ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>TÜRKİYE
2 Haziran 2015 Salı - 01:17

‘Dadaş, sana gurban dadaş’

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında, "Dadaş, sana gurban dadaş" diyerek, "Huma kuşu yükseklerden seslenir. Yar koynunda bir çift suna beslenir. Sen ağlama kirpiklerin ıslanır. Ben ağlim ki belki gönül uslanır" türküsünün sözlerini okudu.

‘Dadaş, sana gurban dadaş’

ERZURUM TANIMLAMASI

Bu ülkenin, bu milletin başı ne zaman dara düşse Erzurum'un "Allahu Ekber" diyerek vazifeye koştuğunu ifade eden Erdoğan, "Onun için Erzurum'da yer Allahu Ekber'dir, gök Allahu Ekber'dir, dağ, taş Allahu Ekber'dir. Bugün Erzurum bir kez daha 'Allahu Ekber' demeye hazırlanıyor. " dedi.

ERZURUMLU HEP GÜLSÜN

"Biz istiyoruz ki artık Erzurumlu hep gülsün, Erzurum ile birlikte Türkiye gülsün" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erzurum 7 Haziran'a hazır mı? Erzurum yeni Türkiye'ye hazır mı? Erzurum yeni anayasa hazır mı? Erzurum başkanlık sistemine hazır mı?" diye sordu.

OVİT VURGUSU

Erdoğan, Erzurum'la Rize arasında Ovit Tüneli'ni yaptıklarını belirterek, "Dağları deliyoruz dağları. Milliyetçilik ne biliyor musunuz? Ferhat olmaktır; millet şirin sen de ferhat olacaksın, şirine ulaşacaksın. İnşallah bu yıl sonunda veya önümüzdeki yıl içinde, Ovit Tüneli bitiyor, bu tünelle Erzurum önümüzdeki dönemde bölge ticaretinin en önemli merkezlerinden biri olacak. “dedi

MİLLİYETÇİLİK BUDUR

Erdoğan, ‘Kop Tüneli de Erzurum'u Karadeniz'le Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun geçiş güzergahında bir merkezi haline getirecek. İspir yolunda inşa edilen Dallı Kavak ve Kırık tünelleri de aynı amaca hizmet edecek. Şimdi soruyorum? Bunları yapmak mı milliyetçilik, kuru sıkı atmak mı milliyetçilik? Asıl milleti sevmek bu. “dedi.

iSPAT EDEMEZSEN…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Cumhurbaşkanı İmralı’yla görüştü” iddiasında bulunduğunu ifade ederek, “İspat etmezsen alçaksın, namertsin, müfterisin” dedi.

Erzurum’da “Cumhurbaşkanı Erzurumlularla Buluşuyor” programı kapsamında İstasyon Meydanı’nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP, MHP, HDP’ye ve paralel yapıya yüklendi.

ERZURUM BİZİ BİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önce size bir şükran borcum var. Onu ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 69 bu kardeşinize destek olduğunuz, güç verdiniz. Ahde vefanız için şükranlarımı sunuyorum. Bu itimada da layık olmanın çabası içerisinde olacağım. Başbakanlık görevimiz boyunca hep Erzurum’un yanında oldum. Cumhurbaşkanlığımız döneminde de Erzurum’un yanında olmaya devam edeceğim. Yola çıkarken ne dedik, dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Allah’ın önünde rükuda eğilmekten başka bir yerde eğilmedik. Ne bir makam ne bir güç bunu bize yaptıramadı. Biz rabbimizin huzurunda rükuda eğiliriz. Erzurum bizi bilir. Bizde Erzurum’u biliriz. Hizmetlerimizle hep Erzurum’da olduk. 12 yılda başbakanlığım döneminde Erzurum’a ne kadar yatırım yapıldı, 13.2 katrilyon yatırım yapıldı. 2002 yılında kaç kilometre bölünmüş yol vardı, 49 kilometrecik. Biz buna 512 kilometre bölünmüş yol ilave ettik. Halep orda ise arşın Erzurum’da. Birileri atıyor kuru sıkı. Milliyetçilik böyle olmaz. Milliyetçilik halkına hizmetle olur. Bunlar kafatası milliyetçi, hizmet milliyetçisi değil. Erzurum-Rize arasında Ovit Tüneli’ni yapıyoruz. Milliyetçilik nedir? Ferhat olmaktır. Dağları deliyoruz. Asıl milleti sevmek bu. Biz efendi olmaya değil hizmetçi olmaya talip olduk. Bu tünel ile Erzurum bölge ticaretinin en önemli merkezi olacak. Ayrıca Kop Tüneli önemli bir geçiş merkezi olacak. Bunlar mı milliyetçilik, kuru sıkı atmak mı milliyetçilik. Bu iş lafta olmuyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İstismar siyaseti yapıyorlar. Bir siyasi Kürtçüler, birde siyasi Türkçüler oluştu. Bizim için ne siyasi Kürtçüler ne de Türkçüler, tek bir millet. Allah bizleri kavimler halinde yarattı. Üstünlük ne Türk olmakta, ne Kürt olmakta, ne siyah ne beyaz olmaktadır. Üstünlük sadece takvadadır. Üstünlük burada olur. Yalnız kulluk meselesi. Asıl mesele bu. Başka kapıları ilahlaştırırlarsa yandılar. Güçleri rab edilenler varsa onlar da hapı yuttular. Buna dikkat edeceğiz. Palandöken’de bir büyük lojistik merkez kuruldu” dedi.

ERZURUM YATIRIMLARI

Erzurum’da yapılan hizmetlere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çıkmış birileri proje açıklıyor, ben başbakanlığım döneminde zaten bunu başlattım. Yapmaya devam ediyoruz. Siz hangi yolu yaptınız. Sivas’a kadar inşası devam eden hızlı tren, şimdi Sivas hızlı tren hattı Erzincan üzerinden Erzurum ve Kars’a kadar uzatılıyor. Erzurum’dan, Londra’dan Pekin’e kadar devam edecek yolun devamı. Hızlı trenimizde ben 280 kilometre yaptım. Erzurum Havalimanı, 1 milyona yaklaşan yolcu trafiği ile bölgeye hizmet veriyor. Kim yaptı? Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi önemli bir imkana kavuştu. Kim yaptı? Erzurum Teknik Üniversitesi 2010 yılında kuruldu. Kim yaptı? Erzurum sağlık alanında tüm bölgeye hizmet veriyor. Recep kardeşim bölge hastanesi kurdu. Bunu daha ileriye taşıyoruz. 2011 UNIVERSIDE için yapılan tesisler Erzurum’u önemli bir yere getirdi. Erzurum 2023 Türkiyesi’nin marka şehri olma yolunda hızla ilerliyor” diye konuştu.

“İSPAT ETMEZSEN ALÇAKSIN, NAMERTSİN, MÜFTERİSİN”

“Dadaş sana gurban dadaş. Huma kuşu yükseklerden seslenir, yar koynunda bir çift suna beslenir, sen ağlama kirpiklerin ıslanır, ben ağlam ki belki gönül uslanır nasıl nasıl?” dizelerini okuyan Erdoğan, “Biz istiyoruz ki artık Erzurumlu hep gülsün. Erzurum’la birlikte Türkiye gülsün” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Cumhurbaşkanı İmralı’yla görüştü” iddiasında bulunduğunu ifade eden Erdoğan, iddia sahibinin iddiasını ispat etmekle mükellef olduğunu hatırlatarak, “İspat etmezsen alçaksın, namertsin, müfterisin” dedi.

“EY KILIÇDAROĞLU, NE ZAMAN BEYTEPE KÜLLİYESİNİN TEMİZLİĞİNİ YAPTIN DA BUNLARIN ALTIN SUYUNDAN KLOZET OLDUĞUNU ÖĞRENDİN”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda altın kaplama klozetler var” iddiasına da bir kez daha yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki klozetler altın kaplamaymış. Bu sabah mektup gönderdim. Dedim ki, bunu ispatlamakla mükellefsin. Gelsin ispat etsin. Onun genel sekreterinden cevap geliyor, ‘kaçak sarayı önce kaçak saray olmaktan çıkar’. Bu konuda Danıştay buranın kaçak olmadığını açıkladı ve biz de bunu yayınladık. Ama bunlar hukuktan anlamaz ki. Bunun o cevabını yazan kişi cahili cühela. Bunlar en sonunda bana şunu dedirtecek ‘Ey Kılıçdaroğlu, ne zaman Beytepe Külliyesi’nin temizliğini yaptın da bunların altın suyundan klozet olduğunu öğrendin’. O zaman bunun kılavuzu berbat. Kılavuzu karga olanın vay haline. Kargaya da hakaret etmiş oluyoruz” diye konuştu.

“KÜRT KARDEŞLERİM BEN SİZİ ALLAH İÇİN SEVİYORUM”

Alışılmış bir cumhurbaşkanı olmayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Saygısızlık yapan karşılığını bulacak” dedi. HDP’yi eleştiren Erdoğan, “Kürt kardeşlerim ben sizi Allah için seviyorum. Bu bölücü terör örgütü mensupları ve onların desteği ile hareket edenler sizi sevmiyorlar. Ölenler terör örgütünden olursa suç, terör örgütünden olmazsa suç değil. İki üç tane aydın müsveddesi çıkmış, destekliyorlarmış. 50 kişinin ölümüne neden olanları mı destekliyorsunuz. Sadece bu değil mesele. Taksim’i Kabe ilan eden bunlar. ‘Kabe Arap’ın olsun bize Çankaya yeter’ diyen CHP zihniyeti var. Farkımız bu. Kürt kardeşlerimize sesleniyorum. Kabe’si Mekke’de olanlarla mı yoksa Taksim’de olanlarla mı beraber olacaksın. Diyaneti kaldıracağını söylüyor. Ey Kürt kardeşim sen Diyanet’in kaldırılmasını istiyor musun, onlarla mı olacaksın? Beyefendi iyi saz çalarmış. Çalabilir, takdirde eder ayrı mesele” şeklinde konuştu.

DİYANET TARTIŞMALARI

Diyanet İşleri Başkanına tahsis edilen araçla ilgili tartışmalara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diyanet’in bastırdığı 10 bin Kürtçe mealli Kur’an basıldı. Mercedes’in bedeli neymiş bilmiyorum. Tabii ben sordum, dedi ki 320 bin TL. Bana sorsaydı ben gönderme, bu bile sana az dedim. Bindiğim zırhlı Mercedes’lerden birini Diyanet İşleri Başkanımıza verdim. Diyanet İşleri Başkanımız bu coğrafyada saygın bir makam. İtalya’da Papa, ona tahsis edilen uçakla seyahat eder. Biz de seçim sonrası uçakla göndereceğiz. O makama bu yakışır. O arabaya takanlar birçoğu spor arabalarla geziyor. Çocukları İngiltere’de okuyor. İki kızım başörtüsüyle bu ülkede okuyamadığı için gitti, bir oğlumda katsayı engeline takıldığı için gitti. En önemli üniversitelerde okudu geldiler. 600 bin öğrencisi varken 60 bine düşmüştü imam hatiplerin öğrenci sayısı. Şimdi 1 milyona çıktı. Millet istiyor. Buraya gönderiyor. Ve şimdi istediği üniversiteye gidebiliyor mu? Danıştay bir karar aldı, düz liselerde kızlar başörtülü gidebilir. Bugün HSYK kararını okudum. Yargıda da başörtülü olarak görev yapabilirler. Alma mazlumun ahını. Sabrettiniz, sonunda sabrettiniz zafere ulaştınız” dedi.

“MESELE YENİ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK OLUNCA HEMEN AYNI HİZAYA DİZİLİYORLAR”

“Mesele yeni Türkiye’nin önünü kesmek olunca hemen aynı hizaya diziliyorlar” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:“Kürt kardeşlerimiz bunu anlamayacaklar mı dertleniyorum. Tehdit ediyorlar. Iğdır’dan geliyorum. Efkan Ala kardeşimin büyük güç verdiği İç Güvenlik Paketi görüşüldü. Milliyetçi olduğunu iddia eden parti bölücü örgüt güdümündeki partiyle el ele vererek bunu engellemeye çalıştı. Siirt’te üç bayan kardeşimize saldırıyorlar. Tüm bunlar ortadayken şunu çok açık net söylüyorum.”

KAÇTI GİTTİLER

MHP’ye de yüklenen Erdoğan, “99’da millet bunlara iktidar verdi mi, 3 parti koalisyon kurdular. 3.5 yıl kaldı kaçtı gittiler. Siz mademki bu kadar başarılıydınız, 5 yıl görevi yapmadan bırakıp gittiğiniz. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli depreminin altında kaldılar. Biz geldik Bingöl depremi oldu. Bir yılda inşa ettik. Simav bir yılda inşa ettik. Van’da 1.5 yılda yeni Van’ı inşa ettik. Biz buyuz. Bundan niye rahatsız oluyorsunuz. 5 koyun verip kaybedip gelirler. Çıkmış yalan yanlış borçtan bahsediyor. Göreve geldiğimizde yüzde 74 seviyelerinden yüzde 33’lere düştü. Enflasyon yüzde 30’du. Şimdi tek hane. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. Milliyetçi olmak, milletini sevmek böyle olur. 26 havalimanı vardı, şimdi 55 havalimanı var. 238 milyar dolardı milli gelir, şimdi 800 milyar dolar. Ay yıldızlı pasaportla dünyanın her yerine gidebiliyoruz. Dünyanın her yerinde tarihimizden miras kalan eserlerimizi biz restore ediyoruz, inşa ediyoruz. Sivas’tan bu tarafa bir Erzurum’u bilirler. Hiçbir şey yapmadılar, yapamazlar.

TÜRKEŞ’İN EMANETİNE SAHİP ÇIKMADILAR

Bunların muktebesinde kriz var. Rahmetli Türkeş’in emanetine bile sahip çıkamadılar. Türkeş başkanlık sistemini istemişti, bugün bunlar karşı çıkıyorlar. Milletin yanında gidip bölücü örgütün, paralel örgütün, Vatikan’ın yanında saf tutuyorlar. İstanbul’un fetih kutlamasından bile rahatsız oldular. Bizans’ın son kalıntıları diyecek kadar tarihlerinden uzaklaştılar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir; tek millet, Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Zazasıyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Azerisiyle, ülkemize ne varsa tek millet, iki tek bayrak. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğurda ölen varsa vatandır. Üç; tek vatan. 780 bin kilometrekareyle bu vatan üzerinde operasyon düşünen varsa avucunu yaylar, ordumuzu bulurlar, hepsinden öte dadaşları bulurlar. Dört; tek devlet, paralel devlet ne oldu. 99’da buradan kaçtı gitti. Nereye, Pensilvanya’ya. Hoca efendi niye Amerika’ya gitti de Mekke’ye, Medine’ye gitmedin? Sıkıntı başka. Üst akıl var ya mesele o. İnlerine gireceğiz dedik ya. İmam mihrabı terk eder mi. Bunların imamları da böyle. Amaçları için her yol meşrudur. Biz bu milletin içinden çıktık. Bu milletle bugünlere geldik. Sonuna kadar da bu milletle yürüyeceğiz. Pensilvanya herkesle işbirliği halinde. Bu zat buralıydı. Erzurum 7 Haziran’da gereğini yapacak. Sandıkta yapacak. Erzurum bu gidişe seyirci kalı rmı, Erzurum bu oyunu bozar mı, Erzurum yeni Türkiye’ye sahip çıkar mı, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

“GÜYA ANA MUHALEFET, O DA KANDİL İÇİN OY İSTİYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da anlattığı fıkrayla yüklenen Erdoğan, “Güya ana muhalefet, o da Kandil için oy istiyor. Ülkesine öyle yabancı ki açıkladığı projelerin çoğu yapıldı zaten, yapılan işler. Bizim Kanal İstanbul’un bir parçasını bulmuş mega proje diye onu söylüyor. Erzurum hikayesi anlatayım. Memet ağaya sormuşlar Yusuf’u mu seversin Asım’ı mı. Memet ağa ne demiş, Yusuf’u demiş. Niye diye sormuşlar, Asım bir yalan söyler bir doğru. Yusuf hep yalan söyler, beni yormaz demiş. Anladık mı? Kılıçdaroğlu sağolsun milleti yormuyor. Yalan söylemediği zamanlarda yanlış söylüyor. İzmir’de Haliç der, Lefter’e kaleci der. Türkiye böyle bir ana muhalefeti hak etmiyor. 2013 hedeflerimiz var bizim. 4 yıl önce ilan ettik. 2013 yılında Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş on ülkesinden biri haline getireceğiz. Mısır’daki Cumhurbaşkanı Mursi’nin akıbetiyle tehdit ediyorlar. Mısır’ın cumhurbaşkanı Mursi’dir. Niye yüzde 52 ile seçilmiştir. Halk seçmiştir. Sisi darbecidir. Batı burada imtihanı kaybetmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın da Kars ve İskenderun’a gideceklerini söyledi.

BAŞKAN SEKMEN: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLDUK”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, programın açılış bölümünde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren değişimin öncüsü olduk. Gece gündüz demeden Erzurum için çalıştık ve çalışıyoruz. Erzurum İpek Yolu üzerinde bir ticaret şehridir. Ulusal ve uluslararası düzeyde Erzurum’a yatırım getirmeye gayret ediyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarını üç koldan yürütüyoruz. İl merkezi ve ilçelerde adeta hizmet seferberliği ilan ettik” dedi.

VALİ ALTIPARMAK: “ERZURUM BÖLGESİNDE MERKEZİ KONUMUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM ETMEKTEDİR”

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak da konuşmasında, “Erzurum tarihten gelen güçlü değerleriyle geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Önemli yatırımlarla Erzurum bölgesinde merkezi konumunu güçlendirmeye devam etmektedir. Erzurum geleceğe yürümektedir. Yüzlerce yatırımın yapıldığı Erzurum’da 7.5 milyar TL’lik yatırım programımız devam etmektedir. 2019 yılında Avrupa Gençlik Oyunları’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

 
Cumhurbaşkanı İletişimcilerin coşkusunu paylaştı
 
2 polis gözaltına alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı İletişimcilerin coşkusunu paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Kartal Anıtı önünde mezuniyet ...
Davutoğlu, ‘Kudüs İslamındır’
Davutoğlu, ‘Birisi diyor ki bakın nasıl paslaşma “Kudüs Yahudilerin kutsal ...
‘Biz notere değil millete gidiyoruz’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun hiçbir ...
 
‘Analar, çocuklarınızın hesabını sorun’
Güllüce, 28 Şubat sürecini yapanların bu sürecin bin yıl süreceğini söylediklerini ...
‘Biz yola çıkmışız, bizi durdurabilirler mi?’
Davutoğlu, “Birileri de diyor ki Türkiye’ye bu kadar güç fazla. Türkiye’nin ...
'Yattığımız toprak belli, tuttuğumuz bayrak belli'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bizim yattığımız toprak belli, tuttuğumuz bayrak ...
 
‘Allah muhabbetimizi daim eylesin’
Erdoğan, ‘Allah’ın huzurunda eğilmekten başka hiçbir makamın huzurunda ...
Erzurum Cumhurbaşkanı’nı ağırlayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Haziran’da Erzurum’u teşrif edecek
Sözde Aydınlar nerede?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Menderes, Polatkan ve Zorlu’yu idam ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva