ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
3 Nisan 2019 Çarşamba - 16:17

Coşkun: “İspir demokrasi destanı yazdı”

Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İspir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Coşkun, İspir halkına teşekkür etti.

Coşkun: “İspir demokrasi destanı yazdı”

Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İspir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Coşkun, İspir halkına teşekkür etti.

Sağduyulu İspir halkının güzel bir demokrasi örneği sergilediğini kaydeden İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, “Doğduğum, büyüdüğüm toprakların güzel insanlarına canı yürekten teşekkür ediyorum. Güzel İspir’imizin güzel insanları tüm dünyaya en güzel demokrasi örneklerinden birini sergiledi” diye konuştu.

Kendisini İspir Belediye Başkanlığı için aday gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye de teşekkür eden Başkan Coşkun, şöyle devam etti: “MHP ve AK Parti Erzurum il ve İspir ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere seçim kampanyamız sürecinde fedakârca çalışan parti teşkilatlarımız da teşekkürü hak etmektedir. Allah onlardan da razı olsun. Emekler zayi olmadı, İspir ehline emanet edildi.”

En büyük teşekkürü, büyük bir teveccühle kendisini Belediye Başkanlığı görevine seçen İspir halkının hak ettiğinin altını çizen Başkan Coşkun, şöyle devam etti:

“Aylarca süren hayli yoğun ve meşakkatli seçim çalışmaları sırasında İspir halkımız büyük bir sağduyu örneği sergileyerek, büyük bir olgunluk göstererek, kavgasız gürültüsüz bir seçim gerçekleştirerek demokrasiye olan bağlılığını ispatlamıştır. İspir halkının bu bilge tavrı her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle Milli Mücadelenin yüzüncü yılında milli beka mesajını en güzel şekilde alan ve İspir’i ehline emanet eden ilçe halkımız, geleceğin mutlu ve müreffeh İspir’ini kurma yolundaki karar ve iradesini en güçlü şekilde seçim sandığına yansıtmıştır.”

Seçim sırasındaki olgunluğundan dolayı İspir halkının örnek bir tutum ortaya koyduğunun altını çizen Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, “Hangi partiden, hangi meşrepten olursa olsun, hangi partiyi ve adayı desteklerse desteklesin bütün İspir halkı, 31 Mart’taki demokrasi sınavından başarıyla çıkmıştır.” diye konuştu.

Mazbatasını alır almaz sadece mensubu olduğu MHP’ye gönül verenlerin değil bütün ilçe halkının başkanı olacağını belirten Başkan Coşkun, şunları söyledi:

“Türk milleti dört bin yıldır aralıksız var olan, nice imparatorluklar kurmuş olan büyük bir millettir. Kadim tarihimizin en yıldızı Türkiye Cumhuriyeti’miz dört yıl sonra 2023 yılında yüzüncü yılını idrak edecektir. Şimdi bize düşen vazife, milli mücadelemizin yüzüncü yılında ortaya koyduğumuz bu güzellik tablosunun verdiği enerjiyle cumhuriyetimizin yüzüncü yılında çok daha güçlü olması, ülkemizin çok daha müreffeh olması için dur durak bilmeden çalışmaktır.”

Bir ülkenin gelişiminde yerel yönetimlerin önemine işaret eden Başkan Coşkun, “Ülke olarak ne kadar güçlü olursanız olun eğer bir vatan köşesinde yaşayan insanlarımız mutlu ve müreffeh değilse, o ülke yeterince güçlü değil demektir. Milli kalkınmanın temeli yerel kalkınmadır. Biz de İspir’imizde örnek bir belediye anlayışıyla çok güzel ve büyük işleri el ele vererek hep birlikte başaracağız. Türkiye’mizin 2023 yılına en iyi şekilde hazırlanması için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Değerlendirmelerinin son bölümünde rakip adaylara da teşekkür eden Başkan Ahmet Coşkun, şöyle devam etti: “Sadece İspir halkı değil, rakibim olan belediye başkan adayı arkadaşlarımız da demokrasinin ruhuna uygun hareket ederek, Türk töresi ve İslam inancı gereği yanlış yollara tevessül etmeden bir seçim kampanyası yürütmüşlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum. İspir’imizin kalkınması yolunda bütün İspir halkının olduğu gibi belediye başkan adayı olan arkadaşlarımızla da el ve gönül birliği yapmaya hazır bulunduğumu ifade etmek istiyorum. Seçimler demokrasinin bayram günleridir. Barış ve kardeşlik günleridir. İspir için herkesle el ele vermeye hazırım.”

 
Sekmen: ‘Erzurumlulara şükran borçluyuz’
 
Narman’da Eser dönemi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yusuf gündüz 4 Nisan 2019 Perşembe 09:10

Şimdiden başarılar diliyoruz, Bekleyip göreceğiz İnşaallah İspir''in makus talihini tersine çevirirsiniz. Kolaylıklar diliyorum.

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çat’ta AK dönem
AK Parti’den Çat Belediye Başkanı seçilen Melik Yaşar, göreve bugün başladı.
Cumhur ittifakı adayı sonuçlara itiraz etti
Iğdır'da cumhur ittifakı adayı İsa Yaşar Tezel, seçim sonuçları için İl ...
Aydın, Yakutiye seçim sürecini değerlendirdi
Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Aydın, "Uçar başkanımız ile Yakutiye ilçemizde ...
 
Uzundere’den Cumhur ittifakı rekoru
Erzurum’un sakin kent unvanına sahip olan Uzundere ilçesinde 31 Mart Yerel ...
Erzurum karda karar kıldı
Erzurum’da 2 gündür etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. ...
Baraj Gölü doldu köy camisi sular altında kaldı
Kars Barajının su tutmaya başlamasıyla birlikte uzun yıllar köylülerin ...
 
Doğu’da AK coşku dorukta
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, seçim galibiyetinin ardından ...
Doğu Belediyelerinde Cumhur İttifakı damgası
Bitlis’te 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara ...
Doğu’da AK Bayram
31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde tekrar Muş Belediye Başkanlığına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva