ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>GUNCEL
10 Ağustos 2014 Pazar - 20:48

DOSİAD: ‘Hayırlı olsun’

DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ibrahim Aydemir, “Türk Milleti, kendisine ufuk çizen, ‘önce insan’ odağında çağlar üstü bir yaklaşımla hizmet veren bir Devlet adamına, milli irfan, vicdan ve izanıyla vefa göstermiştir, şükran hislerini ifade etmiştir. Halkın yüreği sandıkta tecelli etmiştir. ‘dedi.

DOSİAD: ‘Hayırlı olsun’

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydemir tarafından seçim öncesinde yayımlanan ‘Niçin Erdoğan’ başlıklı araştırmanın sonuçları, seçmenin eğilimiyle bire bir örtüştü. Erdoğan’ın niçin tercih edilmesi gerektiği yolunda yayımladığı araştırmayla beyin fırtınası estiren DOSİAD’ın öngörüleri halk tarafından büyük bir çoğunlukla benimsendi.

DOSİAD: HALKIN VİCDANI ERDOĞAN DEMİŞTİR

Seçim sonuçları üzerinde bir değerlendirme yapan DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ibrahim Aydemir, “Türk Milleti, kendisine ufuk çizen, ‘önce insan’ odağında çağlar üstü bir yaklaşımla hizmet veren bir Devlet adamına, milli  irfan, vicdan ve izanıyla vefa göstermiştir, şükran hislerini ifade etmiştir. Halkın yüreği sandıkta tecelli etmiştir. ‘dedi.

MİLLİ BİR DERS

10 Ağustos seçim sonuçlarının milli bir ders olduğu çıkarımında bulunan Aydemir, ‘Sonuçları iyi okumak lazım geldiğine inanıyoruz.  Netice,Türk Milleti’nin 2023 hedefine sayın Erdoğan’ın önderliğinde ulaşmak istediğinin bariz ifadesidir. Biz DOSİAD olarak ‘Niçin Erdoğan’ başlığıyla halkın vicdan ve ferasetini ortaya koymuştuk. Halkımız Erdoğan önderliğinde ‘daha yapacak çok şey var’ dedi. Ve bu yürek birlikteliğiyle 10 Ağustos seçimleri Türkiye için bir milad ve ufuk çizgisi oluşturdu.” dedi.

DOSİAD NE DEMİŞTİ…

Doğu Anadolu Sanayici ve işadamları Derneği (DOSİAD)’ın 10 Ağustos seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği ‘Niçin Erdoğan’ Başlıklı araştırmada milli irade eğilimi  vurgulanmış, ‘Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde ilk kez cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçileceği, bu ilkte millet devlet buluşmasının yanısıra, halkın feraset, vicdan, irfan ve izanının ifade bulacağı kaydedilerek, ‘ 10 Ağustos sürecinde halkın yüreğiyle sandık buluşacak’ denilmişti.

AYDEMİR’İN VURGUSU

DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydemir, ‘Niçin Erdoğan’ sunumunda, “Cumhuriyet tarihimizde bir miladı yaşayacağız. Cumhurbaşkanını halkın vekilleri değil, halkın bizzat kendisi seçecek. Demokrası tarihimizde yeni bir çığır açan, Yeni Türkiye ile millet arasında bir köprü oluşturacak bu demokrasi buluşması, süreci ve sonucuyla Türkiye için yeni bir ufuk oluşturacak. Bu tarihi noktada halkımız yüreğiyle aklını birleştirerek, ülkeyi 2053’lere taşıyacak liderini belirleyecektir.’ görüşlerine yer vermişti.

YÜZDE 70 ÖNGÖRÜSÜ

Aydemir, ‘12 yıllık bir dönemde Türkiye’de Cumhuriyet Tarihi’nde yaşanmamış, hayata geçirilmemiş ilklerle tanıştıran, ülkeyi içine kapanık bir durumdan dünya vizyonuna sokarak, uluslar arası ölçekte söz sahibi bir konuma taşıyan Sayın Erdoğan’ın daha ilk turda en az yüzde 70’lere varacak bir çoğunlukla seçileceğinden, feraset sahibi hiç kimsenin şüphesi yoktur. Karizması, tecrübesi, İnsan sevgisi ve halka olan saygı ve yaklaşımıyla Erdoğan kahır ekseriyetin üzerinde uzlaştığı ve yüreğini taşıdığı bir liderdir. “vurgusunu yapmıştı.

VEFA KAYDI

Aydemir, 10 Ağustos öncesindeki tespitinde, ‘Halkımız, 12 yılda çağlar üstü bir yaklaşımla, kendisine hizmetin en mükemmelini sunmuş liderine, kendi vicdan örgüsü içinde vefasını gösterecek, onu seçmekten çok, ona oyuyla şükranlarını sunacaktır. Sayın Erdoğan’ın tarihimiz içindeki müstesna duruşu, onun seçilmesi için kafi ve yeterlidir. Tarihe yön veren lidere tarih de, halk da vefa gösterecektir.” kaydını düşmüştü.

 
12. Cumhurbaşkanımız Erdoğan!
 
Erzurum’da ‘Erdoğan’ coşkusu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:32

Muhterem İbrahim Aydemir Kardeşimiz,seçimle ilgili görüşünüzün bire bir örtüşmesi halk arasında büyük bir ilgi görmiş ve etkili olmuştur.Bu güzel tespitinizden dolayı sizi kutluyorum.Allah'a emanet olunuz,Allah yar ve yardımcınız olsun.Âmin! .. Selamlar.

Yorumu oyla      7      4  
o doğru da 11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:43

O doğru mhp kaybetti de erzurum da asıl kaybeden camia partisi

Yorumu oyla      6      4  
10 Ağustos 2014 Pazar 23:17

MHP erzurumda yerel seçimde 116 bin oy almış, chp de 6 bin toplamı 122 bin ediyor, bu seçimde iki partinin adıyı 65 bin oy almış erzurumda.60 bin mhpli ya sandığa gitmemiş yada ak partiye oyvermiş. MHP erzurumda resmen kepenk indirmiş. BDP nin 24 bin olan oyuda 46 bine çıkmış. ak parti de oyunu 12 bin artırmış demekki bu seçimde kaybeden parti mhp

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum ‘Erdoğan’ dedi
Erzurum’da saat 17.00 itibariyle oyların sayımına başlandı. Erzurum’da ...
Sandık başında duygusal görüntü
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İnönü İlköğretim Okulunda ...
‘Erzurum nadide bir kent’
Başoğlu, 30 Ağustos itibariyle geçerli olmak üzere Orgeneralliğe terfi ...
 
Başoğlu Paşa ETÜ ve ERVAK'a veda etti
Orgeneralliğe terfi eden ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan ...
Atlama kuleleri inceleme altında
15 Temmuz 2014 tarihinde Atlama Kulelerinde meydana gelen heyelandan sonra, ...
AGD'den İsrail ve Çin'e protesto yürüyüşü
İsrail'in Filistin'de, Çin'in Doğu Türkistan'da Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği ...
 
‘Başoğlu şükran ve minnetle anılacak’
Kendisini daima şükran ve minnetle anacaklarını vurgulayan Başkan Bulutlar, ...
Korgeneral Öngay, 9. Kolordu Komutanı oldu
Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'na son Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla ...
İMO Atlama Kulesi Ön Raporu açıklandı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva