ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SİYASET
8 Şubat 2012 Çarşamba - 16:20

Coşkun güvenoyu aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu İlçesi 10. Olağan Kongresi yapıldı. Belediye Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Mehmet Coşkun güven tazelerken yeni yönetim kurulu ve il delegeleri de belirlendi.

Coşkun güvenoyu aldı

DURSUN MURAT AYDIN(İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu İlçesi 10. Olağan Kongresi yapıldı. Belediye Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Mehmet Coşkun güven tazelerken yeni yönetim kurulu ve il delegeleri de belirlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi Oltu İlçesi 10. Olağan Kongresi’ne MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MYK üyesi Prof.Dr. Kamil Aydın, eski il başkanlarından Nurettin Taşçı, Şimşek Özdemir, Palandöken Belediye eski Başkanı İbrahim Hakkı Asiltürk, Parti İl Genel Sekreteri Kadir Gündoğdu, Olur, Narman, Tortum, Şenkaya ve Pasinler ilçe başkanları ve kalabalık bir partili grubu katılırken kongreye 82 yaşındaki eski MHP kurucu Başkanı Ahmet Taşçı’da iştirak etti.
Kongrede konuşan MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, Türk Milliyetçileri olarak ayrı-gayrılıkları bir kenara bırakarak ‘tek bilek, tek yürek’ çağrısında bulundu.
Türk Milleti ve Türk Milliyetçileri olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz.” diyen Mehmet Coşkun, son yıllarda Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını öne sürdü.
Coşkun konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkeyi yönetenler, on yıldır yaptıkları uygulamalar ve çalışmalarla ülkeyi bölünmenin eşiğine getirmiş, Türk Ordusunu etkisizleştirmek için psikolojik baskı uygulamaya başlamıştır. Cumhuriyet kurumlarının içi boşaltılmaya çalışılmaktadır. Dün ülkeye Marksist-Leninist düzen kurmaya çalışanlarla, Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenler aynı noktada buluşmuşlar, özgürlük ve demokrasi adına Türk Milletinin milli değerleriyle oynanmaktadır.” dedi.
Konuşmasında son günlerde kamuoyuna yansıyan konulara da değinen Coşkun, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe armağan etmiş olduğu 19 Mayıs törenlerinin içinin boşaltılarak etkisiz hale getirilmek istenmesi ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin değiştirilebileceğinin söylenmesi yukarıdaki iddiamızı güçlendirmektedir. Onların rahatsızlıkları Gençliğe Hitabe’nin içeriğindendir. Gençliğe Hitabe’de Atatürk bugünleri düşünerek ne demiş, zorla ve hile ile yurdun bütün kaleleri alınmış, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış, yurdun her köşesi işgal edilmiş olabilir. Bütün bu koşullardan daha acı ve korkunç olanı, işbaşında olanlar aymazlık ve hainlik içinde bulunabilirler. Kişisel çıkarlarını siyasel istekler ile birleştirebilirler. Millet yoksul ve sıkıntı içinde bitkin düşmüş olabilir. Ey Türk Gençliği, işte bu koşullar içinde bile görevin Türk bağımsızlık ve Cumhuriyeti’ni korumaktır.”
ÖZELLEŞTİRME TEPKİSİ
Milletin dişi ve tırnağı ile biriktirdiği devlet kurumlardan olan Telekom, çimento fabrikaları, şeker fabrikaları, Tekel, Petkim ve bankaların satıldığına vurgu yapan Mehmet Coşkun, “Şuanda vatan toprakları yabancılara satılıyor. İskenderun’dan Hopa’ya kadar limanlar satıldı. Bunların yüzde 70’i yabancılara satıldı. Millet üretimden uzaklaştırılıp, tüketim toplumu haline getirildi. Türk Ordusu psikolojik yıpratma hareketleriyle milletin gözünden düşürülmüş ve etkisizleştirilmeye çalışılmıştır. Bunun için bu ülkeyi sevenler, birlikte yaşama azim ve kararlılığında olan bizler birlik ve beraberliğimizi korur, farklılığımızı zenginlik olarak görür, birbirimize tahammül gösterirsek, bu düşüncede olanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.” Dedi.
Protokol üyelerinin de birer selamlama konuşması yaptığı kongrede tek aday ve tek liste olarak yapılan olağan genel kurulda Mehmet Coşkun ve yeni yönetimi güven tazeledi.

 
SYDV’ye ilginç başvuru
 
110 yıllık bina betona mı dönüşüyor?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sedat 9 Şubat 2012 Perşembe 14:30

abu adamdan ilçe başkanı olursa mhp dahaaa çook iktidar bekler. Zavalllılar.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK partililer sevindi, muhalefet kınadı
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, yeni yıl ...
Aksakal adaylığını açıkladı
Hafta sonu Erzurum’da yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye ...
‘Tehditleri önemsemiyoruz’
Erzurum'a gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gelen İran İslam Cumhuriyeti ...
 
Büyükşehir Beygi’yi ağırladı
İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Rıza Beygi, beraberindeki ...
AK gençler hastaları sevindirdi
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları ...
SP Gençlik Zirvesi Erzurum’da toplandı
Saadet Partisi Gençlik Kolları 15. Bölge Toplantısı Erzurum’da yapıldı. ...
 
Korkut hizmetlerini anlattı
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Yakutiye İlçe Teşkilatı ...
Tunga güven tazeledi
Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şube Başkanlığı seçimleri bugün 80 delegenin ...
MAGESDER’den hizmet teşekkürü
Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarlar Yardımlaşma ve Dayanışma ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva