ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
3 Aralık 2017 Pazar - 08:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Iğdırlılara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “FETÖ’cü milletvekillerinin adını açıklayacağını söyledi ama açıklayamadı. Bunun adı mitomani, yani yalan söyleme hastası. Bizce bu zat artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Iğdırlılara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “FETÖ’cü milletvekillerinin adını açıklayacağını söyledi ama açıklayamadı. Bunun adı mitomani, yani yalan söyleme hastası. Bizce bu zat artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Iğdır Olağan İl Kongresi’nde konuştu. 2.5 yıllık bir aranın ardından Iğdırlılarla birlikte olmanın kucaklaşmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek arzum tek isteğim özellikle serhat şehri Iğdır’ımızda önümüzdeki Mart yerel seçimlerinde artık burada belediye başkanlığını AK Partiye teslim etmenizdir” dedi.
Iğdır’ın bir serhat şehri olduğu kadar bir kahramanlık şehri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ağrı dağı kadar yüce Aras kadar coşkun bir şehirdir. Bizden önce Iğdır Ankara’ya çok uzaktı. Zihin olarak kalp olarak ta çok uzaktı. 2002 de iktidara geldiğimizde bu anlayışa son verdik. Şehirlerimiz arasında oy versin vermesin buna bakmadan hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olduk” diye konuştu.

“Sakın ha mezhep ayrıcalığına düşmeyin”
“Haritayı önümüze koyduğumuz zaman doğu batı değil 780 bin kilometre kare vatan toprağını görüyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onun için tüm ayrıcalıkları reddediyor Rabiamızla meydanlara çıkıyoruz. Bu yola böyle çıktık böyle devam edeceğiz. Biz yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevdik. Türk’üyle, Kürt’üyle, Azeri’siyle, Terekeme’siyle hepsiyle 80 milyon tek milletiz. Sakın ha sakın ha sakın ha mezhep ayrıcalığına düşmeyin. Bizde Sünnilik Caferilik Alevilik yok illa İslam var. Bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin gelmeyelim. Biz birbirimizi Allah için seveceğiz. Aşık Yunus ne diyor; ‘Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.’ Kimse bu ülkede kendini dışlanmış hissetmesin, ötelenmiş hissetmesin diye gayret sarf ediyoruz. Niyetimiz milletimize hizmet, yolumuz güçlü Türkiye.”

“Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek”
Bir hafta içerisinde 100 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin terör sorununu çözmek için ne tehlikeleri göze aldığımızın sizler farkındasınız. Milletimizin kim huzurunu bozuyorsa üstüne üstüne gideceğiz” şeklinde konuştu.
15 Temmuz’da bir gencin telefonla kuzeniyle yaptığı görüşmeyi anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gencimiz telefonla kuzeniyle konuşuyor, şöyle diyor; ‘belki bu görüşmemeden sonra şehadet var. F16’ lar bomba yağdırıyor. Bu gencimiz o gece külliyenin orda şehit oluyor. Şimdi onun kardeşini korumam olarak bende yanıma aldım benim yanımda. Kandan beslenen bu FETÖ’cü terör örgütünün o gece yaptıklarını görmeyecek miyiz? Onların hesabını sormayacak mıyız? O şehitlerimizin gazilerimizin hesabını sormayacak mıyız? Sonuna kadar soracağız. Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

“Yalanı su gibi tüketen bir ana hıyanet partisiyle karşı karşıyayız”
“Yalanı su gibi tüketen bir ana hıyanet partisiyle karşı karşıyayız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
“Kifayetsizliğini saklamak için her gün bir yalan iftira ortaya atıyor. Ana muhalefet partisinin yeni adı ana hıyanet partisidir. Ana hıyanet partisinin başındaki zat her gün yeni bir yalan ortaya atıyor. Darbeyi film izler gibi izliyor utanmadan kontrollü darbe gibi FETÖ’cülerin ağzıyla konuştu. Bu zatın adı CHP’nin yalancı çobanına çıkmıştır. Avukatlarım dava açtı, 3 milyonluk bir dava açıldı. İnşallah gelecek tazminatı da özellikle şu anda sıkıntıda olan hanım kardeşlerimize onlara uygun konforlu korunma evlerini yapmada kullanacağız. FETÖ’cü milletvekillerinin adını açıklayacağını söyledi ama açıklayamadı. Bunun adı mitomani, yani yalan söyleme hastası. Bizce bu zat artık siyasetin değil psikiyatrinin konusudur.”

 
Eskişehirspor'da galibiyet sevinci
 
'Bizim abdestimizden şüphemiz yok'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Diplomayı getirsinler, görevleri hazır'
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. AliErbaş, Eğitim ve İlahiyat Fakültelerinden ...
“Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor” dedi.
Aydemir, iki büyük değişime dikkat çekti
Adalet Bakanlığı 2018 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu aşamasında ...
 
Aydemir: “Öğretmenlerimiz, ruh mimarlarımız”
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Her biri ruh mimarı olan; sabrın, fedakarlığın, ...
TBMM’de Erzurum Ovaları gündemi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ...
Aydemir, Bor’da Erzurum farkını paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un Bor madeni konusunda ...
 
Büyükşehir kar timleri iş başında
Yoğun kar yağışı sonrası harekete geçen Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ...
Erzurum güne karla uyandı
Erzurum’a yılın en yoğun karı bugün düştü
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva