemir oyum sana. Bin oyum olsa hepsi sana. Sen buna layıksın.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP 'de tanıtım heyecanı
12 Haziran 2011 Milletvekili seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi ...
MHP adayları öngörülerini anlattı
MHP Erzurum Milletvekili adayları, esnaf ziyaretinde bulundu. Adaylar ...
İMO beklentilerini açıkladı
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferhat ...
 
Taşhan'da siyasi güç birliği
Erzurum Taşhan Oltu Taşı İmalatçıları Başkanı Adem Kaya, seçimlerle ilgili ...
MHP’li adaylar basınla buluştu
12 Haziran'daki genel seçim öncesi MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile milletvekili ...
Taşkesenligil basınla istişare etti
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
 
‘Ayırımcı politikaya, hayır..!’
AK Parti İl Başkan Kılıç, “Biz Erzurum’a hizmet ederken güney ya da kuzey ...
AK adaylar ilçe turunda
Ak Parti Milletvekili adayları Adnan Yılmaz ve İbrahim Aydemir, seçim ...
MHP’den STK açılımı
MHP Erzurum Milletvekili adayları, ETSO’yu ziyaret etti. ETSO Yönetim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva