ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>TÜRKİYE
13 Mayıs 2020 Çarşamba - 05:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı

Erdoğan, “Uzunca bir süre maske kullanımı, fiziki mesafeye riayet, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama ve kalabalıklardan uzak durmaya uygun yaşamak durumundayız. Türkiye olarak hastalığı tamamen bitirsek bile dünyada bu hastalığın kökü kazınmadığı sürece sürekli teyakkuzda olmamız şarttır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Uzunca bir süre maske kullanımı, fiziki mesafeye riayet, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama ve kalabalıklardan uzak durmaya uygun yaşamak durumundayız. Türkiye olarak hastalığı tamamen bitirsek bile dünyada bu hastalığın kökü kazınmadığı sürece sürekli teyakkuzda olmamız şarttır” dedi.
ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında video konferans yöntemiyle başladı. Toplantının başında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Korona virüs salgınıyla mücadelemizi başarıyla sürdürüyoruz. Yeni hasta sayısı, ölüm sayısı, yoğun bakım ve solunum cihazına bağlı hasta sayısı bakımından olumlu bir çizgide ilerliyoruz. Pek çok ülkenin çaresiz kaldığı dönemde Türkiye sağlık alt yapısının ve sosyal güvenlik sisteminin gücü sayesinde pozitif bir ayrışıma göstermiştir. Aldığımız tedbirleri her hafta kabine toplantısında gözden geçiriyoruz. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımları önümüzdeki tabloya uygun şekilde atıyoruz. Kimi işletmelerin açılmasına ilişkin uygulama dün başladı. Her ne kadar bazı yerlerde arzu etmedik sahnelere rastlasak ta genel olarak halkımızın belirlenen kurallara riayet ederek işini başına geçerek alışverişini yaptığını gördük. Daha önce 7 ilimizde kaldırdığımız şehirler arası giriş çıkış yasağını 9 ilimiz için daha kaldırdık. İnsanımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik yeni adımlar attık. Herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için 16-19 Mayıs için 4 günlük sokağa çıkma yasağı getirdik. Her fırsatta altını çizdiğim gibi; uzunca bir süre maske kullanımı, fiziki mesafeye riayet, temizlik, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama, kalabalıklardan uzak durma riayetine uygun yaşamak durumundayız. Türkiye olarak hastalığı tamamen bitirsek bile dünyada bu hastalığın kökü kazınmadığı sürece sürekli teyakkuzda olmamız şarttır. Halkımızı psikolojik ve fiili olarak önümüzdeki döneme hazırlamalıyız” dedi.
‘MEYDANI FAŞİST ZİHNİYETE BIRAKMAYACAĞIZ’

Pek çok cephede mücadelemizi sürdürürken maalesef muhalefetin sinsi ayak oyunlarıyla da uğraşmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Böyle bir dönemde dahi darbe çığırtkanlığından sağlıktaki ve diplomasideki başarılarımızı gölgelemeye çalışan karanlık bir zihniyetle karşı karşıyayız. CHP’nin başını çektiği gazete ve televizyonlardan sosyal medyaya kadar da azımsanamayacak bir alıcısı olan bu kesimin hamlelerini boşa çıkarmak Cumhur ittifakı ve AK parti olarak görevimizdir. Meydanı sırf bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar vermeyi göze alabilecek kadar müvzenesini kaybetmiş bu faşist zihniyete bırakmayacağız. Her yalanı her çarptırmayı anında cevaplamanın yanında kendi davamızı vizyonumuzu sürekli anlatarak bu kesimi en azından ortada bir yere getirmeliyiz. Salgın döneminde yaşananlar sağlık alanında yaptıklarımızın önemini ve bize atılan iftiraların altının ne kadar boş olduğunu gösteriyor. Sınır ötesi Ülkemizi nereden nereye getirdiğimizi ve nereye götürmek istediğimizi bıkmadan usanmadan anlatmayı sürdürmeliyiz. Salgın sonrası sadece küresel siyasi ve ekonomik ilişkiler de değil zihinler de yeninden yapılaşma sürecine girecektir. Bu sürecin ülkemize de yansımaları olması kaçınılmazdır. AK parti olarak kendimizi ve ülkemizdeki bu yeni döneme sür'atle hazırlamalı milletimizin karşısına donanımlı olarak çıkmalıyız” diye konuştu.

 
‘Türkiye’yi güçlendirmekte kararlıyız’
 
Gül’den Adalette Yol Haritası açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Türkiye’yi güçlendirmekte kararlıyız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Sağlıkla ilgili hassasiyetlerimizden asla taviz ...
‘Cumhur İttifakı gönüllerdedir’
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi ...
Oktay’dan değişmeyecek gerçek vurgusu
Oktay, “Değişmeyecek gerçek, Türkiye'nin sahip olduğu güçlü üretim altyapısı, ...
 
Bahçeli: “Oyun bozulmuştur”
Bahçeli, “Ekonomik kriz-sosyal çalkantı-siyasal bunalım-darbe mekaniği ...
Kültür ve Turizm Bakanlığı kazananları açıkladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen “Genç Sanat: 4. Afiş ...
Akar’dan yerli ve milli üretim değerlendirmesi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Hem mali anlamda hem de güvenliğimiz ...
 
Çelik’ten sert tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cunta çağrılarının arkasında her zaman Yassıada ...
‘Mücadelemizi zafere ulaştıracağız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs mücadelesinde normalleşme süreci ile ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter’dan YKS ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva